Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 17:48   #2851
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

łącze się z Wami

mam ochotę przeryczeć cały wieczór

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 18:32   #2852
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Coś mnie złapał jakiś głupi humor, też mogłabym przeryczeć bez powodu cały wieczór
Ania dziękuje za linka coś sobie z tym nie mogę poradzic ale w week na pewno Tż mi to uruchomi i od przyszłego tyg zaczynam cwiczenia
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 18:48   #2853
psyhe666
Zakorzenienie

Joł

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Coś mnie złapał jakiś głupi humor, też mogłabym przeryczeć bez powodu cały wieczór
Ania dziękuje za linka coś sobie z tym nie mogę poradzic ale w week na pewno Tż mi to uruchomi i od przyszłego tyg zaczynam cwiczenia
Ej, co się dzieje?
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
łącze się z Wami

mam ochotę przeryczeć cały wieczór
Ejjj, nie łamiemy się
Na dworzu jest pięknie, macie swoich fantastycznych TŻtów, Ty Agnesuk śliczną córeńkę... !!!
Życie jest piękne!
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
MP byłoby łatwiej gdybym napisała co jest ok, bo ta lista jest na pewno krótsza. W głowie roi mi się od głupich myśli, niespełnionych nadziei, niepotrzebnych szans, a niemoc jaka mnie ogarnęła sięga już zenitu. Wszyscy mieszają mi w głowie i wszyscy wszystko wiedzą najlepiej. Mam ochotę zniknąć na jakiś czas z wszystkich sfer życiowych. A exTŻ dolewa oliwy do ognia, bo On zawsze zrozumie wszystko po czasie...
Weź się już nim nawet nie przejmuj... Po ostatnich Twoich postach myślałam już, że trochę zmądrzałaś i nie będą robiły na Tobie wrażenia teksty tego cwaniaczka

Proszę się wziąć w garść, pierś do przodu, uśmiech na twarz i nie patrzeć wstecz!
Za fajna jesteś dla niego...

Nie będę ćwiczyć tego głupiego dżemiora!
Nie da się, po prostu się NIE DA zsynchronizować pracy rąk i nóg Dla mnie to niewykonalne!

Niedawno wróciłam z reala i wydałam na dietetyczne żarcie (tak, tak piwko sobie wliczyłam tego żubra ciemnozłotego limitowanej edycji tak dla spróbunku ) 80zł...
A później marudzę, że nie mam na ciuchy

BŚ, kochamyyy!!!
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-03-15 o 18:50
psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 19:24   #2854
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko przeczytałam a jakoś nie moge się wbić w temat....
zbliża mi się @ więc znowu chodzę poddenerwowana, drę się na tża, wychodzą mi pryszcze, wypadają mi włosy i coraz więcej jem
muszę się spiąć, bo zaczynam sobie odpuszczać. Dobrze,że jeszcze ćwiczeń się trzymam, choć nie powiem... wczoraj już mi się nie chciało robić. Ale mimo to poszłam się przebrać, wciągnęłam dres na tyłek i heja przed tv....
heh, ja też zaczynam sobie odpuszczac, juz po tygodniu ale nie wiem u mnie to jest tak, ze ten workout mnie troche przerazil, no i w tym tygodniu mam mnostwo zajec, wiec nie lece nowego tygodnia, tylko nadal poprzedni ;p ciesze sie, ze w o gole cwicze. a kolejny tydzien zaczne od nastepnego poniedzialku moze masz jakis nowy uklad, i dlatego jestes zniechecona ALBO jestes pazerna efektow
Cytat:
Winyl - musisz wziąć z Nas przykład hehe no bo i ile można narzekać ,że się jest grubym itp. bla bla bla.... w końcu spięłyśmy poślady i i w KOŃCU grzecznie chudniemy do lata coraz bliżej

Bańka - widziałam Twoje zdjęcia.... mam depresję x 100!! daj mi swoje nogi i wzrost!!
ale zainspirowałaś mnie, dzisiaj też zrobię podobne zdjęcie brzuszka i wstawię do albumu, o!
1. dokładnie nie wierzylam, ze to kiedykolwiek nastapi a tu coraz wiecej osob cwiczy

