|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Chyba nikt mi nie zaprzeczy ze grubosc ma wplyw na sile doznan? |
||
|
|
|
#3062 |
|
Przyczajenie
|
Zaglądają tu nowe dziewczyny, starają się pomóc, na spokojnie tłumaczą a bober dalej wciąż swoje...
:P
|
|
|
|
#3063 | |
|
zuy mod
|
Bober Ty chyba sam masz pochwę, skoro masz taką ZNAKOMITĄ wiedzę na temat tego co jest dla niej najlepsze.
![]() Cytat:
|
|
|
#3064 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
A po za tym kwestia grubosc jest chyba tu najczesciej poruszana. |
||
|
|
|
#3065 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
wiesz jakie jest słowo klucz do tego co napisałeś niżej? NIEKTÓRE. niektóre kobiety tak chcą. a niektóre nie chcą. a teraz babraj się sam w tym swoim nieszczęściu
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ty dłubiąc w nosie czujesz palec? pewnie tak,ale dostajesz orgazm? wątpię |
|
|
|
|
#3067 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gorzej wygląda wizualnie... Tak jakby to było istotne... Hah Cytat:
Jedyna osoba która tu KRĘCI to TY. Nie masz POJĘCIA o doznaniach kobiety i nie poznasz go, póki nie prześpisz się z co najmniej jedną. Opinie w internecie to żadna podstawa do wnioskowania, bo seks to sprawa subiektywna. (co zresztą internet odzwierciedla - ile kobiet, tyle opinii). Zauważyłam już, że i tak ignorujesz moje wypowiedzi (nie wiem czemu). Ale może jacyś inni posiadacze małych penisów to przeczytają. Edytowane przez 2016071135 Czas edycji: 2012-03-16 o 12:39 |
||||
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zakładam, że ty nie jesteś impotentem (sory, nie chce mi się czytać wszystkich twoich wypowiedzi, po kilku mam dość)? I jeśli się nie mylę, to- facet z 11-12m może zaspokoić swoją kobietę. Penisem, w trakcie normalnego stosunku. Czaisz? I żeby nie było- nie jestem desperatką, która weźmie pierwszego lepszego, który się nawinie. Mam porównanie z facetami, którzy mieli ok. 20 cm, a nawet i takiego poniżej 10cm (tak na moje oko). I jestem baardzo zadowolona z seksu z tymi 12cm. Seks przyjemny, czuć takiego w sobie (chyba że byłby grubości małego palca to wtedy chyba co innego). Ja ci życzę zmiany myślenia, a nie penisa-olbrzyma, bo z twoimi poglądami i wyobrażeniami nt. seksu i tego, co lubią kobiety, pewnie byś jakiejś tylko krzywdę zrobił.
|
|
#3069 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Dlaczego cię boli ? Bo masz taką budowę, ma zakeconego, jest za duży ( niech nie wkłada do końca). Kobiety któryc facet ma małego piszą że w tej pozycji zawsze go najlepiej czują. Nie trzeba cały czas uprawiać głębokiej penetracji ale dobrze jęśli wogóle jest taka możliwość. Cytat:
Ból wtrakcie podniecenia moze sprawiac przyjemność patrz watek o masochistkach. Podniecenie moze usmierzac bol albo zmieniac jego interpretacje przez mozg. Np jesli facet jest nie podniecony albo chwile po orgaxmie to draznienie glowki penisa boli a jak jest podniecony to jest przyjemne. Nie pisze ze kazdy tak uprawia seks a jedynie ze dla niektorych moze to byc wada ze nie dosiega do konca pochwy. Wlasciwie to chodzi tu ogolnie o mozliwosc glebokiej penetracji i wykonywanie dlugich ruchow w sensie duzego zakresu a nie szybkosci. Cytat:
