Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-16, 21:40   #4561
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
margida no to mam coś dla Ciebie

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 21:43   #4562
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Rozmawiam i co się okazuje? Że on się boi, że nasze mamy wymyślą wszystko i nie będziemy mieli nic do gadania... Ja nie nadążam normalnie A zaczęło się od kokard na płocie...
I chyba właśnie za długo po zaręczynach zwlekaliśmy z ruszeniem z przygotowaniami Bo zaczęliśmy o tym myśleć dopiero w czerwcu tamtego roku. On mi tu mówi teraz, że chciałby dziecko, a ja chce czekać do ślubu i mogliśmy już być małżeństwem... Już sama nie wiem o co chodzi...
a mówi się, że kobiety nie wiedzą czego chcą. To faceci nie wiedzą. Mój to samo pierwsze, że chce wesele, później na co nam takie wielkie wesele, później, że trzeba było brać pierwszy wolny termin, a nie czekać, teraz też o dziecku mówi. No im po prostu nie dogodzi. Porozmawiajcie szczerze i na pewno wszystko się ułoży.
Sorki ale jestem dzisiaj cięta na mojego może dlatego....

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 21:54   #4563
MARGIDA
Wtajemniczenie

dziewczyny, czy widziałyście spot reklamowy Dolnego Śląska?
dokładam jeszcze jedno miejsce, to zdjęcie z dzisiejszego spaceru (szukaliśmy wiosny )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP5895 mini.jpg (69,6 KB, 39 załadowań)

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 21:59   #4564
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
a mówi się, że kobiety nie wiedzą czego chcą. To faceci nie wiedzą. Mój to samo pierwsze, że chce wesele, później na co nam takie wielkie wesele, później, że trzeba było brać pierwszy wolny termin, a nie czekać, teraz też o dziecku mówi. No im po prostu nie dogodzi. Porozmawiajcie szczerze i na pewno wszystko się ułoży.
Sorki ale jestem dzisiaj cięta na mojego może dlatego....
Ale taka jest prawda... Wszystko odbędzie się tak jak miało być. Sama będę załatwiała ile się da i cieszyła się najmocniej, jak będę potrafiła... Może w końcu zacznie go to też cieszyć i interesować... Bo póki co to wychodzi na to, że cieszy go ślub, ale wesele już nie I w ogóle on dziwny jest, bo np wieszaki ślubne robił z dużą ochotą....
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 22:16   #4565
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Ale taka jest prawda... Wszystko odbędzie się tak jak miało być. Sama będę załatwiała ile się da i cieszyła się najmocniej, jak będę potrafiła... Może w końcu zacznie go to też cieszyć i interesować... Bo póki co to wychodzi na to, że cieszy go ślub, ale wesele już nie I w ogóle on dziwny jest, bo np wieszaki ślubne robił z dużą ochotą....
Nie przejmuj się. Może po prostu jest zmęczony przygotowaniami. U nas było tak, że najpierw ja m owiłam po co nam to wesele, później on, a i tak wszystko odbędzie się tak jak jest zaplanowane.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 22:34   #4566
agnes j
Raczkowanie

hej dziewczyny hej!!!
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
aaa opowiem wam jeszcze...byłam dziś w Douglasie, bo upatrzyłam sobie w necie jedną szminkę i chciałam ją przetestować. Trafiłam na taką sympatyczną panią , że szok, poczułam się mega dopieszczona. Najpierw pokazała mi tą szminkę co chciałam, umalowała mnie, ale wyglądałam słabo (nie mój kolor). I następnie przez kilkadziesiąt minut szukała mi innych. Każdą oczywiście malując. Ostatecznie wybrałam cudną szminkę Diora i wprost idealnie dobranym dla mnie odcieniu - pudrowo-beżowo-różowym, która na dodatek ma same plusy:
- nawilża usta,
- nadaje blask prawie jak błyszczyk
- nie zawiera błyszczących drobinek
- lekko powiększa usta.
- długo się trzyma (do tej pory mam ją na sobie, a w międzyczasie piekłam tort - próbując kremu itp)
Ma tylko jeden minus - cenę
Zatem po czterdziestu minutach, wyszłam z pustym koszykiem i teraz oczywiście non stop myślę o tej szmince, bo przecież byłaby idealna na mój wielki dzień... co robić?
nena kupuj i mow szybko jaki to nr. tez twierdze,ze taki odcien szminki jest na ten dzien the best of )))
agnes j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 22:35   #4567
niusia_87
Zakorzenienie

Pochwalę się, kupiliśmy garnitur TŻ-owi i koszule i krawat czerwony, a co
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 22:46   #4568
agnes j
Raczkowanie

