|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Cytat:
Trudno, przegapiłyście szansę pocieszenia mnie. Następnym razem będe głośno płakać, żeby nikt nie przeoczył. ![]() Dzięki
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#3812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w ogóle przejmowanie się innym chłopakiem, chociaż ewidentnie nic z tego nie wyjdzie, ale chociaż mam zajęcie dla serca... to jest naprawdę krzepiące. Taka ulga dla głowy, po tylu latach myślenia codziennie o jednym i tym samym chamie. W myśl zasady - masz problem, to załóż za ciasne buty. Cytat:
tylko w kolorze pudrowego różu i bez tej czarnej lamówki (cała jednokolorowa). A zresztą przeca ja mam Cię na fb to sobie popatrz zdjęcia z albumie Mazury z Mikołajek Niby strojna ale co mnie tam, jak mi się podoba
|
||
|
|
|
#3813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze pomyśleć mówisz nad swoją siłą przebicia. ![]() Cytat:
Nie wiem, czy założę ją do czegoś innego, jak szortów i białego T-shirtu na lato.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym ją nosiła do wszystkiego, do sukienek, do dżinsów, do żakietów, do cardiganów itd
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/38917/...i_kosmetyczne/ krolowo, a Ty mówiłaś coś o 10 koła
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-16 o 01:11 |
|
|
|
#3815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ano
i nawet jakiś dobry humor dzisiaj mam, aż dziw bierze ![]() Cytat:
widzisz jak zleciało ![]() Cytat:
![]() Ale ogólnie jak widzę te zdjęcia po http://www.lusciouslocks.co.uk/hair.html No ja też czasami, chyba że się postaram ![]() Cytat:
![]() Co myślicie o tej sukience? Chyba sobie ją kupię, chyba że znajdę coś lepszego (to co, że jestem kompletnie spłukana, ale muszę mieć nową sukienkę co nie? )http://republic.co.uk/women/dresses/...w-dress-97658/ Jak ten Przystojniak okaże się taki sympatyczny jak się spotkamy, jak mi się wydaje, że jest jak do mnie pisze, to ja w to nie uwierzę. Lepiej, żeby nie był
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
enjoy - jednak naturalne włosy wyglądają lepiej
A jak patrzę na metamorfozy niektórych wizazanek w ciągu kilkunastu miesięcy to ![]() No i jak to będzie... umówisz się z facetem, romantyczna sytuacja, Wasze twarze się zbliżają, spogląda Ci w oczy... całuje... wkłada rękę w Twoje włosy... a tam kurde jakieś krążki czy inne linki nośne I w ogóle podejrzewam, że więcej z tym p.przenia niż z moim włosomaniactwem, już sobie wyobrażam zadbać o to na wielkim kacu po imprezie ![]() Tak, tak zniechęcam Cię celowo A tak serio, to jak chcesz, to czemu nie, tylko nie rób tych klejonych, bo na moje oko, to zmasakruje włosy ![]() A sukienka urocza, tylko szkoda, że nie na moją figurę, za chuda jestem. Chociaż Twiggy była chudsza a nosiła
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-16 o 01:30 |
|
|
|
#3817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tutaj dużo angielek ma przedłużane włosy, więc to nie powinno być nic dziwnego Cytat:
spróbować zawsze można ![]() Kurde ja bym nie zauważyła, że są doczepiane ![]() Cytat:
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie ja jestem dziwna, bo i jestem chuda i wcięcie w pasie mam, ale jest ono totalnie niewidoczne, jak jestem w spodniach i koszulce. Widać tyko na golasa
(no albo w stroju kąpielowym) albo w sukienkach, ale tych przylegających. Ja się dowiedziałam, że mam wcięcie w talii dopiero jak mi koledzy na plaży powiedzieli, bo tak to nie wiedziałam ![]() A co do włosów, to wedle moich najdokładniejszych obliczeń dnia 6 sierpnia tegoż roku powinnam mieć 9 cm więcej, niż po ostatnim podcięciu i byłaby to długość wstępnie mnie zadowalająca ![]() Ale nie powiem Ci, że one rosną za darmo, bo tak niestety nie jest |
|
|
|
#3819 | ||||||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Mam trochę małych torebek, ale bardzo rzadko je noszę, bo się po prostu w nie nie mieszczę ![]() Cytat:
Bo takie beznamiętne stwierdzenia przechodzą bez echa Nie zleciało A jak ja się denerwuję przed pierwszym spotkaniem po jego powrocie, to ludzkie słowo nie opisze. Cytat:
tylko że jakbym ja przedłużała, to po to, żeby świat myślał że ja z natury jezdem taka pikna a nie po to, żeby wszyscy wiedzieli, że doczepiłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3820 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nic. Absolutnie. Miał zadzwonić wczoraj, nie zadzwonił. Przed północą napisałam finalnego smsa, bez jakichś tam histerii czy coś, po prostu. Oczywiście nie odpisał. Dla mnie to jest koniec tej historii.