2. ej, co Ty gadasz, jaka depresja? przecież Ty swietnie wygladasz Aga, i to Ty dla mnie bylas inspiracja, jak zobaczylam Twoje zdjecia i efekty, cuda jakie dziala TJ - dopiero to dalo mi kopa, zeby cwiczyc nie narzekaj na siebie, bo odwalilas kawal dobrej roboty.
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Właśnie wróciłam z imprezy
Chyba już mi się nie opłaca iść spać
gdzie bylas ? ;d
Cytat:
Siostra mnie najpierw zje*ała, później milutka 'chodź zobaczyć kota', powiedziałam, że nie chce mi się, a ona do mnie 'siedź ty bucu'
żałosna jest;/ najpierw mi ciśnie, a później myśli, że się będę odzywać?
bo pozniej jej sie zrobilo przykro, ze byla dla Ciebie niemila, nie mozna byc takim uparciuchem!

ale apropo kota, to nie moge sie powstrzymac, zeby nie opowiedziec wam czegos obrzydliwego :|

dzisiaj rano się ogarniam na wyklady, i patrze, ze moj kot lezy u mnie na lozku. no to w takich chwilach sie mocno rozczulam i piskliwym glosem wolam aaa gustwek moj kochany, pańcia cie ululua, luli luli - i inne takie ☠☠☠☠☠☠☠y xD no i tak na niego patrze, i widze, ze cos ma nie tak z uchem, jakis mega strup, czy cos przygladam sie, i widze, ze to ucho mu tak dynda i mysle sobie, eee, zaraz mu odpadnie. helou
wyobrazcie sobie, ze w tym momencie potrzasnal lebkiem i mu odpadl ten kawalek ucha malo nie dostalam nim w twarz, feee! to taki kawalek ucha, nie wiem, wielkosci paznokcia, gryzl sie z jakims kotem no i tak sie pocharataly, ze moj ustaw troche ucierpial teraz wyglada tak, jakby jedno ucho mial zrownane w prostokąt, nozyczkami jak go dorwe to wam pokaze :P
a najlepsze jest to, ze po fakcie sie wyciagnal na podlodze i poszedl jesc kitikata

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 19:40   #2855
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
heh, ja też zaczynam sobie odpuszczac, juz po tygodniu ale nie wiem u mnie to jest tak, ze ten workout mnie troche przerazil, no i w tym tygodniu mam mnostwo zajec, wiec nie lece nowego tygodnia, tylko nadal poprzedni ;p ciesze sie, ze w o gole cwicze. a kolejny tydzien zaczne od nastepnego poniedzialku moze masz jakis nowy uklad, i dlatego jestes zniechecona ALBO jestes pazerna efektow

1. dokładnie nie wierzylam, ze to kiedykolwiek nastapi a tu coraz wiecej osob cwiczy

2. ej, co Ty gadasz, jaka depresja? przecież Ty swietnie wygladasz Aga, i to Ty dla mnie bylas inspiracja, jak zobaczylam Twoje zdjecia i efekty, cuda jakie dziala TJ - dopiero to dalo mi kopa, zeby cwiczyc nie narzekaj na siebie, bo odwalilas kawal dobrej roboty.
mam nowy układ i jestem lekko zniechęcona dobrze trafiłaś hehe ale spoooko, nadrabiam i idzie coraz lepiej. nie mogę się już doczekać turbo fire
w końcu ćwiczymy, a nie wiecznie narzekamy
depresja dotyczy nóg. co z tego,ze mam chude ramiona, płaski brzuch, jak bierze mnie nerwica jak widzę swoje nogi
jestem z siebie dumna, ale ciągle nie jest to, to o czym naprawdę marzę...

wygłaskaj koteczka ode mnie
Cytat:
Ejjj, nie łamiemy się
Na dworzu jest pięknie, macie swoich fantastycznych TŻtów, Ty Agnesuk śliczną córeńkę... !!!
Życie jest piękne!
chyba masz rację

Stary 2012-03-15, 23:13   #2856
bita smietana
Zakorzenienie

Jesteście kochane Tylko że mam załamkę i nie mam komu o tym powiedzieć, miesza mi się już wszystko, opisałam w klubie. Nie wiem co robić, bo teoretycznie wszystko u mnie dobrze, poza tyciem...
Stary 2012-03-16, 07:20   #2857
psyhe666
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Dzisiaj malutki spadek 47,1

