|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
mi kot odrazu zasypia na kolanach ![]() ja lubie 7 i Crisa też
|
|
|
#25592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rzeczywiście, zgadza się Pamiętam w reprezentacji jakiegoś kraju [podczas mundialu] też nr 7 był przystojny![]() Komu wysłać kartkę świąteczną mailem? Tylko nie znam Waszych adresów
|
|
|
|
|
#25593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wigilie średnio lubie eee Jacob Burns nie mój także mżego nawet sobie wziąć ![]() ale rozumiem, tez go nawet lubie ![]() dobra adoptuje Cie, wez jakieś dokumenty i przyjeżdzaj do mnie ![]() nom i lece na obiad, see You lejter
|
|
|
#25594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi mi monika.poczta@poczta.fm ![]() i juz mnie nie ma
|
|
|
#25595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...hahahah... 7 w nationalmannschaft z kosmosu sie nei wziela ![]() no to fotki bastka i za bastka
|
|
|
#25596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo chetnie przyjme ten przystojny to pewnie byl moj szwajni ![]() Cytat:
![]() milego obiadu... ja tez zmykam... Cytat:
|
|
|
#25597 |
|
Zakorzenienie
|
witanko: cmok:
trututu.... dzisiaj byłam ostatni dzień w szkole bo jutro wyjeżdżam a potem przerwa do 27grudnia za święta |
|
|
|
#25598 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie jesteś duszą towarzystwaA z Ludwiczka fajny był odcinek, jak miał grać na tej tubie Pamiętasz? Albo jak były walentynki i Ludi przywiózł na taczce masę prezentów dla tej ....no jak ona miała na imię[ ] Ale jak zobaczył ją z innym, to puścił ten wózek i jakiś inny koleś miał te prezenty dla swojej dziewczynyCytat:
Cytat:
I paCytat:
Hehe, Basti też ma 7?!
|
||||
|
|
|
#25599 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za 7 Papa Cytat:
Miłego pobytu i wesołych świąt Kochana Zakefakenbisztego wyskoku do 2007 roku! I papa, muszę już zmykać, bo mi się w głowie cos zakręciło od 4 h na kompie Pap |
||
|
|
|
#25600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkooooda... no to wesolych swiat ![]() jeszcze mam nadzieje sie zobaczymy wieczorasem ![]() Cytat:
ghe... no moze czasem...ale to trzeba byc w towarzystwie :P a ja mam czasem takie dni, ze wlasnie nie chce nigdzie wyjsc...wole zakopac sie w kocu... poczytac dobra ksiazke...albo poprostu polezec i pomyslec ...i wtedy sie wszyscy dziwia... jak tak mozna XD przeciez to trzeba cos robic a nie marnowac czas... a wlasnie dla mnie to nie marnowanie czasu tylko taki ...oddech ![]() ihihh...ona sie nazywala jenny a ja jeszcze pamietam jak mu sie gacie rozpruly...i poszedl pod tablice z takimi gaciami...albo jak lapali ryby na 'nutelle' i z kolezanką - mops ochhh...stare dobre czasy ![]() a i owszem... basti ma 7 w nationalmannschaft w bayernie ma 31 ![]() za to podo ma 20 w nm. a 11 w fcb ![]() ok ja lece ... mam troche nowych fot bastusia to wieczorem dodam ![]() http://www.dfb.de/fileadmin/video/Xmasgruesse2006.wmv a tu zyczenia swiateczne od mojej kochanej kadry prosto z dfb strony
|
|
|
#25601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no do rodziny do Bydgoszczy ale jutro rano jeszcze pewnie wpadnę poko loko ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#25602 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomęczę Was znowu.
Co sądzicie o tym, żeby wątek zamknąć i otworzyć nowy, z "ciągiem dalszym"? Wątek ma już strasznie dużo wiadomości, powoli się otwiera i trudno w nim się czegokolwiek dokopać A tak w ogóle, wesołych świąt życzę
|
|
#25603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze na momento przez świeta wpadnę ale wiecie ..zaraz będą się pytać 'a co piszesz, a do kogo ' a póki co jestem dzisiaj jeszcze caaaaały dzień i jutro rano więc luz |
|
|
|
|
#25604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"A co to jest pisofszit"?? (Piece of shit )"-Co tam masz Czesiu? -Pisofszit " ![]() Nie, nie, schowaj pazurki, nie chcę Ci go zabrać ![]() Lunaaaa...Ty niedobra, taka owaka...Wszystkich najlepszych zagarnęłaś dla siebie
|
|
|
|
|
#25605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee........ ja osobiście bym nie chciała nie wiem jak tam dziewczyny będą chiały musimy referendum zrobić a u mnie dość szybko działa znaczy jak muli to cały wizaż
|
|
|
|
|
#25606 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3295239]OMG, też to oglądałam! Myślałam, że siknę ze śmiechu
"A co to jest pisofszit"?? (Piece of shit )"-Co tam masz Czesiu? -Pisofszit " ![]() Nie, nie, schowaj pazurki, nie chcę Ci go zabrać ![]() Lunaaaa...Ty niedobra, taka owaka...Wszystkich najlepszych zagarnęłaś dla siebie [/quote]prawo dżungli
|
|
|
|
#25607 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ma jedyne 257 stron
Ok )
|
|
#25608 |
|
Konto usunięte
|
Masz rację Talcia...chyba z tego wszystkiego przygarnę Rooneya, taki biedny samotny jest...
Chyba, że też już go któraś zajęła
|
|
|
|
#25609 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3295307]Masz rację Talcia...chyba z tego wszystkiego przygarnę Rooneya, taki biedny samotny jest...
Chyba, że też już go któraś zajęła [/quote]Rooneya
|
|
|
|
#25610 |
|
Konto usunięte
|
MAsz coś do Rooneya?
To calkiem fajny facet (jak ma torbę na głowie Jestem okropna |
|
|
|
#25611 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.borussia-dortmund.com/?%9...C%5Cm%EF%8C%99
Ebi graczem miesiąca |
|
|
|
#25612 |
|
Zakorzenienie
|
beatka.bc@interia.pl prosze o kartke
![]() życzenia od manschaftu super co do zmknięcia wątku- z jednej strony fajnie by było go ciągnąć ciagle tutaj, ALE spójrzmy prawdzie w oczy. w pewnym momencie i tak będzie trzeba go zamknąć, bo zacznie się mulić więc mam propozyszyn, do której będę was namawiać :może załóżmy nowy wątek pt: Mistrzostwa Europy 2008= przystojniaki cd albo coś w tym stylu, na początku którego zapodamy linka do tego jakże cudownego wątku, wiec zawsze będzie dla nas dostępny ![]() przemyślcie to
|
|
|
|
#25613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#25614 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
Teoretycznie mam juz świeta AC Milan rozważa podobno ściągnięcie do klubu bramkarza Stuttgartu - Timo Hildebranda. 27-letni Niemiec ma w planach opuszczenie po sezonie szeregów swojego dotychczasowego klubu. Milan zainteresował się tym graczem, jako potencjalnym zastępcą Didy, który w dalszym ciągu nie przedłużył jeszcze kontraktu. Hildebrand jest również łączony z transferem do HSV. Nio fajnie bylo ![]() Sliczne fotki Filippka z wczoraj jak siedzila na lawie cały mecz ![]() Co do 2 ostatnich glowy nie dam ze sa ze wczoraj
|
#25615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no trzeba to przemyśleć i przegłosować Cytat:
hej Iza ooo mój Timo do Milanu ładnie
|
||
|
|
|
#25616 | |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=magda_aparatka;3294 457]
iza...probuje ci sygnaly odpuszczac, ale nie slychac zadnego sygnalu i nie wiem czy dochodza...a za dlugo tez nie chce dzwonic, zeby nie nadziac sie na poczte czy cos ;P o co chodzi xD [quote] Oby dwa sygnałki doszły do mnie, mnie sie tak pare razy stało jak do którejś z was puszczałam strzałke A poczty nie ma juz Cytat:
![]() izkam0@onet.eu A co do tych fotek z mikołajami to zadna widze nie zgadała kto sie przebrał ![]() 1- to Buffon 2- Szewa
|
|
#25617 |
|
Zakorzenienie
|
ja lecę zrobić sobie fryteczka
do wieczora |
|
|
|
#25618 |
|
Zadomowienie
|
Hello girls
|
|
|
|
#25619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

dla mnie...
bylo milo...
] Ale jak zobaczył ją z innym, to puścił ten wózek i jakiś inny koleś miał te prezenty dla swojej dziewczyny

więc mam propozyszyn, do której będę was namawiać
:
do wieczora