Co do tego ze nie musza byc krotkie. Wytlumacze to tak w momencie gdzie normalny penis jest w polowie w pochwie moj juz wypadl. Cytat:
Opinii jest bardzo duzo w calym internecie i co ciekawe niespotkalem sie z zadna mowiaca ze chudy penis jest dobry nie liczac tych ze czasem jest za gruby (to wcale nie znaczy ze chca chudego a jedynie ze normalnego) co jest rzadkoscia jesli odrzucimy bardzo mlode dziewczyny, przypadki gdzie poprostu trzeba sie rozluxnic nawilzyc a potem jest ok a do tego w póżniejszych latach zycia po kolejnym dziecko za gruby pensi w mlodosci staje sie pozniej atutem. Mysle ze zdecydowanie latwiej znalezx bardzo szeroka niz ciasno i to jeszcze do tego zeby byla ciasna w przypadku tak chudego jak ja mam a nie zwyklego czyli nieco ponizej 13cm obwodu. W ostatecznosci wejscie do pochwy mozna poszerzyc a zwezic juz nie tak latwo. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-16 o 13:58 |
||||
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3071 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ciesze sie ze co do znaczenia grubosci nei masz watpliwosci ze to wplywa na doznania. Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- A jesli taka kobieta dolozy do tego pieszczenie lechtaczki to wtedy juz bedzie czuc przyjemnosc z penetracji i wtedy tez i natezenie doznan z penetracji bedzie mialo znaczenia a co za tym idzi wielkosc penisa bo ten z tak malym jak ja zapewni znikome doznania. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-16 o 14:28 |
|||
|
|
|
#3072 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uważam więc, że nie tylko Azjatki są "krótkie w środku", ale mogą takie być też przeciętne dziewczyny. Im głęboka penetracja potrzebna nie jest, wręcz przeciwnie - uciekają przed nią, bo boli. Cytat:
Cytat:
A co do szybkości - jak to nie chodzi o szybkość? O szybkość też. Ja np. przy powolnych ruchach nie odczuwam przyjemności, jest jedynie "miło". Nie masz długości - nadrabiaj szybkością Cytat:
Cytat:
A jak już ktoś pisze (np. tutaj), że z małym też jakoś się uda - to zaprzeczasz i ignorujesz takie opinie. Więc to wcale nie tak, że się nie spotkałeś. Cytat:
Edytowane przez 2016071135 Czas edycji: 2012-03-16 o 14:35 |
||||||
|
|
|
#3073 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze to stracilem kilkadziesiad godzin z zycia na zamartwianie sie swoimi rozmiarami a i tak nigdy tego pewnie nie zrobie a napewno mi od tego nie urosnie. Co z tego ze trace czas skoro nie wiem w co sie warto zangazowac swoim zyciem i tak wszyscy umrzemy a to jakie mielismy zycie nie bedzie mialo zadnego znacznia. Wy macie seks pewnie srednio od 18 lat mnostwo uniesien za soba a ja nawet nie trzymalem dziewczyny za reke co tu porownywac sie do was.
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- mialem na mysli budowe tam w srodku nei wiem jakies zgiecie macicy czy cos. |
|
|
|
#3074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3075 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, nie mam żadnego zgięcia macicy. Jestem bardzo normalnie zbudowana.a, jeszcze ciekawa rzecz: Cytat:
a no dobra, dzieląc na dwa (w końcu sami faceci) - 190 tysięcy. nadal dużo.
