|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Witajcie w piękne niedzielne przedpołudnie
|
|
|
|
#153 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Super pogoda dziś, gdyby nie popołudniowi goście to wyciągnęłabym męża na spacer. Wogóle to nie mogę się wygrzebać dziś z łóżka i jeszcze chodzę nieubrana ![]() A wczoraj mój dzidziuś dał o sobie znać, całe popołudnie oddawał mi intensywny wysiłek dopołudniowy. Położyłam się spać a on jeszcze kopał
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to się boję, że cycuchy po ciąży mi sie rozciągną i będą brzydkie, oby tak się nie stało
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() Ja już ubrana a mój TŻ śpi |
|
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc, widze ze zostalam umieszczona na liscie to jestem
![]() u mnie cykl stracony, dzis 38dc @ nie ma ,w ciazy nie jestem. Od wczoraj biore luteine na wywolanie. Gratuluje Wszystkim którym sie udało ![]() za starajace ![]() ![]()
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw się, musi się w końcu udać, u mnie nadszedł cykl starań, pierwszy dzień testu owulacyjnego, mam nadzieję, że się w końcu uda ![]() Kobietki nie ma mnie na liście ![]() Co jest? ![]()
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Przyszły moje butki ślubne |
|
|
|
|
#158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
bądź łaskawa dla mężula
|
|
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Butki ślubne, jaka to była radość, fajna sprawa
|
|
|
|
|
#161 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie na oczywiscie na chwile bo jedziemy z mezem do krakowa
dzis juz byłam w kościółku bo mamy tekolekcje ale sie usmiałam dawno takiego fajnego ksiedza nei widzialam on cos tam mowi a cały kosciół sie sieje a nauki dla kobiet to myslalam ze wyjde bo mnie mogłam sie powstrzymac od smiechu fajnie gada az chce sie słuchac Cytat:
pozyjemy zobaczymy Cytat:
chodziłam pa aptekach i pytałam sie po ile maja wszedzie kosztowła tak 36 -38 zl a opakowanie starcza na 4 tygodnie przy zwiekszonej dawce na 2 tygodnie a znalazłam w jednej aptece mieli to samo po 23 zł i cłay zcas maja w takiej cenie wiec jak jade to 3 opakowania i mam spokuj na dłuzej a internetowe apteki tez sa super ja nawet leki na recepte tak kupowąłam tylko musiałam do krakowa jechcac ale zaoszczedziłam połowe ze zamowiłam na internecie a odebrałam osobiscie bo na recepte to tzreba sobie samemu odebrac takze szukajcccccie Cytat:
Cytat:
ja uciekam do tesciów i do krakowa miłego dnia papapa |
||||
|
|
|
#162 | |||
|
Zadomowienie
|
cześć kobitki
Cytat:
Cytat:
wkuta jestem na siebie bo miałam dzisiaj jechać na zakupy.. a tu energii brak..Cytat:
|
|||
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie w Nowej Części
Matko jak wy pędzicie uduszę Was Gusiak wspaniały pomysł z tą koszulką szkoda,że ja nie pomyślałam o takim czymś no ale trudno,już po ptokach Promykas Dzidziuś śliczny Malemalenstwo bardzo Ci współczuje tak przykrego przeżycia tylko że u mnie skończyło się tragicznie. Uważaj na siebie żeby było wszystko dobrze.Zielona zgadzam się z Tobą także ja też jego nie polecamBlack cieszę się że w końcu Ci się udało ![]() Natala współczuje Ci tych mdłości a potem On Ci wszystko wynagrodzi
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
ja tez dzisiaj rano wstała poszłam do kościółka zjadłam śniadanie i znowu poszłam spać i włąsnie wstałam na obiadek do rodziców jedziemy więc nie muszę gotować miłego dnia kochane do później
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie piekna pogoda, zjemy obiad i idziemy na dłuuuuuuugi spacer Miłego dnia
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Wyobraźcie sobie,że ja się nie nakręcam,że się udało (okres ma nie przyjść 25marca