Chyba po prostu muszę zacząć udawać, że facet, z którym się spotykałam w zeszłym roku umarł. Bo wybaczcie, ja innego wyjścia z tej sytuacji dla siebie nie widzę. ... |
|
|
|
#3821 |
|
Rozeznanie
|
endżoj:
ja od kilku lat zagęszczam i nikt tego nie zauważył dopóki sama nie powiedziałam no, ale z przedłużanymi to chyba trochę inna historia.
|
|
|
|
#3822 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie. Proszę się nie jarac, bo potem wynikają z tego same problemy.
Napisałam do randkowicza. Olał mnie sromotnie. Fajne jest to, że spłynęło to po mnie jak po kaczce. Ego trochę cierpi, ale z drugiej strony myślę sobie, że jego strata Takie traktowanie tematu to dla mnie duży sukces. Jestem z siebie zadowolona. No nic, wyłażę z komórki i wracam do pracy. Udanego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#3823 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co, jeśli ona nagle wróci do niego skruszona? Przecież mają dziecko. Cytat:
lub ![]() Torebka ładna, ta jaśniejsza ![]() Fubizka mnie rozczarowała. Poznając ją rok temu wyobrażałam sobie krępą kulkę z pryszczami i tłustymi włochami. A tu lasencja jak złoto, buzia ładna, figura nienaganna, do tego niesamowicie zdolna i inteligentna ![]() Cytat:
W kupowanych kosmetykach konserwanty muszą być i kropka. Ciekawe, jak Ci pójdą testy
|
|
|
#3824 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
właśnie dlatego pójdę najpierw na konsultację i zobaczę jak to w ogóle wygląda. Ringi ringami ale są tam jeszcze jakieś 2 inne metody, może przy tamtych nie widać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo dobrze, że to się zakończyło, teraz już przynajmniej wiesz na czym stoisz. Cytat:
![]() Jakie to jest piękne - mieć piątek wolny ![]() Malla - ja znam tutaj mnóstwo, ale to naprawdę mnóstwo samotnych facetów z dziećmi. Tutaj jest to po prostu normalne - nie ma co go skreślać tylko dlatego. Zwłaszcza, że synek nie mieszka z nim. A co do tego czy będzie chciała wrócić, to skąd wiecie że on chciałby ją przyjąć? Poza tym ja się w nic nie pakuję - dopiero mamy się spotkać.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-03-16 o 10:30 |
|||||||
|
|
|
#3825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Conff - ale gość, ja pitolę. Cytat:
Jak do tej pory, działa nieźle. |
||||
|
|
|
#3826 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Powoli, jedna randka, druga, wczujesz się w formę i będzie z tego przyjemność ![]() Na dwa tygodnie. Cytat:
![]() Ogromny ciężar za wielkie pieniądze Moja prawie nic nie ważąca torebka ze szmaty zwanej ekoskórą potrafi zapakowana ważyć 6 kilo, jakbym miała do tego dodać spory ciężar własny torebki, to bym się pochlastała. Cytat:
Ja mam problem, bo eks nie żyje naprawdę, a ja się po czasie dowiaduję różnych niefajnych rzeczy o nim...i nic z tym cholera nie mogę zrobić. Tyle mojego, że wyrzuty sumienia się zminimalizowały.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2012-03-16 o 10:53 |
|||
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym ej, ja się z nim nie wiążę, ja idę z nim tylko na randkę!