Edytowane przez 2016071135 Czas edycji: 2012-03-16 o 15:08 |
||
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i rgazmy tylko łechtaczkowe.słuchając twoich słów powinnam zacząć się martwić,ze jestem do niczego,bo żaden facet nie da mi przyjemności posuwając mnie i narażam go na kłopot,bo musi meczyc się z lizaniem. NIE!!!. nie myślę tak,bo wiem,że różni są ludzie i ich gusta. sprawdziłam,że nie jestem trefna.potrafię dać i osiągać satysfakcję.nie martwię się moimi rozmiarami,a moje ciało krzyczy z pożądania . ja nie płaczę nad swoim losem-ja żyję |
|
|
|
|
#3077 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poprostu kobiety lubią od czasu do czasu poczuc go gleboko i mocno. A niektore tylko tak dochodza np. pozycja z nogami na ramieniach partnera. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogólnie grubszy jest lepszy chyba ze boli ale to juz nie wiem jaki by musial byc chyba jak przedramie na grubosc. Raczej nie ma tak ciasnych dziewczyn zeby musialy koniecznie szukac faceta z takim 11cm w obwodzie. Wiec to nie przemawia w zaden sposob na moja korzysc. |
|||||
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3079 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Nie bede tu sie madzryl bo nie zglebialem tematu. Tylko przeczytalem na forum ze kobiety ktore czuja bol czesto podaja ze budowa prawidlowa. A i chyba byla jakas ktora pisala ze ma wlasnie specyficzna budowe i dlatego nie moze tego robic w niektorych pozycja nie wiem czy to dotyczylo macicy. arse skoro twoj facet ma normalnego to dlaczego cie boli od tylu? |
||
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do porównania z biustami. Między innymi kwestia gustu. Niektóre 'płaskie' nie potrzebują żadnego dowartościowywania, bo są pewne siebie, akceptują i podoba im się taki biust. Ba, facetom też się takie podobają. Nie ma potrzeby np. operacji powiększenia. Tak samo nie każdy facet potrzebuje dużego penisa, żeby zadowolić kobietę. To chciałam przekazać, a ty dalej swoje. Mój ma 'małego' i dobrze nim operuje, i nie zamieniła bym go na faceta z dużym-nawet jeśli też byłby dobry w łóżku.
|
|
#3081 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3082 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(
Co do rozmiaru penisa, to pamiętam, że mój pierwszy raz był z facetem tak na oko 16 centymetrów i bolało jak cholera większość pozycji.
Teraz, mam chłopaka, który jest tak średnio wyposażony, a seks z nim jest nieziemski, dosłownie rozwalający mózg ;p Rozmiar nie ma aż takiego znaczenia, ważna jest technika! |
|
|
|
#3083 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Czytam od dłuższego czasu, ale dopiero znalazłam czas, żeby się odezwać. Jeśli mam być szczera to przez 3 lata uprawiania seksu z moim facetem zazdrościłam sama sobie, że mam tak wyposażonego faceta (miałam porównanie z jednym, aż za dużym niestety). Kilka orgazmów podczas jednego stosunku to u mnie norma. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł mi dać większą przyjemność. Wątek zaciekawił mnie do tego stopnia, że postanowiliśmy zmierzyć interes mojego Tż. I co się okazało: 14cm! Więc z tego co się orientuję, poniżej średniej ![]() Mam nadzieję, że jest jasnym, że nie chciałam sie tu pochwalić świetnym kochankiem, ale po prostu mam nadzieję (o ja naiwna! ), że co niektórzy w końcu zrozumieją, że nie trzeba mieć 20cm
|
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
o fuck
![]() ja sobie wyobrażam pana Bobera po seksie z dziewczyną. Bober: jak było? Dziewczyna: byłeś niesamowity Bober: kłamiesz! nie mogło ci się podobać, przecież mam małego! Dziewczyna: przestań, było świetnie Bober: ale przecież.. MAM MAŁEGO I CHUDEGO Dziewczyna: ... współczuję Ci, bober, serio. naprawdę w moim wyobrazeniu to TY negujesz przyjemnosc z seksu swojej potencjalnej dziewczyny. jestem pewna, ze bys jej nie uwierzyl gdyby powiedziala, ze bylo fajnie. bo przecież wiesz lepiej. ![]() straszne...
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety któryc facet ma małego piszą że w tej pozycji zawsze go najlepiej czują. - nieprawda, ja najbardziej go czuję na rozgwiazdę tak, że aż mnie boli brzuch jak na okres i później po seksie przez 20 min nie mogę się ruszyć :d wypróbuj tej pozycji maluszku (kiedyś...)
|
|
|
|
#3086 |
|
Przyczajenie
|
Na rozgwiazdę?
jak to wygląda?Stosujesz, bo twój TŻ ma małego czy jak? Przy ilu cm stosujesz? |
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
ejejej to nie to, o wygląda bardziej tak - http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...uHE87jH2m0n-2A mniej wiecej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

:P

) i rgazmy tylko łechtaczkowe.
), że co niektórzy w końcu zrozumieją, że nie trzeba mieć 20cm 
jak to wygląda?