Ale pewnie wieczorem dzisiaj pojem, bo dzisiaj znowu mam wieczorem wychodne :P (aczkolwiek mi się nie chce i najchętniej bym powiedziała, że jednak nieeee :P)

BŚ, wiesz, że cokolwiek by się nie działo możesz o wszystkim w clubie napisać i nawet jak nie będziemy potrafiły pomóc, doradzić to będziemy Cię wspierać duchowo
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-16, 08:33   #2858
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

mam doła.
Nie umiem sie odchudzać
Nie potrafi sie powstrzymac przed jdzeniem WSZYSTKIEGO
POTRZEBUJE nową prace, a nie umiem sie zabrac do tego, nie wiem do czego zacząć

szkoła mnie dołuje
nie mam wolnego, non stop praca lub szkoła
nie daje sobie z tym rady
za zadko przez to widuje sie z TŻ.

jestem beznadziejna bo nic nie ogarniam!
Potrzebuje POMOCY!
Wsparcia.
Przewodnika!

umre z tego wszytskiego, mam juz dosyć! tej monotonni.

nie mam kasy, nie mam w co sie ubrac, nie ma za co kupic coś sobie nowego.

to moje żale

Ej powysyłajcie mi na PW linki do tych programów co ćwiczycie z nimi.

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 10:18   #2859
agnesuk
Wtajemniczenie

hej Wam
u mnie dzisiaj jest tak piękna pogoda,że aż nie mogę się nacieszyć!!
byłam już dzisiaj rano w Biedrze na małych zakupach obiadowych.
wskoczyłam oczywiście w skóre ahhhh

Bilans dnia.
ś. - dwa tosty z chleba zbożowego z pieczarkami, serem i ketchupem.
II śn. - energetyk.
o. - sałatka owocowa z ananasa, dwóch jabłek, pomarańcza, dwóch kiwi, dwóch gruszek
pod. nic.
kolacja. 2kromki chleba z szynką, ogórkiem, pomidorem.

ćwiczenia:
50 min cardio party 3, 20 min ćwiczeń na wewnętrzną stronę ud w końcu się pozbędę tych bułek!

- Nam możesz zawsze wszystko powiedzieć zawsze Cię wysłuchamy i wesprzemy!!
psyhe - zawsze coś a co to za wypad? wymyśl coś i zostań z Nami na wizażu o!
monissska -

Stary 2012-03-16, 10:28   #2860
psyhe666
Zakorzenienie

Agnesuk, dzisiaj widzę się z koleżankami na pizze, a jutro umówiłam się i jadę do szwagra siostry :P
so trójka maybe.

Stary 2012-03-16, 16:36   #2861
Loriette
Zakorzenienie

Cześć chudziny!
Pojechałam do fryzjera! Mam grzywkę na bok, ale zakrywa całe czoło

Dostaliśmy dzisiaj miniatury zdjęć ze studniówki, bo musieliśmy wybrać, które zamawiamy - zrobiłam skany komórką, chcecie? >

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-16, 16:55   #2862
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
depresja dotyczy nóg. co z tego,ze mam chude ramiona, płaski brzuch, jak bierze mnie nerwica jak widzę swoje nogi
jestem z siebie dumna, ale ciągle nie jest to, to o czym naprawdę marzę...

wygłaskaj koteczka ode mnie
1. Agnes, mnie tez, to jest never ending story
2. rozumiem, niby nie powinnam narzekac, ale tez jestem niezadowolona. to chyba jest taz, ze chcialybysmy miec zupelnie inna budowe ciala, a niestety tego nie przeskoczymy
3. mruczy
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Jesteście kochane Tylko że mam załamkę i nie mam komu o tym powiedzieć, miesza mi się już wszystko, opisałam w klubie. Nie wiem co robić, bo teoretycznie wszystko u mnie dobrze, poza tyciem...

