|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
nie kojarzę twojej sukni. Ale może coś w odcieniach złota?
|
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam suknie w kolorze śmietanki i buty, bukiet i biżuterię (widać kolczyki ale bransoletka była delikatna z tych samych kamyków i perełek) takie:
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
chciałam bukiet w takiej kolorystyce.Myślałam też o zielonych butach i srebrnych kolczykach z cyrkoniami ale jakoś mi sie wydaje że ta zieleń nie pasuje do ecru
moja sukienka ma taką koronkę jak sukienka w załączniku może to pomoże...
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też miałam jasne ecru i właściwie tego nie było widać, dopiero jak porównałam na zdjęciu moją sukienkę z białą to różnica była widoczna. Nie martw się
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak każdy pomysli że suknia jest biała. Bo tego tak na prawdę nie widać Misiałaby przy tobie stanąć osoba w śnieżnej bieli żeby było widać różnice
|
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
zaczynam wariować;/ jestem kiepska w dobieraniu dodatków. Muszę sie przejść na spacer odstresować
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja
od jakiegoś czasu nieśmiało zaglądam na to forum...chociaż ślub już niebawem! pozostały tylko 3 miesiące...Cytat:
Jedzenie moim zdaniem było smaczne A szpinak zapiekany z serem - boski
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak piszą dziewczyny, dopiero gdyby stanęła obok Ciebie inna PMka w śnieżnobiałej sukni będzie widać, że Twoja nie jest biała. Sama mam suknię w kolorze jasnego ecru, a na niektórych zdjęciach jest bielusieńka, na innych mniej.. Zależy od światła. Poproś w salonie o próbkę materiału, będzie Ci łatwiej dopasować dodatki. Srebro pasuje, bukiet pasuje w każdym kolorze, a buty - śnieżnobiałe będą się gryźć, ale teraz jest tyle odcieni obuwia, że na pewno coś znajdzieś. Może np. srebrne sandałki? Albo szpilki nude?
|
|
|
#3729 |
|
Rozeznanie
|
Ale że ja?
Ja jeszcze sukni nie załatwiłam, zacznę chyba w przyszłym roku. Moja szwagierka tam kupowała suknię i bardzo polecała. Podejrzewam, że też się tam wybiorę
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy, mamy
![]() Fotografa mamy, zespół no i kamerzystę - ale musimy podpisać umowę jeszcze ![]() Tak czytam o sukniach - ja planuję w październiku tego roku się zacząć rozglądać. Liczę na to, że upoluję coś na wyprzedaży. No i postanowiłam, że chcę kolorowe buty, a nie białe
|
|
|
|
#3731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mam suknie ecru i wstępnie zielone buty do kościoła ![]() Cytat:
i suknią oczywiście też
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Zadomowienie
|
Mamy już zamówioną salę (menu wybrane, tort też), fotografa, zaproszenia odebraliśmy wczoraj (są piękne
![]() Zapisałam też nas na weekendowy kurs przedmałżeński jutro jeszcze formalności w kościele - wstępnie mamy termin załatwiony, bo bez tego ryzykownie byłoby rezerwować salę ![]() Brak mi butów, welonu i bolerka. Zakochałam się w bolerku Pronovias, które znalazłam gdzieś tu na forum... Poszłam nawet zapytać o nie do salonu Madonna w Wawie, ale cena którą usłyszałam mocno mnie dobiła (2tys!!!).
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
Równe 5 miesiecy w stanie "wolny"
a potem tylko miód,cud i sielanka
|
|
|
|
#3735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hejka.. od razu wiedziałam ze sala bedzie droga bo ponoc własciciel okrutnie się zadłuzł zeby ja wybudowac.. naprawde ja za swoje menu od osoby nie płace male ale 250 zl bez napoi i alkoholu to czyste zdzierstwo ... ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Witam ponownie dziewczyny i melduje się ![]() nie pisałam troche bo musiałam te wszystkie slubne sprawy ogarnąć ![]() Oczywiscie zmienił sie nam termin z 31.08.2013 na 27.07.2013 ![]() ale mamy sale, orkiestre, fotografa, kamerzyste i auto do slubu ![]() potem zostanie nam juz tylko ksiądz, tort i ciasta. cywilny bierzemy za 3 miesiace wiec temat obrączek nam odpadnie
|
|
|
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za załatwione sprawy
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Kołaczem z Wami się dzielimy,
Jak obyczaj każe stary I smacznego Wam życzymy Na szczęście Młodej Pary! M&R z rodzicami
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z makiem to bym zjadła Fajne kołaczyki dajecie u nas daje się duże kawałki kołocza
|
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
my tez bedziemy dawali duze kawalki kolocza, sernik, makowiec i z posypka moze
|
#3740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, nie żebym zachwalała, ale na prawdę są smaczne. Takie na blachę tez się u nas robi, ale właśnie te "drożdżówki" są bardziej charakterystyczne dla mojego regionu najbliższego
|
|
#3742 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie....aż normalnie głodna się zrobiłam....
Potrzebuję pomocy....dziewczynki gdzie na Śląsku (Katowice, Chorzów i okolice) jest wypożyczalnia naczyń??.....szukam mna necie ale to co znajduję to nie wiele ma wspólnego z wypożyczaniem naczyń albo ze Śląskiem ....dlatego pytam Was..może się orientujecie??
|
#3743 |
|
Zadomowienie
|
Byliśmy dzisiaj po skrót aktu urodzenia D.
![]() Więc już coś z głowy mamy...
|
#3744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cały czas do przodu!
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rezerwuję z makiem
|
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za rady Kurcze nie jestem ze Śląska i jest o wiele trudniej....ale może coś z tym DK wyjdzie
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję posłusznie, że Pan Młody na ślub ubiór ma skompletowany, a Pannie Młodej brak tylko biżuterii
która na dniach też się pojawi![]() Uff od razu lepiej
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie już tylko 3 tygodnie zostały Jest stresik?
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy- nie.
Ale pewnie bliżej ślubu się zacznie!
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam 2 dni przed ślubem obronę i bardziej się tym stresowałam niż całym weselem, w sam dzień ślubu czułam podekscytowanie, że to już, że na całe życie i trochę nogi mi się zaczęły uginać po wejściu do kościoła ale szybko minęło. Więc Tobie jak i reszcie życzę tego samego cieszcie się tym dniem, szkoda czasu na stres
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

nic już z tym nei zrobie ale w związku z tym proszę o pomoc.Poradzcie mi jakie dobrać dodatki? buty,biżuterie, bukiet....
nie kojarzę twojej sukni. Ale może coś w odcieniach złota?

Ja też miałam jasne ecru i właściwie tego nie było widać, dopiero jak porównałam na zdjęciu moją sukienkę z białą to różnica była widoczna. Nie martw się
Jedzenie moim zdaniem było smaczne 

brawa za załatwione sprawy
Ja jeszcze sukni nie załatwiłam, zacznę chyba w przyszłym roku. Moja szwagierka tam kupowała suknię i bardzo polecała. Podejrzewam, że też się tam wybiorę