|
|
#1951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Disnemar jedynie opakowaniem się różni bo to taka buteleczka jaką ma Euphorbium
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Umoczy usta i woła, że to lekarstewko , nawet jeśli dodam do sporej ilości płynu.
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie widzi jak szykujesz? myślę i myślę co tu jeszcze....
|
|
#1954 |
|
Ola-Unhola
|
Jolu, dziękuję Ci za listę zakupową. Zaraz zajrze na amarantusa
![]() sylko, dzięki za link do sklepu z kosm.
|
#1955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ciężko mi coś doradzić, bo Kuba do tej pory brał ładnie leki, ale wiem, że gdybym zrobiła, że - jak... to... - to byłabym spalona. On się wtedy zapiera jak koza
![]() A to dobre jest w smaku czy niedobre? Cytat:
![]() I dla Was też ![]() ![]() Cytat:
Nie ma za co, jakbym mogła jeszcze pomóc, to pytaj ![]() *** U nas wiosna , 12 stopni, słoneczko, ach ![]() Kuba mi znosi do domu tony kamieni , ostatnio znalazł takiego, że pod pachą go niósł
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2012-03-16 o 12:09 |
||
|
|
|
#1956 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Jola u mnie byloby to samo, M uparciuch i by nie przeszlo z nim
|
|
#1957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę, że odpuszczę zupełnie na kilka dni, a potem spróbuję wrócić do tematu ![]() Cytat:
![]() U nas tez pięknie
|
|
#1958 | |||
|
Zakorzenienie
|
u na spiękne słońca, 12 stopni a ja najchętniej zaszyła bym sie w łóżku nienawidzę mojej @ Wczoraj Ba usnął bez mycia musiałam ząłożyć mu pieluchę, bo nie wysikał się i wiedziałam, ze będzie powódź ![]() Cytat:
śliczny Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bartek też wiecznie mówi, ze go paluszek boli i syropek mu muszę dać ... jeszcze mu się nie odwidziało i ładnie pije. My mamy multi Sanostol - jest pyyyszny Karo - kupiłyśmy dla koleżanki bransoletkę i kolczyki a do tego perfumę Infnite Moment
|
|||
|
|
|
#1959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a może pójść w drugą stronę i powiedzieć, jaka będzie duża, zdrowa i silna, jak wypije, przedtem zachęcić do posmakowania nie mówiąc, że to lekarstwo?Cytat:
![]() Za nami pierwsza noc bez majtek treningowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- A jeszcze Wam napiszę - przy zajezdni Kuba zawsze wolno sobie jedzie rowerem i oczywiście patrzy na tramwaje, zamiast na chodnik. Więc mówię, że trzeba też kontrolować drogę, żeby w nikogo nie wjechać, albo się nie wywrócić. A Kubuś tak, tak, ale swoje robi. I wjechał na słupek - mówię, do niego "A widzisz, tak to jest, jak się nie patrzy na drogę", na co Kuba "Ja tu po prostu chciałem zaparkować"
|
|
|
#1960 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() I jak idą zakupy w Amarantusie? ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Napisałam Wam coś śmiesznego w klubie
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Oliwki wszelkie syropki są chyba za słodkie, ona nie lubi takich, to kupiłam kiedyś bez cukru, ale był jeszcze gorszy bo slodzony jakimis słodzikami i też mega słodki. Kupiłam Disnemar, bo go jeszcze nie miałam. Jaki drogi 28 zł, ale pozostałe były w podobnej cenie... Wróciłysmy ze spaceru, odwiedziłysmy młodszą koleżankę Oli, która właśnie wkracza w bunt dwulatka oj ale dała koncert jak byłyśmyMiramej przypomniało mi się, no faktycznie polecałam te jabłka jak była mowa o przyprawach chyba naturalnych. A mogę Wam polecić TO musli własnorecznie robione tylko ja zrobiłam dla siebie okrojoną wersję, same płatki owsiane i trochę sezamu, olej i syrop klonowy. O mące zapomniałam i dziwiłam się potem czemu mi nie wyszły grudki duże ![]() Dla Oliwki zrobię ze wszystkim. Smaczne tylko na pewno krócej się piecze u mnie jak poszłam do kuchni i otworzyłam piekarnik to tak cały dom zadymiłam, że aż w gardle gryzło. A na minutniku nie minęło 20 min. EDIT: no nie, teraz zerknęłam jeszcze raz na przepis i tam nie ma słowa ze ma się piec 20 min. tylko do zezłocenia. Skąd mi się to wzięło
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-03-16 o 13:06 |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drogo , ja płacę 20 zł ![]() ![]() A mieszałaś w trakcie pieczenia?
|
|
|
#1964 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Idziemy na spacer i po Bartka. Papa
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że coś poprawili ze stroną, bo dziś śmiga aż miło
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ten sposób dawałam ostatnio smectę, bo inaczej się nie dało. Nie mieszałam. Za długo piekłam i dlatego się przypaliło, na bokach, dobrze że środek uratowałam Oglądałam program i oni mieszali na początku składniki i fajne większe grudki były, ale to dzięki mące pewnie. Tylko ja nie mam orkiszowej, mam pszenną i żytnią tylko. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- no co ty 20 zł? ale ździerają u nas... |
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam, bo Kuba, jak Zosia chętnie brał lekarstwa, a wiadomo, czy i jemu się nie odwidziało? ![]() Ja mam gdzieś przepis na granolę i tam kazali mieszać. Może kiedyś spróbuję zrobić ![]() W tym przypadku tak
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
a czym się różni granola od musli?
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie granola to chyba pieczone są, a musli "surowe", z czego wynika, że Twój przepis jest na granolę
|
|
#1970 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
cześc
![]() ale mi dobrze, siedze sobie na tarasie i pije kawkę a Zuza jeździ na hulajnodze ![]() eh żeby tak codzień mogło byc zaznaczę jeszcze ze u mnie jest tak cieplutko że szok, w jednej bluzce siedzę, a Zuzi załozyłam kurtkę dżinsowa bo sama niewiedziałam jak ją ubrac zaliczyłysmy teżgodzinkę na placu zabaw (bo w mieście byłysmy bo musiałam do wydziału komunikacji wstąpic)tak więc naprawdę wypoczywam przynajmniej troszkę ![]() nawet obiadu mi sie nie chce robic, zupę mam z wczoraj ale drugie jeszcze w powijakach, zrobię potem ![]() aaa, byłam w Rossmanie, kupipłam makarony eko, zastanawiałam się też nad masłem orzechowym i czekoladowym ale niewiedziałam które wziąc więc kupie nast razem ![]() a i wszystko EKO ![]() Cytat:
dzięki za odp w sprawie lokowania ![]() to jak nast razem będe u swojego to z nim pogadam i się z nią umówie na kontroloę, zobaczę co mi powie ale nie będę naciskac Cytat:
![]() przez tydzień nic nie robiłam tylko zmywałam mleczkiem Cytat:
Cytat:
*** Zuza mi własnie powiedziała: Dziekuje mamusiu, jestes kochana ja jej pytam za co mi tak dziekuje a ona Dziekuje za pomoc mamusiu, jesteś kochana ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- pełny relax
|
|
#1971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lekarz kiedys powiedzial mi ze powinno sie zmienic po 2 ciazy ![]() Cytat:
no ja mam niby ciemna oprawe oczu ale mam cieniutkie rzesy wiec tez musze malowac Cytat:
kamienie tez musze jej z kieszeni wyciagac
|
|
#1972 | ||
|
Ola-Unhola
|
A mi nie działa
![]() Cytat:
![]() Myślałaś o SD? Ide poszukac jakie to makarony w Rossmannie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- http://allegro.pl/next-kamizelka-cze...202427721.html http://allegro.pl/next-kamizelka-bez...207210963.html http://allegro.pl/next-bezrekawnik-98-i2204582614.html http://allegro.pl/super-kamizeleczka...205404952.html http://allegro.pl/next-swietny-bezre...207591634.html Fajna dla Dziewczynki
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-03-16 o 14:47 |
||
|
|
|
#1973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten makaron to między innymi taki ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Ola, ja bym chciała 2 pary sportowych bucików dla Zuzi jedne mniejsze drugie większe ![]() myślałam o takich: fila lonsdale tylko myśle nad numeracją Zuza ma teraz adidasy na których napisane 5 1/2 befado nosi 23 mam od tesciowej jakieś pumy chyba (używki) 25 rozm i one sa sporo za duże (takie jak te lonsdale) tylko pytanie, jak myślisz kiedy by były, bo pasuje mi do końca kwietnia miec żeby na week majowy były jak Ci szybko przychodziły?
|
|
#1974 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja bym wzięła C6/C7. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Kupiłam chrupki do mleka Oho!. Three frieds. Miski czek., karmelowe krokodyle i słodkie lwiątka. Cukry w zalezności o zwierzatka to od 23-30 gram. Chyba nie jest tak źle, hmm?
|
|
#1975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, sprawdzałam przed chwilą i nadal szybko się ładuje ![]() Pokaż, jakie to. I gdzie kupiłaś?
|
|
|
#1976 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Kupiłam u siebie w sklepie. http://www.fortress.pl/Portals/0/Fol...tress%20ok.pdf 3 przyjaciele - srodkowe w pierwszym rzędzie. http://www.fortress.pl/Stronag%C5%82...2/Default.aspx ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- http://www.chili24.pl/PRODUCENT_OHO%283,6381,%29.aspx Ja kupowałam w pudełku za 4,90 (tak jest u nas w sklepie..) http://hsrafpol.pl/index.php?site=asortyment&k=100 Tu jest szczegółowy skład tych konkretnych. http://hsrafpol.pl/index.php?site=asortyment&k=100 a tu inne
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko wiem że nie boli
, ale ja się boje efektu i alergii.Brwi to w życiu nie zrobię, bo mam fobię ze za ciemne będa, takie wiecie czarne, przerysowane a ja blada i komicznie bym wyglądała.A rzęsy bym zrobiła, ale boje sie ze alergię bedę miała na hennę. Byłysmy na drugim spacerze, teraz odpoczywamy w domu. Dla mnie ostatnio spacery to męczące są
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Kuba poszedł z małżem rysować kredą po asfalcie ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- A, dziewczyny, w Merlinie jest promocja na smart games'y Granny
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej A Kubuś dalej lubi bawić się grą dzien i noc?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

NIE LUBIĘ TROLLI

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, 12 stopni, słoneczko, ach
, ostatnio znalazł takiego, że pod pachą go niósł

), ale nie przypilnował, a Kuba postanowił podetrzeć sobie pupę 

, a może pójść w drugą stronę i powiedzieć, jaka będzie duża, zdrowa i silna, jak wypije, przedtem zachęcić do posmakowania nie mówiąc, że to lekarstwo?

, ja płacę 20 zł