|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
łącze się z Wami
mam ochotę przeryczeć cały wieczór
|
|
#2852 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Coś mnie złapał jakiś głupi humor, też mogłabym przeryczeć bez powodu cały wieczór
Ania dziękuje za linka coś sobie z tym nie mogę poradzic ale w week na pewno Tż mi to uruchomi i od przyszłego tyg zaczynam cwiczenia |
|
|
|
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł
![]() Cytat:
Ejjj, nie łamiemy się ![]() Na dworzu jest pięknie, macie swoich fantastycznych TŻtów, Ty Agnesuk śliczną córeńkę... !!! Życie jest piękne! ![]() Cytat:
![]() Proszę się wziąć w garść, pierś do przodu, uśmiech na twarz i nie patrzeć wstecz! ![]() Za fajna jesteś dla niego... Nie będę ćwiczyć tego głupiego dżemiora! Nie da się, po prostu się NIE DA zsynchronizować pracy rąk i nóg ![]() Niedawno wróciłam z reala i wydałam na dietetyczne żarcie (tak, tak piwko sobie wliczyłam tego żubra ciemnozłotego limitowanej edycji A później marudzę, że nie mam na ciuchy ![]() BŚ, kochamyyy!!!
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-03-15 o 19:50 |
||
|
|
|
|
#2854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem u mnie to jest tak, ze ten workout mnie troche przerazil, no i w tym tygodniu mam mnostwo zajec, wiec nie lece nowego tygodnia, tylko nadal poprzedni ;p ciesze sie, ze w o gole cwicze. a kolejny tydzien zaczne od nastepnego poniedzialku ALBO jestes pazerna efektow ![]() Cytat:
a tu coraz wiecej osob cwiczy 2. ej, co Ty gadasz, jaka depresja? przecież Ty swietnie wygladasz Aga, i to Ty dla mnie bylas inspiracja, jak zobaczylam Twoje zdjecia i efekty, cuda jakie dziala TJ - dopiero to dalo mi kopa, zeby cwiczyc gdzie bylas ? ;d Cytat:
ale apropo kota, to nie moge sie powstrzymac, zeby nie opowiedziec wam czegos obrzydliwego :| dzisiaj rano się ogarniam na wyklady, i patrze, ze moj kot lezy u mnie na lozku. no to w takich chwilach sie mocno rozczulam i piskliwym glosem wolam aaa gustwek moj kochany, pańcia cie ululua, luli luli - i inne takie ☠☠☠☠☠☠☠y xD no i tak na niego patrze, i widze, ze cos ma nie tak z uchem, jakis mega strup, czy cos przygladam sie, i widze, ze to ucho mu tak dynda ![]() wyobrazcie sobie, ze w tym momencie potrzasnal lebkiem i mu odpadl ten kawalek ucha malo nie dostalam nim w twarz, feee! to taki kawalek ucha, nie wiem, wielkosci paznokcia, gryzl sie z jakims kotem no i tak sie pocharataly, ze moj ustaw troche ucierpial teraz wyglada tak, jakby jedno ucho mial zrownane w prostokąt, nozyczkami jak go dorwe to wam pokaze :Pa najlepsze jest to, ze po fakcie sie wyciagnal na podlodze i poszedl jesc kitikata
|
|
|
#2855 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze trafiłaś hehe ale spoooko, nadrabiam i idzie coraz lepiej. nie mogę się już doczekać turbo fire w końcu ćwiczymy, a nie wiecznie narzekamy depresja dotyczy nóg. co z tego,ze mam chude ramiona, płaski brzuch, jak bierze mnie nerwica jak widzę swoje nogi jestem z siebie dumna, ale ciągle nie jest to, to o czym naprawdę marzę... wygłaskaj koteczka ode mnie ![]() Cytat:
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście kochane
Tylko że mam załamkę i nie mam komu o tym powiedzieć, miesza mi się już wszystko, opisałam w klubie. Nie wiem co robić, bo teoretycznie wszystko u mnie dobrze, poza tyciem...
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dzisiaj malutki spadek 47,1 Ale pewnie wieczorem dzisiaj pojem, bo dzisiaj znowu mam wieczorem wychodne :P (aczkolwiek mi się nie chce i najchętniej bym powiedziała, że jednak nieeee :P) ![]() BŚ, wiesz, że cokolwiek by się nie działo możesz o wszystkim w clubie napisać i nawet jak nie będziemy potrafiły pomóc, doradzić to będziemy Cię wspierać duchowo
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2858 |
|
Zadomowienie
|
mam doła.
Nie umiem sie odchudzać Nie potrafi sie powstrzymac przed jdzeniem WSZYSTKIEGO POTRZEBUJE nową prace, a nie umiem sie zabrac do tego, nie wiem do czego zacząć szkoła mnie dołuje nie mam wolnego, non stop praca lub szkoła nie daje sobie z tym rady za zadko przez to widuje sie z TŻ. jestem beznadziejna bo nic nie ogarniam! Potrzebuje POMOCY! Wsparcia. Przewodnika! umre z tego wszytskiego, mam juz dosyć! tej monotonni. nie mam kasy, nie mam w co sie ubrac, nie ma za co kupic coś sobie nowego. to moje żale ![]() Ej powysyłajcie mi na PW linki do tych programów co ćwiczycie z nimi.
|
|
|
#2859 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
u mnie dzisiaj jest tak piękna pogoda,że aż nie mogę się nacieszyć!! byłam już dzisiaj rano w Biedrze na małych zakupach obiadowych. wskoczyłam oczywiście w skóre Bilans dnia. ś. - dwa tosty z chleba zbożowego z pieczarkami, serem i ketchupem. II śn. - energetyk. o. - sałatka owocowa z ananasa, dwóch jabłek, pomarańcza, dwóch kiwi, dwóch gruszek pod. nic. kolacja. 2kromki chleba z szynką, ogórkiem, pomidorem. ćwiczenia: 50 min cardio party 3, 20 min ćwiczeń na wewnętrzną stronę ud w końcu się pozbędę tych bułek! bś - Nam możesz zawsze wszystko powiedzieć psyhe - zawsze coś a co to za wypad? wymyśl coś i zostań z Nami na wizażu o! monissska -
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, dzisiaj widzę się z koleżankami na pizze, a jutro umówiłam się i jadę do szwagra siostry :P
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć chudziny!
Pojechałam do fryzjera! Mam grzywkę na bok, ale zakrywa całe czoło Dostaliśmy dzisiaj miniatury zdjęć ze studniówki, bo musieliśmy wybrać, które zamawiamy - zrobiłam skany komórką, chcecie? >
|
|
#2862 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. rozumiem, niby nie powinnam narzekac, ale tez jestem niezadowolona. to chyba jest taz, ze chcialybysmy miec zupelnie inna budowe ciala, a niestety tego nie przeskoczymy ![]() 3. mruczy Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() link wysle Cytat:
juz zaczynam kombinowac jakby tu pojsc o krok dalej i wskoczyc w moj ukochany plaszczyk w kwiatki ![]() Cytat:
studniowke i nowy fryz w ogole , kocham Was, swietnie sie z Wami bawię, chcę Wam powiedzieć coś miłego, np. że jesteście świetne
|
|
|
#2863 | ||
|
Zadomowienie
|
Monissskaa
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam do albumu
![]() Ania też mam takie UCZUCIA względem Was! Czasami coś robię i nie mogę się doczekać kiedy Wam o tym napiszę albo układam sobie posty w głowie w drodze do domu Cytat:
Dodałam do albumu
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
A Julian ma jutro urodziny i dostał od babci pieniążek, wiecie?
![]() ![]() ![]() Monia, ja do tej apteki idę 22 marca, akurat, dwa dni wagarowicza pod rząd :P Mam nadzieję, że będzie fajnie. Ogólnie u mnie w klasie fajne sobie dziewczyny pozałatwiały wyjścia, np. na oddział dziecięcy do szpitala, do laboratorium szpitalnego itp. |
|
|
|
|
#2866 |
|
Zadomowienie
|
<---- ładne mam nogi?
a ja nie widze fotek
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Łeeeeeeeeee, byłyśmy tylko na chince i oooooo.........
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- A kto dzisiaj na orbim ćwiczył 75min. i zaraz idzie ćwiczyć brzusio i pupę jak tylko mu się ułoży jedzonko?
|
|
|
#2868 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole zauwazylyscie, ludzie dziwnie czasami reaguja na optymizm :P wczoraj np. mowie do tza, ze pieknie dzis wyglada, ladnie pachnie i fajna ma fruzyre, a on mi powiedzial, ze lepiej mam sie przyznac ile chce par butow ![]() to brzydkie ;pCytat:
![]() 2. 3. Laura oczywiscie pisze o rachunku sumienia i spowiedzi, nie o rozmowach z exem ![]() Aga, to Ty jestes dla niego babcia? ![]() ładne ![]() pododawalas nas do znajomych , masz teraz sporo do nadrobienia ![]() Cytat:
podpowiedz cos
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-03-16 o 20:59 |
|||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Bania
Na żarciu chińskim
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zrób to 3. Czy to oznaka tego, że jesteśmy dziećmi neo? ![]() 4. Dokładnie tak, ponieważ mam grzeszne myśli i sny! Drugą część musiałam odłożyć na jutro Wiesz jak to jest.. Monachium, części do Z4, rodzina ![]()
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, czyżbym POWOLI wracała do żywych? Bania, Twój tekst o stringach mnie totalnie rozłożył
Mogą być takie erotyczne z łatwym dostępem? XD ej, mam to samo, co Winyl, czytam Was na bieżąco i dlatego nie wiem, co mam odpisać
|
|
|
#2873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2874 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
moja siostra odwzajemnia wszystkie mile słowa przy czym wszyscy zdajemy sobie sprawe ze sztucznossci tych wypowiedzi, dlatego mamy z nich rame ![]() 2. Fajnie, że dodalaas nam zdjecia ze studniowki, choc jakosc jest slaba! ALE już teraz widac, ze wygladalas swietnie no i na co zwrocilam uwage - masz bardzo wysokie laski w klasie! wyszlas na jedna z nizszych w uroczych balerinkach i jak pozujesz do zdjecia z kims, to zawsze robisz taka pozycje, ze zaslaniasz sie prawym ramieniem ![]() Fryzura fajna ![]() 3. zdecydowanie jestesmy ![]() Cytat:
Widzę, że temat stringów przypadl Ci do gustu, jak najbardziej, te z łatwym dostępem są baaaaardzo wskazane xD pod warunkiem, ze będziesz miala tez pejczyk z puszkiem na koncowce, inaczej sie nie liczy Cytat:
bo Ci ufamy ![]() moj "smieszny tekst" heheheh, bardzo ciesze sie, ze mnie tak odbierasz, czasami wydaje mi sie, ze jestem nudna i mnie nikt nie lubi, a wy mnie zawsze docenicie, napiszecie cos milego, i w ogole ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Psyhe, woow, kiedy przedluzylas wlosy, zaarbowalas je na czarno, wstrzyknelas botoks i zalozylas soczewki?! swietny avek dziewczyny, taka sytuacja. wieczor spedzacie w domu, a tz wychodzi z kumplem na miasto, na dwa piwa. w miedzy czasie pisze "tesknie za toba misiu" po czym wy do niego cos w stylu, ze juz idziecie spac, baw sie dobrze, nie rozrabiaj za mocno i napisz sms jak juz bedziesz w domu. a on nie pisze. mozna sie wsciec? ja mam mega wk.urw
|
|
|
#2875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może koleżaneczka siostry też miewa coś takiego i wzięła to za bardzo serio? ![]() Nie jesteś nudna ![]() A nawet jeśli byś była cichutką szarą myszką to tak czy siak byśmy Cię bardzo mocno kochały No nie ja... Pfff to ona się powinna zoperować żeby wyglądać tak jak ja... Wiem, że o tym skrycie marzy, ale po prostu nie chce się nikomu przyznać Jak tak patrzę z boku, to nie ma się o co wściekać. Ale jeśli chodziłoby to o mnie i o mojego TŻta to bym mu pokazała w sposób dosadny jak jestem wku.....r.wiona i pewnie bym się obraziła i przy najbliższej okazji strzeliła dodatkowym siarczystym fochem w realu i musiałby mi kupić ze dwie czekolady żebym się odobraziła ![]() Cytat:
Ale czasem mam wrażenie, że Monia i Winyl już nas tak bardzo nie kochają jak kiedyś Też lubię Wam tutaj pisać różne głupawe rzeczy za które mnie najbardziej kochacie ![]()
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na oryginały to wrzucę przez normalny skaner i Ci się pochwalę Na co dzień należę do jednych z najwyższych - musiałyby pościągać szpile Jestem 3. na 24 dziewczyny A to zasłanianie mam chyba w psychice - forma zakrycia jak największej partii własnego ciała. Nie mam czasu na odpowiednie ułożenie ciała czy wciągnięcie otłuszczonego brzuchola - zasłaniam się ręką Chociaż do zdjęcia M byłam układana przez fotografa. Wczoraj jak dostaliśmy na jednej karcie zdjęcia wszystkich par to tylko nas tak skleił do siebie Tzn. grzywa się zmieniła, ale umiałam tego uchwycić - co lepsze, dzisiaj rano nie umiałam jej okiełznać! Suszenie pod skosem, prostowanie grzywy po skosem... rany, ale było roboty. Okazało się, że wystarczy ją zostawić i sama się ułoży! 2. Czułam to pod skórą. 3. NIENAWIDZĘ takich sytuacji. Niestety facet wtedy nigdy nie rozumie o ci mi chodzi. Przecież wrócił cało do domu i ON TO WIE, a skoro ON TO WIE to po co ma mi pisać sms Ja stałam się przewrażliwiona jak rok temu o 5 nad ranem dostałam sms: "Wracaliśmy z imprezy. Lukas kierowca. Autostrada i wypadek. Szpital, wstrząs mózgu. Nie martw się" Uzależniłam się od piosenki Woodkin - Iron
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem
![]() Może nas kochasz, ale tego nie pokazujesz, a my poczebujemy miłości i czułości i ciepła
|
|
|
#2880 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej heeeeej
u mnie dzisiaj +19 stopni!! włosy już się suszą, Oliwka śpi wiec mogę się wziąć za zrobienie coś z twarzą dzisiaj idziemy na dłuuuuugi spacer nie może nas ominąć taka pogoda! dzisiaj grzecznie: śniadanie: 3 kromki ciemnego chleba z jajkiem, serem żółtym i ogórkiem + kawa. II śniadanie : nic. obiad: sałatka owocowa z ananasa, jabłka, pomarańcza, gruszki. podwieczorek: puszka pepsi! tak dawno nie piłam! kolacja: dwie kromki ciemnego chleba maczane w jajku i przyprawach i usmażone na łyżeczce masła. ćwiczenia: 30min Fat Blaster + 20 min Ab jam + 15 min wymachy nogami.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

coś sobie z tym nie mogę poradzic ale w week na pewno Tż mi to uruchomi i od przyszłego tyg zaczynam cwiczenia

ALBO jestes pazerna efektow
przygladam sie, i widze, ze to ucho mu tak dynda
jak go dorwe to wam pokaze :P

Piekarnik Laury

BLOGUJĘ 
Ja stałam się przewrażliwiona jak rok temu o 5 nad ranem dostałam sms: "Wracaliśmy z imprezy. Lukas kierowca. Autostrada i wypadek. Szpital, wstrząs mózgu. Nie martw się"
tak dawno nie piłam!