|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Byłam w Lidlu i obkupiłam się rowerowo - czarne spodenki z "pampersem" za kolano 34,99 (czarne), koszulka 34,99 (fioletowa) i kurtka 59,00 (czarna)
|
#3422 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Albo coś koło tego, bo bardziej zależy mi na szczupłych nogach.
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
haha mam podobnie i wlasnie zaraz ide biegac. A ile masz wzrostu?
|
|
|
|
#3424 |
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie, bo TZ mnie zgadał, ze kupię i będzie stał, że lepiej na działce poćwiczyć... dlatego jutro idę dalej zamiatać, a spalam przy tym duużo kalorii.
Też bym chciała ważyć 52kg, byłabym wtedy naprawdę szczuplutka. Ale jestem niższa, mam 166, to Ty przy Twoim wzroście byłabyś chudzinką! Ja mam właśnie taką głupią budowę, że jestem prosta, mam wąskie biodra, małe wcięcie i nogi też takie słupki, niby nie grube, ale spodnie są zawsze za duże w pasie i obcisłe w udach i łydkach zywiec, pokaż torbę i spódniczkę ![]() ja postaram się zrobić jutro zdjęcia spodni ![]() spadam dokończyć tą pracę, bo dziś muszę wysłać dziewczynie.
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie wrocilam z 1 biegu z tz-tem...zrobilismy 2,5 km ale juz mi oddechu brakowalo...ale mam kondycje do dupy! I pomyslec jak to sie kiedys w gimnazjum lekko biegalo a teraz ciezko sie ruszyc Tz ma na telefonie fajna aplikacje runtastic ktora wszystko liczy..ja bym chciala troche schudnac z ud i brzuszka. Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-03-16 o 17:17 |
|
|
|
|
#3427 | ||
|
|
Cytat:
Ze spodniami mam podobnie.. Odstają mi w pasie, a na udach się opinają. Poza tym góra nie pasuje u mnie do dołu. Mam 62 cm w talii a dupę jak szafa. Cytat:
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero raz poszedl w poniedzialek (on ma problemy z brzuszkiem) a ja dzisiaj dolaczylam sie towarzysko. Ale tez by mi sie troche ruchu przydalo bo oprocz spacerow z psem (2 godz dziennie) i sporadycznego stepu to cieniutko ze mna.
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 74 cm , a wszystko przez zgubną chęć przywrócenia odrobiny biustu... Popłynęłam w tym folgowaniu U mnie też góra nie pasuje do dołu - mam krótkie nogi, małe wcięcie w talii, wąskie biodra i płaski tyłek, a tłuszcz najchętniej odkłada mi się na brzuchu, w korpusie i ramionach ![]() Cały czas planuję rozpocząć się ruszać, ale dopiero teraz zaczyna być w miarę ciepło, żeby wyjść na powietrze |
|
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
noseknosek chudzinką będziesz
Ale poniekąd Cię rozumiem, bo sama najlepiej czułam się w wadze 52 kg. Kiedyś mi się przytyło do prawie 65 kg. Obecnie ważę..hmm myślę ze 56-58 kg. Staram się ruszać, ćwiczyć w domu. Teraz przez chorobę tylko leżę w łóżku i jem
|
|
|
|
#3431 |
|
|
gani wiosna idzie, damy radę
![]() Lynn historia prawie jak moja, w sierpniu ważyłam 64 kg... zapuściłam się strasznie, teraz na stałe zeszłam już do 55 kg i raczej nie wraca mi to, mimo że od Bożego Narodzenia na zmianę mam dobre i złe dni, z przewagą tych złych a ile masz wzrostu? coś takiego jak ja?
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ja mam 170 cm i szczerze to wątpie abym zeszła do 52kg. Zresztą przyznam, że z wiekiem mi przyszła akceptacja swojego ciała a ze słodyczy ciężko mi zrezygnować
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co jest dobre na brzuch? Zumba.
![]() Poszlam z grupona, byłam rozczarowana samymi zajęciami a tu po 4 razach mam spłaszczony brzuch. Magia normalnie.
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio puscilam sobie to http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4 no i tak tanczylam z nimi
swietna zabawa, jak ta 1 babeczka sie swietnie rusza!
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 170 cm i waze teraz 55 kg
![]() Jeszcze nigdy nie bylam na diecie, a pakuje w siebie zarcie jak smok Niestety wystarczy, ze przejde przez jakis dluzszy okres stresu, nerwow, to chudne w oczach. Stres mnie "zjada" ![]() Moj sport polega na tym, ze chodze codziennie na dlugie spacery ![]() Chcialabym chodzic na basen teraz w ciazy, bo czytalam, ze to dobre dla mnie Dla pewnosci zapytam w poniedzialek ginki, czy moge chodzic, chcialabym
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała schudnąć
Mam 164cm, moja normalna waga to 50-51 kg, ale niestety kilka miesięcy temu przytyłam min. 5kg. Widć to bardzo i muszę coś ze sobą w końcu zrobić. Jak uspokoi się gonitwa mieszkaniowa (praktycznie codziennie za czymś jeździmy, no i dużo sprzątania jest codziennie - ze ścian, sufitów itp leci pełno pyłu) to mam zamiar znowu chodzić systematycznie na fitness. Mam niedaleko klub, na tym samym osiedlu.
