MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-16, 11:33   #3061
bober111
Rozeznanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
boże ,widzisz i nie grzmisz.
bober już pisałam i wklejałam linki o ściankach pochwy-nie będe tego znów powtarzać.
jestem normalna i zdrowa-ty psychiczny
pławisz sie w swoim nieszczęściu i nikt nie jest w stanie ci pomóc.
ja wymiękam i spadam.
miłego biadolenia
Bo wcześniej pisałaś że nie masz przyjemności z penetracji więc się pytam czy jesteś jakaś inna. Z tym że nikt mi nei pomoże zgadam się bo nie da się niestety powiększyć penisa a tylko to mogłoby sprawić że niebyłbym skreślony przez kobiety.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
najwrażliwsza jest przednia część pochwy.

Ty masz jakieś wydumane pojęcie na temat pochwy, ale czego można spodziewać się od prawiczka.

jak tak Tmargot - żegnam ozięble.
To że przednia jest wrażliwa nie znaczy że inne wogóle nie mają czucia a właściwie po co to napisałaś ja to wiem.
Chyba nikt mi nie zaprzeczy ze grubosc ma wplyw na sile doznan?
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 11:44   #3062
boger31
Przyczajenie

Zaglądają tu nowe dziewczyny, starają się pomóc, na spokojnie tłumaczą a bober dalej wciąż swoje... :P
boger31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 12:06   #3063
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Bober Ty chyba sam masz pochwę, skoro masz taką ZNAKOMITĄ wiedzę na temat tego co jest dla niej najlepsze.

Cytat:
To że przednia jest wrażliwa nie znaczy że inne wogóle nie mają czucia a właściwie po co to napisałaś ja to wiem.
wiesz, a i tak się upierasz ze najważniejsze jest obijanie szyjki macicy

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 12:17   #3064
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez boger31 Pokaż wiadomość
Zaglądają tu nowe dziewczyny, starają się pomóc, na spokojnie tłumaczą a bober dalej wciąż swoje... :P
Przecież dobrze wiesz że jak kobieta nie bedzie zadowolona z seksu to nci z tego nie wyjdzie. Jedne cos tam kreca a inne pisza maly niet.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Bober Ty chyba sam masz pochwę, skoro masz taką ZNAKOMITĄ wiedzę na temat tego co jest dla niej najlepsze.

wiesz, a i tak się upierasz ze najważniejsze jest obijanie szyjki macicy
Mojwa tu nie chodzi tylko o to że są kobiety które lubią czasem poczuć go głeboko (na pieska jest najczesciej wymieniane jako najlepsza pozycja) , poczuć że wchodzi do końca (w niektorych pozycjach), a nawet czasem lubią jak zaboli lekko (są takie dla nich taki bol jest przyjemny) ale tez o to że nie można bądz ciezko jest robic to w niektorych pozycjach, że latwiej wypada, gorzej wyglada wizualnie i trudniej jest takim operować chocby nei wiem jak facet byl wysportowany to nei zrobi niektorych rzeczy. Ruchy musza byc krotkie. To wszystko przeszkadza.
A po za tym kwestia grubosc jest chyba tu najczesciej poruszana.
Stary 2012-03-16, 12:29   #3065
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Przecież dobrze wiesz że jak kobieta nie bedzie zadowolona z seksu to nci z tego nie wyjdzie. Jedne cos tam kreca a inne pisza maly niet.
Kończę z Tobą dyskusję bo naprawdę nic do Ciebie nie dociera. Tylko jeszcze jedno.

wiesz jakie jest słowo klucz do tego co napisałeś niżej?
NIEKTÓRE. niektóre kobiety tak chcą. a niektóre nie chcą.

a teraz babraj się sam w tym swoim nieszczęściu

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 12:34   #3066
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Bo wcześniej pisałaś że nie masz przyjemności z penetracji więc się pytam czy jesteś jakaś inna. Z tym że nikt mi nei pomoże zgadam się bo nie da się niestety powiększyć penisa a tylko to mogłoby sprawić że niebyłbym skreślony przez kobiety.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

czy ty dłubiąc w nosie czujesz palec?
pewnie tak,ale dostajesz orgazm?
wątpię
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 12:38   #3067
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Mojwa tu nie chodzi tylko o to że są kobiety które lubią czasem poczuć go głeboko (na pieska jest najczesciej wymieniane jako najlepsza pozycja)
Nienawidzę na pieska, bo boli tak, jakby mi przebijał żołądek.
Cytat:
a nawet czasem lubią jak zaboli lekko (są takie dla nich taki bol jest przyjemny)
Dla bardzo niektórych, ale ból - przyjemny? Gdyby ci kobieta ugryzła penisa przy oralu to też byś był zadowolony...?
Cytat:
że latwiej wypada, gorzej wyglada wizualnie
To trzeba się ograniczyć do tych pozycji, w których nie wypada. Też mi problem.
Gorzej wygląda wizualnie... Tak jakby to było istotne... Hah
Cytat:
Ruchy musza byc krotkie.
Nie muszą.

