|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
ale teraz jest w porzadku od 3 tygodni zadnych plamien,czysty sluzik wiec naprawde mnie to cieszy |
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
No i oby tak już zostało
![]() A gdzie reszta dziewczynek?? No nie wierze,że takie spanie mają
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jezdem - ja myślę że nasza Konczi korzysta ze słoneczka i szaleje w domu z porządkami
|
#2644 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam!
Konczi - mnie też wczoraj złapało - 3 razy - a potem luz, ale ja znam przyczynę capuccino z tytki Cytat:
Cytat:
a ja dziś się w drodze do pracy cieszyłam pięknym słoneczkiem
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i Zielona jest z Nami![]() a może Konczi takie spanie ma ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- U nas dzisiaj też takie słoneczko,że normalnie od razu mam lepszy humor
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Anusiu
ja siedzę w pracy, do tego wczoraj mnie przeprowadzili na inne miejsce, gdzie słonce pięknie przez okno wdziera się do środka - normalnie humor dopisuje że hej
|
#2647 | ||
|
Rozeznanie
|
Trzymam kcikasy, napewno już dostaniesz rozwód a ten drań niech spitala na drzewo
Cytat:
![]() Cytat:
Zobaczymy ile mi urośnie Ja już po śniadanku, mężuś pojechał do pracy. Idę się wykąpać i na spacerek polece
|
|
#2648 |
|
Przyczajenie
|
miłego dnia
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ja jak mialam raz takie plamienia to dzwonilam do lekarza i kazal wtedy lezec i musiala isc na wizyte. Tyle ze ja biore duphaston.
Dziekuje dziewcvczyny Tamlin kciuki zacisniete Iwona masz dosyc wysokie cisnienie a to chyba troche niebezpiecznie w ciazy. jak bedziesz trzeba idz do szpitala czasami lepiej dmuchac na zimne. |
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A od stosunu już też troche minęło. Ale mam nadzieje,że to nic takiego,dzisiaj na razie jest czysto![]() trzymam kciuki za wizyte Tamlin obyś Nam tu wolna wróciła |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
hej mamusie wpadlam na chwilke tylko i zaraz spadam.
eh z tym cisnieniem jedni maja za wysoki inni za niskie. ja mam tak srednio 90/75. no ale nie pije kawy od kad jestem w ciazy. jedynie bezkofeinowa no ale ona nie podnosi cisnienia. no ale zeby isc do szpitala z takiego powodu to chyba sie doktorek rozpedzil. moze faktycznie mierz sobie sama jakis czas i dopiero pozniej mozna bedzie c os zadzialac. moj tz tez mial wysokie i lekarze najpierw kazali mu miesiac mierzyc i dopiero pozniej przyjsc i ustalic leczenie. zrobilam zdjecia rurek i zaraz wrzucę na maila. ale u nas tez piekne sloneczko! az sie chce zyc! milego dzionka mamusie
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iwona mimo wszystko dziewczyny mają racje i czasami lepiej iść do szpitala chociaż na te kilka dni. ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Teraz widać sisiora ![]()
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
tęskniłyście wiem wiem że tak moja aktywność zmaleje gdyż słońce za oknem i w domku mąż ma urlop więc muszę go wykorzystać Iwonka jeżeli trzeba to kładź się na oddział 3 di to nie tragedia a będą mieli obraz co i jak ... ja tez nie lubię szpitali ale dla dzidka wsio bądź skonsultują to z innym lekarzem i jeżeli jego teorią tyż będzie szpital nie broń się! Tamlin mam nadzieje że po Twej myśli będzie ![]() Aniu zadzwoń do ginki i spytaj bo może jakaś infekcja się przypalętała ![]() dobrze więcej nie pamiętam .. aaaa Niegrzeczna suknia ślubna jeszcze nie gotowa 0 żarcik ? zbieraj się do tej krawcowej bo ja chcę już ją zobaczyć ![]() ... mykam ... najpierw śniadanko a później ikea ![]()
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ??Pogoda dzisiaj wszystkim dopisuje widze kurcze to już chyba wiosna .I nie wiem czy dzwonić bo na razie jest czysto ehhh
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Dzisiaj mam lepszy humor ale czuje że coś mi go popsuje, albo ktoś. Apropo tego mojego ciśnienia to ja zawsze mam w granicach 137/87 max - chyba że mnie ktoś wkurzy tak jak mój chłop który ostatnio wyprowadza mnie do stanu wręcz wku..rwienia. Sorki za słownictwo ale wczoraj miałam ochote go roznieść na częsci pierwsze. W domu mierze co chwile sobie i mieszcze sie w granicach. A co do tego najwyższego ciśnienia u lekarza wczoraj (150/100) to jak zawsze u lekarza. Sama wizyta stresuje a jak mi powiedział do szpitala to juz chyba z 200/150 miałam - żart oczywiście ![]() Na 10 ide dzisiaj do internisty i mam 1 numerek ![]() Przynajmniej szybko bede załatwiona. A tak w ogóle to w szpitalu miałabym leżec po to żeby mi serducho zbadali itp. Jak już bedzie trzeba to pójde ale tam to chyba umre na sam widok sal. A juz nie wspomne że z nudów. Trzy dni leżeć i nic nie robić.... Ani neta ani nic - matko oszaleć idzie!!! A jeszcze wiosna zawitała w końcu. Trzymam za wszystkie wizyty dzisiaj a Wy trzymajcie za mnie żebym nie musiała do szpitala.
|
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() Ja tylko na chwilkę bo zaraz do pracy wychodzę. Anusia ja miałam w pierwszej ciąży plamienia. I za każdym razem gin kazał przyjeżdżać. Potem 3 dni leżenia i czopki. Na szczęście to były stany zapalne pochwy czyli nic wielkiego. Duphastonu nigdy nie brałam. Asiuulka tak szybko znasz płeć? Czyli jak byłam w poniedziałek - miałam 16 tydzień - to też mógł zajrzeć? Szkoda, że tego nie zrobił. Tamlin powodzenia. I wszystkim miłego dnia życzę!!! A wiesz co Iwoncia ja też nerwowa teraz jestem. Nigdy taka nie byłam. W ciąży z Pawełkiem byłam wzorem spokoju. A teraz normalnie furiatka. Może to oznacza, że będziemy mieć dziewuchy?? ![]() A czy Wam też wychodzą jakieś krosty, pryszcze?Już nie mogę sobie z tym poradzić. Szyja, plecy - wysypane jak u nastolatki. Szczęście, że nie na twarzy. O do tego okropne zajady w kącikach. Nie wiem co jest. Przecież biorę te witaminy. Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-03-16 o 08:51 |
|
|
|
#2657 |
|
Rozeznanie
|
Zadzwoń Anusiu, lepiej się skonsultować. Ja miałam plamienia ale to w 8 tc, rano nie było, po południu wracały, trzymało mnie przez 3 dni później znikło.
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
No to zrobie jak mówice dziewczynki
Powiem jej,że te bóle troche ustały to przyszły plamienia no i,że na razie nie ma. Zobaczymy co powie. A gdzie Nasza Lucia?? ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
i bez stresu postaraj się iść na wizyteMyśle,że Twój lekarz troszke przesadza. A teraz będzie dobrze
|
|
|
|
|
#2661 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Helooouł! alez pięknien u mnie dziś
i piąteczek jezd cudnie cudnie cudnie!!!Cytat:
wydali bez problemu![]() Cytat:
ciekawe czy u mnie cos bedzie juz widać we wtorek pewnie nie bo to dopiero 12 tc będzie :PCytat:
Cytat:
mnie sie tak ze stresu ( jak wyniki odbierałam przed ciążą jeszcze ) podniosło ciśnienie ze sie tam lekarze przerazili bo miałam 180/120 dawali mi jakies cuda i nic nie pomagałao byo coraz gorzej az w koncu powiedziałam ze mam nerwice lękową i ze na tle nerwowym to ciśnienie niech mi dadzą coś na uspokojenie wyśmiali mnie ale dali mi i co? za 15 minut ja mam ciśnienie 120/70 ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- no i widzisz jakie masz ciśnienie śliczne? mierzy się po przebudzeniu za raz zanim sie na ruszasz bardzo bo jak sie zmachasz to ciśnienie wyższe ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- TU jESTEM
|
||||
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
No teraz Cię widze
![]() a nie wiadomo czy nie zobaczysz na wizycie,bo ja w 12 tyg własnie siurdoka zobaczyłam u synka
|
|
|
|
#2663 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
tez chce siusiaczka oj tak bardzo !
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
||
|
|
|
#2664 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam chcę bułeczkę
tysz sie ucieszę chciała bym tylko juz wiedziec bo chce kupować już rzeczy różne i tak narazie to mam w uuniwersalnych kolorach czyli wszystko beżowe i żółte ide dizisja znowu do SR i bedziemy sie dizsiaj chyba uczyć kąpać dzidziusia
|
|
|
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
haj!
u mnie dzień jak co dzień niestety, ale przynajmniej wczoraj się mleka napiłam pierwszy raz od trzech miesięcy ![]() miłego dnia Wam życzę! |
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc. Ja w pracy siedze i spogladam na piekna pogode za oknem. Jeszcz troche i bedzie mozna pojsc na spacerek. Szkoda tylko ze sama bo TZ caly dzien w pracy
![]() Dearlin mnie sie wydaje ze jak mam napisane 8tydz1 dzien to znaczy ze jestes w 9 tygodniu. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
|
#2667 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja tez w pracy z mdłościami ble ble ble i tez przez okienko spoglądam na słonko
jeszcze chwilka i będzie słonko przed drzwiami to sobie wyjde z kawką zbożową i się chwilke pogrzeję na nim |
|
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2669 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu co tak nas dziś mało?? czyżby dziewczątka korzystały z pięknej pogody???
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też. Pogoda jest dzisiaj cudna.
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

ale teraz jest w porzadku od 3 tygodni zadnych plamien,czysty sluzik wiec naprawde mnie to cieszy

właśnie zaliczyłam przytulankę z klozecikiem - co to miało być ???

. A od stosunu już też troche minęło. Ale mam nadzieje,że to nic takiego,dzisiaj na razie jest czysto