|
|
#1981 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
i tez mnie ostatnio mecza wyjscia, za Marcim wiecznie musze biec
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, no nic nie robie, bo jak nie chce polknac lekarstwa to go nie polknie i tyle. Idzie w zaparte, bedzie mu sie wylewalo z buzi i nie polknie. Czasami mu cos wleci do brzuszka, ale niewiele. Ostatnio u mnie zadzialalo, jak pani doktor mu powiedziala, ze musi brac syropek, bo wyzdrowieje i tak dalej
. Wiec za kazdym razem jak widzial lekarstwo, to mowil, ze pani doktor kazala i musi byc zdrowy . Wlasnie kaszlemy i lykamy Mucosolvan, mamy specjalna lyzke do syropu, ktora mmoj Syn sam wybral i za kazdym razem powtarzam mu, co pani doktor powiedziala i on lyka lekarstwo . Nie ma to jak odpowiedni autorytet medyczny , to tez mu opowiadal, ze to lyzka na lekarstwo, ktore trzeba brac, bo tak pani doktor powiedziala . Ciekawe jak to dlugo potrwa ?Wlasnie moj Synek odkurza swoj pokoj w ramach najlepszej nagrody na swiecie, ze byl grzeczny caly dzien ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Wojtusiu, my uzywamy Marimer. Henne mozna mieszac, niekoniecznie musi byc czarna. Jak kiedys robilam to mialam laczony chyba braz z szarym i wyszla dosyc jasna, dopasowana do mnie. Maju, ciesze sie, ze odpoczywasz U nas niestety nie jest tak ladnie i cieplo jak w Polsce.
|
#1983 |
|
Ola-Unhola
|
Wojtusiu, polecam Refectocil - henne.
Mama robi klientkom. Jest kilka odcieniu, a ona sama jest w żelu co tez łatwiej idzie. Można dopasowac jasny odcień. Ja osobiście nie robię, bo mam ciemne i brwi i rzesy. Poza tym jak już się zacznie, to trzeba robić, bo po zmyciu wygląda się troche wypłowiało ![]() Chłopcy zjedli po łososiu z frytami. Antek zakończył plackami z białego sera -madrzykami ![]() ![]() A mnie rozbolała głowa
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Bawi się, ale szał minął, bo ułożył już wszystko kilka razy i mówi, że to już robił
, ale myślę, że jak trochę zapomni, to znów gra wróci do łask ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#1985 | ||
|
Zadomowienie
|
Nie wiem jak Was nadrobię, mam 5 stron, a przecież dopiero co wczoraj pisałam ![]() ~~~~~~ Zajrzyjcie, proszę, w wolnej chwili do klubu, tak za minutkę coś napiszę u siebie w wątku, bo eksploduje mi mózg inaczej ![]() .
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, wiem kochana ze można mieszać, ale raz ze sama nie znam się na tym, a dwa że nie mam jakiejś sprawdzonej kosmetyczki, której bym zaufała. Człowiek boi się nieznanego
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia odnośnie jąkania Amelki Angy Amelka też nie chce leków brać bo po tylu już wybranych ma uraz i teraz wszystkie syropy dajemy w herbatce. Daję tylko tyle żeby wypiła w kilku łykach, jak są słodkie to nie słodzę herbaty chyba że gorzkie to coś tam sypnę, a jak nie przejdzie i wyczuje to w Bobofrucie gęstym lub Kubusiu jej daję. Trzymajcie się kochane
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
My niedawno wróciłyśmy z dworu.Wykąpałyśmy Blankę i jak zasnęła to zeszłyśmy do piaskownicy na zabawę by night
Laura uciekała przed duchem-czyt.cieniem ![]() Dużo sobie śpiewała:mam chusteczkę haftowaną,sto lat,coś o boćku"kle,żabkę chcę...", kotki dwa.Szok,wcześniej nie śpiewała aż tyle i tak ładnie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeszło już? Cytat:
![]() ![]() a Oliwki ulubionym wierszykiem jest Polak mały zna go na pamięć, choć woli jak ja pytam a ona odpowiada.
