|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Rydułtów jest poprawnie, bo tak się zawsze mówiło
|
|
#4262 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajne warsztaty, akurat u niej nie byłam ale u dziewczyn w All4Nails w krk i Madzia też bywała.Rzęsuje też. Cytat:
![]() Ja nie wiem na czuja odmienialam ![]() Idę spać/ Dobrej nocki ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
|
|
#4263 |
|
Zadomowienie
|
To Ty, Dziecko drogie, może jeszcze poczekasz z tym ślubem, na pełnoletność np.
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się wizaż wiesza i ciągle mnie wylogowuje, to oznacza, że trzeba iść spać
|
|
|
|
#4265 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I zapachów liquidu i żelu też...![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
Ay trzeba iść spać, bo za 4h 4omin wstaję, pakuję się, uczę 45min. i wyjeżdżam do stolicy województwa
![]() I znowu mnie ominie zakładanie nowej części naszych rozpraw, widać taki już mój los, ale pliss zróbcie tak, żebym dała radę nadrobić w niedzielę. Dobranoc Miłego weekendu!!!
|
|
#4267 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie poszła z tym do reklamacji? przecież dobrze zrobione pazury żelowe powinny trzymać się minimum 4tyg
|
|||
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Wczoraj byliśmy na drugim spotkaniu w poradni. Przyjechaliśmy 15 minut wcześniej a tam juz 4 pary. Ostatnio byliśmy za 5 i byliśmy drudzy. W każdym badz razie 3 pary poszły szybko, za to 4 siedziała ponad 30 minut, a nas juz tam trafiało, jeszcze chłopak wdawał sie z babeczką w niepotrzebne dyskusje. Za to ja my weszliśmy, pokazałam kalendarzyk, to pani była bardzo zadowolona chwila interpretacji i po 10 minutach wyszliśmy. Jeszcze tylko jedno spotkanie i koniec ![]() ![]() Cytat:
Ale tak jak Twój tata powiedział, mury w kamienicach sa grube, zdarzyło mi sie nocować w kamienicy u koleżanki i powiem Ci, że to co innego niż w bloku, jak obok w mieszkaniu była jakas impreza to tam gdzie były rury i sie głowę przybliżyło to wtedy było cos słychać.
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-03-16 o 07:33 |
|
|
|
|
#4269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie szału nie będzie ![]() a co do tej rumby to ja też sie waham wciąż, bo wolałabym taki efekt przy samym NEM i koniec ale do rumby mamy fajny układ, który umiemy bardzo dobrze (nawet TŻ ) bo go już długo ćwiczymy i rozwijamy na kursie więc w sumie też by mi było żal tego nie wykorzystać Strasznie jestem niezdecydowana co do tego pierwszego tańca Jedyną pewną rzeczą jest NEM A najgorsze jest to że już coraz mniej czasu a my nie mamy kiedy ćwiczyć Cytat:
mój TŻ oświadczył mi się w 2010 roku ale praktycznie od razu podjęliśmy decyzję ze ślub w 2012, z bardzo wielu powodów Cytat:
za pracę i za zakupy do firmy Dziewczyny dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego podsumowania Idę do pracy miłego dnia |
|||
|
|
|
#4270 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie przed weekendowo
![]() Bylam wczoraj u Pani Florystki - u Ani z Radlina alexdecor.pl i mamy dekoratorke Znowu mnie naszla wena slubno-weselna!Jagodziu pewnie ze o Tobie pamietamy i myslimy
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja ćwiczyłam najdłużej półtora roku
Oczywiście zdarzały się przerwy jedno lub dwu dniowe, ale minimum 3 razy w tygodniu ćwiczyłam. Co 3 miesiące była zmiana ćwiczeń z wyjątkiem brzuszka nad którym spędziłam chyba z 5 miesięcy, ale wymodelowany był idealnie Cytat:
Jak można doprowadzić je do takiego stanu.Czas na śniadanie Wczoraj poszłam spać głodna i ledwo się obudziłam a tu już burczy w brzuchu
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha i zapomniałam wam dodac że tż odebrał dokumenty z USC więc teraz tylko z tym iśc do księciunia
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ciągle nie mam odpowiedzi w sprawie biżuterii a tak się na nią napaliłam, że szok jagodziu że firma się rozwija, trzymaj tak dalej
|
#4274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32955635]ja chcę dziewczynę z Tychów, tylko taką sprawdzoną, bo doszłam do wniosku że nie będzie mi się chciało samej robić pazurków ![]() od 1marca bodajże część kursów została odwołana nie poszła z tym do reklamacji? przecież dobrze zrobione pazury żelowe powinny trzymać się minimum 4tyg [/QUOTE]http://www.perfecto.com.pl/ Madzia teraz ma rodzić, ale na pewno w salonie ma kogoś kto na czas macierzyńskiego ją zastąpi, jest utalentowaną i utytułowaną stylistką, w galerii ma niewiele zdjęć ale daję słowo że warto. A jaki jest sens iść z reklamacją w momencie kiedy po pierwszym razie ma się tak przepiłowaną płytkę? Wiesz co by z niej mogło zostać po poprawach? Syf, kiła i mogiła ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry. Ostatni dzień nauki. Ale się źle czuje brzuch mi rozwali, a okresu jeszcze nie ma...