Cytat:
Ale pewnie wieczorem dzisiaj pojem, bo dzisiaj znowu mam wieczorem wychodne :P (aczkolwiek mi się nie chce i najchętniej bym powiedziała, że jednak nieeee :P)
jasne, a pozniej bedziesz nam marudzila, ze w Twoim zyciu sie nic nie dzieje itp; wychodz wlasnie jak najwiecej! nie ma, ze mi sie nie chce
Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
mam doła.
Nie umiem sie odchudzać
Nie potrafi sie powstrzymac przed jdzeniem WSZYSTKIEGO
POTRZEBUJE nową prace, a nie umiem sie zabrac do tego, nie wiem do czego zacząć

szkoła mnie dołuje
nie mam wolnego, non stop praca lub szkoła
nie daje sobie z tym rady
za zadko przez to widuje sie z TŻ.

jestem beznadziejna bo nic nie ogarniam!
Potrzebuje POMOCY!
Wsparcia.
Przewodnika!

umre z tego wszytskiego, mam juz dosyć! tej monotonni.

nie mam kasy, nie mam w co sie ubrac, nie ma za co kupic coś sobie nowego.

to moje żale

Ej powysyłajcie mi na PW linki do tych programów co ćwiczycie z nimi.
Ty jestes nieszczesliwa. jestes zbyt mloda na to, zeby pisac posty pelne zalu, smutku i rozgoryczenia spowodowanego wieloma kwestiami - niespelnionymi marzeniami, oczekiwaniami wobec innych, zycia. musisz pomyslec, co Ci sie nie podoba i pomyslec, jakby to zmienic
link wysle
Cytat:
hej Wam
u mnie dzisiaj jest tak piękna pogoda,że aż nie mogę się nacieszyć!!
byłam już dzisiaj rano w Biedrze na małych zakupach obiadowych.
wskoczyłam oczywiście w skóre ahhhh
ja juz pociskam w skorze od tygodnia juz zaczynam kombinowac jakby tu pojsc o krok dalej i wskoczyc w moj ukochany plaszczyk w kwiatki
Cytat:
Cześć chudziny!

Dostaliśmy dzisiaj miniatury zdjęć ze studniówki, bo musieliśmy wybrać, które zamawiamy - zrobiłam skany komórką, chcecie? >
KONIECZNIE!
studniowke i nowy fryz

w ogole , kocham Was, swietnie sie z Wami bawię, chcę Wam powiedzieć coś miłego, np. że jesteście świetne najchętniej stworzylabym z Wami koło i złapała się z Wami za ręce

Stary 2012-03-16, 17:02   #2863
MalaPikanteria
Zadomowienie

Monissskaa od jakiegos czasu czuje sie podobnie z drobnymi przebłyskami nadziei a zaraz potem ostra burzą uczuć
Cytat:
Cześć chudziny!

Pokazuj wszystkie !
Cytat:
w ogole , kocham Was, swietnie sie z Wami bawię, chcę Wam powiedzieć coś miłego, np. że jesteście świetne najchętniej stworzylabym z Wami koło i złapała się z Wami za ręce
oooooooj.... Juz długo nikt tak do mnie nie powiedział - ja tez Cię kocham

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 17:08   #2864
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
KONIECZNIE!
studniowke i nowy fryz
Dodałam do albumu

Ania też mam takie UCZUCIA względem Was! Czasami coś robię i nie mogę się doczekać kiedy Wam o tym napiszę albo układam sobie posty w głowie w drodze do domu
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Monissskaa od jakiegos czasu czuje sie podobnie z drobnymi przebłyskami nadziei a zaraz potem ostra burzą uczuć

Pokazuj wszystkie !
Witam w klubie Jestem po jednej ciężkiej rozmowie, a dzisiaj czeka mnie kolejna!

Dodałam do albumu

Stary 2012-03-16, 17:44   #2865
agniesikk
Zakorzenienie

A Julian ma jutro urodziny i dostał od babci pieniążek, wiecie?

Monia, ja do tej apteki idę 22 marca, akurat, dwa dni wagarowicza pod rząd :P Mam nadzieję, że będzie fajnie. Ogólnie u mnie w klasie fajne sobie dziewczyny pozałatwiały wyjścia, np. na oddział dziecięcy do szpitala, do laboratorium szpitalnego itp.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 18:07   #2866
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

<---- ładne mam nogi?

a ja nie widze fotek

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 18:27   #2867
psyhe666
Zakorzenienie

Łeeeeeeeeee, byłyśmy tylko na chince i oooooo.........

