|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
to moze rob teraz łuk ciagle w okularach i sie nauczysz, kiedy wyczuc ten moment zatrzymania.
ja mialam taki sposob, ze zanim ruszylam to patrzylam ile tego kijka widac w szybie i potem robilam tak samo
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, nie mówiłam, ale niedawno wpadła mi w oko taka sukienka na poprawiny: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?p...3=&p4=&p5=&p6=
zastanawiam się nad kolorem.... co o niej sądzicie???? zmykam, bo TŻ zaraz przyjedzie a ja w proszku
|
|
|
|
#2943 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fajna
![]() Cytat:
Czekamy aż się pochwalisz płaszczem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2944 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie nie wiem byla ze mna mama i jej kawalek tez taki byl poszlam im powiedziec a Ci ze moga mi wrzucic do pieca podpiec a ja ze nie dziekuje zeby mi oddali kase. Oddali ale przepraszam nie uslyszalam ... ![]() Cytat:
Welon 2 mi sie najbardziej podoba Mialam podobobny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A kiedy dokladnie masz urodziny?
|
|
|
#2945 | |||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
i na to jeszcze zakładam ręcznik, ale on zazwyczaj się zsuwa w nocy ![]() Cytat:
![]() A co do welonów - pierwszy najładniejszy Cytat:
Oby szybko udało się pozbyć skurczybyka! ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś cały dzień z TŻ łaziliśmy po ogródku z łopatami i rozrzucaliśmy to dziadostwo żeby szybciej topniało Byliśmy też z moim psiakiem na szczepieniu, a właściwie to weterynarz musiał do nas podjechać, bo mój pies ma alergię na kaganiec i odmówił poruszania się o własnych siłach
|
|||||
|
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Ty to masz z tym śniegiem! Mój pies też nie lubi kagańca i zawsze się w nim tarza .
|
||
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
morsi ja nie jestem pewna, ale ktos mi kiedys mowil, ze to powinno byc zaznaczone ze nosi sie okulary badź soczewki
ja mam tylko okulary wpisane, wiec teoretycznie jadac w soczewkach moglbym dostac mandat :P
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapomniałam u mnie przecież nie przekreślą bo będę miała dwa ![]() ![]() legitymacja musi być nowa bo jest na niej adres zameldowania nazwisko to pół biedy jak ktoś ma dwa... papierologia papierologią a kasa jedynie dowód jest za darmotusia super prezent
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na legitce chyba nie ma adresu, wy tez macie takie plastikowe jak dowód?
ja dalej karty do biblioteki nie zmienilam, a ciągle korzystam
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
podbijam pytanie ?
Cytat:
Wiecie co, no przez to, że mocz miał odczyn zasadowy ( a powinien kwaśny) to tak jest, że się jest w tedy podatnym na wszelkie infekcje. Ja złapałam jakąś na którą dostałam ten antybiotyk. W międzyczasie zrobiłam badania na wykrycie tego paciorkowca, teraz jest obowiązkowym badaniem do porodu. potem leczyłam się tydzień antybiotykiem, na który paciorkowiec jest wrażliwy, czyli powinno go usunąć. Ale żeby to potwierdzić musiałabym czekać do przyszłego czwartku, bo musiałabym zrobić tydzień przerwy od zakończenia antybiotyku, potem kilka dni na wyniki czekać i w tedy by wyszło czy się pozbyłam tego syfa czy nie. skomplikowane ciut... Ogólnie to jak jest ten paciorkowiec to zawsze podaje się zastrzyk z antybiotykiem matce i dziecku przy porodzie, żeby dziecko się nie zaraziło też. ja dostanę profilaktycznie tak czy siak, ze względu że on jest/był w organizmie. Ale mi dzisiaj Emila uciska na szyjkę czasem to już jest bolesne
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak takie zielone my mamy z chipem i ma legitce mam imie naziwsko ades pesel numer indeksui legitymacja jest moją kartą biblioteczną i biletem jednocześnie
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a karty bibliotecke mamy osobno, o bilecie nie wspomne
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u no to u nas jest lepiej z biletem jest wybór albo kartę przejazdową można mieć albo na chipie na legitymacji zawsze to jeden plasticzek mniej ![]() http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,32543 ![]()
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2955 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i są bardzo ładnei welony też mi się podobają, najbardziej 2 i 3, pewnie dlatego, że wolę krótkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a drugi z kolei prawie w ogóle nie ma tej gumki i się nie trzyma.. w każdym bądź razie wczoraj miałam swoje pierwsze olejowanie i położyłam ręcznik na poduszkę i się w sumie sprawdziło ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja siostra nosi okulary, a ja nic nie wiem o takich 'manewrach' ![]() Cytat:
![]() Kiedyś jak chciałam kupić 'Coś pożyczonego' i jej szukałam w Empiku to akurat nie było
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
nio idealnie by pasowały mi do koncepcji tylko akurat nie mam kasy na nie
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Aniqa wydaje mi sie ze w badaniach ktore robi sie przy okazji prawka
|
#2959 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Strasznie mnie dziś boli brzuch, chyba @ nadchodzi W ogóle mój tato był dziś świadkiem wypadku samochodowego, facet wyprzedzał na trzeciego w zakręcie i wjechał w dwie dziewczyny, które prawdopodobnie zginęły na miejscu... Tata jechał tuż za tym facetem i zdążył uciec w boczną dróżkę (która na szczęście tam była). Maskara, dzwonił cały roztrzęsiony do TŻ zapytać czy może wracać do domu i czy się policja nie przyczepi. Teraz pije już którąś z kolei melisę i mówil, że chyba nie zaśnie, bo widział twarze tych dziewczyn, bo poszedł z jakimś mężczyzną sprawdzić czy mają puls... |
|||
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Po 9,90? Chyba podejde jutro kupię, a seria ile ma książek w sumie?
Jestem w szoku, i jak żyja te dziewczyny? To straszne
|
#2961 |
|
sajkolidżist
|
Nie miały wyczuwalnego tętna, a tata mówił, że zaczeli się złazić gapie i on chciał jak najszybciej pojechać do domu, zapytał się policjanta czy może, a ten mu pozwolił, najpierw spisał jego nr telefonu, bo będzie powołany na świadka, bo był najbliżej... No, więc tata pojechał zanim pojawili się lekarze i nie wiadomo co z dziewczynami, może udało je się uratować. Szukałam w necie informacji, ale jeszcze nic nie ma. Aha, one nie miały zapietych pasów i głowami rozbiły szybę
|
|
|
|
#2962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet gdybym chciała go okłamać, to by mi się to nie udało, bo bez okularów albo soczewek nic nie widzę, więc poprzewracałabym wszystkie słupki na placyku + wjechałabym do egzaminatora Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście trzeba było odliczyć kamyki itd. ale przynajmniej wiedzieliśmy , ile tego mniej więcej będzie My zrobiliśmy rodzinną zrzutę niepotrzebnego złota i wyszło jak wyszło TŻ u siebie w domu pozbierał, a ja z mamą poprzebierałam nasze szkatułki z biżu ![]() Aha, i co najważniejsze, trzeba trafić na jubilera, który zrobi Ci obrączki z Twojego złota + doliczy robociznę. bo w jednym jubilerze zrobili tak, że policzyli sobie cenę za to złoto i cenę złota odjęli od ceny obrączek. W takim jubilerze nasi znajomi mieliby dopłacić 1000 zł, a w tym co my braliśmy - 350 zł. czyli różnica jest. bo wiadomo, że teraz złoto poszło do góry. uuu współczuję śniegu ![]() Cytat:
współczuję Twojemu tacie przeżyć musiało to być straszne.....jeśli chodzi o sukienkę, którą wkleiłam - to jest to tylko wzór, który mnie zauroczył Nie kupię jej, ponieważ nie chcę ryzykować i się sparzyć ( materiał może okazać się do du.py itd.) Dlatego, jeśli zdecydowałabym się na tę sukienkę to dałabym ją uszyć i bardziej wykroiłabym górę, bo dla mnie jest ona zbyt zabudowana ![]() Normalnie jestem świetna Wczoraj byłam tak podekscytowana kupnem obrączek, że zasnęłam dopiero o 1 w nocy |
||||
|
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... Straszne. Bardzo współczuję Twojemu tacie, to straszne przeżycie...Cytat:
! Będziesz chyba musiała nasenne wziąć .
|
||
|
|
|
#2964 | |||
|
Zakorzenienie
|
aaa to możliwe
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do złota, to my też mogliśmy mieć taniej, bo rodzice Tż-ta mają sztabki złota małe, ale jak mąż ich zapytał o nie ( chociaż jedną) to twierdzili, że nie maja nic takiego ![]() Dzień dobry
|
|
#2965 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale w sumie jakiś powód do podekscytowania jest.. ![]() hej śpiochy (poza Aniqą, Ty ranny ptaszku w sobotę! ), mam wolny weekend od szkoły, ale na 10 mam pacjentkę i jadę na godzinkę do pracy, bo mimo, że w soboty nie pracuję, to jak komuś w tyg. nie pasuje to jadę specjalnie dla niego na pojedynczy zabieg i muszę znaleźć jakiegoś fryzjera, bo nic nie widzę przez grzywkę już miłego dnia
|
||
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w poszukiwaniu fryzjera!
|
|
#2967 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że szybko się zorientowałaś, że coś jest nie tak...Cytat:
Cytat:
godzina zero w każdej chwili może wybić, a Ty jeszcze musisz przejmować się tym paciorkowcem. Mam nadzieję, że cała ta sytuacja prędko się skończy i do wyjścia Emilki wyzdrowiejesz W ogóle to mi się śniło, że mi pisałaś smsa, że urodziłaś chłopca ![]() Cytat:
ja też szukałam płaszcza, ale ostatecznie chyba kupię żakiet, mam fazę na koral Cytat:
![]() Ponaciska, ponaciska... i w końcu się wypchnie jeżeli mogę spytać czop się jeszcze trzyma? ![]() Cytat:
A ja dziś wolne
|
|
#2968 |
|
sajkolidżist
|
U nas dziś też piękna pogoda, TŻ znowu walczy ze śniegiem, a ja siedzę nad książkami ![]() A o wypadku nadal nic nie wiadomo
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojeju współczuję Twojemu tacie teraz ciepło to się zacznie
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie wczoraj jedni tacy znajoma babka co prowadzi knajpę u nas w mieście powiedziała, że mam chłopca, a ja mówię, że nie, że dziewczynka to uwierzyć mi nie mogła, bo wg niej ani trochę nie wyglądam na dziewczynkę mam nadzieję, że los nie zrobi nam psikusa A czop, no czop się trzyma i nie chce odpaść taki uparciuch dzień dobry u mnie tak pięknie, pewnie ze 20 stopni jest
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

?
(bo za parę dni mam urodzinki) - turkusowy płaszczyk 
...Swoją drogą jak można komuś coś takiego podać
(czyli dosyć sporo)
wkurza mnie to, no i trochę jestem zmartwiona tym faktem, że to dziadostwo jednak się przyplątało, nie wiadomo jak, gdzie i kiedy
ech...
bo już mam dość tego denerwowania się.

Dziś cały dzień z TŻ łaziliśmy po ogródku z łopatami i rozrzucaliśmy to dziadostwo żeby szybciej topniało
skąd się bierze takie dziadostwo? Najgorsze jest to, że Tobie się spieszy, żeby się tego pozbyć, bo przecież Dzidzia za niedługo zacznie pchać się na świat.
dobry wybór

Poszlam po zwrot kasy nie bede ludzi w konia robic