|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
łącze się z Wami
![]() mam ochotę przeryczeć cały wieczór ![]()
![]() |
#2852 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Coś mnie złapał jakiś głupi humor, też mogłabym przeryczeć bez powodu cały wieczór
![]() Ania dziękuje za linka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2853 | ||
Zakorzenienie
|
Joł
![]() Cytat:
![]() Ejjj, nie łamiemy się ![]() Na dworzu jest pięknie, macie swoich fantastycznych TŻtów, Ty Agnesuk śliczną córeńkę... !!! Życie jest piękne! ![]() Cytat:
![]() Proszę się wziąć w garść, pierś do przodu, uśmiech na twarz i nie patrzeć wstecz! ![]() ![]() Za fajna jesteś dla niego... ![]() Nie będę ćwiczyć tego głupiego dżemiora! ![]() Nie da się, po prostu się NIE DA zsynchronizować pracy rąk i nóg ![]() ![]() Niedawno wróciłam z reala i wydałam na dietetyczne żarcie (tak, tak piwko sobie wliczyłam ![]() ![]() ![]() A później marudzę, że nie mam na ciuchy ![]() BŚ, kochamyyy!!! ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-03-15 o 18:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2854 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ej, co Ty gadasz, jaka depresja? przecież Ty swietnie wygladasz Aga, i to Ty dla mnie bylas inspiracja, jak zobaczylam Twoje zdjecia i efekty, cuda jakie dziala TJ - dopiero to dalo mi kopa, zeby cwiczyc ![]() gdzie bylas ? ;d Cytat:
ale apropo kota, to nie moge sie powstrzymac, zeby nie opowiedziec wam czegos obrzydliwego :| dzisiaj rano się ogarniam na wyklady, i patrze, ze moj kot lezy u mnie na lozku. no to w takich chwilach sie mocno rozczulam i piskliwym glosem wolam aaa gustwek moj kochany, pańcia cie ululua, luli luli - i inne takie ☠☠☠☠☠☠☠y xD no i tak na niego patrze, i widze, ze cos ma nie tak z uchem, jakis mega strup, czy cos ![]() ![]() ![]() wyobrazcie sobie, ze w tym momencie potrzasnal lebkiem i mu odpadl ten kawalek ucha ![]() ![]() ![]() a najlepsze jest to, ze po fakcie sie wyciagnal na podlodze i poszedl jesc kitikata ![]()
![]() |
![]() |
#2855 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() w końcu ćwiczymy, a nie wiecznie narzekamy ![]() depresja dotyczy nóg. co z tego,ze mam chude ramiona, płaski brzuch, jak bierze mnie nerwica jak widzę swoje nogi ![]() jestem z siebie dumna, ale ciągle nie jest to, to o czym naprawdę marzę... wygłaskaj koteczka ode mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Jesteście kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dzisiaj malutki spadek 47,1 ![]() Ale pewnie wieczorem dzisiaj pojem, bo dzisiaj znowu mam wieczorem wychodne :P (aczkolwiek mi się nie chce i najchętniej bym powiedziała, że jednak nieeee :P) ![]() BŚ, wiesz, że cokolwiek by się nie działo możesz o wszystkim w clubie napisać i nawet jak nie będziemy potrafiły pomóc, doradzić to będziemy Cię wspierać duchowo ![]()
![]() |
![]() |
#2858 |
Zadomowienie
|
mam doła.
Nie umiem sie odchudzać Nie potrafi sie powstrzymac przed jdzeniem WSZYSTKIEGO POTRZEBUJE nową prace, a nie umiem sie zabrac do tego, nie wiem do czego zacząć szkoła mnie dołuje nie mam wolnego, non stop praca lub szkoła nie daje sobie z tym rady za zadko przez to widuje sie z TŻ. jestem beznadziejna bo nic nie ogarniam! Potrzebuje POMOCY! Wsparcia. Przewodnika! umre z tego wszytskiego, mam juz dosyć! tej monotonni. nie mam kasy, nie mam w co sie ubrac, nie ma za co kupic coś sobie nowego. to moje żale ![]() Ej powysyłajcie mi na PW linki do tych programów co ćwiczycie z nimi.