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

A kto dzisiaj na orbim ćwiczył 75min. i zaraz idzie ćwiczyć brzusio i pupę jak tylko mu się ułoży jedzonko?
so trójka maybe.

Stary 2012-03-16, 18:29   #2868
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:

zdjecia, zdjecia!!

Cytat:

Stary 2012-03-16, 19:58   #2869
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
oooooooj.... Juz długo nikt tak do mnie nie powiedział - ja tez Cię kocham
Wiem! zapominamy o tym na co dzien! o takich milych gestach

w ogole zauwazylyscie, ludzie dziwnie czasami reaguja na optymizm :P
wczoraj np. mowie do tza, ze pieknie dzis wyglada, ladnie pachnie i fajna ma fruzyre, a on mi powiedzial, ze lepiej mam sie przyznac ile chce par butow
to brzydkie ;p
Cytat:
Dodałam do albumu

Ania też mam takie UCZUCIA względem Was! Czasami coś robię i nie mogę się doczekać kiedy Wam o tym napiszę albo układam sobie posty w głowie w drodze do domu

Witam w klubie Jestem po jednej ciężkiej rozmowie, a dzisiaj czeka mnie kolejna!
1. ide obczajac
2. hehe ja chyba tez tak czasami mam ;p to dziwne xD
3. Laura oczywiscie pisze o rachunku sumienia i spowiedzi, nie o rozmowach z exem
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A Julian ma jutro urodziny i dostał od babci pieniążek, wiecie?
Aga, to Ty jestes dla niego babcia?
Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
<---- ładne mam nogi?

a ja nie widze fotek
ładne z tej perspektywy swietne
pododawalas nas do znajomych , masz teraz sporo do nadrobienia
Cytat:
Łeeeeeeeeee, byłyśmy tylko na chince i oooooo.........

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

A kto dzisiaj na orbim ćwiczył 75min. i zaraz idzie ćwiczyć brzusio i pupę jak tylko mu się ułoży jedzonko?
gdzie to jest, na chince, ja nie wiem

podpowiedz cos

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-03-16 o 19:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-16, 20:01   #2870
psyhe666
Zakorzenienie

Bania
Na żarciu chińskim
so trójka maybe.

Stary 2012-03-16, 20:26   #2871
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
w ogole zauwazylyscie, ludzie dziwnie czasami reaguja na optymizm :P
wczoraj np. mowie do tza, ze pieknie dzis wyglada, ladnie pachnie i fajna ma fruzyre, a on mi powiedzial, ze lepiej mam sie przyznac ile chce par butow
to brzydkie ;p

1. ide obczajac
2. hehe ja chyba tez tak czasami mam ;p to dziwne xD
3. Laura oczywiscie pisze o rachunku sumienia i spowiedzi, nie o rozmowach z exem
1. Mnie to wkurza! Bo chcę być dla kogoś milusia, a słyszę: "CO CHCESZ?!" Albo tato pyta: "Ile będzie mnie to kosztowało?"
2. Zrób to
3. Czy to oznaka tego, że jesteśmy dziećmi neo?
4. Dokładnie tak, ponieważ mam grzeszne myśli i sny! Drugą część musiałam odłożyć na jutro Wiesz jak to jest.. Monachium, części do Z4, rodzina

Stary 2012-03-16, 20:31   #2872
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hm, czyżbym POWOLI wracała do żywych? Bania, Twój tekst o stringach mnie totalnie rozłożył Mogą być takie erotyczne z łatwym dostępem? XD ej, mam to samo, co Winyl, czytam Was na bieżąco i dlatego nie wiem, co mam odpisać
Stary 2012-03-16, 21:38   #2873
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

Mam nadzieję że po tym czasie spędzonym z Wami( hmm już chwilę chyba tu jestem?) należę do waszej grupy? I że mnie też kochasz? Bo ja Was tak mocno kocham że też nie mogę się doczekać żeby wejść na wizaż i przeczytac jakiś Twój śmieszny tekst. Albo Wasze opisy dnia, śmieszne sytuacje, cokolwiek Czasami nic nie piszę ale czytam wszystko na bieżąco i nie wyobrażam sobie bez was życia, chciałabym żebyście były blisko mnie żebysmy mogły się kiedyś spotkać
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-17, 05:50   #2874
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania
Na żarciu chińskim

