![]() |
#991 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Melduję że wracam do życia
![]() Rodzice byli z TŻem i przywieźli mi netbooka, tu jest hotspot i wreszcie mam neta z którego da się korzystać ![]() Dziś wieczorkiem postaram się nadrobić zaległości ![]() Póki co to za chwilę wychodzę - czemu opowiem później. Buźki papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Fari ma neta. Tyle było odwyku
![]() Zamówiłam spinki. Są takie normalne: http://allegro.pl/show_item.php?item=2211155895 ![]() Rozkładam się. Drapie mnie w gardle, zimno mi i chcę spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
ha, w ubieraniu mlodego to jam stala sie masterem w takim razie;D za wszystko wszystko(majtki skarpetki i podkoszulek rowniez) zaplacilismy kolo 700zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Ale Ci dobrze. 300 zł do przodu
![]() Jeah, udało mi się do właściciela restauracji dodzwonić. Poza informacją, że mam zadzwonić wieczorem albo w tygodniu w sprawie umówienia się na menu i że nie muszę się kłopotać o wystrój stołów, w zasadzie nic mi się nie udało ustalić. Bleh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Dobra, paznokcie umówione. Sala ogarnięta. Teraz tylko włosy i mogę w spokoju umierać na gardło
![]() W ogóle to mam cały ryj tłusty po tej mikro. Od kremu. Non stop zasyfiam komórkę, jak dzwonię ![]() Dzięki dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zadomowienie
|
czesc Kochane
![]() widzę, że Monique założyła piękny, kolorowy wątek ![]() ![]() Trochę mnie nie było, a tu zaraz dziewczyny za mąż będą wychodzić ![]() ![]() ![]() _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kuruj się, skoro czujesz choróbsko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Netali!!! ![]() ![]() Co tam u Ciebie? ![]() My dzisiaj urządziliśmy w mieszkanku wiosenne porządki - wysprzątane w szafach, umyte okna, podłogi, meble i generalnie jest tak jak powinno być ![]() A jutro wybieramy się do palmiarni, pogoda ma być nadal piękna, więc aż ciągnie człowieka na spacery.
Edytowane przez _kamea_ Czas edycji: 2012-03-17 o 17:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
netali opowiadaj co u Ciebie
![]() kamea ![]() ![]() napisałam 10 stron licencjata ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Sylvi widze ostro nakrecasz sie na bobo ,ale powiem ci ,ze jak juz nadejdzie czas kiedy bedziecie starac sie o dzidzie to psychika moze cie zablokowac jak bedziesz tak caly czas o tym myslec i mowic ,masa masa przypadkow byla takich wokol mnie ,a jak dziewczyny zaczely miec "zlewke " na to ,co bedzie to bedzie to w mig pozachodzily w ciaze. A np. moja dobra kolezanka ,zaszla w ciaze po wypadku samochodowym kiedy dochodzila do siebie juz w domu ,wtedy liczylo sie tylko dla niej dojsc do siebie ,poskladac swoje kosci ,a juz w ogole nie zwracala uwagi ,ze moglaby zajsc w ciaze ,a tu szok pozytywny ,a wczesniej starali sie 2 lata i nic ,bo za duzo o tym myslala,teraz rodzi w maju chlopczyka ![]() gaja fajne wszystko kupiliscie J ,a wyglada jak lachoniaszcze D hehe to moze ja was mastery tz ubraniowe pobije ,bo moj tz powiedzial ,ze chce gajer z bazar za 200zl. ![]() ![]() ![]() santom bardzo mi sie podobaja te zawieszki na wode ![]() kamea o to pracowity dzien mialas,ale juz z glowy sprzatanie na swieta masz ![]() A ja bylam wczoraj wieczorem u tesciowej i zostalam na noc,wrocilam rano.Oczywiscie tz brat jak byl w niedziele to pokopal cos z internetem ,odlaczyl z listwy i nie bylo neta ,dopiero tz zadzwonil i mi wytlumaczyl ,ze musze liveboxa odinstalowac i zainstalowac od nowa ,a ja nie wiedzialam ,bo nie mama takiego cuda u siebie,no ale sie udalo i pogadala sobie tesciowa z synusiem na skypie ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-17 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Twn garnitur jest błyszczący czy tylko na foto tak wyszło? ![]() Oj, dzięki ![]() Gaja wiedziałam że Ty się najbardziej ucieszysz ze wróciłam ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Wtajemniczenie
|
ja dziś robiłam porządek w dokumentach, bo muszę zabrać dokumentacje medyczną do szpitala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
adela ja tez tesknie za swoim
![]() ![]() O fari ,a gdzie odwyk ![]() ![]()
#1006 | |
Rozeznanie
|
Ja dopiero wczoraj miałam pierwsze zabiegi i mi się spodobały
![]() ![]() ![]() Dziś byli u mnie rodzice i TŻ i było fajniutko ![]() Mam fajną dziewczynę w pokoju, opłaciłyśmy TV więc nie będę mieć zaległości ze wspólną ![]() Niestety to jest zadu.pie i wygwizdówek ![]() ![]() Teraz już większość śniegu się stopiła, ale i tak rodzice dziś przywieźli mi buty trekkingowe jakby się pogoda zmieniła ![]() Miejscowość mi się nie podoba, ale zabiegi są ok. Jedzenie też w miarę dobre ![]() Tyle o mnie bo i tak pewnie nikt tego nie doczyta ![]() Wieczór z TV ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
Jak sobie kochana radzisz po wyjeździe TŻta? Trzymasz się dzielnie?