Jedyna osoba która tu KRĘCI to TY. Nie masz POJĘCIA o doznaniach kobiety i nie poznasz go, póki nie prześpisz się z co najmniej jedną. Opinie w internecie to żadna podstawa do wnioskowania, bo seks to sprawa subiektywna. (co zresztą internet odzwierciedla - ile kobiet, tyle opinii).

Zauważyłam już, że i tak ignorujesz moje wypowiedzi (nie wiem czemu). Ale może jacyś inni posiadacze małych penisów to przeczytają.

Edytowane przez 2016071135
Czas edycji: 2012-03-16 o 12:39
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 12:58   #3068
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś nigdy nie słyszałem żeby dziewczyny chciały być z impotenetem.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Nie bierz tego do siebie bo piszę tak ogólnie. Kilka dziewczyn już tu pisało że jeśli facet jest świetny w pieszczotach ma sprawne palce i język to zwykły seks już jest niepotrzebny bo chciały mnie pocieszyć że jak nawet dziewczyna nic nie poczuje w trakcie penetracji ze mna to i tak bedzie zadowolona dzieki tym innym formom seksu. Czyli w zasadzie moglbym byc impotentem a nic by to nie zmienilo wedlug ich toku myslenia. Wedlug mnie twierdzenie ze impotent moze byc dobrym kochankiem jest niedorzecznoscia.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Wolalbym miec wielkoluda i wkladac do polowy ale cieszyc sie ze kobieta jest zadowolona przynajmniej mialbym jakies mozliwosci a z takim to co z tego ze zapakuje do konca skoro zadna z tego przyjemnosc dla dziewczyny.
Tampon nie jest az taki ciezki zeby mial wypasc i wogole co to ma udowadniac.
Co z tego ze twoja glebokosc to 11cm skoro pochwa sie rozciaga.

Ale zakładam, że ty nie jesteś impotentem (sory, nie chce mi się czytać wszystkich twoich wypowiedzi, po kilku mam dość)? I jeśli się nie mylę, to- facet z 11-12m może zaspokoić swoją kobietę. Penisem, w trakcie normalnego stosunku. Czaisz?
I żeby nie było- nie jestem desperatką, która weźmie pierwszego lepszego, który się nawinie. Mam porównanie z facetami, którzy mieli ok. 20 cm, a nawet i takiego poniżej 10cm (tak na moje oko). I jestem baardzo zadowolona z seksu z tymi 12cm. Seks przyjemny, czuć takiego w sobie (chyba że byłby grubości małego palca to wtedy chyba co innego).

Ja ci życzę zmiany myślenia, a nie penisa-olbrzyma, bo z twoimi poglądami i wyobrażeniami nt. seksu i tego, co lubią kobiety, pewnie byś jakiejś tylko krzywdę zrobił.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 13:55   #3069
bober111
Rozeznanie

Cytat:
wątpię
Nie widzę tu nic śmiesznego. Z tego co zrozumiałem czujesz ale nie sprawia ci to żadnej przyjemności erotycznej.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez arsea Pokaż wiadomość
Nienawidzę na pieska, bo boli tak, jakby mi przebijał żołądek.
Dlaczego cię boli ? Bo masz taką budowę, ma zakeconego, jest za duży ( niech nie wkłada do końca). Kobiety któryc facet ma małego piszą że w tej pozycji zawsze go najlepiej czują. Nie trzeba cały czas uprawiać głębokiej penetracji ale dobrze jęśli wogóle jest taka możliwość.
Cytat:
Dla bardzo niektórych, ale ból - przyjemny? Gdyby ci kobieta ugryzła penisa przy oralu to też byś był zadowolony...?
Nie byłbym zadowolony chociaż niektórzy lubią gryzienie w szyję, ramie, drapanie paznokciami. Uderzanie to co innego. Ja tego nigdy nie doswiadcze tylko spotkalem sie z takimi opiniami na necie niektore twierdza nawet (ale to chyba skrajność) że bez tego dobijania nie dojdą.
Ból wtrakcie podniecenia moze sprawiac przyjemność patrz watek o masochistkach. Podniecenie moze usmierzac bol albo zmieniac jego interpretacje przez mozg. Np jesli facet jest nie podniecony albo chwile po orgaxmie to draznienie glowki penisa boli a jak jest podniecony to jest przyjemne. Nie pisze ze kazdy tak uprawia seks a jedynie ze dla niektorych moze to byc wada ze nie dosiega do konca pochwy. Wlasciwie to chodzi tu ogolnie o mozliwosc glebokiej penetracji i wykonywanie dlugich ruchow w sensie duzego zakresu a nie szybkosci.
Cytat:
To trzeba się ograniczyć do tych pozycji, w których nie wypada. Też mi problem.
Gorzej wygląda wizualnie... Tak jakby to było istotne... Hah
Nie muszą.
To są kolejne wady ich istotnosc zalezy od konkretnych osob.
Co do tego ze nie musza byc krotkie. Wytlumacze to tak w momencie gdzie normalny penis jest w polowie w pochwie moj juz wypadl.
Cytat:
Jedyna osoba która tu KRĘCI to TY. Nie masz POJĘCIA o doznaniach kobiety i nie poznasz go, póki nie prześpisz się z co najmniej jedną. Opinie w internecie to żadna podstawa do wnioskowania, bo seks to sprawa subiektywna. (co zresztą internet odzwierciedla - ile kobiet, tyle opinii).

Zauważyłam już, że i tak ignorujesz moje wypowiedzi (nie wiem czemu). Ale może jacyś inni posiadacze małych penisów to przeczytają.
Jak sie przespie to i tak nie bede wiedzial co czuje bede jedynie widzial jak reaguje i to tylko bede wiedzial jak reaguje w trakcie seksu z bardzo malym penisem a nigdy nie dowiem sie jak by to wygladalo gdyby byl optymalny albo za duzy.
Opinii jest bardzo duzo w calym internecie i co ciekawe niespotkalem sie z zadna mowiaca ze chudy penis jest dobry nie liczac tych ze czasem jest za gruby (to wcale nie znaczy ze chca chudego a jedynie ze normalnego) co jest rzadkoscia jesli odrzucimy bardzo mlode dziewczyny, przypadki gdzie poprostu trzeba sie rozluxnic nawilzyc a potem jest ok a do tego w póżniejszych latach zycia po kolejnym dziecko za gruby pensi w mlodosci staje sie pozniej atutem. Mysle ze zdecydowanie latwiej znalezx bardzo szeroka niz ciasno i to jeszcze do tego zeby byla ciasna w przypadku tak chudego jak ja mam a nie zwyklego czyli nieco ponizej 13cm obwodu.
W ostatecznosci wejscie do pochwy mozna poszerzyc a zwezic juz nie tak latwo.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-03-16 o 13:58
Stary 2012-03-16, 14:09   #3070
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widzę tu nic śmiesznego. Z tego co zrozumiałem czujesz ale nie sprawia ci to żadnej przyjemności erotycznej.

.
nie czuję przyjemności erotycznej,jak 40% kobiet na świecie.
jestem wybrakiem
Stary 2012-03-16, 14:26   #3071
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Ale zakładam, że ty nie jesteś impotentem (sory, nie chce mi się czytać wszystkich twoich wypowiedzi, po kilku mam dość)? I jeśli się nie mylę, to- facet z 11-12m może zaspokoić swoją kobietę. Penisem, w trakcie normalnego stosunku. Czaisz?
Ale gdyby jednak dla jakiejs kobiety moj byl za maly to i tak nie mialoby znaczenia czy stoi czy nie to jesli inne pieszczoty by wystarczyly to i impotent moglby ja zadowolic. Z tego ze jednak zakladasz ze 11cm zadowoli kobiete wniosek ze bez zwyklego seksu sie nie obejdzie i jakies inne pieszczoty nie wystarczaja.
Cytat:
I żeby nie było- nie jestem desperatką, która weźmie pierwszego lepszego, który się nawinie. Mam porównanie z facetami, którzy mieli ok. 20 cm, a nawet i takiego poniżej 10cm (tak na moje oko). I jestem baardzo zadowolona z seksu z tymi 12cm. Seks przyjemny, czuć takiego w sobie (chyba że byłby grubości małego palca to wtedy chyba co innego).
Zbyt czesto pojawiaja sie tu liczba 20 zebym uwierzyl mniej niz 1% takiego ma. To brzmi jak pocieszanie dziewczyny z prawie plkaska klatka piersiowa tym ze sa kobiety ktorych piersi waza po 4kg kazda i boli je kregoslup. A pocieszanie tym ze sa faceci ktorzy maja duze a nie potrafia ich uzyc jest jak pocieszanie sa kobiety ktore maja ladniejsze piersi ale nie umieja dobrac stanika.Facet z ktorym sie kochalas mial ponizej sredniej bylo cudownie a gdyby mial srednia 15cm to tez by bylo cudownie albo lepiej i bylyby wieksze mozliwosci. A i tak mogl miec wiekszego niz ja.