Cytat:
1. Mnie to wkurza! Bo chcę być dla kogoś milusia, a słyszę: "CO CHCESZ?!" Albo tato pyta: "Ile będzie mnie to kosztowało?"
2. Zrób to
3. Czy to oznaka tego, że jesteśmy dziećmi neo?
4. Dokładnie tak, ponieważ mam grzeszne myśli i sny! Drugą część musiałam odłożyć na jutro Wiesz jak to jest.. Monachium, części do Z4, rodzina
1. to prawda, ludzie nie doceniają bezinteresowności naszych wypowiedzi ale to świadczy też trochę o nas, że kiedy mówimy coś mi,lego, to wiąże się to z chęcią wyzysku, mniejszego (seks/ czekolada xD) lub większego (buty xd). jak tzci nam sie postarzeja, to byc moze proporcje sie zmienia :p
moja siostra odwzajemnia wszystkie mile słowa co wiecej, odwzajemnia je u mnie w pracy odkąd miewamy szkolenia z coachingu, to też jesteśmy dla siebie mega mili i mowimy do siebie tylko jezykiem korzysci, to strasznie smieszne xD nawet gdyby X zrobila cos beznadziejnie, to my i tak mowimy do niego - jeeeeaaa,X, Y zrobil to wczoraj świetnie, aaaaale, Ty tez calkiem fajnie, kochamy cie! bez ciebie nie dalibysmy rady
przy czym wszyscy zdajemy sobie sprawe ze sztucznossci tych wypowiedzi, dlatego mamy z nich rame

2. Fajnie, że dodalaas nam zdjecia ze studniowki, choc jakosc jest slaba! ALE już teraz widac, ze wygladalas swietnie
no i na co zwrocilam uwage - masz bardzo wysokie laski w klasie! wyszlas na jedna z nizszych w uroczych balerinkach
i jak pozujesz do zdjecia z kims, to zawsze robisz taka pozycje, ze zaslaniasz sie prawym ramieniem
Fryzura fajna włosy Ci juz sporo urosyly od sylwestra, widac to na zdjeciach. ale dla mnie to taka fryzura ktora juz mialas

3. zdecydowanie jestesmy
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Hm, czyżbym POWOLI wracała do żywych? Bania, Twój tekst o stringach mnie totalnie rozłożył Mogą być takie erotyczne z łatwym dostępem? XD ej, mam to samo, co Winyl, czytam Was na bieżąco i dlatego nie wiem, co mam odpisać
Sandej, zapraszamy częściej Widzę, że temat stringów przypadl Ci do gustu, jak najbardziej, te z łatwym dostępem są baaaaardzo wskazane xD pod warunkiem, ze będziesz miala tez pejczyk z puszkiem na koncowce, inaczej sie nie liczy
Cytat:
Mam nadzieję że po tym czasie spędzonym z Wami( hmm już chwilę chyba tu jestem?) należę do waszej grupy? I że mnie też kochasz? Bo ja Was tak mocno kocham że też nie mogę się doczekać żeby wejść na wizaż i przeczytac jakiś Twój śmieszny tekst. Albo Wasze opisy dnia, śmieszne sytuacje, cokolwiek Czasami nic nie piszę ale czytam wszystko na bieżąco i nie wyobrażam sobie bez was życia, chciałabym żebyście były blisko mnie żebysmy mogły się kiedyś spotkać
1. no pewnie, jestes juz w zaafansowanynm stadium czlonkowstwaw naszym paszteciarskim gronie. malo tego, masz dzika karte czlonkowska, czyli dostep do klubu, takze jasne jest ze do nas "nalezysz" bo Ci ufamy jesli cola to Ty, to sie przyznaj teraz

moj "smieszny tekst" heheheh, bardzo ciesze sie, ze mnie tak odbierasz, czasami wydaje mi sie, ze jestem nudna i mnie nikt nie lubi, a wy mnie zawsze docenicie, napiszecie cos milego, i w ogole

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Psyhe, woow, kiedy przedluzylas wlosy, zaarbowalas je na czarno, wstrzyknelas botoks i zalozylas soczewki?! swietny avek jest słit

dziewczyny, taka sytuacja. wieczor spedzacie w domu, a tz wychodzi z kumplem na miasto, na dwa piwa. w miedzy czasie pisze "tesknie za toba misiu" po czym wy do niego cos w stylu, ze juz idziecie spac, baw sie dobrze, nie rozrabiaj za mocno i napisz sms jak juz bedziesz w domu.

a on nie pisze. mozna sie wsciec? ja mam mega wk.urw

Stary 2012-03-17, 07:20   #2875
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

dziewczyny, taka sytuacja. wieczor spedzacie w domu, a tz wychodzi z kumplem na miasto, na dwa piwa. w miedzy czasie pisze "tesknie za toba misiu" po czym wy do niego cos w stylu, ze juz idziecie spac, baw sie dobrze, nie rozrabiaj za mocno i napisz sms jak juz bedziesz w domu.

można, tez bym się wściekła

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-17, 07:33   #2876
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

1. to prawda, ludzie nie doceniają bezinteresowności naszych wypowiedzi ale to świadczy też trochę o nas, że kiedy mówimy coś mi,lego, to wiąże się to z chęcią wyzysku, mniejszego (seks/ czekolada xD) lub większego (buty xd). jak tzci nam sie postarzeja, to byc moze proporcje sie zmienia :p
moja siostra odwzajemnia wszystkie mile słowa co wiecej, odwzajemnia je u mnie w pracy odkąd miewamy szkolenia z coachingu, to też jesteśmy dla siebie mega mili i mowimy do siebie tylko jezykiem korzysci, to strasznie smieszne xD nawet gdyby X zrobila cos beznadziejnie, to my i tak mowimy do niego - jeeeeaaa,X, Y zrobil to wczoraj świetnie, aaaaale, Ty tez calkiem fajnie, kochamy cie! bez ciebie nie dalibysmy rady
przy czym wszyscy zdajemy sobie sprawe ze sztucznossci tych wypowiedzi, dlatego mamy z nich rame

2. Fajnie, że dodalaas nam zdjecia ze studniowki, choc jakosc jest slaba! ALE już teraz widac, ze wygladalas swietnie
no i na co zwrocilam uwage - masz bardzo wysokie laski w klasie! wyszlas na jedna z nizszych w uroczych balerinkach
i jak pozujesz do zdjecia z kims, to zawsze robisz taka pozycje, ze zaslaniasz sie prawym ramieniem
Fryzura fajna włosy Ci juz sporo urosyly od sylwestra, widac to na zdjeciach. ale dla mnie to taka fryzura ktora juz mialas

3. zdecydowanie jestesmy

Sandej, zapraszamy częściej Widzę, że temat stringów przypadl Ci do gustu, jak najbardziej, te z łatwym dostępem są baaaaardzo wskazane xD pod warunkiem, ze będziesz miala tez pejczyk z puszkiem na koncowce, inaczej sie nie liczy

1. no pewnie, jestes juz w zaafansowanynm stadium czlonkowstwaw naszym paszteciarskim gronie. malo tego, masz dzika karte czlonkowska, czyli dostep do klubu, takze jasne jest ze do nas "nalezysz" bo Ci ufamy jesli cola to Ty, to sie przyznaj teraz

moj "smieszny tekst" heheheh, bardzo ciesze sie, ze mnie tak odbierasz, czasami wydaje mi sie, ze jestem nudna i mnie nikt nie lubi, a wy mnie zawsze docenicie, napiszecie cos milego, i w ogole

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Psyhe, woow, kiedy przedluzylas wlosy, zaarbowalas je na czarno, wstrzyknelas botoks i zalozylas soczewki?! swietny avek jest słit

Hahaha, no nie żartuj, że macie coś takie w pracy?
To może koleżaneczka siostry też miewa coś takiego i wzięła to za bardzo serio?

