|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32962078]kupiłam nr 3. kolezanka z pokoju poradzila. i tak bede go miala tylko w kosciele.[/QUOTE]
Myślę ,że to dobry wybór ![]() Cytat:
ja też bym stawiała na kolczyki i bransoletke , suknia sama w sobie jest już "bogata" więc obstawiałabym jakąś delikatną biżuterie Posprzątałam cały dom i padam ![]() Jutro będę miała gości rozpoczynamy sezon grillowy
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-03-16 o 17:06 |
|
|
|
|
#842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast tak jak pisałam mnie się futerka nie podobają.. kojarzą mi się z niedźwiedziem polarnym ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32961030]prosić ![]() Kochane, tak jak wspominałam, welon, w salonie kosztuje 300 zł no i szukam na allegro. Widziałyście już sukienkę i może doradźcie który welon. Chciałabym, aby miał kryształki, bo sukienka ma. 1. http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../99/2189139912 2. http://img02.allegroimg.pl/photos/or.../15/2204341539 3. http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../99/2189139914 dla przypomnienia 0 kiecka tu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. w zalaczniku za ten drogi welon...[/QUOTE] Tusia 3 najlepszy! Ja lubię gładkie welony ale ten mi się podoba, delikatny ale z blaskiem ![]() Dziewczyny jak to jest z tymi naukami.. bo widzę że prawie wszystkie już je macie za sobą a ja ślub 1 września i nawet nie wiem jak się do tego zabrać. Ile trwają takie nauki przeważnie? |
|
|
|
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo polecam te weekendowe nauki, jak słyszę, jak ludzie tygodniami chodzą na te spotkania, to sobie tego nie mogę wyobrazić (słyszałam, że to nawet 10 tygodni normalnie trwa). Warto zapłacić i mieć szybko z głowy. Nie wiem, skąd jesteś, ale może popytaj wśród znajomych albo wygoogluj gdzie w Twojej okolicy są weekendowe nauki. Trzeba się też dowiedzieć, czy wszystko jest w pakiecie, my trafiliśmy na bardzo fajne nauki, ksiądz był bardzo konkretny, to było połączone z poradnią - pani była normalną matką, bez moherowych zapędów, całkiem życiowa kobieta, na koniec dostaliśmy papier z wyszczególnionymi tematami i zagadnieniami kursu (oczywiście nie wszystkie były omówione, ksiądz uznał, że część tych wymaganych rzeczy wiemy i nie ma sensu tracić na nie czasu; w ogóle poprowadził to bardzo ciekawie) i poradni, ksiądz powiedział, że nie ma opcji, żeby się do tego ktokolwiek gdziekolwiek przyczepił.Jeśli jesteś z okolic Warszawy, to mogę na PW podać namiary, gdybyś była zainteresowana
Edytowane przez josephine_g Czas edycji: 2012-03-16 o 19:48 |
|
|
|
|
#844 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny !
Proszę o poradę odnośnie zaproszeń, bo kompletnie nie wiem które wybrać, a termin już mnie bardzooo nagli oto one :http://decorisus.pl/p/7/228/3586/Zap..._13/krp/z.html a drugie to : |
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2012-03-17 o 08:35 |
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32961030]prosić
![]() Kochane, tak jak wspominałam, welon, w salonie kosztuje 300 zł no i szukam na allegro. Widziałyście już sukienkę i może doradźcie który welon. Chciałabym, aby miał kryształki, bo sukienka ma. 1. http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../99/2189139912 2. http://img02.allegroimg.pl/photos/or.../15/2204341539 3. http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../99/2189139914 dla przypomnienia 0 kiecka tu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. w zalaczniku za ten drogi welon...[/QUOTE] moim zdaniem pierwszy jest najładniejszy ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
pierwsze bez dwóch zdań- bardzo ładne
|
|
|
|
|
#847 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Fajna stronka może tam też znajdę coś dla siebie - chociaż już prawie miałam wybrane na allegro ![]() Cytat:
. Niestety nie jestem z okolic Warszawy |
||
|
|
|
#848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() po tabletkach czułam sie taka jednostajna... jak nie ja... zresztą libido też spadło, zresztą nie chce sie faszerować pigułkami, mają troche skutków ubocznych (łącznie nawet z możliwością problemów z zaciążeniem a tego bym chciala bardzo uniknąć szczególnie że pierwszej zdrowotności nie jestem..) prezerwatywy odpadają.. nie lubie ich a inne metody są mało skuteczne zresztą nie wyobrażam sobie przed stosunkiem wkładania kapturków czy innego badziewia... te śluzowo-temeraturowe obserwacje dają jakiś efekt, tak twierdzi moja siostra. przez rok czy jakoś tak nie chciała ciąży i nie miała, potem zdecydowali że już czas i zaciążyła w pierwszym cyklu wiec nie zrażam sie do tej metody. sprubuje ajak zajde w ciąże to też bedzie fajnie a na przyszłość bede wiedziała że coś innaczej trzeba wykombinować.. Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-03-17 o 12:02 |
|
|
|
|
#849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32940696] no to maja ma takie same wizje odnosnie rekawiczek do sukni [/QUOTE]Przypomniało mi się pewna sytuacja zamurowało mnie.....ale po dłuższym czasie zorientowałam się co ma na myśli ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Tusia wydaje mi się, że ten 3 najfajniejszy.....sama bym taki chciała ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
http://moda.allegro.pl/welon-nowosc-...189139914.html Tusia.....mam nadzieję, że nie będziesz zła, że udostępniłam link z Twoim welonem?
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw. a teściowa co taka pewna , że wianka nie masz ?
|
|
#851 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zamowilam taka i czekam az dojdzie do salonu,dlatego smialo i szczerze pisze,ze jest piekna![]() Tusia tez bym wybrala ten trzeci welon viator_88 te rozowe odrobine dla mnie przeslodzone,pierwsze zdecydowanie lepsze kasioonya tak,stresik zaczal sie pojawiac coraz bardziej zauwazalnie,najgorsze jest to,ze cos z dieta mi nie idzie,czym zaczynam sie juz troche martwic.wszyscy mowia,ze przed slubem to sie niewiadomo ile kg. gubi,bo nerwy,bo cos tam...a co gdy najlepszym moim pocieszycielem sa slodycze? ciagle sobie powtarzam na pocieszenie "zdaze schudnac"...gorzej jak nie zdaze a milo by bylo gdzies zgubic po drodze ze 3kg.:/
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam tu pytanie:
Jakie będziecie miały kolory przewodnie?
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
pudrowy roz
|
|
|
|
#854 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- ja nie mam... ale trzymam wszystko w kolorze złota - pudełeczka na podziękowania, księga, balony, ale to chyba za mało, by mówić o przewodnim. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
przecież nie zastrzegam praw do jego kupowania ![]() A TERAZ CZAS NA ŻALE: niedzielny poranek zaczął się do d***. POkłóciłam się z tż! I go nienawdzię co raz bardziej. Jak tak ma być do końca życia, to jeszcze trochę i podziękuję. Zacznę od początku - piątek, kolacja u teściów. Wcześniej spisaliśmy protokół - i tu była jazda.... Proboszcz do nas "z tekstem "ojej, pomyliłem się! Wasza ulica należy do innej parafii (tej która chodziła u nas w tym roku po kolędzie) a nie do nas i musicie iść po zapowiedzi" no wiecie co... Wkurzyła się i mówię, że Probosz sam powiedział,że to nasza parafia, no tabene nasi sąsiedzi z klatki obok, biorą ślub dwie godziny przed nami!! No to on, że zadzwoni do tamtejszej parafii i wytłumaczy, że to jego błąd no i że tylko idziemy po podpis, że te zapowiedzi się odbyły <sciana> Sobota, porządki, wizyta moich rodziców i potem kręgle i domówka u kolegi. Coś mi zaszkodziło i trochę zdycham, ale super było No a dziś, tż do mnie "pokaż tego zęba, co masz do usunięcia (pół roku temu denstystka mi zwaliła robotę, rozpadł się i generalnie zostały tylko korzenie, tak pięknie go naprawiała, no i zmieniłam dentystę) ja na to, że nie, bo nie ma czym sie chwalić. a on do mnie "bedziesz cos chciała, będziesz chciała pojechać na zakupy, ale iść do kina. sama sobie idź, jak nie chcesz mi pokazać zęba... i dodał "ciesze się, że wyjeżdzasz w kolejną delegację, nie będę musiał Cię oglądać" no WTF?
Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-03-18 o 12:11 |
|||
|
|
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak, to prawda - pół roku. jak najszybciej biegaskiem do kościoła! |
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teściowa......chyba się domyśla...... obserwuje i podpytuje synka ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32991771] A TERAZ CZAS NA ŻALE: niedzielny poranek zaczął się do d***. POkłóciłam się z tż! I go nienawdzię co raz bardziej. Jak tak ma być do końca życia, to jeszcze trochę i podziękuję. Zacznę od początku - piątek, kolacja u teściów. Wcześniej spisaliśmy protokół - i tu była jazda.... Proboszcz do nas "z tekstem "ojej, pomyliłem się! Wasza ulica należy do innej parafii (tej która chodziła u nas w tym roku po kolędzie) a nie do nas i musicie iść po zapowiedzi" no wiecie co... Wkurzyła się i mówię, że Probosz sam powiedział,że to nasza parafia, no tabene nasi sąsiedzi z klatki obok, biorą ślub dwie godziny przed nami!! No to on, że zadzwoni do tamtejszej parafii i wytłumaczy, że to jego błąd no i że tylko idziemy po podpis, że te zapowiedzi się odbyły <sciana> Sobota, porządki, wizyta moich rodziców i potem kręgle i domówka u kolegi. Coś mi zaszkodziło i trochę zdycham, ale super było No a dziś, tż do mnie "pokaż tego zęba, co masz do usunięcia (pół roku temu denstystka mi zwaliła robotę, rozpadł się i generalnie zostały tylko korzenie, tak pięknie go naprawiała, no i zmieniłam dentystę) ja na to, że nie, bo nie ma czym sie chwalić. a on do mnie "bedziesz cos chciała, będziesz chciała pojechać na zakupy, ale iść do kina. sama sobie idź, jak nie chcesz mi pokazać zęba... i dodał "ciesze się, że wyjeżdzasz w kolejną delegację, nie będę musiał Cię oglądać" no WTF?[/QUOTE]Ale pojechał...myślę, że mu przejdzie i jeszcze będzie Cię na kolanach przepraszał ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- ja bym chciała różowy, ale zobaczę czy jakieś fajne buty dostanę ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Do ślubu zostało mi......111 dni
|
|
#859 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam po weekendzie
Było cudnie Cytat:
Cytat:
![]() myślę , że nawet jeśli zajdziesz w ciążę i nie będzie to dla was problemem, to w takim wypadku jestem jak najbardziej za taką metodą ja nie będę miała żadnego koloru przewodniego ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32991771] Kochana, śpiesz się i najlepiej zapisz jak najszybciej, bo coś słyszałam, że mają wprowadzić półroczne nauki a nie dwumiesięczne jak miałam ja. ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- ja nie mam... ale trzymam wszystko w kolorze złota - pudełeczka na podziękowania, księga, balony, ale to chyba za mało, by mówić o przewodnim. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- spoko przecież nie zastrzegam praw do jego kupowania ![]() A TERAZ CZAS NA ŻALE: niedzielny poranek zaczął się do d***. POkłóciłam się z tż! I go nienawdzię co raz bardziej. Jak tak ma być do końca życia, to jeszcze trochę i podziękuję. Zacznę od początku - piątek, kolacja u teściów. Wcześniej spisaliśmy protokół - i tu była jazda.... Proboszcz do nas "z tekstem "ojej, pomyliłem się! Wasza ulica należy do innej parafii (tej która chodziła u nas w tym roku po kolędzie) a nie do nas i musicie iść po zapowiedzi" no wiecie co... Wkurzyła się i mówię, że Probosz sam powiedział,że to nasza parafia, no tabene nasi sąsiedzi z klatki obok, biorą ślub dwie godziny przed nami!! No to on, że zadzwoni do tamtejszej parafii i wytłumaczy, że to jego błąd no i że tylko idziemy po podpis, że te zapowiedzi się odbyły <sciana> Sobota, porządki, wizyta moich rodziców i potem kręgle i domówka u kolegi. Coś mi zaszkodziło i trochę zdycham, ale super było No a dziś, tż do mnie "pokaż tego zęba, co masz do usunięcia (pół roku temu denstystka mi zwaliła robotę, rozpadł się i generalnie zostały tylko korzenie, tak pięknie go naprawiała, no i zmieniłam dentystę) ja na to, że nie, bo nie ma czym sie chwalić. a on do mnie "bedziesz cos chciała, będziesz chciała pojechać na zakupy, ale iść do kina. sama sobie idź, jak nie chcesz mi pokazać zęba... i dodał "ciesze się, że wyjeżdzasz w kolejną delegację, nie będę musiał Cię oglądać" no WTF?[/QUOTE]Sytuacja z tż-em jak dla mnie jakaś mega dziwna ,taka kłótnia o zęba ? i takie słowa z jego ust ![]() jak dla mnie niedopuszczalne ,nawet w złości czy w złym humorze .Szczerze to ja osobiście nie wyobrażam sobie ,żebyśmy z tż nawet w mega poważnej kłótni mówili do siebie takie słowa ,że nie chcemy się oglądać . Cóż mogę poradzić tylko szczerą rozmowę, choć mam nadzieje ,że do tej pory już przyszedł z kwiatami i cię przeprosił peppermint patty a mogłabyś zdradzić z jakiego salonu jest ta suknia, bo ja znalazłam zdjęcie na necie , a chciałabym właśnie taką przymierzyć
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-03-19 o 07:34 |
||
|
|
|
#860 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32965510]ja jestem nudna - kryształki górą
![]() [/QUOTE] ale jakie? ![]() Cytat:
też myślę że kolczyki i bransoletka wystarczy bo nie chce wyglądać jak choinka ..tylko co dalej właśnie kryształki czy co ?Cytat:
Cytat:
pastelowy róż i złoty ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32991771] Kochana, śpiesz się i najlepiej zapisz jak najszybciej, bo coś słyszałam, że mają wprowadzić półroczne nauki a nie dwumiesięczne jak miałam ja. ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- ja nie mam... ale trzymam wszystko w kolorze złota - pudełeczka na podziękowania, księga, balony, ale to chyba za mało, by mówić o przewodnim. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- spoko przecież nie zastrzegam praw do jego kupowania ![]() A TERAZ CZAS NA ŻALE: niedzielny poranek zaczął się do d***. POkłóciłam się z tż! I go nienawdzię co raz bardziej. Jak tak ma być do końca życia, to jeszcze trochę i podziękuję. Zacznę od początku - piątek, kolacja u teściów. Wcześniej spisaliśmy protokół - i tu była jazda.... Proboszcz do nas "z tekstem "ojej, pomyliłem się! Wasza ulica należy do innej parafii (tej która chodziła u nas w tym roku po kolędzie) a nie do nas i musicie iść po zapowiedzi" no wiecie co... Wkurzyła się i mówię, że Probosz sam powiedział,że to nasza parafia, no tabene nasi sąsiedzi z klatki obok, biorą ślub dwie godziny przed nami!! No to on, że zadzwoni do tamtejszej parafii i wytłumaczy, że to jego błąd no i że tylko idziemy po podpis, że te zapowiedzi się odbyły <sciana> Sobota, porządki, wizyta moich rodziców i potem kręgle i domówka u kolegi. Coś mi zaszkodziło i trochę zdycham, ale super było No a dziś, tż do mnie "pokaż tego zęba, co masz do usunięcia (pół roku temu denstystka mi zwaliła robotę, rozpadł się i generalnie zostały tylko korzenie, tak pięknie go naprawiała, no i zmieniłam dentystę) ja na to, że nie, bo nie ma czym sie chwalić. a on do mnie "bedziesz cos chciała, będziesz chciała pojechać na zakupy, ale iść do kina. sama sobie idź, jak nie chcesz mi pokazać zęba... i dodał "ciesze się, że wyjeżdzasz w kolejną delegację, nie będę musiał Cię oglądać" no WTF?[/QUOTE]co do nauk pół rocznych nie słyszałam , ale za to słyszałam (może to o to chodzi ) że papież teraz wprowadził ważność dokumentów do śluby właśnie nie 3 miesiące a pół roku !!! to już dawno powinni wprowadzić ...tylko czemu nas to jeszcze nie obowiązuje i nikt o tym nie informuje ...zapytam przy okazji ![]() a co to tż to ja pewnie w złości powiedziała bym coś równie przyjemnego na takie coś ...ale z powodu zęba ???? porozmawiajcie , będzie dobrze
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Wyborowa tylko kryształki lub cyrkonie, perły mi się w ogóle nie widzą, przy tym gorsecie
![]() Tusia porozmawiajcie,każdy ma gorszy dzień, zresztą faceci na ogół najpierw mówią, potem myślą Jednak zapowiedz,że jeszcze raz tak chamsko się do Ciebie to powiesz mu arivederci i tyle będzie ze ślubu
|
#862 |
|
Konto usunięte
|
witajcie kochane w poniedzialek
u mnie nic slubnego sie nie dzieje, jestem w drodze do krakowa. jak wroce, pewnie bedzie czekalo awizo z welonem a w czw jak wroce udamy sie do kosciola. pozdrawiam Was i odezwe sie z miejsca docelowegowybOrOowa - ja bym proponowala jakies malutkie, swiecace. chyba, ze ty nie lubisz. bo glownie to ty masz sie dobrze czuc! |
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33006856]witajcie kochane w poniedzialek
u mnie nic slubnego sie nie dzieje, jestem w drodze do krakowa. jak wroce, pewnie bedzie czekalo awizo z welonem a w czw jak wroce udamy sie do kosciola. pozdrawiam Was i odezwe sie z miejsca docelowegowybOrOowa - ja bym proponowala jakies malutkie, swiecace. chyba, ze ty nie lubisz. bo glownie to ty masz sie dobrze czuc![/QUOTE] Tusia jak z tż? przeprosił za swoje słowa?
|
#864 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie nic slubnego sie nie dzieje, jestem w drodze do krakowa. jak wroce, pewnie bedzie czekalo awizo z welonem a w czw jak wroce udamy sie do kosciola. pozdrawiam Was i odezwe sie z miejsca docelowegowybOrOowa - ja bym proponowala jakies malutkie, swiecace. chyba, ze ty nie lubisz. bo glownie to ty masz sie dobrze czuc![/QUOTE] uwielbiam właśnie świecące w perłach też się nie widzę bo po części widzę babcie w perłach ...ale akurat modelce w "mojej" sukience w perłach ładnie ...dlatego się zastanawiałam ...ja chyba nie czuła bym się najlepiej :P
|
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
niki19 moja byla zamawiana w salonie http://www.nikolab.pl/
http://allegro.pl/suknia-slubna-mon-...203108348.html znalazlam jeszcze tu... poszukaj w swoim rejonie salonow sprzedajacych mon cheri,moze maja...chociaz niestety nie jest to jakis super nowy model,ale moze... daj znac czy przymierzalas i jak wrazenia jakby co? ![]() ja z coraz wieksza niecierpliwoscia na nia czekam,ale do konca marca to napewno musze sie uzbroic w cierpliwosc |
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
W ŚRODĘ KOLEJNA PRZYMIARKA
TRZYMAJCIE KCIUKI DZIEWCZYNKI... PROSZĘ ![]() No i mam pytanie Ostatnio na tej nieszczęsnej, tragicznej przymiarce mama z siostrą wybrały mi welon W sumie hiszpański Jest nawet ładny i nawet chyba zostanie. Z tym, że musi się dać wpiąć w którąś z fryzur w załączniku macie jakiś pomysł? jeśli nie da się to będę sprzedawać i kupować inny.Z góry dziękuję
|
|
|
|
#867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a daj zdjęcia tego welonu obok fryzur... ![]() ja bede miała tą drugą i welon wpinam od góry, także pewnie załoni kwiatek, ale to tylko do kościoła wiec przezyje, potem nie bede miała welonu. |
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
a może coś takiego??
|
#870 | |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
właśnie w dzień szukałam i znalazłam kilka i zdecydować się trudna rzecz ...szczególnie że inaczej zobaczyć na sobie a prawie wszystkie na jedno kopytko ;P 1.http://allegro.pl/komplet-slubny-swa...159084520.html 2.http://allegro.pl/komplet-slub-swaro...194874338.html 3.http://allegro.pl/ekskluzywny-komple...205709267.html 4.http://allegro.pl/swarovski-piekny-k...199005700.html 5.http://allegro.pl/komplet-swarovski-...155605758.html 6.http://allegro.pl/komplet-swarovski-...207159090.html 7.http://allegro.pl/swarovski-komplet-...204408472.html 8.http://allegro.pl/orginalny-komplet-...195045514.html ah za dużo tego ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

pokaże wam 2 modele które chciałabym przymierzyć ,ale wiadomo dopiero po przymiarce będę mogla stwierdzić czy któraś z nich mi pasuje.

[/QUOTE]

ja pewnie w złości powiedziała bym coś równie przyjemnego na takie coś ...ale z powodu zęba ????
TRZYMAJCIE KCIUKI DZIEWCZYNKI... PROSZĘ