Ciesze sie ze co do znaczenia grubosci nei masz watpliwosci ze to wplywa na doznania.
Cytat:
Ja ci życzę zmiany myślenia, a nie penisa-olbrzyma, bo z twoimi poglądami i wyobrażeniami nt. seksu i tego, co lubią kobiety, pewnie byś jakiejś tylko krzywdę zrobił.
To nei sa wyobrazenia kobiety same o tym pisza do siebie a ja to czytam i cytuje. Nie chce zadnego olbrzyma chcialbym miec poprostu te minimum ktore by wystarczylo chociaz dla jednej kobiety. Nie chce nikogo krzywdzic.
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
nie czuję przyjemności erotycznej,jak 40% kobiet na świecie.
jestem wybrakiem
A jesli taka kobieta dolozy do tego pieszczenie lechtaczki to wtedy juz bedzie czuc przyjemnosc z penetracji i wtedy tez i natezenie doznan z penetracji bedzie mialo znaczenia a co za tym idzi wielkosc penisa bo ten z tak malym jak ja zapewni znikome doznania.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-03-16 o 14:28
Stary 2012-03-16, 14:34   #3072
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Dlaczego cię boli ? Bo masz taką budowę, ma zakeconego, jest za duży ( niech nie wkłada do końca). Kobiety któryc facet ma małego piszą że w tej pozycji zawsze go najlepiej czują. Nie trzeba cały czas uprawiać głębokiej penetracji ale dobrze jęśli wogóle jest taka możliwość.
Nie wiem, czemu mnie boli. Nie jestem wysoka, ale nie jestem też jakoś wyjątkowo drobna - po prostu szczupła. Ma zwykłego, za duży na pewno nie jest, ani zakrzywiony.
Uważam więc, że nie tylko Azjatki są "krótkie w środku", ale mogą takie być też przeciętne dziewczyny. Im głęboka penetracja potrzebna nie jest, wręcz przeciwnie - uciekają przed nią, bo boli.

Cytat:
Nie byłbym zadowolony chociaż niektórzy lubią gryzienie w szyję, ramie, drapanie paznokciami. Uderzanie to co innego. Ja tego nigdy nie doswiadcze tylko spotkalem sie z takimi opiniami na necie niektore twierdza nawet (ale to chyba skrajność) że bez tego dobijania nie dojdą.
Ból wtrakcie podniecenia moze sprawiac przyjemność patrz watek o masochistkach. Podniecenie moze usmierzac bol albo zmieniac jego interpretacje przez mozg. Np jesli facet jest nie podniecony albo chwile po orgaxmie to draznienie glowki penisa boli a jak jest podniecony to jest przyjemne. Nie pisze ze kazdy tak uprawia seks a jedynie ze dla niektorych moze to byc wada ze nie dosiega do konca pochwy.
No tak, masochiści to lubią. Ale właśnie - wydaje mi się, że znacznie więcej jest nie-masochistów niż masochistów. Więc jeśli jesteś pozbawiony możliwości głębokiej penetracji, to nie jest to jakiś ogromny problem.

Cytat:
Wlasciwie to chodzi tu ogolnie o mozliwosc glebokiej penetracji i wykonywanie dlugich ruchow w sensie duzego zakresu a nie szybkosci.
No właśnie, ta nieszczęsna głęboka penetracja - jej wielbicielki są raczej w mniejszości.
A co do szybkości - jak to nie chodzi o szybkość? O szybkość też. Ja np. przy powolnych ruchach nie odczuwam przyjemności, jest jedynie "miło". Nie masz długości - nadrabiaj szybkością

Cytat:
Jak sie przespie to i tak nie bede wiedzial co czuje bede jedynie widzial jak reaguje i to tylko bede wiedzial jak reaguje w trakcie seksu z bardzo malym penisem a nigdy nie dowiem sie jak by to wygladalo gdyby byl optymalny albo za duzy.
Będziesz wiedział co czuje, jeśli będziecie ze sobą rozmawiali. Ona ci powie, co czuła, co jej sprawiało przyjemność, a co nie.

