|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
inne wydatki mi sie szykują
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
wesele szykuje sie w kwietniu
![]() a że sytuacje mam taką jaką mam, odkładam na którąś z imprez reprezentacyjnych, i na kilka innych rzeczy ![]() no i z FF musiałam zrezygnować... ale coś za coś...
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuciłam te zdj co teraz do albumu w kurtce
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy nie moje no ale wiesz Jak zwykle jest problem z partnerem Zawsze jest coś za coś Ja wiecznie ładuje kase w szkole a nawet nie mam czasu isuasc do licencjatu Ja sie mega ciesze ze na LŚ sie jeszcze załapie w tym roku Bo potem to tylko obrona i witajjj Holandio po latach
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
to zdecydowanie był za dobry dzień-pod względem siatkarskim
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj
![]() pewnie juz widziałyście ale co tam ![]() http://www.twitvid.com/VX34S
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam nasze dziewczyny w TV
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Jezusie Chrystusie! Matko Bosko Częstochowsko! Boże Święty! Duchu Święty!
JA kibicuję Skrze
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, to co napiszę, uznajcie za chwilową niepoczytalność, od jutra znów będę naczelnym hejterem Skry
![]() To jest straszne, że ja kibicowałam Skrze. Naprawdę. Moje zycie już nigdy nie będzie takie same. Obiektywnie patrząc, Skra byla druzyną lepszą i zasługiwała na zwycięstwo. Po prostu. No ale, jak ma się 3 piłki meczowe i nie wykorzystuje się żadnej, no to z czym do ludzi, panowie! ![]() Mecz godny finału. Nie spodziewałam się tego, szczególnie po pierwszym secie. Trochę małe gry środkiem, ale Magneto pokazuje mi od dluższego czasu, że sorry, ale jak on pojedzie na IO zamiast Pliny, to osobiście pojadę do sztabu i złożę im propozycję nie do odrzucenia. Niepewny, miejscami calkowity nieogar i brak wiary we własne siły. Rozumiem, trema, ale zakladamy, że awansujemy do finału na IO. Nie widzę wtedy Możdżona ![]() Takie same spostrzeżenia co do Wlazlego. Rośnie nam świetny libero. Serio, nie zdziwię się, jeśli za jakiś czas wygryzie Igłę. Cudowne przyjęcie, pewny siebie I nawet łezkę z nim uroniłam pod koniec ![]() No, to tyle, od jutra bede sie z nich smiac
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
ja prawie,kiedy zobaczyłam jak sie popłakał
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i muszę się przyznać, że nawet płakałam razem z Wlazłym smutne, ale prawdziwe to też uznajcie za chwilową niepoczytalność ![]() ale za to na smutnego Winiara patrzeć nie mogłam, bo mi serce krwawiło
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam wrazenie że Papa też za chwile sie popłacze na podium
|
|
|
#3975 |
|
Konto usunięte
|
Teraz ja będę się wyżalać uwaga
![]() Moooonnnzaaaa ![]() Tak było blisko noo, normalnie zabrakło tyci tyci i byłby finał Reso - Monza i co Szkoda chłopaków, widać było, że piekielnie im zależy i dają z siebie wszystko i starają się jak mogą, szkoda, że nie wystarczyło ![]() A poza tym to robiłam skriny (speszyli for Joaa), jutro je wrzucę może jak znajde trochę czasu, nie są co prawda jakieś wybitne, ale są ![]() Co do Skry to jeżeli mam być szczera to przed 5 setem byłam przekonana, że to się tak niestety skończy, szkoda, bo momentami gra wyglądała bardzo fajnie (chyba jedna trochę za dużo błędów jak na finał, przynajmniej według mnie, no ale wiadomo nerwy). Nie powiedziałabym, żeby Skra była jakoś wyraźnie lepsza, dość wyrównanie to się toczyło od 3 seta, ale Zenit miał więcej szczęścia. Szkoda, bo skoro już wszyscy się zabrali za kibicowanie to fajnie by było wygrać. No ale się nie udało, zabrakło trochę farta i myślę, że chyba Falasca się zagubił w samej końcówce (a może do kwestia oglądania Luciana chwilę wcześniej i dlatego tak mi się wydawało )W każdym razie drugie miejsce w FF to też sukces, jest lepiej niż przed rokiem, czyli mamy postęp i z tego się cieszymy ![]()
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Łodzianki-liczymy na obszerną relację-tylko nie w jednym zdaniu że było fajnie
i to wszystko![]() posłuże sie cytatem Giena- nie bądźcie żyły, lud czeka na info
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Meczu nie widziałam. Cały dzień szkoła + praca. Wiedziałam że wdupią. Zwyczajnie to wiedziałam. Pewnie bym im kibicowała. Mimo wszystko bo bardziej byli by dla mnie Polakami niż 'Skrą'. Co nie zmienia faktu, że wiedziałam że dadzą dupy
Jednego nie mogę sobie jednak darować: Wlazły MVP turnieju? ![]() Szczyt kariery osiągnięty. Teraz już tylko emeryturka Czekamy Mariuszu na to! ![]() Dziewczyny tak wam cholernie zazdroszcze zjazdu meczu emocji i bycia razem że to az straszne. Odpowiedź mojej Gosi jak się żaliłam dziś? 'Trza było jechać! Najwyżej byś buczała przez cały mecz na tą Skrę' Następnym razem jade ubiore sie w barwy przeciwnika
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też skry nie lubię i niestety patriotyzm i w tym momencie został wyczerpany na poprzednich meczach pw np. :P każdy przeżywa ten badziewny blok a ile takich sytuacji było kiedy takie analogiczne sytuacje były gwizdane na korzyść skry jakoś wtedy nikt ze skry nie płakał, jak to się mówi karma się wraca. Wiem, że są tu kibice skry dlatego nie jadę po skrze daleka jestem od tego po prostu stwierdzam fakty. Przypomnę np. puchar polski z 6 sezonów temu???? kurcze dokładnie daty nie pamiętam mecz Olek- Skra finał... końcówka meczu Grucha (skra) wpada w siatkę odgwizdanie Ruciakowi (olsztyn) potem kolejna taka akcja tyle, że tym razem antenka no heloł wtedy skra nie płakała a sędzia sobie odszedł na emeryturę nie no glancik
gratulować im można tego srebra tylko niech mają jaja i następnym razem sami do tego dojdą a nie tylko gospodarują i gospodarują ludzi już to wku***wia bo np. Wielcy włodarze skry przecież nie tylko skrą zarządzali piechol przecież zajmował się laskami i co na skrę jest kasa a siatkarki na lotnisku na podłodze musiały spać i teraz drużyna praktycznie nie istnieje... ehhh że po prostu żen. Niech dadzą tę kasę za gospodarowanie pw a sami sportowo wywalczą finał wtedy im POGRATULUJĘ naprawdę, szczerze
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Lu. Własnie doczytałam o challengu i całej tej akcji. Wiadomo oszukiwać to my a nie nas. Ciekawe czy skra by się na miejscu Jury przyznała. Yhy już to widzę jak wszyscy tacy honorowi
![]() Pretensje do sędzie ok. rozumiem. jak najbardziej. Ale do Jury? No i wiadomo robić w jajo to my a nie nas nie? Z drugiej strony sędza powinien być rozliczony z tego. Za wysoki poziom na takie jaja. Chociaż... pamiętasz Lu był kiedyś z 8 lat temu? Zaraz na początku mej kariery 2003 albo 2004 rok? taki sedzia z Meksyku co sędziował nam LŚ bodaj? Albo to MŚ były? Kurcze nie pamiętam już. Ale gębę tego dziada to do dziś pamiętam. Poziom gry też najwyższe szczeble a sędziował tak że szybko potem kariere skończył W każdym bądź razie nie ma co płakac ja widziałam gorsze oszustwa sedziów. z tym Meksykańcem to Skra by przegrała po 2 setach
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
nie no właśnie nie fair jest jak wszystko się dzieje w jedną stronę i to nie dotyczy tylko błędów ale np. kibicowanie kibice pw beeee bo gwiżdżą na Mariuszka ale jak kibice skry gwiżdżą na Zenit to już jest zaje**iście... nie no sorry heloł. Ale no nie może tak być. Zachowajmy odrobinę przyzwoitości :P
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się!
![]() Teraz się raduję, choć po obu przegranych meczach ryczałam i tylko resztką sił powstrzymywałam się przed wybuchnięciem płaczem ze spazmami W obu meczach było tak blisko, że to aż niedorzeczne.Ale bardziej szkoda mi Monzy, bo to by Ich tak na cały świat rozsławiło! Choć i tak duma mnie rozpiera, że tak daleko zaszli. Jednak zasługiwali w tym sezonie na finał pucharu CEV. Pegg, czekam na skriny Relacja będzie jutro, teraz w końcu(!!!!!!!) biorę się za sprawka, które na mnie czekają
|
#3982 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
:Bry
![]() ![]() Stefan się przekręcił ![]() ![]() ![]() Koniec na dzisiejszą noc, reszta jutro. tzn dzisiaj, jak się wyśpię
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2012-03-19 o 06:16 |
|
|
|
#3983 |
|
|
Bry!
![]() Jest 6 rano, a Wy już nie mace energii? Nie noooo, tak nie może być ![]() Odprowadziłam ostatnią przybłędę- Bjuti na pociąg ( ) Ogarnęłam hacjendę i mogłabym iść spać, ale... nie chce mi się wrrróć... odechciało mi się To pierwsze już z przyzwyczajenia
|
#3984 |
|
Konto usunięte
|
skriny part 1
|
|
|
|
#3985 |
|
Konto usunięte
|
i druga/ostatnia część
![]() endżoj
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2012-03-19 o 09:32 |
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
która mi tu za jechanie po skrze źle życzyła
? przyznać się? zje**ałam się ze schodów tak sobie zbiłam kolano, że nie pytajcie
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w dobry pociąg wsiadała ? ![]() w taką pogodę też by mi sie nie chciało ![]() wiadomo z kim zagra Reso?
|
|
|
#3988 |
|
|
Właśnie byłam w połowie relacji, zrobiłam sobie przerwę i... wyszłam z Mozilli
![]() Brawa dla mnie -.-
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Sieeeemaaaa!!!!
Nie wiem od czego zacząć ![]() Było wszystko. EMOCJE, EMOCJE, EMOCJE, płacz, złość, smutek, radość, bauns, lans, kuuupa smiechu ![]() Mamy srebro!!!! Ale... http://www.volley24.pl/index.php/201...-naprawic-blad I aż pała się sama z kieszeni wyciąga ![]() Bed- oprócz plakatu zostawiłam u Ciebie mój pierścionek- pszczółkę ![]() mamy pięęęekne foty <bezwstydny lans Pomyliłysmy ze Stefanem pociągi jak wracałyśmy Bed- za długo z Tobą przebywałyśmy- zaraziłaś Nas I tak oto 3 godziny przekoczowałyśmy na hallu głównym we Wawie Centralnej ![]() Małe statystyki: * pobudka w piątek- godz. 6:30- 6:40 * liczba przespanych godzin w nocy z piątku na sobotę- ZERO! * liczba godzin przespanych z soboty na niedzielę- nie wiem ile dokładnie. Ale niewiele. Bardzo niewiele * liczba godzin przespanych z niedzieli na poniedziałek- ZERO! * liczba durnych komentów rzuconych w czasie całego weekendu-8154563459881548564657465 55675890989 * Liczba zaciążeń- DWA ![]() * Siary mniejsze, bądź większe- 891347578475761454 * Liczba zaliczonych Francuzów- DWA ![]() * Wypalenie do Juantoreny per "Osama" - RAZ * Pochwalenie kurtki Pawła Zatorskiego podczas mijania Go na dworcu- RAZ Ciekawostka na dziś: Moje 2 nowe miłości- Raphael i Marcus Nilsson(Joaa- umrzyj! )Hmmm... Kilka wybiórczych durnot rzuconych przez Nas: * Uwielbiam zaliczać Francuzów! * Nie rozśmieszaj jej, bo dziecko wysika! * - Aleks, how are you feeling? ... ... ... - How about now? * Gdzie Skrzatów sześciu, tam jajek 12 * - To ten? - To ten? - Ten? - FAAAAJNYYY. - O. Dobry wieczór... ... ... ... Ten też fajny * - Tsvetan catering załatwił - Nic nie załatwiałam - TSVETAN! NIE STEFAN! * - Lato, lato. Lato, echże ty... - To nie Lato! To Przedpełski * - Zbieram na ul - A co tam. Masz piątaka! - Łooooo - No. Szlachta się bawi, na koszta nie patrzy... Dawaj krowę! * As serwisowy kur*o! Ej. Kuźwa! Co tam jeszcze było! Bo nie spamiętałam wszystkiego ![]() Nowa ksywka Zbigniewa B.- "Człowiek Hipster" ![]() Uwaga dodatkowa- nie myjcie szklaneczek ode mnie w zmywarce!!! Stefanową już szlag trafił Bjutiiii!!!!! Zawstydził nas ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ni9Nt...&feature=share plus prezent od Bjuti x 23987438564786593KOSMICZNY!!!! I "niezBEDnik" od Bed ![]() Potrzebniejsze i przydatniejsze, niż apteczka
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-03-19 o 14:11 |
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
No już nie zgrywaj takiej niedostępnej. Wiem, że się nie mogłaś Nas doczekać A co się ma weselem przejmować? Mąż bogaty, to wyprawi Cytat:
![]() ![]() x 23904886751878356Idę wstawić zdjęcia na Fejsika |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Wesele wyprawiasz?