|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
Żeby czuć się lepiej ![]() U mnie też Cytat:
![]() Fajnie, że spędzicie razem trochę czasu ![]() Jak dla mnie śniegu tego roku wystarczy, więc nie chciałabym znów go oglądać ![]() Cytat:
Witamy, witamy Jak się czujecie?
|
|
#2912 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny oliwiące włoski, mam głupie pytanie - co nakładacie na włosy na noc, na ten olejek, żeby nie pobrudzić nim pościeli?
Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2012-03-15 o 20:09 |
|||
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
mon ja nie nakładalam na noc, tylko np rano i spinalam w koczek, a po południu albo wieczorem myłam
ale wiadomo ze to tyko w te dni kiedy wiesz ze bedziesz ciagle w domu ![]() dzisiaj bylam znowu u dentysty ...
|
#2914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także w domu jestem właśnie w nocy ![]() i co Ci znowu tam robiła w ząbkach? |
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Hania Ty chyba lubisz chodzić do dentysty?
:
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
::hi
nio 16 kwietnia idziemy podpisać dokumenty w usc i choć jestem codziennie w lbn to mi wiecznie nie po drodze ![]() a ja w końcu mam weekend
|
#2917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Jutro mam rozmowę, nie wiem nawet jak mam się do tego przygotować .
|
||
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to tak, jakby jeszcze ktos za te wizyty placil to by bym mogla jeszcze czesciej chodzic
ostatnio usuwalam zeba, a teraz robi mi kanałowke ![]() jeszcze mam ze 2 do plombowania, zaniedbałam sie
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba pójdę we wtorek bo mam rektorskie miedzy wykładami całą ta papierologia przed ślubna mnie przeraża zresztą po ślubna też
|
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już chyba farba Was nie zaskoczy ![]() Cytat:
współczuję mi zostały jeszcze 2 do leczenia, chociaż jak ostatnio dentystka wzięła się za tego ponoć najpilniejszego to pół godziny o było po robocie, także nie ma dramatu W ogóle akurat siedziałam na fotelu dentystycznym jak Filipkowi wybił równy roczek i tak sobie pomyślałam... że zdecydowanie bardziej wolę borowanie od porodu Buziaki
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Czujemy sie super
Chyba duzy chlopak z niego juz i ma malo miejsca Cytat:
![]() hania - slodki avat ... czyzbym o czyms nie widziala? ![]() ![]() Wrocilam z zakupow kupilam sobie pierwsze ciazowe jeansy w H&M na przecenie No i oczywiscie malemu cos sie dostalo Superowa kurtka na jesien i koszula Bylam tez z mama na pizzy i sie wkurzylam bo nie byla dopieczona zjadlam dwa gryzy i mysle cos nie tak a tu na gorze ciasto surowe Poszlam po zwrot kasy nie bede ludzi w konia robic
|
|
|
#2923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po ślubie to też ja osobiście dużo załatwiania nie miałam, bo tylko prawo jazdy i dowód osobisty. U lekarza dalej nie byłam zmienić danych ![]() Cytat:
Fajnie, że wybraliście nowy kolor, będziemy czekać na efekt końcowy ![]() Ale szalejesz na tych zakupach A co do pizzy to zrobiłabym to samo ...Swoją drogą jak można komuś coś takiego podać ![]() Dzień dobry
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ogólnie też myślę, że to nic strasznego te papierkowe sprawy, tak się tylko wydaje. U nas to wszystko sprawnie szło. ![]() Jaka cudna pogoda dzisiaj. |
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł Lejdis
![]() Wczoraj byliśmy z TŻ u jubilera ( ) i....... kupiliśmy obrączki proszę, oto one: http://www.klosok.com.pl/produkt/231...0085-01-11-691 te ze zdjęć są matowe, my póki co mamy niematowe, ale jeszcze możemy zmienić zdanie ![]() Jeśli chodzi o formalności związane z zakupem.... mieliśmy swoje złoto, bardzo dużo, bo aż 43,02 gram więc facet powiedział, że możemy śmiało wybierać. Także zrobią nam z naszego złota a robociznę też zapłacimy w złocie ![]() Oczywiście, swoim zwyczajem, po przyjściu do domu zaczęłam się zastanawiać, czy nie lepiej było wybrać półokrągłe (podobno lepiej się je nosi) Grawer też wybrany Imię + data ślubu (nic odkrywczego Na obie obrączki "pójdzie" 17 gram złota (czyli dosyć sporo)zapomniałabym dodać, że mam wersję bez kamyczków ![]() Zastanawiałam się ostatnio nad welonem..... i póki co mam wybrane 3 opcje 1) http://allegro.pl/welon-slubny-prest...203638092.html 2) http://allegro.pl/show_item.php?item=2203638094 3) http://allegro.pl/show_item.php?item=2203638093 1) baardzo mi się podoba i o coś takiego mi chodzi, ale welon jest za długi :/ chciałabym max do pasa. nie wiecie może, czy jeśli kupiłabym go, a później fachowo obcięła, to czy coś się z nim nie stanie? |
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u mnie piękna pogoda, słoneczna czuć wiosnę, aż chce się z domu wychodzić po za tym odebrałam wyniki na paciorkowca:/ no i się gadzina przyplątała, ale żeby nie było to takie proste, to zażywałam antybiotyk na ten mój mocz, który powinien teoretycznie tego paciorkowca się pozbyć. Natomiast, żeby to sprawdzić musiałabym czekać do przyszłego czwartku i dopiero jeszcze raz robić ten wymaz, bo musiała bym odczekać tydzień od zakończenia brania antybiotyku. Potem kolejnych kilka dni czekania na wyniki, więc mogłyby być tak, że nie zdążyłabym odebrać tych wyników na czas ![]() dla pewności zadzwoniłam do szpitala w którym mam zamiar rodzić, co mam robić, bo moja lekarka na urlopie za granicą, więc zadzwonić do niej nie mogłam. No i w szpitalu powiedzieli mi, że właśnie musiałabym odczekać ten tydzień od zakończenia antybiotyku, żeby zrobić powtórne badania, ale żebym nie robiła, oni i tak mi profilaktycznie podadzą zastrzyk przy porodzie, nawet jakby się okazało, że ten paciorkowiec się ulotnił. jakie to wszystko jest skomplikowane wkurza mnie to, no i trochę jestem zmartwiona tym faktem, że to dziadostwo jednak się przyplątało, nie wiadomo jak, gdzie i kiedy ech... to żem pomarudziła popołudniu odbieram wyniki morfologii i moczu, mam nadzieję, że chociaż te wyniki będą dobre bo już mam dość tego denerwowania się.---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Tusia obrączki bardzo ładne co do welonu to mi się podobają długie welony i pewnie ja jakbym miała mieć welon to długi tych co wrzuciłaś to ten 1 i 2 fajny ale nie powiem Ci czy możesz go obciąć, bo się na tym nie znam, ale wydaje mi się, że tak, ale nie sugeruj się moim postem, bo mogę się mylić
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z welonów podoba mi się 1 i 3, a 2 to chyba Aniqa miała taki ? Cytat:
|
||
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
o wszytkim wiecie
tusia ładne obrączki, ja mialam welon taki jak nr 2, tylko taki jakby dwuwarstwowy
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie :P.
Cytat:
! Co do welonu, to pierwszy najlepszy. Wydaje mi się, że można go uciąć, ale pewna nie jestem .Cytat:
U nas też piękna pogoda! Byłam dziś na rozmowie i mam mieszane uczucia, bo kobieta się spóźniła i wszystko było w takim pośpiechu, że nawet nic mi nie powiedziała o tym stanowisku . Jak jeszcze zadzwonią, to się dowiem na następnym spotkaniu.
|
||
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam że nie odzywam się, nie mam internetu w domu, dziś jestem cały dzień u babci bo jazdę miałam a tak to jestem zawalona robotę, ciągle kosztorysowanie i projekty na uczelni ![]() i wiem już dlaczego oblałam ten łuk w lutym... po prostu okulary mi przeszkadzają!!! nie umiem w nich łuku robić!!! jak mam je na nosie to zawsze jak cofam do tyłu to zatrzymam się za późno albo za wcześnie a jak je zdejmę to wychodzi mi super! i zawsze na jazdach nie miałam tych okularów i nie wiem jak ja to teraz zrobię, spróbuję na łuk je zdjęć, może nie zaczai się egzaminator, ostatnio miałam takiego że nawet ustawienie lusterek nie obchodziło go także mogłam i lusterka na linie ustawić sobie Tęsknie! Buzi!
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja będę miała dowód prawko meldunek paszport ( chcę skorzystać póki mam ulgę studencką) legitymacja studencka a co za tym idzie bilet w mpk (bo najpierw trzeba złożyć wniosek na zaprogramowanie 2 tyg czekać itp) potem póki będą wakacje TŻ chce mnie dopisać jako właścicielkę mieszkania (jak załatwiać to wszystko bo potem się zapomni) no i lekarza też muszę zmienić bo teraz chodzę koło siebie a koło TŻta też jest ośrodek to praktyczniej bedzie nam tutaj gdzie jest TŻ a poza tym ubezpieczenia nie trzeba co wizyte pokazywać jak u mnie a TŻ przeważnie bardzo późno załatwia to bo nigdy nie potrzeba a jak jest z indeksem?? chyba mi nowego nie będą dawać no nie bo po co![]() tusia bardzo ładne obrączki co do welonu to 1 najładniejszy
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy, pospacerowałam sobie. Pogoda jest cudna.
Po drodze kupiłam sobie książkę w empiku i jestem happy.
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
kicia skreślą Ci nazwisko i napisza nowe
![]() ale legitymacje studencka dostaniesz nowa , przynajmniej u mnie tak jest
|
#2934 | |||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie też
Cytat:
Fajnie, że uzbieraliście na tyle złota, że nic Was one nie będą kosztować ![]() Welon mi się podoba 1 i 2 (oczywiście ). Wydaje mi się, że nic się z nim nie powinno stać jak go obetniesz, ale nie sugeruj się moim zdaniem.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bratowa męża ostatnio oblała 2 egzaminy na prawko w TBG...na łuku Ale ona ślepa jest za przeproszenie, więc lepiej żeby w ogóle prawa jazdy nie dostała bo tylko krzywdę komuś zrobi albo sobie ![]() Uff ja miałam dziś trochę roboty, bo jutro przychodzą goście na imieniny taty n i jeszcze robiłyśmy tort urodzinowego dla siostry, a mama go przystrajała ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
|
#2935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. W indeksie Ci pięknie przekreślą stare nazwisko :P.Cytat:
. Byłam z psem, wyhasaliśmy się .---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- No tak, na pewno. Tyle, że powinna najpierw określić, co to za stanowisko jest, bo teoretycznie mogłabym nie być zainteresowana :P. |
|||
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zaczynam ją czytać
Bo jakiś czas temu skończyłam "Coś pożyczonego"
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta seria
?
|
|
|
|
#2939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedna jesteś skąd się bierze takie dziadostwo? Najgorsze jest to, że Tobie się spieszy, żeby się tego pozbyć, bo przecież Dzidzia za niedługo zacznie pchać się na świat.Obyś jak najszybciej się wyleczyła! Cytat:
Cytat:
dobry wybórzaczęłam ją czytać przez wakacje i "połknęłam" w kilka dni także polecam.Dziękuję dziewczyny za opinie odnośnie obrączek i welonów też mi się wydaje, jak niektórym z Was, że jeśli obetnę ten pierwszy to nic się nie stanie ![]() A, nie chwaliłam Wam się, ale wczoraj "przy okazji" jak byliśmy na mieście to wybrałam sobie prezent urodzinowy od TŻ (bo za parę dni mam urodzinki) - turkusowy płaszczyk ) to zrobię fotki i wrzucę.
|
|||
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno będę próbować ale jak mam napisane w papierach, że mam mieć okulary to jakbym ich nie miała to może mi odmówić egzaminowania i z miejsca oblać mnie, tak miał mój szwagier...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

z czego Ty chcesz chudnąć?? 
Żeby czuć się lepiej 

nic innego w domu mi nie przypadło do gustu, więc zrobiliśmy sobie frytki 
)-nie wiem czy to w jakiś sposób się przyczyniło do spadku wagi, w czasie tych dwóch miesięcy byłam też nad morzem z koleżankami, gdzie jadłam tylko śniadania, a zamiast obiadów i kolacji jakieś przekąski żeby zabić głód 
i choć jestem codziennie w lbn to mi wiecznie nie po drodze 

współczuję
mi zostały jeszcze 2 do leczenia, chociaż jak ostatnio dentystka wzięła się za tego ponoć najpilniejszego to pół godziny o było po robocie, także nie ma dramatu 

wkurza mnie to, no i trochę jestem zmartwiona tym faktem, że to dziadostwo jednak się przyplątało, nie wiadomo jak, gdzie i kiedy
ech...
Z welonów podoba mi się 1 i 3, a 2 to chyba Aniqa miała taki ? 
skąd się bierze takie dziadostwo? Najgorsze jest to, że Tobie się spieszy, żeby się tego pozbyć, bo przecież Dzidzia za niedługo zacznie pchać się na świat.