![]() Kurcze, zabrałam się za pisanie jakiegoś opracowania do pracy w szkole ![]()
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fari, welcome back ![]() ![]() Kamea, jeśli ta praca nie daje Ci satysfakcji i sądzisz, że bez tej dodatkowej kasy się obejdziesz, to zrezygnuj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Praca jest mniej różowa niż mi się wydawało wcześniej
![]() ![]() ![]() T zrobił mi mocnego drina, więc zaraz lepiej będzie mi się pisało ![]()
#1010 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie trzymalam sie az do wczoraj kiedy to nocowalam u niego w domu ,budzilam sie co chwile w jego lozku ,a jego nie bylo obok ,rano sie budze jego nie ma i sobie mysle co ja tu robie bez niego no i wiadomo łzy mi polecialy ,wrocilam do domu i okres dostalam i jest do d.... jeszcze bardziej humor.Rozmawialismy na skypie ,no i marudzenie moje sie wlaczylo ,a on tego nie chce ,a ja glupia wiem ,ze jemu tez lekko nie jest i ze to on jest na obczyźnie ,wiec jemu teoretycznie powinno byc cieżej,a mimo to ja sie rozkeilam przez ten durny okres
![]() kamea tak jak pisze mutny jesli dasz rade bez tego etatu to mozesz sie zastaowic nad rezygnacja ,a mlodziezy daje bardzo w kosc?? no i w tej pracy minus jest tez ten ,ze trzeba sie ciagle przytgotowywac na zajecia fari ale ci dobrze ,korzystaj z tych wszystkich uzdrowiskowych dobrodziejstw,a co do tv to masz racje ![]() A na wspolnej zawsze mozna obejrzec w necie jak cos na tvnplayer ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-17 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki. Nie jest tak źle, jest kilka osób przed 40-stką, i około 50-55-60 większość. Kurde najgorsze jest to że ta moja współlokatorka pojechała wczoraj wieczorem do domu na przepustkę i jestem sama. Wczoraj wpieprzył mi się do pokoju jakiś facet nawalony i mówi że poznaje sąsiedztwo i zamyka za sobą drzwi ![]() ![]() Przed chwilą wychodziła ode mnie taka jedna dziewczyna i na korytarzu stał znowu ten koleś znowu naprany ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Młodzież daje w kość, ale w tym względzie nie jest tak źle jak myślałam ![]() ![]()
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
Kinia
![]() ![]() ![]() Fari, uważaj na tych sanatoryjnych adoratorów ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojć, to zwracam honor ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a historię z panem pijaczkiem faktycznie powinnaś zgłosić ![]() ![]() telewizorka tez bym nie odstąpiła ![]() Cytat:
![]() dziękuję za pochwałę wątku ![]() właśnie... sporo narzekamy a w rzeczywistości tyle się zmieniło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() PIONA kocham kabaretki! ![]() ![]() dziś był super dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejdzie mi ![]() Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2012-03-18 o 06:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
w takim razie gratuluję
![]() ![]() dzień dobry ![]() już bliżej poniedziałku i zobaczę C ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Wtajemniczenie
|