Cytat:
Opinii jest bardzo duzo w calym internecie i co ciekawe niespotkalem sie z zadna mowiaca ze chudy penis jest dobry nie liczac tych ze czasem jest za gruby
Co nie oznacza, że taka opinia nie istnieje. Zauważ, że szukasz informacji w określony sposób - przy haśle "mały penis" zawsze wyskoczą ludzie, którzy mają z tym problem - bo przeważnie tacy ludzie szukają porady w internecie.
A jak już ktoś pisze (np. tutaj), że z małym też jakoś się uda - to zaprzeczasz i ignorujesz takie opinie. Więc to wcale nie tak, że się nie spotkałeś.

Cytat:
Mysle ze zdecydowanie latwiej znalezx bardzo szeroka niz ciasno i to jeszcze do tego zeby byla ciasna w przypadku tak chudego jak ja mam a nie zwyklego czyli nieco ponizej 13cm obwodu.
Tak jak napisałam na samym początku: ciasnych jest więcej niż ci się wydaje. Taka dziewczyna wcale nie musi mieć 150cm wzrostu ani być wychudzona.

Czas edycji: 2012-03-16 o 14:35
Stary 2012-03-16, 14:50   #3073
bober111
Rozeznanie

Szczerze to stracilem kilkadziesiad godzin z zycia na zamartwianie sie swoimi rozmiarami a i tak nigdy tego pewnie nie zrobie a napewno mi od tego nie urosnie. Co z tego ze trace czas skoro nie wiem w co sie warto zangazowac swoim zyciem i tak wszyscy umrzemy a to jakie mielismy zycie nie bedzie mialo zadnego znacznia. Wy macie seks pewnie srednio od 18 lat mnostwo uniesien za soba a ja nawet nie trzymalem dziewczyny za reke co tu porownywac sie do was.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Nie wiem, czemu mnie boli. Nie jestem wysoka, ale nie jestem też jakoś wyjątkowo drobna - po prostu szczupła.
mialem na mysli budowe tam w srodku nei wiem jakies zgiecie macicy czy cos.
Stary 2012-03-16, 14:59   #3074
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
To brzmi jak pocieszanie dziewczyny z prawie plkaska klatka piersiowa tym ze sa kobiety ktorych piersi waza po 4kg kazda i boli je kregoslup. A pocieszanie tym ze sa faceci ktorzy maja duze a nie potrafia ich uzyc jest jak pocieszanie sa kobiety ktore maja ladniejsze piersi ale nie umieja dobrac stanika.
Szczerze mówiąc mnie takie coś pociesza:p

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 15:05   #3075
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Nie, nie mam żadnego zgięcia macicy. Jestem bardzo normalnie zbudowana.

a, jeszcze ciekawa rzecz:
Cytat:
Zbyt czesto pojawiaja sie tu liczba 20 zebym uwierzyl mniej niz 1% takiego ma.
Zdajesz sobie sprawę, ile ludzi to 1%? To około 380 tysięcy. To, że 3-4 takich trafiło się tutaj, nie jest niczym dziwnym.
a no dobra, dzieląc na dwa (w końcu sami faceci) - 190 tysięcy. nadal dużo.

Czas edycji: 2012-03-16 o 15:08
Stary 2012-03-16, 15:05   #3076
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze to stracilem kilkadziesiad godzin z zycia na zamartwianie sie swoimi rozmiarami a i tak nigdy tego pewnie nie zrobie a napewno mi od tego nie urosnie. Co z tego ze trace czas skoro nie wiem w co sie warto zangazowac swoim zyciem i tak wszyscy umrzemy a to jakie mielismy zycie nie bedzie mialo zadnego znacznia. Wy macie seks pewnie srednio od 18 lat mnostwo uniesien za soba a ja nawet nie trzymalem dziewczyny za reke co tu porownywac sie do was.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

i gdybym nie miała porównania to po twoich słowach mogłabym stwierdzić,ze i ja jestem trefna,bo przecież nie odczuwam rozkoszy przez penetrację, mam płytką pochwę(rozmiar mierzony po rozciągnięciu ) i rgazmy tylko łechtaczkowe.
słuchając twoich słów powinnam zacząć się martwić,ze jestem do niczego,bo żaden facet nie da mi przyjemności posuwając mnie i narażam go na kłopot,bo musi meczyc się z lizaniem.
NIE!!!.
nie myślę tak,bo wiem,że różni są ludzie i ich gusta.
sprawdziłam,że nie jestem trefna.potrafię dać i osiągać satysfakcję.nie martwię się moimi rozmiarami,a moje ciało krzyczy z pożądania .
ja nie płaczę nad swoim losem-ja żyję
Stary 2012-03-16, 15:06   #3077
bober111
Rozeznanie