|
|
|
#3828 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
dzieci nie ma )...bo to jest jednak ogromna odpowiedzialność i obciążenie psychiczne...z wiekiem zmienia się nastawienie, wiadomo że za na przykład 5 lat już większość ludzi będzie z "rynku wtórnego", ale mieć 23 lata i brać na siebie wszelkie stresy związane z "nieprzeszłą przeszłością" drugiej strony...? Oj.Nawet nie wiem jak się do tego odnieść, czy luźne podejście do tematu jest godne podziwu, czy jest lekkomyślnością...
|
|
|
#3829 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Ojcowie też mają uczucia i nie tak trudno im wcisnąć, że wielki powrót będzie udany, jeśli zrobi się to dla ukochanego dziecka... Zwłaszcza jeśli laska nagle staje się idealną żonką. Idziesz z nim tylko na randkę, ale chyba masz jakieś nadzieje, że coś z tego będzie? Czy tylko chcesz się przy jego użyciu rozerwać, zagrzać łóżko? Nie kojarzysz mi się z osobą, która spotyka się z kimś tylko dla łóżka. Wydajesz mi się ciepła i spragniona bliskości. O ile Królowej zalecałabym randkowanie dla wprawy, tak Ciebie, Fubizki i Connff nie widzę na razie w roli beztroskich podrywaczek, bo za dużo ostatnio Wam się krwi napsuło przez nieudane znajomości. Jesteś w stanie podejść na luzie do tego, gdy pierwsza randka będzie magiczna, a potem nie odezwie się słowem albo koncertowo Cię oleje ciepłym moczem? Niedawno z Wizażu zniknęła koleżanka, która weszła w romans z dzieciatym kolegą z pracy (co za połączenie ), nawet u niej mieszkał, wypełniali papiery rozwodowe, jego żona niby o wszystkim wiedziała, związek się wypalił, byli razem tylko ze względu na dziecko i kredyt i blabla... Potem się okazało, że żona jest sympatyczną dziewczyną, która o niczym nie wiedziała, a on mieszkając z inną ściemniał, że jest w delegacji i zjawiał się w domu tylko w weekendy. Jak żona zaczęła się uczyć gotować, to sobie kochanicę odpuścił. Laska jest zdruzgotana i wstyd jej pojawiać się w pracy, bo pocztą pantoflową wszyscy się dowiedzieli o kilkumiesięcznym romansie. Odcięła się od znajomych, bo jej głupio, poblokowała wszelkie profile internetowe, w dodatku wpadła w kłopoty finansowe. A była przebojową, radosną, pełną zainteresowań osobą o świetnie zapowiadającej się karierze naukowej.Wykazuję niską tolerancję na związki z żonatymi / dzieciatymi / po rozstaniu, to zbyt duże ryzyko wbicia w ziemię i zrycia psychiki. Ta sytuacja jest inna niż u Ciebie, ale Ty też powinnaś być ostrożna i uzyskać obiektywny obraz sytuacji, a nie tylko opis z jego strony. Nie masz pewności, że by kobitki nie przyjął z powrotem, poza tym dziecko wiąże także nowego partnera rodzica. Przecież Ty chcesz imprezować, a on weekendy powinien spędzać z maluchem. Zrezygnujesz dla niego z zabawy na rzecz spędzania sobotnich wieczorów w domu nad wypaćkanym śliniakiem i budzenia się w nocy, bo dziecko zlało się w łóżku? Nie czujesz się za młoda na wychowywanie cudzego dziecka? ![]() Nie wydaje mi się to kwestią zacofanej polskiej mentalności, tylko braku wiedzy o antykoncepcji wśród brytyjskiej młodzieży. Bzykają się bezmyślnie, to mają dużo niepełnych rodzin i młodych tatusiów. To nie my jesteśmy zaściankowi, tylko oni nie szanują swoich ciał (udokumentowany większy odsetek VD u brytyjskiej młodzieży, więcej wczesnych ciąż i rzadsze wizyty u gina, "bo po co"), nie mają wpojonych wartości rodzinnych i nie rozumiem potrzeby dostosowywania się do nich
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem, ale ja jakoś kompletnie nie widzę w tym problemu
|
|
|
#3831 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale dziecko to coś więcej niż stres widywania się z nim od czasu do czasu.