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ![]() ja dopiero wstałam ![]() dzisiaj ostatni dzien i tydzien urlopu ;D
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
ale się polonistycznie na wątku zrobiło..Chatka jako strażniczka poprawności polskiej polszczyzny byłaby z Was dumna ![]() zmykam na miasto w pogoni za masą spraw. Dziś piekę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32955635]
od 1marca bodajże część kursów została odwołana [/QUOTE] ostatnio pociągiem jechałam we wtorek, tak i powrotem i wszystko było ok, zobacz rozkład jazdy |
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Za oknem słonecznie Praktycznie weekend. Jutro niestety do pracy, a w niedzielę spędzę cały dzień w Kraku z TŻ . Jesteśmy umówieni na spacer po plantach, bulwary wiślane itp. W tygodniu to tylko trasa praca- dom i nie pamiętam już kiedy tak na spokojnie byłam na starym mieście, rynku. Zresztą zostały nam tylko 2 ostatnie zaproszenia do rozdania dla kuzynki i cioci - mieszkają w Nowej Hucie to podjedziemy. Też wybieram się na targi kwiatowe, ale to dopiero po świętach. Dobrego dnia dziewczyny!
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie macie weselicho? Cytat:
zobacz sam jak Gumisie skaczą tam i siam <- - - poprawiłaś mi humor |
||
|
|
|
#4280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ....bo język polski być trudna
|
||
|
|
|
#4281 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laseczki
Nie mam ostatnio kompletnie czasu tu do Was zaglądać Już ozdrowiałam ale za to doszło mi teraz kilka rzeczy do zrobienia na uczelnie i po powrocie do domu to odpalam komputer, otwieram książki i piszę, piszę, pisze... ![]() Tak to jest jak się robi niektóre rzeczy na ostatnią chwilę Błeeee Z rzeczy ślubnych: * zauważyłam ostatnio, że każda myśl o ślubie... a dokładnie o tym co jeszcze zostało do załatwienia i zrobienia doprowadza mnie do rozstroju żołądka! Chyba zaczynam się poważnie stresować zbliżającą się godziną 0:00 ![]() * wybraliśmy i dziś będę już zatwierdzać ostateczny projekt zaproszenia ślubnego ![]() Miłego dzionka dla wszystkich! Ja lecę zjeść śniadanko i zabieram się za... pisanie tych p******* prezentacji
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłyśmy o zawiłościach języka polskiego i coś mi się przypomniało. Ostatnio pojawiła się u nas w pracy nowa dziewczyna, telefonistka. Pracujemy na jednej zmianie i doprowadza mnie do szału
Dzień dobry. Zastałam Katarzynę Bagińska, Zastałam Renatę Lisowska. Mam ciarki na plecach kiedy tak mówi. Muszę jej chyba zasugerować, żeby mówiła - Czy jest Anna Kowalska i nie odmieniała niczego. |
|
|
|
#4284 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam prosbe - ktoras wklejala ostatnio w jakich miesiacach sa dostepne dane kwiatki, moglybyscie podeslac jeszcze raz taka informacje?
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.slubniaczek.pl.tl/%3E%3E-...ogrodniczy.htm bardzo fajny portal
|
|
#4286 | ||
|
Raczkowanie
|
Heyah!!!! Witam sie pieknie i gratuluje serdecznie wszystkim dziewczynom zalatwionych spaw, zestawien, DDŚ i zakupów. Ja mialam wczoraj okropny dzien, kursowalam po Lublinie jak szalona a i tak nic tresciwego nie zalatwilam...
Cytat:
![]() Cytat:
Ech ja dzisiaj dla odmiany spedze dzien przy kompie ale głownie przy pisaniu pracy magisterskiej musze nadrobic zaleglosci bo ostatnio jakos weny nie mialam.... a ze slubnych spraw to dzisiaj wieczorem bede miala juz swoje zawieszki i projekt zaproszen takze ta mysl podtrzymuje mnie na duchu trzymajcie sie! |
||
|
|
|
#4287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
![]() wpadłam na moment bo biorę się za sprzątanie...czeka mnie mycie okien ![]() za wszystkie załatwione sprawy z pracami, firmą i przygotowaniami ślubnymi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

Ale pewności nie mam

Fajne warsztaty, akurat u niej nie byłam ale u dziewczyn w All4Nails w krk i Madzia też bywała.
i wrednie dodamÑ kiedy to było
I zapachów liquidu i żelu też...
Jak któraś szuka stylistki w swojej okolicy to piszcie, znam dziewczyny z całej Polski więc będzie mi łatwiej kogoś polecić niż Wam znaleźć w ciemno
nie poszła z tym do reklamacji? przecież dobrze zrobione pazury żelowe powinny trzymać się minimum 4tyg

Masakra... czuję, że kolejna porażka będzie i szukanie i martwienie się od nowa

brzuch mi rozwali, a okresu jeszcze nie ma...

śmietankowa biel, szyta z koła, z wzorem takim.. jakby róże naszywane. I tak pięknie się układała przy obracaniu... po prostu mój ideał. Ale kosztowała 250zł
Chyba zaczynam się poważnie stresować zbliżającą się godziną 0:00