![]() |
![]() |
#2859 |
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() u mnie dzisiaj jest tak piękna pogoda,że aż nie mogę się nacieszyć!! byłam już dzisiaj rano w Biedrze na małych zakupach obiadowych. ![]() wskoczyłam oczywiście w skóre ![]() ![]() Bilans dnia. ś. - dwa tosty z chleba zbożowego z pieczarkami, serem i ketchupem. II śn. - energetyk. o. - sałatka owocowa z ananasa, dwóch jabłek, pomarańcza, dwóch kiwi, dwóch gruszek ![]() pod. nic. kolacja. 2kromki chleba z szynką, ogórkiem, pomidorem. ćwiczenia: 50 min cardio party 3, 20 min ćwiczeń na wewnętrzną stronę ud ![]() bś - Nam możesz zawsze wszystko powiedzieć ![]() psyhe - zawsze coś ![]() ![]() ![]() monissska - ![]()
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, dzisiaj widzę się z koleżankami na pizze, a jutro umówiłam się i jadę do szwagra siostry :P
![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Cześć chudziny!
![]() Pojechałam do fryzjera! Mam grzywkę na bok, ale zakrywa całe czoło ![]() Dostaliśmy dzisiaj miniatury zdjęć ze studniówki, bo musieliśmy wybrać, które zamawiamy - zrobiłam skany komórką, chcecie? ![]()
![]() |
#2862 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. rozumiem, niby nie powinnam narzekac, ale tez jestem niezadowolona. to chyba jest taz, ze chcialybysmy miec zupelnie inna budowe ciala, a niestety tego nie przeskoczymy ![]() 3. mruczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() link wysle ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
studniowke i nowy fryz ![]() w ogole , kocham Was, swietnie sie z Wami bawię, chcę Wam powiedzieć coś miłego, np. że jesteście świetne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2863 | ||
Zadomowienie
|
Monissskaa
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Dodałam do albumu
![]() Ania też mam takie UCZUCIA względem Was! Czasami coś robię i nie mogę się doczekać kiedy Wam o tym napiszę albo układam sobie posty w głowie w drodze do domu ![]() Cytat:
![]() Dodałam do albumu ![]()
![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
A Julian ma jutro urodziny i dostał od babci pieniążek, wiecie?
![]() ![]() ![]() Monia, ja do tej apteki idę 22 marca, akurat, dwa dni wagarowicza pod rząd :P Mam nadzieję, że będzie fajnie. Ogólnie u mnie w klasie fajne sobie dziewczyny pozałatwiały wyjścia, np. na oddział dziecięcy do szpitala, do laboratorium szpitalnego itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
Zadomowienie
|
<---- ładne mam nogi?
![]() ![]() ![]() a ja nie widze fotek ![]()
![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Łeeeeeeeeee, byłyśmy tylko na chince i oooooo.........
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- A kto dzisiaj na orbim ćwiczył 75min. i zaraz idzie ćwiczyć brzusio i pupę jak tylko mu się ułoży jedzonko? ![]()
![]() |
![]() |
#2868 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2869 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole zauwazylyscie, ludzie dziwnie czasami reaguja na optymizm :P wczoraj np. mowie do tza, ze pieknie dzis wyglada, ladnie pachnie i fajna ma fruzyre, a on mi powiedzial, ze lepiej mam sie przyznac ile chce par butow ![]() to brzydkie ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() 3. Laura oczywiscie pisze o rachunku sumienia i spowiedzi, nie o rozmowach z exem ![]() ![]() Aga, to Ty jestes dla niego babcia? ![]() ładne ![]() ![]() pododawalas nas do znajomych , masz teraz sporo do nadrobienia ![]() Cytat:
![]() podpowiedz cos ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-03-16 o 19:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Bania
![]() Na żarciu chińskim ![]()
![]() |
![]() |
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Zrób to ![]() 3. Czy to oznaka tego, że jesteśmy dziećmi neo? ![]() 4. Dokładnie tak, ponieważ mam grzeszne myśli i sny! Drugą część musiałam odłożyć na jutro ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
Hm, czyżbym POWOLI wracała do żywych? Bania, Twój tekst o stringach mnie totalnie rozłożył
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2874 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() moja siostra odwzajemnia wszystkie mile słowa ![]() ![]() ![]() przy czym wszyscy zdajemy sobie sprawe ze sztucznossci tych wypowiedzi, dlatego mamy z nich rame ![]() 2. Fajnie, że dodalaas nam zdjecia ze studniowki, choc jakosc jest slaba! ALE już teraz widac, ze wygladalas swietnie ![]() no i na co zwrocilam uwage - masz bardzo wysokie laski w klasie! wyszlas na jedna z nizszych w uroczych balerinkach ![]() i jak pozujesz do zdjecia z kims, to zawsze robisz taka pozycje, ze zaslaniasz sie prawym ramieniem ![]() Fryzura fajna ![]() ![]() 3. zdecydowanie jestesmy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() moj "smieszny tekst" heheheh, bardzo ciesze sie, ze mnie tak odbierasz, czasami wydaje mi sie, ze jestem nudna i mnie nikt nie lubi, a wy mnie zawsze docenicie, napiszecie cos milego, i w ogole ![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Psyhe, woow, kiedy przedluzylas wlosy, zaarbowalas je na czarno, wstrzyknelas botoks i zalozylas soczewki?! swietny avek ![]() ![]() dziewczyny, taka sytuacja. wieczor spedzacie w domu, a tz wychodzi z kumplem na miasto, na dwa piwa. w miedzy czasie pisze "tesknie za toba misiu" po czym wy do niego cos w stylu, ze juz idziecie spac, baw sie dobrze, nie rozrabiaj za mocno i napisz sms jak juz bedziesz w domu. a on nie pisze. mozna sie wsciec? ja mam mega wk.urw ![]()
![]() |
![]() |
#2875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2876 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może koleżaneczka siostry też miewa coś takiego i wzięła to za bardzo serio? ![]() Nie jesteś nudna ![]() A nawet jeśli byś była cichutką szarą myszką to tak czy siak byśmy Cię bardzo mocno kochały ![]() ![]() No nie ja... Pfff to ona się powinna zoperować żeby wyglądać tak jak ja... ![]() ![]() Wiem, że o tym skrycie marzy, ale po prostu nie chce się nikomu przyznać ![]() Jak tak patrzę z boku, to nie ma się o co wściekać. Ale jeśli chodziłoby to o mnie i o mojego TŻta to bym mu pokazała w sposób dosadny jak jestem wku.....r.wiona i pewnie bym się obraziła i przy najbliższej okazji strzeliła dodatkowym siarczystym fochem w realu i musiałby mi kupić ze dwie czekolady żebym się odobraziła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale czasem mam wrażenie, że Monia i Winyl już nas tak bardzo nie kochają jak kiedyś ![]() Też lubię Wam tutaj pisać różne głupawe rzeczy za które mnie najbardziej kochacie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A to zasłanianie mam chyba w psychice - forma zakrycia jak największej partii własnego ciała. Nie mam czasu na odpowiednie ułożenie ciała czy wciągnięcie otłuszczonego brzuchola - zasłaniam się ręką ![]() Chociaż do zdjęcia M byłam układana przez fotografa. Wczoraj jak dostaliśmy na jednej karcie zdjęcia wszystkich par to tylko nas tak skleił do siebie ![]() ![]() Tzn. grzywa się zmieniła, ale umiałam tego uchwycić - co lepsze, dzisiaj rano nie umiałam jej okiełznać! Suszenie pod skosem, prostowanie grzywy po skosem... rany, ale było roboty. Okazało się, że wystarczy ją zostawić i sama się ułoży! 2. Czułam to pod skórą. ![]() 3. NIENAWIDZĘ takich sytuacji. Niestety facet wtedy nigdy nie rozumie o ci mi chodzi. Przecież wrócił cało do domu i ON TO WIE, a skoro ON TO WIE to po co ma mi pisać sms ![]() ![]() Uzależniłam się od piosenki Woodkin - Iron ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem
![]() Może nas kochasz, ale tego nie pokazujesz, a my poczebujemy miłości i czułości i ciepła ![]()
![]() |
![]() |
#2880 |
Wtajemniczenie
|
hej hej heeeeej
![]() u mnie dzisiaj +19 stopni!! ![]() ![]() ![]() włosy już się suszą, Oliwka śpi wiec mogę się wziąć za zrobienie coś z twarzą ![]() dzisiaj idziemy na dłuuuuugi spacer ![]() ![]() dzisiaj grzecznie: śniadanie: 3 kromki ciemnego chleba z jajkiem, serem żółtym i ogórkiem + kawa. II śniadanie : nic. obiad: sałatka owocowa z ananasa, jabłka, pomarańcza, gruszki. podwieczorek: puszka pepsi! ![]() kolacja: dwie kromki ciemnego chleba maczane w jajku i przyprawach i usmażone na łyżeczce masła. ćwiczenia: 30min Fat Blaster + 20 min Ab jam + 15 min wymachy nogami.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.