|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Cuda muszę robić z tą tabletką, takim mega ostrym nożem.... Tak, mam amstaffkę
. Jak waży 15kg to tak 1/3, rano i wieczorem. Jak Twoja sunia ma dwa lata, to teraz największe hece z cieczką będzie mieć , zaczyna się okres kiedy jest najbardziej płodna, hormony wariują, może mieć nawet cieczkę 3 razy w roku, to normalne w tym wieku .
|
|
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poki co sie ciesze...ale wiem ze to nadchodzi...pewnie jeszcze tej wiosny ![]() i bylyscie ciekawe jak moje wloski sie maja, dzis wygladaja srednio ale juz bez tragedii... jak umyje bedzie lepiej ![]() i znow sama nie wiem proste czy falki ![]() a teraz uciekam do rodzinki, bede wieczorem albo jutro. wloski 002.jpgwloski 003.jpgwloski 009.jpg
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2012-03-16 o 12:27 |
|
|
|
|
#4413 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Doradzicie mi czym zniwelować ten nie zbyt ładny kolor na odroście? ![]() 3 pierwsze zdjęcia- zaraz po farbowaniu 3 kolejne- robione dziś zaraz po wstaniu z łóżka ![]() Ostatnie- robione telefonem. Ps. Przepraszam za widoczny łupież, wiem nie wygląda to estetycznie ale ostatnimi czasy z nim walcze... |
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
falki lekkie fale tez fajne ; ale nie calkiem proste nie lubie jak wlosy sa dlugasne np do pasa i proste ,wtedy to wyglada jak lejce juzedit wlosy powinny miec odpowiednia dlugosc np do prostych jak i do lokow .;wiadomo loki do ucha jaki to widok.? a wlosy proste ,sciete na boba juz pieknie to wyglada
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2012-03-16 o 13:14 |
|
|
|
|
#4415 |
|
Zadomowienie
|
Bunny no właśnie, sama już nie wiem co z nimi zrobić. Może powinnam je zapigmentować ? Skoro tak szybko się od połowy wypłukuje ..
Kitka jeszcze raz Ci dziękuję za fotki
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz musze czekac zeby sie z nim na miescie styknac... wrr...kocham zmiany planow ale dobrze ze z domu wyjsc nie zdarzylam, bo jakbym miala na miescie czekac to bym ubila.ja mam mieszane uczucia co do tej grzywki- niby fajna, tz sie podoba a mnie wkurza... ![]() nie wiem, moze nie przyzwyczailam sie jeszcze...ale z kazdym odrosnietym cm jest coraz gorsza do zniesienia, czeko jak ty dajesz rade? ![]() nie chca sie krecic od czesania, ale spoko, stopniowo wroca do siebie. takie delikatne tez mi sie podobaja- nie ma efektu lwiej grzywy i pudla mnie takie dlugie do pasa to podobaja sie tylko proste, rowno sciete i mega geste- bo jak jest piec klaczkow na krzyz to wyglada jakby kto jej doczepil takie mysie ogonki fale jednak duzo tuszuja, nawet jak sie ma cienkie, rzadkie czy krzywo obciete wlosy
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny grzywka na bok to był strzał w 10!
Lencia na ulotce od farb L'Oreala jest napisane, że nie włosy ciemnieją jak się trzyma dłużej farbę na włosach a sama farba robi się ciemna, mój Viking zrobił się czarny mogłaś spokojnie trzymać dłużej farbęwiecie co, moją uczelnię porządnie rozbudowali, miałam już zajęcia w nowej części, a dzisiaj poszłam zwiedzić resztę i zgubiłam się oczywiście nie mogłam trafić do punktu z którego przyszłam, musiałam wyjść na dwór, kierując się strzałkami ewakuacyjnymi, a później wejść z powrotem do szkoły głównym wejściem |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo richesse trwala farba nie jest i to moze byc przyczyna problemu. daj foty co tam masz na glowie i jakies linki do koloru jaki chcesz konkretnie uzyskac, bo ja sie tak nie dogadam- ma byc polysk czerwony czy rudy? ktory poziom? rozumiesz. a po foto bede wiedziec czego oczekujesz i dobiore ci farby... ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
mialam kiedys tak na umcs w humaniku- bo mialam w nowej a byla jeszcze stara a okazalo sie ze z innej strony budynku wylazlam
|
|
#4419 |
|
Zadomowienie
|
Bunny kochana, daję foty. Chciałabym właśnie taką czekoladkę, poziom 5.
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny serio super Ci w takiej grzywie
ale rozumiem, że Cię wkurza, bo robiłam podobną i szlag mnie z nią trafiał, w domu od razu spinka na grzywę, żeby nie wchodziła w oczy ale chyba znowu sobie zrobię ![]() Caskada też mam takie zdanie na temat falek i długości włosów idę karmić zwierzątka nad rzeczkę
|
|
|
|
#4421 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko jakie masz włoski ładne
)))))Lady, te z DE chce kupić tylko że szare albo czarne jeszcze nie mogę się zdecydować dzisiaj chodziłam za miętowymi rurkami i nigdzie nie było tylko w zarze ale byłam w CH targówek a tam nie ma takich sklepów jak tk maxx czy new look to może dlatego za to kupiłam Amelce trampki , torebeczkę i bluzeczkę ![]() mi stockholm też nie rozjaśnił tak ładnie włosków jak Snow np :/ dla mnie one są bardzo łagodne... długo kiedyś rozjaśniałam włoski lorealem jasny blond złocisto popielaty dg3 . to najpierw wychodził rudy a potem się spierał na ładny jasny blond
|
|
|
|
#4422 |
|
Wtajemniczenie
|
wkleiłam zdjęcia do albumu jak mi wychodził po farbowaniu i jak się spierał. niestety mam tylko takie :/
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
efcia zobacz sobie: z majirel- tez loreal ale trwaly np. 5.35 albo 6.35- one sa wlasnie zlocisto-mahoniowe. imperity 5.35 lub 6.35- typowe czekolady chantal 5/o35 lub 6/035 albo czekolady ich nizej... oyster odcienie cacao ce-ce 5/34 i czekolady 5/36 np. a tu masz linka do sprzedawcy co ma wszystkie te palety w aukcjach farb- zebys latwo zobaczyla kolory http://allegro.pl/listing/user.php/r...id=5541362&p=1
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jeszcze godzinka i ide z malym na plac zabaw
czytac ksiazkebunny ja z grzywka nie mam problemu , ciagle mam taki nawyk ze ja przeczesuje na bok za ucho , bo po jednej czesc jest dluzsza i smialo wchodzi , w oczy mi nie wchodzi nie spinam na bok ![]() paulinka fajne trampeczki sama szukam sobie jakis fajnych do biegania z psem i na spacery na plac zabaw do czego to doszlo![]() buahhot zapomnialam zacytowac
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
buahot i czeko piekne włoski macie. jak dla mnie to kolory swietne. Nigdy nie bedziemy chyba w 100% zadowolone ze swojego koloru. A ja i tak uwazam ze wlosy macie super ![]() encha Tobie jeszcze nie napisałam ale alfa u Ciebie jak zwykle bardzo dobrze ![]() Wyszło pieknie ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4426 |
|
Magda ;)
|
Hej ja już po pracy
weekend! Buahhot śliczny ten sweterek Bunny buciki też z lumpka za buty i spódniczkę zapłaciłam łącznie 16 zł ![]() a i w grzywce na bok dużo lepiej
|
|
|
|
#4427 |
|
Zadomowienie
|
Bunny ja stawiam na fale i grzywke na bok
najlepiej
|
#4428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pora roku nadchodzi taka, że podkładu nie używam, więc niech mi lepiej kupi tego lorealka ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Bunny i co! psikus z grzywką na bok o wiele lepiej ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() a miętowych pełno dzisiaj widziałam gdzie nie wlazłam były m.in. bershka, new yorker, new look, H&M, orsay, pull&bear ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- kupiłam tylko parę szmatek na górę,żakiecik i jeansy
|
||
|
|
|
#4429 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
również uważam że zmiana na plus z tą grzywą na bok ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
ale Ty dbasz o swoją Amelkę fajne trampki sama bym takie chciała ![]() Ja dzisiaj usłyszałam komplement od koleżanki że chyba bylam u fryzjera bo mam dużo jaśniejsze włoski a ja na to że sama robiłam w domku <dumna>
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2012-03-16 o 17:04 |
||
|
|
|
#4430 |
|
Wtajemniczenie
|
czołem
testowałam sobie dziś farbę Selective oligomineral nr 901 z wodą 12% ![]() spodziewałam się co najmniej żółtka, a w sumie nie jest źle farba bardzo delikatna, żadnego pieczenia, swędzenia, smrodku - nic tubka duża 100ml ![]() wrzucam foty, nie za dobre, ale coś tam widać ![]() kurcze zaskoczona jestem, ciekawe co powiecie
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Napisałam w klubie O wow BUNNY powinnaś dostać ![]() Kiedy Ci mówiłam żebyś zrobiła sobie grzywkę na bok Jest Ci bardzo ładnie,wyglądasz tak delikatnie,subtelnie. Daj jej czas,troszkę podroście i się zrobi cięższa i będzie jeszcze piękniej Asia od Jasia wydaje mi się,ze wyszło bardzo sensownie ![]() Nie znam tych farb profesjonalne ?![]() A u mnie zjazd rodzinki,praca w miedzy czasie no i WIOSNA Lece na kolacje ![]() Trzymajcie sie papaaaaaaaaaa
|
#4432 |
|
Magda ;)
|
Ale pustooo znów
![]() Ja w sumie przespałam całe popołudnie ale u mnie już piękna wiosna dziś, chodziłam w skórce |
|
|
|
#4433 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje laseczki za opinie o grzywie,ale ja nadal nie jestem pewna czy nie wroce do prostej wkurza mnie, leci w oczy i nie lezy jakbym chciala... nim urosnie jak trzeba to mnie nerwy zjedza... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() paulinko zakupy amelki slodkie a czemu wy niedobre czepilyscie sie grzywy a zadna nie powie- bunny alez ty masz lsniace wlosy! ale dziekuje za opinie tylko agatce sie prosta podobala?
|
|
#4434 |
|
Magda ;)
|
Bunny ja Cię od początku namawiałam na grzywką na bok
wg mnie sto razy lepiej |
|
|
|
#4435 |
|
Zadomowienie
|
Bunny, mi też bardziej się w prostej podobasz.
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
to moze jak ci minal dzien? dobrze wiedziec ze komus jednak sie w prostej podobalam a nie wygladalam do reszty jak ciec
|
#4438 |
|
Zadomowienie
|
Nieeee! W prostej tak "z pazurem", na bok nie jest źle, ale jakoś.... to nie Ty
|
|
|
|
#4439 |
|
Zadomowienie
|
Jak jestesmyna '' fali'' loków to Wam pokaze moje włoski polokowane z 2008 roku... Włosy robione rozjasniaczem i farbowane srebrnym pyłem z Joanny.
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2012-03-16 o 22:51 |
|
|
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to co sie teraz stalo... takie wlosy...
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

. Jak waży 15kg to tak 1/3, rano i wieczorem.
, zaczyna się okres kiedy jest najbardziej płodna, hormony wariują, może mieć nawet cieczkę 3 razy w roku, to normalne w tym wieku 

lekkie fale tez fajne ; ale nie calkiem proste
i teraz musze czekac zeby sie z nim na miescie styknac... wrr...
mogłaś spokojnie trzymać dłużej farbę
nie mogłam trafić do punktu z którego przyszłam, musiałam wyjść na dwór, kierując się strzałkami ewakuacyjnymi, a później wejść z powrotem do szkoły głównym wejściem
ale chyba znowu sobie zrobię