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam też duży brzuch, ponad 70 w talii.gani, a po Dukanie stosujesz ciągle ten 1 dzień białkowy?
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie stosuję
. Na Dukana jednak drugi raz nie przejdę
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w mieście jest zumba, ale jakoś ciężko mi znaleźć czas na to. Musiałabym jechać zaraz po pracy i dlatego nie umiem się zmotywować. |
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna nadchodzi, mozna pobiegac, poskakac na skakance, pojezdzic na rolkach
wazne ruszyc dupke ![]() Hosenko no to mamy podobnie. |
|
|
|
#3441 |
|
|
Gdybym miała biust
to łatwiej bym zaakceptowała szerszy dół, bo tak naprawdę to najważniejsze są proporcje. ![]() Ja teraz ważę 55 kg, więc zostało mi tak naprawdę do zrzucenia około 3 kilogramów. Myślę, że gdybym opanowała ataki jedzenia nocnego i zaczęła ćwiczyć to powoli powoli same by spadły nawet bez drastycznej diety. No ale konsekwencja to nie jest moja moja strona. ![]() Zjadłam dziś całą czekoladę.
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiecie czy gdzieś poza Rossmannem są dostępne balsamy Eveline: orchidea&kokos i lotos?
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dziś TŻ-owi na urodziny golarkę. Dobrze, że zajrzałam do więcej niż jednego sklepu, bo w Saturnie był za 419 zł, a w RTV EURO AGD na promocji za 349 zł
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny prezent Nusia
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam aparatu. Tż ma, ale jest u siebie w mieszkaniu.
Znalazłam w necie podobne rzeczy na zdjęciach. Różnią się szczegółami jedynie ![]() Cytat:
![]() I w ogóle chandra mnie łapie
|
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torebka boska |
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy na kolejnych niezbędnych zakupach do domu. Wróciliśmy z odkurzaczem (jedno odkurzanie już za mną, póki co jestem zachwycona
), suszarką do wieszania prania (mamy mały balkon, więc na sznurkach niewiele się zmieści, a nie chcę szpecić łazienki sznurkami), filtrem do okapu, zapasowymi workami do odkurzacza, środkiem do czyszczenia telewizora. Zakupy zrobiliśmy w sklepie, w którym pracuje kolega i dzięki temu za wszystko zapłaciliśmy 450 zł O 110 zł mniej niż powinniśmy,I teraz najlepszy numer. Zaraz obok tego sklepu jest Real i był tam ten sam odkurzacz. Wielki napis, że niby promocyjna cena 449 zł, a w Mix Electronics za 350 zł bez żadnej promocji I odebrałam w Rossmannie kosmetyki Alterry do testowania
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś zużylam krem olay zimowy na noc 50 ml a kupiłam garnier czysta skóra 3 w1 żel+ peeling+maseczka 150 ml za 9,99
|
|
|
|
#3449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam zakupy do domu, choćby miał być to odkurzacz albo suszarka . Dziś kupiłam w Biedronce 2 komplety filiżanek ze spodkami - w sumie po 12 sztuk - za 25,98 zł (12,99 zł za zestaw) . Mam w swoim mieście tzw. Biedronkę wyprzedażową i była to właśnie okazja "teraz taniej" . Nie są może nie wiadomo jak ekskluzywne, ale wyglądają porządnie Cytat:
![]() Mi na dniach pójdzie krem do rąk. |
||
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że dietowanie i ćwiczenia na tapecie
jak dla mnie to wszystkie jesteście chude ja startowałam z dukaniem 6 marca (5P, 5P+2PW- chcę wolno zrzucać i na razie jest bardzo wolno, bo 3 kg w niecałe 2 tyg), 80 w talii (to można jeszcze w ogóle nazwać talią? , chyba można, bo w biuście i biodrach mam sporo więcej, więc wcięcie jest mimo tego przeogromu startowałam z 164cm/73,5kg (dzisiaj rano było 70,6) więc jeszcze dużo dużo do zrzucenia, ale przynajmniej smacznie jem będę zadowolona przy 63 tak myślę, i tak dają mi zwykle mniej niż mam w rzeczywistości ![]() byłam też dzisiaj na rowerku z Sylwestrowym było tak ciepło i ładnie Hosenko a były rękawiczki takie na rower? coś mój chłop przebąkiwał, że by chciał Nakupiłam trochę rzeczy
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-03-17 o 20:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

A jaka jest Twoja wymarzona waga?
Albo coś koło tego, bo bardziej zależy mi na szczupłych nogach. 
zdecydowałaś się na stepper? 
Tz ma na telefonie fajna aplikacje runtastic ktora wszystko liczy..

Ja mam 74 cm
, a wszystko przez zgubną chęć przywrócenia odrobiny biustu... Popłynęłam w tym folgowaniu
a ile masz wzrostu? coś takiego jak ja? 

Ja mam też duży brzuch, ponad 70 w talii.
. Na Dukana jednak drugi raz nie przejdę
Torebka boska