|
||
|
|
|
#1990 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
u nas nie ma tego problemu,teraz nawet,tak jak np.tran,czy ten syrop prawoślazowy,co Mu dawałam na chrypkę,to sam pije z miareczki ![]() Trzymam abyś znalazła jakiś sposób na Zosię,albo najlepiej,żeby Zosia sama się do syropów przekonała ![]() Cytat:
Przypomniałaś sobie ? Cytat:
moja zapuszczona bardzo nie była ale od czasu do czasu lubię tak generalnie Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1991 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Drobiazg
Cytat:
U mnie 17 było a słyszałyście na weekend zapowiedzieli nawet 20 - świat oszalał No i śmiać mi się chce,bo Bartosz ma to samo,dzisiaj jeszcze nie wyciągłam z kieszeni tych,które przywlókł do domu ![]() Cytat:
Cytat:
No widzisz,a Ty myślałaś,że Kuba wjechał na słupek ![]() Cytat:
Cytat:
ale trzymam żeby u Ciebie,było na odwrót.Wojtusia ja mam alergię na hennę
|
|||||
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi się po lekach w ogóle @ przesuneła, dostałam 2 tygodnie wczesniej niż powinnam, a teraz nie wiem kiedy się jej spodziewać. jeśli normalnie po 28 dniach, to dzisiaj wypada ![]() o widzisz, a jak się objawia u Ciebie? ide szukać w necie porad jak przedzielić pokój na pół. Musimy tak zrobić bo potrzebna nam sypialnia i pokoj dla Oliwki a mamy jeden większy pokój, który teoretycznie możemy podzielić. Tyle że jedno wejście bedzie no i jedna część bez okna byłaby... ehh lipa troche, no ide szukać. a może ścianka działowa z plexy? czegoś półprzezroczystego żeby światło przepuszczała? jak myślicie? rolety, zasłona jakaś to dziwnie tak. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-03-16 o 22:34 |
|
|
|
|
#1993 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby jak najdłużej ![]() Ja też tak mówię,że jak podrosną,to się Im odechce sprzatania,pomagania itd ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
widzisz efekty chodzenia do przedszkola ![]() A ja z Bartoszem spędziałam fajne przedpołudnie u Rodziców sprzątałyśmy z Mamą ogród,a Bartosz plądrował Dziadkowi garaż,oczywiście pod okiem Dziadka jak wróciłam,to padł jak mucha i popołudnie znowu na dworze ![]() Pójdę chyba leżeć,bo coś mnie oczy pieką ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Dobranoc |
|||
|
|
|
#1994 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wpadaj częściej ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie, po prostu nie aż tak źle się czuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już w trakcie nakładania,zaczęło strasznie szczypać w oczy,nie nadążałam mrugać powiekami szybko musiałam zmyć.Oczy później miałam czerwone jak pijak i długo mrowienie czułam Próbowałam kilka razy i za każdym razem to samo,więc chyba mam uczulenie.W takim razie,cieszę się że nie jest aż tak źle Bartosz swoje kolekcjonuje w pudełeczku ale górkę by pewno też usypał ![]() Myślałam,że dłużej dzisiaj pośpimy,ale nic z tego ![]() Miłej soboty |
|
|
|
|
#1996 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Jedziemy na przymiarke komży ![]() Do poźniej. Miłego
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam za dostawą pieczywa
![]() poszli pieszo, a ja coraz bardziej głodna Wojtusia też chciałam podsunąć pomysł luksferów
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak myslałam o luksferach, ale nie mogę się pozbyć wrażenia, że one takie łazienkowe są. Tak mi się zawsze kojarzyły z łazienką
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Wojtusia moim zdaniem nie sa lazienkowe
teraz w nowoczesnych mieszkaniach i domach bardzo czesto sie je stosuje moj kolezanka ma w domu luksfery, oddzielaja czesc korytarza od drugiej czesci i kuchni tylko drogie sa ![]() a moze oddzielic to jakims segmentem?
|
|
#2000 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
wpadam z buziakami dla Was Przepraszam że ostatnio nie wpadam ale czas u mnie nie najlepszy, Martynka choruje, ja nie mogę dojść do ładu ze sobą i ogólnie jest do Podczytuję Was i jestem duchem, wyjdziemy na prostą to wpadnę pogadać
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś nie widzi mi się segment podoba mi się takie rozwiazanie, drzwi przesuwane, przepuszaczają swiatło, nie ma problemu zeby je w dzień rozsunąć jak w pokoju Oliwki byłoby za ciemno. ewewntualnie tylko kawałek ścianki z luksferami. A wstawie Wam zaraz w albumie zdjecie pokoju. to bedziecie miały wyobrażenie. |
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
ale ciepło dzisiaj u nas, niedawno wróciłymy do domu, siłą Oliwkę przyciągnęłam na obiad.