Cytat:
No tak, masochiści to lubią. Ale właśnie - wydaje mi się, że znacznie więcej jest nie-masochistów niż masochistów. Więc jeśli jesteś pozbawiony możliwości głębokiej penetracji, to nie jest to jakiś ogromny problem.
Nie mozna mowic ze tylko masochisci bo przeciez zalezy jak bardzo i jak czesto i jak zdefiniujemy kto zalicza sie do masochistow. To byl tylko taki przyklad
Poprostu kobiety lubią od czasu do czasu poczuc go gleboko i mocno. A niektore tylko tak dochodza np. pozycja z nogami na ramieniach partnera.

Cytat:
A co do szybkości - jak to nie chodzi o szybkość? O szybkość też. Ja np. przy powolnych ruchach nie odczuwam przyjemności, jest jedynie "miło". Nie masz długości - nadrabiaj szybkością
Tylko zaznaczylem ze chodzilo mi o zakres ruchow dlugie nie w sensie czasowym. Jak jest duzy to nie musisz asz tak szybko bo i bez tego moze byc ze go bardzo mozno czuc. I przy szybkich ruchach latwiej o to ze maly wypadnie.
Cytat:
Będziesz wiedział co czuje, jeśli będziecie ze sobą rozmawiali. Ona ci powie, co czuła, co jej sprawiało przyjemność, a co nie.
Co sprawia przyjemnosc to moge sie dowiedziec czytajac net.

Cytat:
Co nie oznacza, że taka opinia nie istnieje. Zauważ, że szukasz informacji w określony sposób - przy haśle "mały penis" zawsze wyskoczą ludzie, którzy mają z tym problem - bo przeważnie tacy ludzie szukają porady w internecie.
A jak już ktoś pisze (np. tutaj), że z małym też jakoś się uda - to zaprzeczasz i ignorujesz takie opinie. Więc to wcale nie tak, że się nie spotkałeś.
To tylko potwierdza ze moze miec problem skoro inni maja mimo tego ze maja wieksze niz ja.

Cytat:
Tak jak napisałam na samym początku: ciasnych jest więcej niż ci się wydaje. Taka dziewczyna wcale nie musi mieć 150cm wzrostu ani być wychudzona.
Nawet jak jest ciasna to dlaczego ma nie wybrac takliego z normalnym penisem z ktorym bedzie jej lepiej w lozku.
Ogólnie grubszy jest lepszy chyba ze boli ale to juz nie wiem jaki by musial byc chyba jak przedramie na grubosc. Raczej nie ma tak ciasnych dziewczyn zeby musialy koniecznie szukac faceta z takim 11cm w obwodzie. Wiec to nie przemawia w zaden sposob na moja korzysc.
Stary 2012-03-16, 15:06   #3078
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

Zdajesz sobie sprawę, ile ludzi to 1%? To około 380 tysięcy. To, że 3-4 takich trafiło się tutaj, nie jest niczym dziwnym.
każda kobieta ma albo przodo zgiecie macicy,albo tyło zgięcie
Stary 2012-03-16, 15:16   #3079
bober111
Rozeznanie

Cytat:

a no dobra, dzieląc na dwa (w końcu sami faceci) - 190 tysięcy. nadal dużo.
To sie pojawia tak czest oze nie jest mozliwe.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
i gdybym nie miała porównania to po twoich słowach mogłabym stwierdzić,ze i ja jestem trefna,bo przecież nie odczuwam rozkoszy przez penetrację, mam płytką pochwę(rozmiar mierzony po rozciągnięciu ) i rgazmy tylko łechtaczkowe.
słuchając twoich słów powinnam zacząć się martwić,ze jestem do niczego,bo żaden facet nie da mi przyjemności posuwając mnie i narażam go na kłopot,bo musi meczyc się z lizaniem.
NIE!!!.
nie myślę tak,bo wiem,że różni są ludzie i ich gusta.
sprawdziłam,że nie jestem trefna.potrafię dać i osiągać satysfakcję.nie martwię się moimi rozmiarami,a moje ciało krzyczy z pożądania .
ja nie płaczę nad swoim losem-ja żyję
I niby 40% tak ma ze wogole nie czuje przyjemnosci z penetracji nawet dolanczając pieszczoty łechtaczki w trakcie i nie robi im to roznicy czy jest w srodku czy nie. Wolne zarty.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
każda kobieta ma albo przodo zgiecie macicy,albo tyło zgięcie
Nie bede tu sie madzryl bo nie zglebialem tematu. Tylko przeczytalem na forum ze kobiety ktore czuja bol czesto podaja ze budowa prawidlowa. A i chyba byla jakas ktora pisala ze ma wlasnie specyficzna budowe i dlatego nie moze tego robic w niektorych pozycja nie wiem czy to dotyczylo macicy.
arse skoro twoj facet ma normalnego to dlaczego cie boli od tylu?
Stary 2012-03-16, 15:18   #3080
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Zbyt czesto pojawiaja sie tu liczba 20 zebym uwierzyl mniej niz 1% takiego ma. To brzmi jak pocieszanie dziewczyny z prawie plkaska klatka piersiowa tym ze sa kobiety ktorych piersi waza po 4kg kazda i boli je kregoslup. A pocieszanie tym ze sa faceci ktorzy maja duze a nie potrafia ich uzyc jest jak pocieszanie sa kobiety ktore maja ladniejsze piersi ale nie umieja dobrac stanika.Facet z ktorym sie kochalas mial ponizej sredniej bylo cudownie a gdyby mial srednia 15cm to tez by bylo cudownie albo lepiej i bylyby wieksze mozliwosci. A i tak mogl miec wiekszego niz ja.

Ciesze sie ze co do znaczenia grubosci nei masz watpliwosci ze to wplywa na doznania.

To nei sa wyobrazenia kobiety same o tym pisza do siebie a ja to czytam i cytuje. Nie chce zadnego olbrzyma chcialbym miec poprostu te minimum ktore by wystarczylo chociaz dla jednej kobiety. Nie chce nikogo krzywdzic.
Te twoje 11cm starczyłoby da niejednej kobiety. Mi wystarczy, i jestem pewna, że nie jestem jakimś wyjątkiem.

Co do porównania z biustami. Między innymi kwestia gustu. Niektóre 'płaskie' nie potrzebują żadnego dowartościowywania, bo są pewne siebie, akceptują i podoba im się taki biust. Ba, facetom też się takie podobają. Nie ma potrzeby np. operacji powiększenia. Tak samo nie każdy facet potrzebuje dużego penisa, żeby zadowolić kobietę. To chciałam przekazać, a ty dalej swoje.
Mój ma 'małego' i dobrze nim operuje, i nie zamieniła bym go na faceta z dużym-nawet jeśli też byłby dobry w łóżku.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 15:21   #3081
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Nie mozna mowic ze tylko masochisci bo przeciez zalezy jak bardzo i jak czesto i jak zdefiniujemy kto zalicza sie do masochistow. To byl tylko taki przyklad
Poprostu kobiety lubią od czasu do czasu poczuc go gleboko i mocno. A niektore tylko tak dochodza np. pozycja z nogami na ramieniach partnera.
Ktoś, kto lubi ból, to masochista. I kobiety wcale po prostu nie lubią głęboko i mocno. To zależy od jednostki.

Cytat:
Tylko zaznaczylem ze chodzilo mi o zakres ruchow dlugie nie w sensie czasowym. Jak jest duzy to nie musisz asz tak szybko bo i bez tego moze byc ze go bardzo mozno czuc. I przy szybkich ruchach latwiej o to ze maly wypadnie.
Oczywiście, że musi być szybko, niezależnie jak długi czy duży jest. Inaczej mnie to nie satysfakcjonuje. Szybko i już.

Cytat:
Co sprawia przyjemnosc to moge sie dowiedziec czytajac net.
Nie, ponieważ każda kobieta jest inna i każdej sprawia przyjemność co innego.

Cytat:
To tylko potwierdza ze moze miec problem skoro inni maja mimo tego ze maja wieksze niz ja.
Nie zrozumiałam, jak to się ma do tego, co napisałam? Napisz jeszcze raz

Cytat:
Nawet jak jest ciasna to dlaczego ma nie wybrac takliego z normalnym penisem z ktorym bedzie jej lepiej w lozku.
Może dlatego ma nie wybrać, bo akurat spodoba jej się ten z mniejszym?
Cytat:
Raczej nie ma tak ciasnych dziewczyn zeby musialy koniecznie szukac faceta z takim 11cm w obwodzie. Wiec to nie przemawia w zaden sposob na moja korzysc.
Przecież żadna kobieta nie szuka ani faceta z małym, ani faceta z dużym. Szuka faceta, który jej się spodoba (zarówno wyglądu i charakteru) (no chyba, że szuka tylko przygody, ale chyba nie o to tu chodzi). A to, jakiego ma penisa, okazuje się później. Więc twój argument jest nieważny.

Cytat:
To sie pojawia tak czest oze nie jest mozliwe.
Czyli twierdzisz, że to niemożliwe, że 3-4 przypadki na 190 tysięcy ludzi trafiły na to forum (pośrednio - wspomniani przez wizażanki)? Gratuluję logiki.
Stary 2012-03-16, 17:27   #3082
bbc56c719832aa6c54491c9cdf9a4ac765a18bd7_6414ff01e71a2
Konto usunięte

Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Co do rozmiaru penisa, to pamiętam, że mój pierwszy raz był z facetem tak na oko 16 centymetrów i bolało jak cholera większość pozycji.
Teraz, mam chłopaka, który jest tak średnio wyposażony, a seks z nim jest nieziemski, dosłownie rozwalający mózg ;p

Rozmiar nie ma aż takiego znaczenia, ważna jest technika!
bbc56c719832aa6c54491c9cdf9a4ac765a18bd7_6414ff01e71a2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 22:03   #3083
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tym że nikt mi nei pomoże zgadam się bo nie da się niestety powiększyć penisa a tylko to mogłoby sprawić że niebyłbym skreślony przez kobiety.
Oczywiście, że się da.

Cytat:
wątpię

Czytam od dłuższego czasu, ale dopiero znalazłam czas, żeby się odezwać.
Jeśli mam być szczera to przez 3 lata uprawiania seksu z moim facetem zazdrościłam sama sobie, że mam tak wyposażonego faceta (miałam porównanie z jednym, aż za dużym niestety). Kilka orgazmów podczas jednego stosunku to u mnie norma. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł mi dać większą przyjemność. Wątek zaciekawił mnie do tego stopnia, że postanowiliśmy zmierzyć interes mojego Tż. I co się okazało: 14cm! Więc z tego co się orientuję, poniżej średniej
Mam nadzieję, że jest jasnym, że nie chciałam sie tu pochwalić świetnym kochankiem, ale po prostu mam nadzieję (o ja naiwna! ), że co niektórzy w końcu zrozumieją, że nie trzeba mieć 20cm
Stary 2012-03-17, 09:59   #3084
saksofonistka
Raczkowanie

o fuck

ja sobie wyobrażam pana Bobera po seksie z dziewczyną.

Bober: jak było?
Dziewczyna: byłeś niesamowity
Bober: kłamiesz! nie mogło ci się podobać, przecież mam małego!
Dziewczyna: przestań, było świetnie
Bober: ale przecież.. MAM MAŁEGO I CHUDEGO
Dziewczyna: ...

współczuję Ci, bober, serio.
naprawdę w moim wyobrazeniu to TY negujesz przyjemnosc z seksu swojej potencjalnej dziewczyny. jestem pewna, ze bys jej nie uwierzyl gdyby powiedziala, ze bylo fajnie. bo przecież wiesz lepiej.

straszne...
saksofonistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 23:45   #3085
chwast
Zakorzenienie

Kobiety któryc facet ma małego piszą że w tej pozycji zawsze go najlepiej czują. - nieprawda, ja najbardziej go czuję na rozgwiazdę tak, że aż mnie boli brzuch jak na okres i później po seksie przez 20 min nie mogę się ruszyć :d wypróbuj tej pozycji maluszku (kiedyś...)
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 01:01   #3086
jendrek
Przyczajenie

Na rozgwiazdę? jak to wygląda?
Stosujesz, bo twój TŻ ma małego czy jak?
Przy ilu cm stosujesz?
jendrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 08:32   #3087
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jendrek Pokaż wiadomość
Przy ilu cm stosujesz?
czyżby szpagacik na leżąco?
pozycja bardzo głęboko penetrująca,a z poduszka pod pupą mozna zawadzić o migdał
Stary 2012-03-19, 17:20   #3088
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Przy ilu cm stosujesz?
wpisz sobie w google albo coś, bo ja jak wpisuje "na rozgwiazdę" to wychodzą mi prawdziwe rozgwiazdy

tż ma 16-17
Stary 2012-03-19, 17:31   #3089
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Przy ilu cm stosujesz?
http://ona-i-on.wieszjak.pl/seks/289...-rozkoszy.html
Stary 2012-03-19, 17:46   #3090
chwast
Zakorzenienie

ejejej to nie to, o wygląda bardziej tak - http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...uHE87jH2m0n-2A mniej wiecej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości