|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Cuda muszę robić z tą tabletką, takim mega ostrym nożem.... Tak, mam amstaffkę
![]() Jak Twoja sunia ma dwa lata, to teraz największe hece z cieczką będzie mieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poki co sie ciesze...ale wiem ze to nadchodzi...pewnie jeszcze tej wiosny ![]() i bylyscie ciekawe jak moje wloski sie maja, dzis wygladaja srednio ale juz bez tragedii... jak umyje bedzie lepiej ![]() i znow sama nie wiem proste czy falki ![]() ![]() ![]() a teraz uciekam do rodzinki, bede wieczorem albo jutro. wloski 002.jpgwloski 003.jpgwloski 009.jpg
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2012-03-16 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Doradzicie mi czym zniwelować ten nie zbyt ładny kolor na odroście? ![]() 3 pierwsze zdjęcia- zaraz po farbowaniu 3 kolejne- robione dziś zaraz po wstaniu z łóżka ![]() Ostatnie- robione telefonem. Ps. Przepraszam za widoczny łupież, wiem nie wygląda to estetycznie ale ostatnimi czasy z nim walcze... |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() falki ![]() ![]() ![]() ![]() edit wlosy powinny miec odpowiednia dlugosc np do prostych jak i do lokow .;wiadomo loki do ucha jaki to widok.? a wlosy proste ,sciete na boba juz pieknie to wyglada ![]()
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2012-03-16 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zadomowienie
|
Bunny no właśnie, sama już nie wiem co z nimi zrobić. Może powinnam je zapigmentować ? Skoro tak szybko się od połowy wypłukuje ..
Kitka jeszcze raz Ci dziękuję za fotki ![]() ![]()
#4416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kocham zmiany planow ![]() ja mam mieszane uczucia co do tej grzywki- niby fajna, tz sie podoba a mnie wkurza... ![]() ![]() nie wiem, moze nie przyzwyczailam sie jeszcze...ale z kazdym odrosnietym cm jest coraz gorsza do zniesienia, czeko jak ty dajesz rade? ![]() nie chca sie krecic od czesania, ale spoko, stopniowo wroca do siebie. takie delikatne tez mi sie podobaja- nie ma efektu lwiej grzywy i pudla ![]() mnie takie dlugie do pasa to podobaja sie tylko proste, rowno sciete i mega geste- bo jak jest piec klaczkow na krzyz to wyglada jakby kto jej doczepil takie mysie ogonki ![]() ![]()
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Bunny grzywka na bok to był strzał w 10!
![]() ![]() ![]() Lencia na ulotce od farb L'Oreala jest napisane, że nie włosy ciemnieją jak się trzyma dłużej farbę na włosach a sama farba robi się ciemna, mój Viking zrobił się czarny ![]() wiecie co, moją uczelnię porządnie rozbudowali, miałam już zajęcia w nowej części, a dzisiaj poszłam zwiedzić resztę i zgubiłam się oczywiście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bo richesse trwala farba nie jest i to moze byc przyczyna problemu. daj foty co tam masz na glowie i jakies linki do koloru jaki chcesz konkretnie uzyskac, bo ja sie tak nie dogadam- ma byc polysk czerwony czy rudy? ktory poziom? rozumiesz. a po foto bede wiedziec czego oczekujesz i dobiore ci farby... ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() mialam kiedys tak na umcs w humaniku- bo mialam w nowej a byla jeszcze stara ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4419 |
Zadomowienie
|
Bunny kochana, daję foty. Chciałabym właśnie taką czekoladkę, poziom 5.
#4420 |
Zakorzenienie
|
Bunny serio super Ci w takiej grzywie
![]() ![]() ![]() Caskada też mam takie zdanie na temat falek i długości włosów ![]() ![]() idę karmić zwierzątka nad rzeczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Wtajemniczenie
|
Czeko jakie masz włoski ładne
![]() ![]() Lady, te z DE chce kupić tylko że szare albo czarne jeszcze nie mogę się zdecydować ![]() ![]() ![]() ![]() mi stockholm też nie rozjaśnił tak ładnie włosków jak Snow np :/ dla mnie one są bardzo łagodne... długo kiedyś rozjaśniałam włoski lorealem jasny blond złocisto popielaty dg3 . to najpierw wychodził rudy a potem się spierał na ładny jasny blond ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Wtajemniczenie
|
wkleiłam zdjęcia do albumu jak mi wychodził po farbowaniu i jak się spierał. niestety mam tylko takie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
efcia zobacz sobie: z majirel- tez loreal ale trwaly np. 5.35 albo 6.35- one sa wlasnie zlocisto-mahoniowe. imperity 5.35 lub 6.35- typowe czekolady chantal 5/o35 lub 6/035 albo czekolady ich nizej... oyster odcienie cacao ce-ce 5/34 i czekolady 5/36 np. a tu masz linka do sprzedawcy co ma wszystkie te palety w aukcjach farb- zebys latwo zobaczyla kolory http://allegro.pl/listing/user.php/r...id=5541362&p=1
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
ja tez jeszcze godzinka i ide z malym na plac zabaw
![]() bunny ja z grzywka nie mam problemu , ciagle mam taki nawyk ze ja przeczesuje na bok za ucho , bo po jednej czesc jest dluzsza i smialo wchodzi , w oczy mi nie wchodzi nie spinam na bok ![]() ![]() paulinka fajne trampeczki ![]() ![]() ![]() buahhot zapomnialam zacytowac ![]() ![]()
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() buahot i czeko piekne włoski macie. jak dla mnie to kolory swietne. Nigdy nie bedziemy chyba w 100% zadowolone ze swojego koloru. A ja i tak uwazam ze wlosy macie super ![]() encha Tobie jeszcze nie napisałam ale alfa u Ciebie jak zwykle bardzo dobrze ![]() Wyszło pieknie ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Magda ;)
|
Hej ja już po pracy
![]() ![]() Buahhot śliczny ten sweterek ![]() ![]() Bunny buciki też z lumpka ![]() ![]() ![]() a i w grzywce na bok dużo lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zadomowienie
|
Bunny ja stawiam na fale i grzywke na bok
![]() najlepiej ![]()
#4428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Bunny i co! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() a miętowych pełno dzisiaj widziałam ![]() ![]() m.in. bershka, new yorker, new look, H&M, orsay, pull&bear ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- kupiłam tylko parę szmatek na górę,żakiecik i jeansy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
również uważam że zmiana na plus z tą grzywą na bok ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
ale Ty dbasz o swoją Amelkę ![]() ![]() fajne trampki sama bym takie chciała ![]() Ja dzisiaj usłyszałam komplement od koleżanki że chyba bylam u fryzjera bo mam dużo jaśniejsze włoski ![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2012-03-16 o 16:04 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 |
Wtajemniczenie
|
czołem
![]() testowałam sobie dziś farbę Selective oligomineral nr 901 z wodą 12% ![]() spodziewałam się co najmniej żółtka, a w sumie nie jest źle ![]() ![]() ![]() wrzucam foty, nie za dobre, ale coś tam widać ![]() kurcze zaskoczona jestem, ciekawe co powiecie ![]()
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Napisałam w klubie ![]() O wow BUNNY powinnaś dostać ![]() Kiedy Ci mówiłam żebyś zrobiła sobie grzywkę na bok ![]() Jest Ci bardzo ładnie,wyglądasz tak delikatnie,subtelnie. Daj jej czas,troszkę podroście i się zrobi cięższa i będzie jeszcze piękniej ![]() ![]() Asia od Jasia wydaje mi się,ze wyszło bardzo sensownie ![]() ![]() Nie znam tych farb ![]() ![]() A u mnie zjazd rodzinki,praca w miedzy czasie no i WIOSNA ![]() ![]() ![]() Lece na kolacje ![]() Trzymajcie sie papaaaaaaaaaa ![]()
#4432 |
Magda ;)
|
Ale pustooo znów
![]() Ja w sumie przespałam całe popołudnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje laseczki za opinie o grzywie,ale ja nadal nie jestem pewna czy nie wroce do prostej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() paulinko zakupy amelki slodkie ![]() a czemu wy niedobre czepilyscie sie grzywy a zadna nie powie- bunny alez ty masz lsniace wlosy! ![]() ![]() ale dziekuje za opinie ![]() tylko agatce sie prosta podobala? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Magda ;)
|
Bunny ja Cię od początku namawiałam na grzywką na bok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zadomowienie
|
Bunny, mi też bardziej się w prostej podobasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() to moze jak ci minal dzien? ![]() ![]() dobrze wiedziec ze komus jednak sie w prostej podobalam ![]() ![]()
![]() |
#4438 |
Zadomowienie
|
Nieeee! W prostej tak "z pazurem", na bok nie jest źle, ale jakoś.... to nie Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zadomowienie
|
Jak jestesmyna '' fali'' loków to Wam pokaze moje włoski polokowane z 2008 roku... Włosy robione rozjasniaczem i farbowane srebrnym pyłem z Joanny.
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2012-03-16 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to co sie teraz stalo... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.