|
|
#3832 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No ja widzę, ale ja po prostu nie lubię jak mojego faceta za dużo łączy z jego eks.
Pamiętam jak mnie dziewczyny (i słusznie) uważały za ostro lekkomyślną, jak nie miałam nic przeciwko spotkaniom mojego ówczesnego chłopaka z jego eks...a tutaj kontakt musi być regularny, częsty, ze względu na dziecko. A jeszcze dochodzi kwestia, o której wspomniała Malla - wychowywanie tego dziecka. Ono się przywiązuje, Ty się przywiązujesz, a tak na dobrą sprawę nie wiesz ile Ci wolno, bo przecież dziecko ma matkę, która ma decydujący głos w sprawie wychowywania...nie wiem, dla mnie to jest problem, do ogarnięcia, ale jednak problem. I nie podeszłabym do tematu spokojnie i na luzie, nie umiałabym. Może dałabym radę w takim związku, nie mówię że nie, ale na pewno nie weszłabym w taki związek od razu, z przytupem i śpiewem na ustach.
|
|
#3833 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście wiem o tym, że jakby coś do niej czuł, to przecież by mi nie powiedział ![]() Ale jeżeli wiążesz się z facetem bez dziecka - też nigdy nie masz tej pewności i też nigdy nie wiesz, czy nie wróci do eks, jeśli ta do niego przyleci. Cytat:
Oczywiście, że nie chcę się tylko rozerwać, ale też nie chcę się na nic nastawiać. Po prostu się spotkamy i zobaczymy co dalej... Cytat:
Cytat:
![]() Co za koleś... Ja jestem pewna, że nie są razem, ma w profilu, że jest singlem, a ona ma zdjęcie profilowe z jakimś innym kolesiem... Nigdy w życiu nie związałabym się z żonatym. Cytat:
Nie przeszkadzałoby mi dziecko wtedy w domu. Zresztą - on nie widuje się z nim w każdy weekend - ma go u siebie w ten weekend, a w następny już nie. Więc to nie byłoby przecież tak, że trzebaby było się tym dzieckiem non stop zajmować, tylko raz na jakiś czas. I nie przeszkadzałoby to też w spędzaniu czasu sam na sam. Cytat:
A to akurat w 100% racja. I nie mam potrzeby dostosowywania się do nich - po prostu nie widzę nic złego w związaniu się z facetem z dzieckiem
|
|
|
#3834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra - przeraziłyście mnie teraz (mimo, że nie zmieniłam zdania co do faceta z dzieckiem), ostudziłyście - a ze względu na to, że zawsze macie rację - nie wiem co mam teraz zrobić
|
|
#3836 |
|
Zadomowienie
|
Fubi, ja się będę trzymać tej taktyki. Nie widzę innej możliwości, żebym o nim zapomniała po prostu. Dlatego też oficjalnie stwierdzam, że jest to koniec tematu Niedoszłego z mojej strony. Nie będę o nim z nikim rozmawiać od teraz. Ani słowa. Być może nie sprawi to, że od razu przestanę o nim myśleć, ale trzeba się chwytać wszystkich sposobów.
