|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
dwa razy dzisiaj. ja już nie mam nadziei, że coś się u mnie zmieni. dzisiaj głowa mi pękała z bólu i miałam takie zawroty głowy, że hej. w porównaniu do mnie to Ty silna jesteś- sprzątasz, pieczesz... niesamowite. dziś to ja dokończyłam robić zupę, zrobiłam pranie i uprasowałam 2 rzeczy i jestem z siebie dumna że ho ho ale Twoje zapewne były lepsze, w domku pieczone mmmm...powiedzcie mi czy można bazylię w ciąży jeść??? bo właśnie robię spaghetti i ja muszę sobie przyprawić je bazylią ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2703 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Chciałam się ujawnić bo odkilku dni podczytuję was tutaj. Dziudziś ma już 12 tygodni i 4 dni, a termin mamy na 27.09 WITAMY WSZYSTKIE MAMUSIE JESIENNE
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj tylko 3 strony nadrabiania?
![]() Ja dzisiejszy dzień mam totalnie skopany. W pracy kiepsko, z tż-tem coś od rana nie mogę się dogadac, przyjaciółce i mamie też się ode mnie oberwało. Zaczynam wątpic czy to tylko hormony... może ja po prostu naprawdę jestem potworem? ![]() Cytat:
Skoro mówisz, że właśnie tak to ja wierzę Ci ![]() Cytat:
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
A ja się dziwiłam
Więc myślisz, że miał na myśli ten normalny czy ten dla kobiet w ciąży? W sumie na recepcie jest napisane Falvit, więc chyba to nie pozostawia wątpliwości.
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
wiekszosc korzytsa z pieknego slonca
tak jak ja troszke Anusia no to super. Dobrze ze poszlas przynajniej sie uspokoilas i sie oszczedzaj jak lekarz p[rzykazal my dzisiaj bylismy u architektow i na szczescie juz projekt w sensie rzut dou mamy gotowy ale jak dzisiaj zobaczyla swoja sypialnie z dwiema osoibnymi garderobami to sie zakochalam od razuy teraz tylko wizualizacja i za meisiac wystepujemy o pozowlenie na budowe
|
|
|
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja dzisiaj po raz pierwszy od dawien dawna nie zwracalam
![]() Wyszlam nawet troszke na swieze powietrze. Wczesniej to nie mialam sily na nogach sie utrzymac a wiec jestem z siebie dumna ![]() Zobaczymy jak jutro sprawa bedzie wygladac
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczynki zaczynam się martwic,że tutaj tak pusto
.Asiulka dziękuje,że zauważyłaś Super,że już będziecie występowali o pozwolenie na budowe i później już wszystko ruszy ![]() Funny Baby witaj ![]() A mi gin powiedziala,że jak skończe folik to mam kupić sobie femibion 2 czy jak mu tam ![]() jak w pierwszej ciąży mi pasował feminatal
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek Gracjanek Fabianek Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-03-16 o 20:59 |
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro nadrobię, nie mam siły.
Dziękuję za kciuki Wszem i wobec informuję iż czas zmienić status na facebooku na rozwiedziona Kontakt z dzieckiem ustalony po mojej myśli, ale i tak pewnie nie będzie się kontaktował jak do tej pory. Alimenty przyznane, bo wcześniej było tylko zabezpieczenie roszczeń w kwocie 600zł miesięcznie, ale pewnie i tak nie będzie płacił, jak do tej pory Tak więc teraz idę spać jako wolna kobieta |
|
|
|
#2711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wróciłam niedawno od gina, poślizg był dziś straszny i zamiast o 19 weszłam o 20. Ale podobało mi się to, że mimo iż kolejka za mną długa on się nie spieszył. USG robił 20 minut. Przezierność 0,6 wszystko ok. Dzidzia straszny wiercioch, nie dał nic zrobić, podskakiwał, ręce unosił jak ksiądz na ambonie ![]() Zdjęcia niestety nie dostałam, bo nic nie widać ![]() Jutro mnie nie ma także życze udanego weekendu
Bartosz 13.09.2012 Edytowane przez anusiaaniaanusia Czas edycji: 2012-03-16 o 21:33 |
|
|
|
|
#2712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wierz mi, że to nie był straszny poślizg. Ja ostatnio miałam na 18 a weszłam po 20
|
|||
|
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że ja nadal biorę femibion 1, a 2 mam brać dopiero od 12 tyg. Cytat:
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane nie nadrobie juz Was. Wybaczcie.
Wszystkim życzę miłego weekendu i wpadnę do Was w niedzielę. A jutro na to szkolenie Wstaję o 5 więc może pójdę już spać![]() Buziaki |
|
|
|
#2717 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślałam, że albo se poszłaś na martini albo masz depresję, ale dobrze, że to pierwsze ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
ja myślałam, że generalnie falvit jest dla kobiet w ciąży, nie znam innego ale i tak sobie go brałam przed ciążąNisia ja chce chleb okrągły od musiorskiego!!!!!!!!!! |
||
|
|
|
#2718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tamlin, m_moni i nisia (chyba nic nie pomyliłam, co? btw tamlin gratuluję kochana ![]() ja dziś pracowity dzień miałam i z pracy dopiero przed 23 wyszłam aaaa teraz do spania pora już. za to jutro weekend!
|
|
|
|
|
#2719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
zapraszam, mam cały duży gar .. dla 10 osób małż nagotował ![]() Cytat:
i spokojnych następnych tygodni dla Was Cytat:
pięknie ... więc lada moment budowa ruszy Cytat:
impreza? je jejeee .... pięknie to załatwiłaś!! dziad jeden dostał za swoje !!!a z tym swym stanem to hmm pewnie nie długo wolnością się nacieszysz gratuluję Ci i bardzo się ciesze że na drugiej się udało Cytat:
pięknie !!! cudne wieści są !!! bardzo się cieszę ![]() a ja mam prośbę ... pamiętam iż któraś podała nazwę specyfiku na ból głowy to było coś tam świętojańskiego chyba mogę prosić o podanie tego jeszcze raz? wczoraj umierałam z bólu, chyba za długo z mężem przebywałam
|
|
#2720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tym chlebem to nie ma sprawy, mogę Ci kupić i wysłać
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj obudziłam się o 4 i usnąć nie mogłam no ale pomęczyłam się i usnęłam .Zapowiada mi się dwudniowa nieobecność,bo jedziemy na urodziny do Teściowej i chyba zostaniemy na noc u mojej mamci. Ale w weekend dużo nie naskrobiecie .Pogoda piękna,słoneczko bije przez okna Tamlin gratuluje chociaż tak jak napisała Konczi ciekawe ile się tym stanem pocieszysz ?Od poniedziałku będę tutaj więcej,bo mam leżenie czuje,że mi tyłek i plecy odpadną
|
|
|
|
#2722 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
u nas słoneczko pięknie świeci, aż się chce coś robić. Może jakieś małe wiosenne porządki... Dużo robić nie mogę botak jak kikla z was miałam insydent z plamieniem i wcinam dyphaston, a i przemęczać mi się nie wolno Filisia88 badzo się cieszę, a z tygodniem też wychodzisz jak ja? bo ja toszke oszukałam na piewszej wizycie
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Przede wszystkim Tamlin gratuluje pomyślnego rozwiązania sprawy i wolności. ![]() Wczoraj strasznie cały dzień mnie mdliło i skończyło się wieczorem zwracaniem ![]() A dzisiaj do pracy idę więc już na nogach jestem. Jak będe miała chwilke to się odezwe. Miłego dnia i weekendu
|
#2724 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, trzymam za Was wszystkie kciuki. Nam się niestety nie udało.
Nasza Amelka urodziła się 14.03 w 17tc. Mimo 15 godzin okropnego bólu, cieszę się, że stało się to w sposób naturalny, mogłam się z nią pożegnać i przeżyć to co czeka Was już za parę miesięcy. Pozdrawiam Was gorąco. |
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Funny Baby to tak jak ja masz sie oszczędzać i brać duphaston
Adunia przykro mi,że u Was tak się to potoczyło.Ale wierze,że za jakiś czas znowu będziesz mogła dzielnić z Nami swoją radość. Chociaz nawet nie wyobrażam sobie,jakie to musiało być dla Ciebie ciężkie .Dużo siły dla Was na nadchodzący czas i zaglądaj do Nas czasami chociaż |
|
|
|
#2726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jejku jak u mnie pięknie od rana. Słonko daje i widać jakie okna uwalone. Może jak wrócę z zajęć to pomyję, bo aż wstyd. Teraz jadę na zajęcia, a później wszystko nadrobię bo ciekawa jestem jak Wam wczorajszy dzień minął
Dziękuję za gratulacje. Ale powiem Wam że tak dziwnie mi jakoś. Byłam mężatka, a tu chwila moment i "orzekam rozwód". Ale cóż, życie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja znikam już,będę jutro popołudniu
![]() nie zdążycie zatęsknić Miłego i słonecznego weekendu życze Trzymać mi się wszystkie zdrowo |
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze się że sprawa wyszła na Twoje dobro, oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa. A mnie wczoraj łepek bolał jak pisałam, ale posmarowałam skronie wickiem i pięknie przeszło, wyspałam się wstałam po 6 i działam, robię bigos, umyłam okno w łazience, dywaniki wstawiłam do prania po 11 zjedzie siorka to ją przegonie po ogrodzie a niech nie myśli, że się opalać będzie
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Aaaaale słoneczko piękne Gratuluje wszystkim udanych wizyt no i Tamlin Tobie za udane potoczenie się sprawy A ja wczoraj byłam na spacerku i dzisiaj też planuje i jutro też i zawsze jak bedzie słoneczko. Zaraz humor inny. Wczoraj przez cały spacer uśmiechałam sie jak głupi do sera ![]() Dobrze że mężul ze mną chodzil bo mogłabym conajmniej głupio wyglądać :P Tabletki na moje nadciśnienie chyba pomagają bo mam już o wiele ładniejsze A spałam tej nocy jak zabita - chyba ten spacerek mnie zmęczył ![]() Kochane jak bierzecie teraz już witaminy zamiast kwasu foliowego to czy w tych witaminkach macie jod?? Mi lekarz powiedział żeby zacząć brać witaminki które zawierają jod. Wiem że mi w aptece powiedzą, ale może któraś z Was ma takie to poprosiłabym o nazwę Kurde, narobiłam wczoraj racuchów z jabłkami i dzisiaj obiadu nie musze robić bo zostały ![]() Aaaale mam labe |
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

dwa razy dzisiaj. ja już nie mam nadziei, że coś się u mnie zmieni. dzisiaj głowa mi pękała z bólu i miałam takie zawroty głowy, że hej. w porównaniu do mnie to Ty silna jesteś- sprzątasz, pieczesz... niesamowite. dziś to ja dokończyłam robić zupę, zrobiłam pranie i uprasowałam 2 rzeczy i jestem z siebie dumna że ho ho
ale Twoje zapewne były lepsze, w domku pieczone mmmm...
Nie jadłam jeszcze krewetek nigdy, nie mogłam na nie patrzeć, ale dzidzia ma ochotę spróbować to trzeba zrobić 

Skoro mówisz, że właśnie tak to ja wierzę Ci
ale jak dzisiaj zobaczyla swoja sypialnie z dwiema osoibnymi garderobami to sie zakochalam od razuy 

Wstaję o 5 więc może pójdę już spać

.