rudy moniq ja noszę tylko czarne kabaretki i generalnie czarne rajstopy lub podkolanówki.W szafie porządki co 3,4miesiące. Fari, ja w sanatorium czy też na takim wyjeździe do spa nie byłam jeszcze.Natomiast pamiętam jak trzy lata temu wybrałam się na 3dni do Wawy sama.Zamówiłam hotel Ibis z bezpłatną tv, dużym łóżkiem.Dali mi widok na pałac kultury i było mi tak błogo...Pogoda też dopisała...wybrałam się na Okęcie w związku z moją pasją.Kinia spanie w łóżku tż bez tż-ta to byłby istne tortury jak dla mnie. Za dużo by mi się z nim kojarzyło. I tak jest ciężko, bo w radiu potrafią zapuścić Metallice lub Kazika (kiedyś słuchał) to już rodzą się wspomnienia...Dziś zapewne zadzwoni-ostatnia nasza rozmowa przed szpitalem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Biczy wodnych jeszcze nie miałam, ale faktycznie mam przepisane i we środę będę mieć ![]() ![]() ![]() ![]() Co do pijanego gościa - to tutaj dużo osób spożywa alkohol w pokojach ![]() ![]() Oooo fajny dzień ![]() Mam dziś zły dzień przez tą sytuację z kolesiem i jeszcze wieczorem przyszły do mnie te kobitki (o 22 jak wróciły z dancingu) i jedna z nich tak patrzy w tv i mówi "O masz! Miałam dziś u Ciebie oglądać powtórki Julii!! Czemuś mi nie przypomniała?" z pretensją w głosie ---- powiedziałam jej że i tak mnie w pokoju nie było więc by sobie nie oglądnęła ----- mam nadzieję że obczaiła że nie mam zamiaru jej użyczać tv i oglądać powtórek odcinków które już widziałam bo jej się tak chce ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Spałam bite 9h, a i tak się czuję wymięta, To przez to przeziębienie. Cały dzień spędziłam wczoraj zamulając pod kocem - troszku tylko ruszyłam ślubnych zaległości ![]() ![]() TŻcik wczoraj nieoczekiwanie wpadł, bo wcześniej zajęcia skończyli. Podoba mu się w szkole, od przyszłego tygodnia będą rozbijać się po knajpach, robić pyszności i jeść te pyszności, które normalnie kosztują 160 zł w menu ![]() ![]() ![]() Kamea, niestety praca w szkole pochłania mnóstwo czasu. Papierologia. A czy to aby nie jest tak, że z czasem nabierasz w tym wprawy i wsio mniej czasu Ci zajmuje? Ja tak miałam z pisaniem konspektów ![]() ![]() Fari, a czemu miałabym się nie ucieszyć z Twojego powrotu? Świetne przygody masz już od samego poczatku, chociaż....ja bym na Twoim miejscu wolała nie mieć neta i TV. Oczka by odpoczeły. inna jakość życia. My w podróż poślubną nie zabieramy laptopów (ale to li tylko tydzień niecały) ![]() Moniq, zazdroszczę wycieczki! Od miesiąca wyciągam tam to swoje i jeszcze okazji nie było ![]() Kiniuś, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Fari olej system, rehabilitacja ma Ci pomóc, a nie masz się stresować wyglądem, zresztą pewnie trochę na wyrost o swoim wyglądzie mówisz jak każda kobieta ![]() Kinia trzymaj się dzielnie bez TŻ, mimo wszystko rozłąka byłaby dla mnie dość przerażająca - ale dacie radę, uszy do góry ![]() Adelko Ty już w ogóle nie dopuszczaj do siebie złych myśli, po zabiegu wszystko będzie okej ! ![]() Kamea - ja tam bym się z pracy w szkole cieszyła - moja siostra z wykształcenia jest polonistką i pluje sobie w brodę, że nie pracuje w swoim zawodzie, bo starocie nie chcą odchodzić na emeryturę, chociaż chyba już jest jakaś na ten temat ustawa, a w sumie też trzeba mieć znajomości, żeby się do szkoły dostać... Pierwszy rok przygotowujesz konspekty, potem jedziesz na starych i heja ![]() A tak poza tym mój M. wczoraj mi tekstem wyskoczył, że mam sobie kiecę wybierać ślubną i nie oszczędzać, bo on będzie jak spod igły i nie zamierza sobie żałować na garniaka i w ogóle (gdzie ta jego wrodzona oszczędność zaginęła? ![]() Blue - znaleźliśmy lokal (wygooglujcie TURMOT) i jutro jak będę miała tylko wolne to jutro jedziemy z moją i TŻa mamą do lokalu i niech mamuśki wybierają menu, jak komuś nie będzie smakowało to nie będzie na nas chociaż ![]() Mam miesiąc na schudnięcie, a tyję coraz bardziej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.