Ona a to kredą rysowała a to grabiła coś tam, tak jej się teraz podoba na dworze ze wracać nie chce. |
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
a moze coś takiego tylko dać, tylko trochę wyższą tą ściankę?
|
|
|
|
#2004 |
|
Wtajemniczenie
|
miłego weekendu.
|
#2005 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To kiedy zamawiasz? Cytat:
Zuza ogólnie ładnie syropki pije, więc nie umiałabym Ci doradzic tak w razie "w" ![]() dziś nawet niewiem ile jest stopni ale jak byłam na ang to Zuza juz w kurteczce dzinsowej i opasce chodziła i w adidaskach ![]() a ja w jednym sweterku ![]() ale od pon ma byc chłodniej :/ a wiesz że i mnie wczoraj rozbolała, chyb aza dużo odpoczwałam cześc kochana ![]() Cytat:
![]() dziś cd ![]() Cytat:
mi się bardziej podoba taka ścianka działowa, ja coś w tym stylu mam w łazience żeby oddzielic wc od reszty Cześc
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2012-03-17 o 14:06 |
||||
|
|
|
#2006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo siły życzę i zdrowia Podczytuj i wracaj do nas wzajemnie ![]() Cytat:
yyy zdaje się że ten pokój to 20 metrów ma (mniej wiecej 4x5) Oliwka jak zwykle wybrzydza przy obiedzie, gulaszu nienie, ziemniaków nie, z łyżkę kaszy jęczmiennej zjadła z sosem, troszkę surówki i tyle. Zażyczyła sobie samego makaronu bez zupy. No i na szczeście ten makaron właśnie zjada. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- wstawiłam zdjęcie w albumie |
||
|
|
|
#2007 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Wojtusia te drugie przesuwane z niebieskim sa
bardzo mi sie podobajajak dasz taka scianke to nie bedzie zbyt duzo swiatla ale cieplo Eryk po kosciele zostal na dworzu, niech korzysta jak cieplo, ja wysprzatalam w koncu balkon po zimie, az milo usiasc teraz obiadek robimypotem jade kupic malemu buty na wiosne bo nie ma
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my kupiłyśmy buty w ccc, takie trzewiczki do kostki i trampki Ciężko było coś znaleźć. Tzn Bartki piękne były, ale za 180 zł. |
|
|
|
|
#2009 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
my pojedziemy pewnie do Bartka i do Geoxa
|
|
#2010 |
|
Ola-Unhola
|
Ale u nas ciepło
Wojtusiu, myślę, ze drzwi przesuwane to najlepszy pomysł. Zajrze później do albumu anula, zasypiając wczoraj myslałam o Tobie. Miałam napisać co tam u Was ![]() Ściagnęłam Cię ![]() Zdrowka dla Martynki ![]() Znowu stos akcji powystawiałam...ale to meczy... ![]() Bylismy zmierzyc komze i na spacerku. Ide dac chłopakom placi serowe.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

. Wiec za kazdym razem jak widzial lekarstwo, to mowil, ze pani doktor kazala i musi byc zdrowy
. Nie ma to jak odpowiedni autorytet medyczny
. Ciekawe jak to dlugo potrwa

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Oczywiście większość czasu przepłakała, ale jak się powiedziało A to trzeba było powiedzieć B.... Co chwila chodziliśmy tłumaczyć, na spokojnie, po co te syropki, na co, co będzie jak ich nie wypije i za każdym razem na pytanie: "Wypijesz"? było "Nie". Nie miałam świadomości, że jest aż tak uparta. Wieczorem była już aż spuchnięta od płaczu, a policzki miała tak podrażnione solą, że wyglądała jak ta ruska laleczka-babuszka... A na koniec, już po kąpaniu doczekaliśmy się z S samoistnego wyznania miłości-w moim przypadku drugiego, w przypadku S pierwszego
u nas nie ma tego problemu,teraz nawet,tak jak np.tran,czy ten syrop prawoślazowy,co Mu dawałam na chrypkę,to sam pije z miareczki 
abyś znalazła jakiś sposób na Zosię,albo najlepiej,żeby Zosia sama się do syropów przekonała 

bardzo mi sie podobaja