[QUOTE=nena1984;32964732]dokładnie, ja tylko zmodyfikuję tą ozdobę, bo raczej moja makijażystka tego nie wyczaruję i będę chciała coś z cyrkonii, ale żadnych frenczy, tylko jednolite, migdałowe nudziaki. Dokładniejsze zdjęcie w załączeniu

pieknie pazurki!!! swietny pomys dziewczyny

nena sorki nie doczytalam,ze pisalas juz o nr szminki, sorki, juz nadrobilam zaleglosci
agnes j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 22:47   #4569
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Sukienka ładna jak i większość rzeczy, które sa na obrazkach. Już kilka razy przejechałam sie na rzeczach od nich. Jak przychodziły to materiał kiepski, a niektóre po 1 praniu nie nadawały sie do noszenia. Choc czytałam tez pochlebne opinie
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32967973]jak dla mnie za bardzo zabudowana góra[/QUOTE]

jeśli chodzi o sukienkę, którą wkleiłam - to jest to tylko wzór, który mnie zauroczył Nie kupię jej, ponieważ nie chcę ryzykować i się sparzyć (tak jak mówicie - materiał może okazać się do du.py itd.) Dlatego, jeśli zdecydowałabym się na tę sukienkę to dałabym ją uszyć i bardziej wykroiłabym górę, bo dla mnie też jest ona zbyt zabudowana

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Dzisiaj już drugą łydkę wydepilowałam Ale dalej nie próbuję

E87
Kochana, zauważyłam dzisiaj nowy sklep Samanty w Raciborzu. Przyznam szczerze, dopiero dziś wpadł mi w oko. Znajduje się na ul. Opawskiej między Trolem, a sklepem z butami. Mniej więcej na przeciwko fryzjera o wdzięcznej nazwie "U Ludwika".

Strój Pana Młodego skompletowany Kupiliśmy koszulę, krawat, bokserki, skarpetki i pasek do spodni. Właśnie zabieram się za zamówienie spinek- I ♥ my wife i TŻta mamy z głowy

Dla siebie kupiłam pończochy i sweterek w kolorze ecru, za całe 22 zł. Jeszcze nie mierzyłam go do sukni, ale nawet gdyby coś było nie tak, to będę miała na inne okazje, w końcu za 22zł mogłam zaszaleć.
Byliśmy także u mojego ulubionego jubilera w poszukiwaniu biżu. I tak wpadły mi w oko 2 komplety, które- UWAGA- dostałam do domu do przymierzenia do sukni i sprawdzenia, czy kolczyki nie są dla mnie za ciężkie. Czaicie to??? Nie zostawiałam nic w zastaw, po prostu szefowa nas zna i dała nam do przymiarki Tak więc chodziłam najpierw w jednych kolczykach, potem w drugich i niestety te pierwsze z załącznika są za ciężkie. A nad drugimi się zastanawiam, czy brać czy nie. Co myślicie??

I na koniec wklejam moją dzisiejszą zdobyć z lumpa. Spódniczka z atmo, funkiel nówka z metką, była na wycenie za 17zł
podziwiam Cię za samozaparcie przy depilowaniu. pamiętam jak kupiłam sobie depilator i musiałam ogolić sobie nogi pierwszy raz. syczałam z bólu. kolejne depilacje były już mniej bolesne.... stosowałam ten rodzaj pozbywania się włosów 2 lata temu przez wakacje. później znów przerzuciłam się na tradycyjną maszynkę mniej trwały efekt, ale za to również mniej boli

za zakupy! spódniczka - super okazja. sweter - boski
jeśli chodzi o komplety biżu - to jest srebro czy białe złoto? te kamyczki to swarovskie? i w jakiej one są cenie? bo szukam czegoś podobnego, ale u mojego jubilera jest tylko srebro + swarovskie.
Cytat:
Dziewczyny przeczytałam wszystko, ale nie mam nastroju na odpisywanie Dziękuję wam bardzo za namiary na osoby z Bielska A do Tych(ów) mam 40km, więc też może być.

Mogę się wam znowu wyżalić?
Coraz bardziej mam dość przygotowań do wesela Mówiłam wam już kiedyś, że TŻ chciał tylko przyjęcie, a ja chciałam wesele i się zgodził dla mnie. Ale teraz za każdym razem jak coś próbuję uzgodnić to słyszę, że dla niego ta cała szopka jest niepotrzebna I dzisiaj znowu tak było, a skończyło się na tym, że powiedział, żebyśmy przełożyli ślub, bo on nie jest gotowy na takie przygotowaniaMój ślub wisi na włosku
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.
Ale przecież istotą TEGO DNIA nie jest samo wesele (które oczywiście też jest ważne), ale fakt, że staniecie się mężem i żoną. Wytłumacz to może TŻtowi.
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jeee Kiecka jest moja
łooo, ale super! gratki
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
gratuluję!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 22:50   #4570
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję i oczywiście pochwal się zdjęciami

U mnie przed chwilą padło pytanie: I co przeszło ci już trochę? więc wracamy na prostą, ale wkurzają mnie takie jego teksty i nic na to nie poradzę...
Stary 2012-03-16, 22:54   #4571
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy widziałyście spot reklamowy Dolnego Śląska?
dokładam jeszcze jedno miejsce, to zdjęcie z dzisiejszego spaceru (szukaliśmy wiosny )

widziałam

az zazdroszcze!!!!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 22:57   #4572
niusia_87
Zakorzenienie

Jadę sobie dzisiaj pociągiem do Katowic i nagle patrzę laska podobna do naszej E87 (widziałam zdjęcia na poczcie) i piszę SMS do E87 (numer mam przy organizacji spotkania PM ze śląska , czy jedzie teraz pociągiem, odp mi, że nie Szkoda, nawet kolor kurtki się zgadzał

Pytałam konduktora o ten internetowy rozkład jazdy. Uwaga, pociągi jeżdżą normalnie na tranie Rybnik-Katowice, a na stronie mają burdel

Cierpliwiec, daj znać jak to przeczytałaś, że pociągi jeżdżą normalnie

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Gratuluję i oczywiście pochwal się zdjęciami
nie mam zdjęcia, TŻ nie dał mi swojego fona, bym mu cykła
chyba z wesela dopiero wam pokażę
już za 5 tygodni będzie weselicho i jednocześnie
Stary 2012-03-16, 23:14   #4573
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
nie mam zdjęcia, TŻ nie dał mi swojego fona, bym mu cykła
chyba z wesela dopiero wam pokażę
już za 5 tygodni będzie weselicho i jednocześnie
Aj no tak faceci nie dają się tak łatwo obfocić Ale oczywiście ciacho z twojego TŻta?
Stary 2012-03-16, 23:16   #4574
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Aj no tak faceci nie dają się tak łatwo obfocić Ale oczywiście ciacho z twojego TŻta?
Maruda z niego, jak ma się ubierać w te garnitury, w sumie byliśmy w 3 sklepach, ostatecznie kupiliśmy w drugim
Stary 2012-03-16, 23:23   #4575
__Paulinka__
Zakorzenienie

Niusia za garniak TZ
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 23:25   #4576
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie przed chwilą padło pytanie: I co przeszło ci już trochę? więc wracamy na prostą, ale wkurzają mnie takie jego teksty i nic na to nie poradzę...
wiesz, może akurat miał zły dzień

Normalnie jestem świetna Wczoraj byłam tak podekscytowana kupnem obrączek, że zasnęłam dopiero o 1 w nocy spałam tylko 5 godzin i ledwo co siedzę teraz na krześle.... I tak sobie myślę.... że jak ja już teraz przeżywam kupno obrączek, to co dopiero będzie w przeddzień ślubu się ze mną działo

It is where we are...
Stary 2012-03-16, 23:27   #4577
niusia_87
Zakorzenienie

O matko chyba jednak wszystkiego nie nadrobię

Jutro w planach: kosmetyczka, fryzjer, paryrowaczka, kwiaciarnia, bielizna i nie wiem co jeszcze

W związku z powyższym udam się na spoczynek
Stary 2012-03-16, 23:30   #4578
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
O matko chyba jednak wszystkiego nie nadrobię

Jutro w planach: kosmetyczka, fryzjer, paryrowaczka, kwiaciarnia, bielizna i nie wiem co jeszcze

W związku z powyższym udam się na spoczynek
to faktycznie czeka Cię dzień pełen wrażeń

ja jutro jadę z mamą na zakupy. przy okazji chcemy zajrzeć do sklepu ze ślubnymi rzeczami typu zaproszenia, winietki itd. jeśli okaże się, że będzie coś fajnego i w korzystnej cenie to nie będziemy kupować na all tylko zamówimy na miejscu.

It is where we are...
Stary 2012-03-16, 23:32   #4579
niusia_87
Zakorzenienie

Na dobranoc puściłam sobie piosenkę z Gumisiów i Muminków, chyba chce mi się orzeszka

D

O

B

R

A

N

O

C
Stary 2012-03-16, 23:33   #4580
magdalennne
Wtajemniczenie

Dziękuję za wsparcie Chyba oboje bardzo to przeżywamy... A teraz zmykam do łóżeczka, bo jutro na zajęcia. Dobranoc
Stary 2012-03-16, 23:56   #4581
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Obiecałam wam zdjęcia sukienki na poprawiny, więc dotrzymuję słowa
Muszę w biuście dopasować, buty chciałabym mniej więcej takie, tylko fioletowe

Laska

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32965276]historia z dziś:
teściu wziął mojego psa na spacer i poszedł z nim gdzieś w głąb lasu, i ta cholera dojrzała łabędzia na jeziorze teściu go zaczął wołać ale ten jak zaczarowany za nim goni, był lód na jeziorze ale bardzo kruchy i wpadł do tej wody, jeszcze chwilę pogonił tego łabędzia i zawrócił na brzeg
wrócił do domu mokry, śmierdzący i baaaaaaardzo głodny podjadł sobie i poszedl spać,a wieczorem czeka go szorowanie w wannie[/QUOTE]
... jak tak czytam to tęsknię za moją psiną strasznie. Jego kojec jeszcze jest obok domu i za każdym razem jak wchodzę do łazienki odruchowo odsłaniam firankę żeby do niego zapukać i... pusto...

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Kicia - teraz mam podkręcone włosy i upiete, w kwietniu pojde jeszcze raz ale musze zastanowic się na fryzurą.
nie bardzo mi się to widzi, przód wydaje się strasznie ulizany, a taki bez ładu i składu..

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
a to ja się pochwalę moim psem na metry. Obraził się wczoraj na mnie i zabarykadował się
kochany

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Uffff wrocilam zabieram sie za nadrabianie

Dziekuje Wam bardzo za kciuki Wyglada na to ze sie przydaly, ale ostateczne wyniki beda w srode.
Teraz powiem Wam w skrocie po co byly te kciuki, tak ogolnie - staram sie o dofinansowanie na firme juz od czerwca ubieglego roku i dzis mialam ostatnia i decydujaca rozmowe, poszlo chyba calkiem niezle Chcialam komisji opowiedziec wszystko w zwiazku z czym czasem sie zacinalam bo mi w gardle okropnie wyschlo Przemaglowali mnie z kazdej strony, ale na wszystkie pytania mialam odpowiedz Na koniec tylko dorzucili zebym sie tak nie denerwowala, i ze bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wróciłam

i proszę was bardzo o bardzo mocne trzymanie kciuków 27 marca... nie mogę powiedziec o co chodzi ale naprawdę bardzo proszę... mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy...

Cytat:
Dziewczyny przeczytałam wszystko, ale nie mam nastroju na odpisywanie Dziękuję wam bardzo za namiary na osoby z Bielska A do Tych(ów) mam 40km, więc też może być.

Mogę się wam znowu wyżalić?
Coraz bardziej mam dość przygotowań do wesela Mówiłam wam już kiedyś, że TŻ chciał tylko przyjęcie, a ja chciałam wesele i się zgodził dla mnie. Ale teraz za każdym razem jak coś próbuję uzgodnić to słyszę, że dla niego ta cała szopka jest niepotrzebna I dzisiaj znowu tak było, a skończyło się na tym, że powiedział, żebyśmy przełożyli ślub, bo on nie jest gotowy na takie przygotowaniaMój ślub wisi na włosku
Kochana może to efekt zmęczenia materialu?Może przerasta go to? Faceci nie są najlepsi w organizowaniu, więc może boi się że jak się zaangażuje to coś zawali?

Cytat:

A my poczyniliśmy kolejny remontowy zakup kupiliśmy panele do korytarza w środę ma być okno, a później przychodzi Pan do położenia płytek, mozaiki i paneli, później wymalujemy z TŻtem kuchnie i korytarz i zostaną meble ale mnie cieszy ten remont, bardziej chyba niż ślub

Zerknę może jeszcze rano, ale już z góry proszę o Wasze kciuki. O 15 mam bardzo ciężki egzamin i nie będzie łatwo go zdać, więc liczę na Was

Dobrej nocy.
Stary 2012-03-17, 00:01   #4582
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
A my poczyniliśmy kolejny remontowy zakup kupiliśmy panele do korytarza w środę ma być okno, a później przychodzi Pan do położenia płytek, mozaiki i paneli, później wymalujemy z TŻtem kuchnie i korytarz i zostaną meble ale mnie cieszy ten remont, bardziej chyba niż ślub

Zerknę może jeszcze rano, ale już z góry proszę o Wasze kciuki. O 15 mam bardzo ciężki egzamin i nie będzie łatwo go zdać, więc liczę na Was

Dobrej nocy.

jestem w temacie z remontem kafelki juz są na finiszu - moj tatuś je kladzie, od jutra chyba bedzie kladl panele wiec jak w kwietniu przyjedziemy to zostanie nam pomalować sciany i umeblowac
Jaką macie klase scieralności paneli? hehe jak TZ mi na początku mowil takie rzeczy to nie wiedzialam o co kaman
no i sie trzymają

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-03-17 o 00:03
Stary 2012-03-17, 00:19   #4583
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
jestem w temacie z remontem kafelki juz są na finiszu - moj tatuś je kladzie, od jutra chyba bedzie kladl panele wiec jak w kwietniu przyjedziemy to zostanie nam pomalować sciany i umeblowac
Jaką macie klase scieralności paneli? hehe jak TZ mi na początku mowil takie rzeczy to nie wiedzialam o co kaman
no i sie trzymają
jeśli to o te AC 5 chodzi to taką mamy bo to korytarz więc mamy najodporniejsze.
a jakie kafelki kładziecie?
Mój tato w Austrii zajmuje się budowlanką więc jak wraca na weekendy to nie mamy co liczyć na to
Stary 2012-03-17, 00:25   #4584
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli to o te AC 5 chodzi to taką mamy bo to korytarz więc mamy najodporniejsze.
a jakie kafelki kładziecie?
Mój tato w Austrii zajmuje się budowlanką więc jak wraca na weekendy to nie mamy co liczyć na to

kafelki mamy tylko na schodach wejsciowych na nasze poddasze takie jak są w reszcie domu. Nie są jakieś piękne, ale ujdzie lepiej wygląda tak, niż każde bylyby z innej beczki do lazienki jeszcze nie mamy nic, ale to bedziemy wybierac jak bedziemy w PL. My mamy panele AC4, bo i tak zadko bedziemy tam bywać, wiec nie powinny się szybko zniszczyc
Juz sie nie moge doczekac jak tam wszystko wygląda bo jeszcze tego na oczy nie widzialam, bo scianki postawila ekipa, tylko TZ przy tym byl przez 2 tygodnie:P wiec jak coś bedzie nie tak to zwale na Niego nie wiem kompletnie na jaki kolor pomalowac salon... codziennie mamy inne koncepcje
Stary 2012-03-17, 00:28   #4585
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kafelki mamy tylko na schodach wejsciowych na nasze poddasze takie jak są w reszcie domu. Nie są jakieś piękne, ale ujdzie lepiej wygląda tak, niż każde bylyby z innej beczki do lazienki jeszcze nie mamy nic, ale to bedziemy wybierac jak bedziemy w PL. My mamy panele AC4, bo i tak zadko bedziemy tam bywać, wiec nie powinny się szybko zniszczyc
Juz sie nie moge doczekac jak tam wszystko wygląda bo jeszcze tego na oczy nie widzialam, bo scianki postawila ekipa, tylko TZ przy tym byl przez 2 tygodnie:P wiec jak coś bedzie nie tak to zwale na Niego nie wiem kompletnie na jaki kolor pomalowac salon... codziennie mamy inne koncepcje
czyli jednak nie niebieski i szary?
Ja nie mam problemu bo kazde pomieszczenie będzie w kolorze latte :P
Stary 2012-03-17, 00:31   #4586
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jednak nie niebieski i szary?
Ja nie mam problemu bo kazde pomieszczenie będzie w kolorze latte :P
nie, ten pomysl już odpadl od tego czasu mialam juz 1000 innych koncepcji hehe chyba stanie na cieplym odcieniu bialego
Stary 2012-03-17, 06:25   #4587
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
za garnitur

Ja coś spać nie mogę. Jak otworzyłam oczka i zobaczyłam bezchmurne niebo za oknem to mi się od razu spać odechciało

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2012-03-17 o 06:26
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 07:06   #4588
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja coś spać nie mogę. Jak otworzyłam oczka i zobaczyłam bezchmurne niebo za oknem to mi się od razu spać odechciało
Nawet nie wiesz jak żałuję, że mam dzisiaj zajęcia I to do 19
Stary 2012-03-17, 07:39   #4589
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiesz jak żałuję, że mam dzisiaj zajęcia I to do 19
Też miałam mieć zajęcia dziś, ale mi połowę odwołali i stwierdziłam, że już mi się nie opłaca iść na 4 godziny

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 08:28   #4590
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Bry

A ja w pracy - od 7.30 do 17.30... Później kurs tańca i cały dzień z doooopy...

Przyszła mi wczoraj księga gości i długopisy: księga nie jest idealna, całkiem inaczej ją sobie wyobrażałam pod względem wykonania, a spersonalizowane długopisy są ok
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości