|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
Fuj, nie lubię pizzy ! Włoskiej kuchni nie lubię . To jak Ci zostało do rozbiórki 9 gram, to biorę te dziewięć, jeśli można . Wstyd byłoby nie spróbować . Matko kochana, ile Wy już macie w swoich szafkach cieni, lakierów i innych upiększaczy ! Jeszcze Wam mało ?! A te z Sensique są dobrze napigmentowane ? U mnie też jest "szafa". Tylko poco mi cienie. Mam chyba ze trzy + paletka Sleeka . I to za dużo, bo jak co do czego przyjdzie - wybór trudny . ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#2582 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Wiesz, jak popatrzyłam na swój zbiór kosmetyczny, to... wcale tak dużo nie mam Największą "zmorą" dla mnie w tej chwili są lakiery. Z tym tez już powoli walczę i nie kupiłam ostatnio tego lakieru limitkowego ![]() Z pigmentacją cieni Sensique to różnie bywa. Ale są do nich testery, to można zmacać .
|
|
|
|
#2583 | ||
|
Zakorzenienie
|
A myślisz, że sobie nie powtarzam? Za każdym razem kiedy przekraczam próg sklepu
![]() Cytat:
![]() Oj tak, zawsze potrafił mnie rozbawić i jestem w szoku, że nadal to potrafi, po 10 latach ![]() Pamiętam jak kiedyś zszokowaliśmy znajomych - przekomarzaliśmy się przy nich z TŻ'em i nagle on do mnie mówi "To, że z Tobą sypiam to nie znaczy, że Cię lubię" - ich mina bezcenna ![]() Ja uwielbiam Cytat:
![]() Tzn dużo, ale jakoś trudno się powstrzymać od kupowania ![]() |
||
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam,że bardzo podoba mi się jak widzę,że jakiś kosmetyk się kończy
Pewnie nie tylko dlatego,że mogę kupić nowe,ale też że używałam danej rzeczy,a nie leżała w koncie ![]() Idę za niedługo na zakupy
|
|
#2585 | |||
|
|
Cytat:
![]() Pewnie do czasu. Bo zauważyłam, że większość cieni w mojej kolekcji jest niestety słabo napigmentowana. A już mam ochotę na jakieś błękity, granaty i fiolet ofkors Ale może tym razem czas na Sleek'a? Coraz bardziej podoba mi się Bad Girl i Original. A jak się cienie Vipery sprawują? Cytat:
Cytat:
![]() Szczególnie jeśli chodzi o toniki i kremy do twarzy, a kiedyś odżywki do włosów
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może częściowo dlatego, że u mnie nie ma Inglota. Chociaż mam już tak dużo różnych cieni, że czasami faktycznie jest problem jak by się dziś umalować - Ty masz tak z lakierami Cienie Vipery bardzo fajne, dobrze napigmentowane, nie osypują się - cały czas w użyciu ![]() A paletkę Bad Girl kup koniecznie ![]() |
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
|
Cytat:
A tyle czasu się opierałam Sleekmanii Muszę chyba w ogóle wypisać sobie, jakie mam kolory, bo ciągle zapominam. Ostatnio narzekałam na brak cielaków, a przecież mam sypkie. Tylko one średnio się nadają do torebki, gdybym planowała w robocie coś zmalować ![]() Mam też fajne w palecie Wibo, ale one bardzo mięciutkie, szybko się zużywają i... trochę mi ich szkoda
|
|
|
|
#2588 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To bardzo ważne . Cytat:
![]() Cytat:
Po przygodzie z cieniami i lakierem ja tych produktów i kijem nie tknę. Dla mnie - buble . Cytat:
Też myślę nad drugą paletą . Tylko nie wiem jaką . Bad girl - odpada, Original - przydałaby się połowa . Macie jeszcze jakieś inne ? Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj tam
Ważne,że właścicielka zadowolona![]() Planuję ich zakup już od kilku miesięcy
|
|
#2590 | ||
|
|
Cytat:
.Aga, Gosia, a wy nie chcecie? ![]() Cytat:
Suma sumarum, pewnie je wezmę, może w przyszłym miesiącu, albo w maju... Co prawda paletek nie mam, ale swego czasu wielką popularnością cieszyła się Au Naturel. Taka trochę nudziakowa, ale Ty lubisz brązy, może Ci podpsuje? Bo reszta trochę za pstrokata, nie Twoje kolory. A ja nie planowałam, ale... już planuję i dopisuję do długofalowej wish
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chce, trochę dziwnie bym się czuła nakładając ptasią kupę na twarz
|
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Też podziękuję
|
|
#2593 |
|
|
No to dobra, biedna Kasia została wrobiona w 6 gram słowiczego kupsztala
Zaraz kupię.
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Może akurat jej podpasuje
![]() A Ty już próbowałaś?
|
|
|
|
|
#2595 |
|
|
Nie, nie próbowałam jeszcze, ale cieszy się dużym powodzeniem na rozbiórkach i dziewczyny chyba zadowolone
|
|
|
#2596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A wiesz, że masz rację ! Uczucie zadowolenia jest najważniejsze . Zaprawdę powiadam Ci - warto ! Cytat:
Ale nad tymi zastanowiłabym się . http://www.sleekmakeup.com/en/produc...d-ash-510.aspx http://www.sleekmakeup.com/en/produc...ter-0-439.aspx Też - nie . Cytat:
E tam, e tam . Czego nie robi się dla urody ? ![]() Cytat:
Przez to swoje "oszczędzanie" zupełnie oderwałam się od rzeczywistości . W jedzeniowych sklepach jeszcze jako tako orientuję się . Ale w innych ... Wydarły mi się już prawie wszystkie podkoszulki. Myślę, pójdę na targ i sobie parę kupię. Poszłam - a jakże, tylko, że nic nie kupiłam. U mnie zwykła polska, bawełniana podkoszulka kosztuje : 24,oo zł. Muszę parę dni ochłonąć . Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Zabrałam się za porządki w szafce z kosmetykami, bo już się tam niezły burdel zrobił (najprawdopodobniej przez to, że cały czas coś dokupuję i stawiam gdzie popadnie, bo nie ma miejsca
Mam zakaz wchodzenia na jakiekolwiek strony z pędzlami, choćby nie wiem jak fajne i tanie były - ZAKAZ! Pilnujcie mnie
|
|
|
|
|
#2598 | |||
|
|
No to przepadło... kupię
![]() Cytat:
6x3 z groszami i jakieś 4-5 zł za wysyłke poleconym. W sumie ok 25 zł. Dam Ci znać dokładnie, jak już kupię. Cytat:
![]() Cytat:
Muszę je po prostu na światło dzienne powyciągać, bo sobie na razie w etui po szufladach leżą Ból polega na tym, że mi je zaraz Yao rozkradnie Już mi jeden, taki do maseczek, zniknęła [na wierzchu leżał]... Na pewno brakuje mi takich do oczu. Ale uzupełnię swoje zbiory dopiero po kursie makijażu, będę wiedziała wtedy, jakie dokładnie sa mi potrzebne.
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Wita Was osoba, która dostała mandat po raz pierwszy w życiu
Nie dość,że na światłach to ejszcze 100zł
|
|
#2600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wierzchu są te, które są cały czas w użyciu czyli do podkładu, do pudru, do różu, do rozświetlacza, do bronzera i do cieni x4 ![]() Ostatnio nabyłam Hakuro i leżą nieużywane, bo zupełnie o nich zapomniałam Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2601 | ||
|
|
Cytat:
A jakeś Ty to zrobiła? Toż to niedawno prawko zdawałaś... Cytat:
Musze w najbliższym czasie pokombinować z tymi ecotoolsami więcej. Idę po piffffko
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karmi? To ja też idę, wypijemy razem ![]() |
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
|
Cytat:
![]() A powiedz mi, odpowiednio gęsty ten eco? Kupowałam ostatnio mojej przyszłej bratowej ten tani zestaw z ebaya i mam wrażenie, że jakieś mało puchate te pędzle były. Ale z oryginałami z iherbu porównania nie mam, to nie wiem, może one są właśnie takie...
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gęsty i puchaty Kupiłam Biedronkowy zestaw Eveline z pudrem, tuszem i odżywką do pazurów. Właśnie pomalowałam je po raz pierwszy ![]() |
|
|
|
|
|
#2605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Co się szczypiesz ?! U mnie też takowe znajdziesz . ![]() Cytat:
Wczoraj przeglądałam Allegro, w poszukiwaniu pościeli z grubej kory. Maxymilian swoją wyciumciał i jest dziura nie do zaszycia. Muszę mu nową kupić. Nie powiem - różnica w cenie : stacjonarny - Allegro około trzydziestu złotych . Ale, nauczona ubiegłorocznym doświadczeniem, chyba jednak dopłacę te trzydzieści złotych i w sklepie kupię . Cytat:
Co przeskrobałaś ? Cytat:
Uwaga ! Czarny Gliss Kur idzie w odstawkę . I ja i moja Psiapsiółka zauważyłyśmy wzmożone wypadanie włosów . Sprawdziłam z marchewką - włosy po niej nie wypadają . Czarny Gliss Kur winowajca do kosza . Cholercia, muszę dla Niej nowego szamponu szukać . Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Co mam robić ? Zobaczyłam na Allegro akcję z marchewką. Mają sam szampon i cena rzeczywiscie atrakcyjna . Tylko, że szczegóły "mojego" opakowania, a tego na zdjęciu różnią się . Podróba czy nie ?
Coś musiałam nie tak kliknąć, bo zaczęło mi od prawej strony pisać . Kurde, kurde ! |
|
|
|
|
#2607 | |||||
|
|
Cytat:
Na razie kupiłam BarbraPro z krzemem. Musze też od nowa zacząć łykać jakieś suple na włosy i pazury, bo się wyjałowiłam chyba całkowicie z witamin ...Cytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/elf-pedzel-sciety-...192925125.html http://allegro.pl/profesjonalny-pedz...200978534.html Albo od tego sprzedawcy kupiłabym ten ścięty i co by samotny nie był również pędzel do blendowania http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=22183820 - http://allegro.pl/elf-eye-brush-pedz...193547046.html - http://allegro.pl/elf-blending-eye-b...193547152.html To tak na szybko i w miarę tanio, bo są i droższe, firmowe. Cytat:
?Ch.olera, no... napatrzyłam sie na te pędzlaki i inne przedmioty sprzedających i znów mi lista zakupów urosła ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2608 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Tylko, że ja tych nieużywanych to mam z 15
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jaki to szampon? Bo ja mam takie jakie są obecnie na allegro. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nareszcie słońce i niemal bezchmurne niebo |
|||||
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, zrobiłam zdjęcia, speszyl for ju
![]() Dla porównania wrzucam też pędzel z Lancrone, którego do tej pory używałam do pudru - podobno z naturalnego włosia, taki drapak trochę. Za to Ecotools mięciusi Nie mam pojęcia czy to oryginał czy podróba z Chin, nawet jeśli to jest taki fajny (i tani), że mnie to nie obchodzi ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:35 |
|
|
|
|
#2610 | |||
|
|
Cytat:
, po 2,3 warstwach żółciła mi paznokcie i wyglądały jak u palacza... ale była wybitnie żółta.Mam na oku jeszcze Miss Sporty Brittle Nails czy coś takiego, jak się nie sprawdzi, to kupię Evelinkę ![]() Na razie zaczynam przygodę z krzemową. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Superowy ten pędzel jest. W przyszłym miesiącu licytuję [niech mnie ktoś ]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

.

Poza tym ktoś musi mi pomóc w farbowaniu, bo samemu, to jakaś masakra. Nie wiem, jak ja kiedyś te moje kilometrowe kłaki sama farbowałam 

Już mi jeden, taki do maseczek, zniknęła

]