I Malla, masz absolutną rację. Nie nadaję się teraz do beztroskiego podrywania. Nie nadaję się do związku. Nie nadaję się do niczego, jeśli mamy być szczere. Jestem totalnie zniszczona psychicznie, jakby mnie walec rozjechał. Ja już nie zaufam chyba nigdy nikomu. Jak mogę zaufać, jeśli po dwóch miesiącach jak z bajki facet nagle odstawia coś takiego? Jak mogłabym zaufać, kiedy widzę te wszystkie dziwne sytuacje wokół siebie? Dno. Dno totalne. |
|
|
|
#3837 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wystarczy poczytać jakie problemy z mamusiami dzieci swoich obecnych facetów mają niektóre wizażanki - włos się na głowie jeży. Cytat:
Cytat:
![]() To dobrze, jest szansa na odbicie się od niego.
|
|
|
#3838 | ||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nie wierzę, że osoba, która w młodym wieku i w krótkim stażem związku wpadła, a związek nie przetrwał, nagle stanie się odpowiedzialna za siebie, za dziecko i za nowego partnera. Wywołuje to we mnie pewien opór i niepokój. Przecież prawie wszystkie wpadki wynikają z niestosowania lub niepoprawnego stosowania antykoncepcji (pomijam kalendarzyki), czyli z ludzkiej głupoty. Dziecko jest wtedy owocem nie miłości, tylko bezmyślności. Nie potrafiłabym radośnie w taki związek wskoczyć, na pewno kazałabym mu rozwijać się wolniej niż związkowi opartemu na połówkach jabłka... tyle że bez ogonków. Cytat:
A co dopiero dziecko... poznawać je co parę miesięcy z nową ciocią? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że będzie Wam się miło spotykało, że nie okaże się chamem i... pamiętajcie o zabezpieczaniu ![]() Cytat:
Ale jak się odezwie, jakby nigdy nic, to daj znać, wyśmiejemy go.Cytat:
Cytat:
![]() Minie, będzie dobrze, a niejedna chciałaby być takim dnem jak Ty
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-03-16 o 12:15 |
||||||||
|
|
|
#3839 |
|
Zadomowienie
|
Ja jej niestety nie widzę jakoś.
Malla. Jak on się odezwie, ja go nie wyśmieję. Ja go zabiję. Edytowane przez Connff Czas edycji: 2012-03-16 o 12:35 |
|
|
|
#3840 | ||
|
Zakorzenienie
|
No dopsz
![]() Ale kto powiedział, że co parę miesięcy z nową? Mi się wydaje, że to jest jasne, że załóżmy jakbyśmy zaczęli się spotykać, to nie poznam jego dziecka dopóki nie okaże się, że oboje myślimy o sobie na poważnie. A skoro by tak było to wcale nie musi to trwać tylko kilka miesięcy. Z drugiej strony, nigdy nie wiadomo, no ale nigdy tego nie przewidzisz... Przecież tak samo jego matka może poznawać dziecko co parę miesięcy z nowym wujkiem ![]() Cytat:
Cytat:
Ja się zawsze zabezpieczam. A do łóżka tak szybko go nie wpuszczę po ostatnich doświadczeniach... Zresztą co mi się podoba, to że sprawia wrażenie osoby, której nie chodzi tylko o jedno (wiem, że to może być tylko takie wrażenie ). Ale pisaliśmy też o tym i powiedział, że raz - jakbym przyjechała tutaj tylko na jakiś czas, to by się ze mną nie spotkał, bo nie miałoby to sensu - co oznacza, że nie myśli tylko o rozerwaniu się, tylko o czymś na dłuższą metę (jeżeli randka się uda oczywiście). Dwa - że on wie, że jakby chciał iść z dziewczyną tylko do łóżka to poszedł by na imprezę i z łatwością by jakąś znalazł, ale ja naprawdę mu się spodobałam i chce mnie poznać. I jeszcze, że w sumie to on takich rzeczy nie robi, że w ciągu ostatnich 5 lat spał tylko z 3 dziewczynami bo był w związkach, a nigdy nie zdradza, bo wie jak to boli być zdradzonym.Może i ściema, może nie, ale trochę mnie to uspokoiło
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Niby strojna ale co mnie tam, jak mi się podoba