ale coś dziwnego mi się dzieje... może to hormony albo coś ale na pewno nie nakręcanie się.Po owulacji miałam dwu dniowe lekkie plamienia to raz,dwa dni temu babcia zrobiła mi herbaty i dosłownie pachniała mi spalenizną! Wczoraj byłam u teścia na imieninach na działce,był grill itd no i jak jadłam kiełbaskę to wziełam sobie kawałek chleba to ON MI smakowal RYBA! no szok.I na koniec wczoraj Mąż leciał mi po śledzie w śmietanie to je zjadłam,później znowu kiełbaske a potem ciasto. w tam tym roku dowiedzieliśmy się że jestem w ciąży w Dzień Wiosny,i mój Małż mówi że w tym roku marcu dowiemy się że jest Dzidziuś.On takie ma przeczucie i lata za mna i caly czas to powtarza![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Gosiaczek i Mysti SMACZNEGO Wam życzę obiadku
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak mam takie pytanie czy używałyście testów owulacyjnych i czy wam pomogły czy po prostu było łatwiej zafasolkować |
|
|
|
|
#168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, ja takich rzeczy nie uzywam.Nie mierze tepki,ani nie robie testow owu. Wszystko leci na spontana a nie zeby zrobic Dzidziusia. Jedynie co uzywam to wiesiolek biore---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Ja wchodze na watek mamus listopadowo-grudniowych i co sie okazalo? ze nie ktore dziewczyny Nas zdradzily. Foch i to z przytupem
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka, dołączam się do trzymania kciuków
jeszcze tydzień tylko i będzie wiadmomo![]() A ja dziś jestem strasznie wściekła, w sumie to nie wiem z jakiego powodu. Po prostu, mam okropny spadek formy. (.)(.) mi urosły, tak, że się nie mieszczę w żadną kurtkę wiosenną, mimo, że jem mniej niż zanim zobaczyłam II, po prostu mi ręce opadają ![]() a z dobrych wiadomości, mamy odbiór budowlany i mamy już swój nr domu
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
dzięki Malinko
ale też się nie nakręcam bo objawów żadnych nie mam i jakoś tak po prostu ie czuje że się udało ale nic poczekamy zobaczymy trzymam za Ciebie kciuki żeby były II kreseczki
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
|
#173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co teraz będzie?tzn jak będziesz sobie radzić z Kamilkiem?No bo wiadomo czasem trzeba podniesc. Masz schody w domu? ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
ja się udzielam w kilku klubach i wątkach, także sama nie wiem kogo zdradzam![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- U nas bosko jest! A mój mąż pierwszy leń RP wymył okna na górze i dół też zamierza. Jest mega nakręcony, bardziej niż za pierwszym razem. Chyba to # pogoniło mu kota. Dba co jem, co robię. No szok ![]() Wczoraj prawie cały dzien byliśmy na podwórku, dziś też się zbieramy po objedzie do lasu. Jak jest tak pięknie to chce się żyć
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze Gosiaczek to jestesmy w takiej samej sytuacji
![]() To ja tez trzymam kciki za Ciebie Dziekuje Gusiak ze tez trzymasz. A z tym zdradzeniem to nie bierzcie sobie do serca bo przeciez zartuje Kazdy ma prawo do pisania.
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wstawiłam pizze do pieca
Ależ pachnie! Zrobie sos czosnkowy i bedziemy jeśc |
|
|
|
#176 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie zaczna sie wtedy dni płodne ide jesc papa |
||
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
ja dziś cały dzień po sklepach łaziłam i na dodatek nic sobie nie kupiłam Szkoda że jutro do pracy trzeba iść bo taka piękna pogoda że nic tylko spacerować, jeździć na rowerze, cóż teraz z każdym dniem będzie tylko lepiej![]() Edzia masz śliczny awatarek Miłego wieczoru
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
właśnie wróciłam z zakupów
jestem wypompowana maksymalnie! kupiłam tyle ciuchów że rozbiłam bank |
|
|
|
#179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doskonale Cie rozumiem
Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2012-03-18 o 19:28 |
|
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

wczoraj zjadłam zapiekankę z pieczarkami, bo mi mężuś zrobił i pół nocy mnie męczyło. okropne to było.

także ja też jego nie polecam
ale coś dziwnego mi się dzieje...
bo taka piękna pogoda że nic tylko spacerować, jeździć na rowerze, cóż teraz z każdym dniem będzie tylko lepiej