Nie jesteś nudna
A nawet jeśli byś była cichutką szarą myszką to tak czy siak byśmy Cię bardzo mocno kochały

No nie ja... Pfff to ona się powinna zoperować żeby wyglądać tak jak ja...
Wiem, że o tym skrycie marzy, ale po prostu nie chce się nikomu przyznać

Jak tak patrzę z boku, to nie ma się o co wściekać.
Ale jeśli chodziłoby to o mnie i o mojego TŻta to bym mu pokazała w sposób dosadny jak jestem wku.....r.wiona i pewnie bym się obraziła i przy najbliższej okazji strzeliła dodatkowym siarczystym fochem w realu i musiałby mi kupić ze dwie czekolady żebym się odobraziła Tak by było

Cytat:
Jesteś naszym ziomkiem

Ale czasem mam wrażenie, że Monia i Winyl już nas tak bardzo nie kochają jak kiedyś

Też lubię Wam tutaj pisać różne głupawe rzeczy za które mnie najbardziej kochacie
so trójka maybe.

Stary 2012-03-17, 09:03   #2877
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czasem mam wrażenie, że Monia i Winyl już nas tak bardzo nie kochają jak kiedyś

Też lubię Wam tutaj pisać różne głupawe rzeczy za które mnie najbardziej kochacie
Bluźnisz, dziecię!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 09:14   #2878
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

3. zdecydowanie jestesmy

1. No bo to wina tego skanera w telefonie Czekam na oryginały to wrzucę przez normalny skaner i Ci się pochwalę Na co dzień należę do jednych z najwyższych - musiałyby pościągać szpile Jestem 3. na 24 dziewczyny
A to zasłanianie mam chyba w psychice - forma zakrycia jak największej partii własnego ciała. Nie mam czasu na odpowiednie ułożenie ciała czy wciągnięcie otłuszczonego brzuchola - zasłaniam się ręką
Chociaż do zdjęcia M byłam układana przez fotografa. Wczoraj jak dostaliśmy na jednej karcie zdjęcia wszystkich par to tylko nas tak skleił do siebie Wszyscy z jakimś dystansem, ale to pewnie kara od Pana! Bo podchodzimy i fotograf mówi do M: "Proszę objąć partnerkę", a ja tak: "JEZU CHRYSTE! ZNOWU?!"
Tzn. grzywa się zmieniła, ale umiałam tego uchwycić - co lepsze, dzisiaj rano nie umiałam jej okiełznać! Suszenie pod skosem, prostowanie grzywy po skosem... rany, ale było roboty. Okazało się, że wystarczy ją zostawić i sama się ułoży!
2. Czułam to pod skórą.
3. NIENAWIDZĘ takich sytuacji. Niestety facet wtedy nigdy nie rozumie o ci mi chodzi. Przecież wrócił cało do domu i ON TO WIE, a skoro ON TO WIE to po co ma mi pisać sms Ja stałam się przewrażliwiona jak rok temu o 5 nad ranem dostałam sms: "Wracaliśmy z imprezy. Lukas kierowca. Autostrada i wypadek. Szpital, wstrząs mózgu. Nie martw się"

Uzależniłam się od piosenki Woodkin - Iron W ogóle Bania! Kojarzy mi się z Tobą dość DZIWNA piosenka - Dziun - A.M.B.A.

Stary 2012-03-17, 09:45   #2879
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Bluźnisz, dziecię!
No nie wiem
Może nas kochasz, ale tego nie pokazujesz, a my poczebujemy miłości i czułości i ciepła
so trójka maybe.

Stary 2012-03-17, 10:36   #2880
agnesuk
Wtajemniczenie

hej hej heeeeej

u mnie dzisiaj +19 stopni!!
włosy już się suszą, Oliwka śpi wiec mogę się wziąć za zrobienie coś z twarzą

dzisiaj idziemy na dłuuuuugi spacer nie może nas ominąć taka pogoda!

dzisiaj grzecznie:
śniadanie: 3 kromki ciemnego chleba z jajkiem, serem żółtym i ogórkiem + kawa.
II śniadanie : nic.
obiad: sałatka owocowa z ananasa, jabłka, pomarańcza, gruszki.
podwieczorek: puszka pepsi! tak dawno nie piłam!
kolacja: dwie kromki ciemnego chleba maczane w jajku i przyprawach i usmażone na łyżeczce masła.

ćwiczenia: 30min Fat Blaster + 20 min Ab jam + 15 min wymachy nogami.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości