![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Clood, Wy w końcu na czerwiec br się zdecydowaliście, tak? szalejecie. Chyba bym na zawał zeszła, gdybym miała to wszystko zrobić w trzy miesiące
![]() To nie oszczędzaj na kiecce! ![]() Ładnie w tej sali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Rozeznanie
|
Clood wierz mi że nie na wyrost
![]() Sala ładna ![]() ![]() Gaja gdyby tu było co zwiedzać to bym pewnie netbooka sobie odpuściła, ale w weekend można się zanudzić bo zabiegów nie ma (ewentualnie jechać na wycieczkę za ponad 100zł na którą kasy mi szkoda:rolleyes ) No i jeszcze kwestia 3 tygodni - no way - nie wytrzymam tyle bez neta i tv ![]() w sobotę pójdę na pół dnia na basen ![]() ![]() W tygodniu w ciągu dnia nie mam czasu na siedzenie na necie, ale wieczorem z chęcią sprawdzę pocztę, nk, fb, Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |||
Zakorzenienie
|
Witam w słoneczną niedzielę
![]() Cytat:
![]() A dzień rzeczywiście przyjemny mieliście ![]() Cytat:
![]() Piona za wolny weekend ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do pracy w szkole - na pewno pierwszy rok pracy jest najgorszy, decyzję podejmę w czerwcu, tym bardziej, że u nas jest chora sytuacja, bo nie wiemy, czy nie będziemy musieli się gdzies stąd przeprowadzać za jakieś pół roku ![]() P.S. Ja nie dostałam się po znajomosci ![]() Niedługo do palmiarni jedziemy! ![]()
Edytowane przez _kamea_ Czas edycji: 2012-03-18 o 09:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zadomowienie
|
jestem z Bełchatowa
![]() ![]() ![]() Gaja - sprężamy pośladki ostro ![]() P.S. myśleliśmy żeby po imprezie wynająć sobie pokój w tym hoteliku i od razu TŻ do mnie - to co będziemy się całą noc poślubną TURMOCIĆ ![]()
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2012-03-18 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1026 |
Zadomowienie
|
Ziomalko
![]()
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Narka, my idziemy do palemek ![]()
![]() |
#1028 |
Zadomowienie
|
baaa
korzystajcie z dnia, pięknie jest ja o 16:00 wyskakuje z pracy i jadę do mojego M. ![]()
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() U nas dziś brzydka pogoda ![]() Kinia, Słonko trzymaj się dzielnie! ![]() ![]() Fari, no niestety Iwonicz to zadupie, choć latem tam jest ładnie i można na spacery chodzić, ale nie w taką pogodę jak teraz. Clood, ładny ten hotelik! Gratuluje wyboru ![]() Ja chyba znalazłam suknię na której wzór będę szyła swoją. A przynajmniej gorsetem jestem zauroczona ![]() Wklejam Wam zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
hej dziołszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
sylvi coz to zza smutki z ran byly?
blue bardzo ladna gora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
czesc laski
![]() Buu nie spalam cala noc ,bo nie dosc ,ze brzuchol mnie bolal przez okres to i glowa pewnie od placzu. Fari faktycznie jak ten gosciu znowu cos od ciebie bedzie chcial to zloz skarge niech go oddeleguja do domu:P I uwazaj na takich adoratorow:P A przypomnialo mi sie jak bylam u brata w Toruniu i pojechalismy do Ciechocinka ,spacerujemy wzdluz tężni ,a tam sasiad z bloku obok z jakas pania za raczke idzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Clood ta sala o wiele ladniejsza ,no i wielki szacun za organizacje wesela w 3 miechy blue gora rzeczywiscie ladna,ale dol za bardzo rozkloszowany ,kiedys mi sie podobaly takie ksiezniczki ,ale juz mi sie odwidzialo ,zobaczymy zreszta jak bede mierzyc ,moze tylko taki fason bedzie dla mnie odpowiedni ![]() adela ja bym chyba nie wytrzymala bez skypa i codziennych rozmow z tz ,tylko tel. od czasu do czasu dlatego cie podziwiam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-18 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
a mój C dzwonił że wraca już z uczelni i zajedzie do mnie żeby mi dać buziaka i przytulić ( bo się stęskniłam)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
![]() ale kochanego masz tz promyk ![]() sylvi ![]() ![]() Chcialam isc dzis do tesciowej ,bo myslalam ,ze przyjada z mala to bym sie z nia pobawila ,ale brat tz wzial samochod i pojechal po siostre bratowej i jej synka na lotnisko,no i d... Postanowilam ,ze bede tam chodzila tylko jak bedzie bratowa z małą(cyzli w niedziele zazwyczaj),bo przynajmniej nie bedzie mi tak smutno ,a z tesciową to tylko zamulanie jest.
#1039 |
Zadomowienie
|
Blue ładna skromniutka, a jednak z pazurem
![]() Sylvi zaraz się pogodzicie ![]() Kinia - dzięki ![]() Także jutro TŻ idzie zaklepać mszę, spisze jakie dokumenty są nam dokładnie potrzebne i ile kaski trzeba wyłożyć, później weźmie swoją i moją mamuśkę i pojadą zaklepać do końca ten lokal i wybrać menu i zostawić zaliczkę, następnie odklepie dwie salki (w tym tą paskudną) podczas gdy ja będę w pracy. Także jakoś to wszystko zacznie się kręcić - zostanie nam dobór ubrania i znalezienie fotografa do kościoła, kilka zbiorowych pod kościołem i później na plener, no i to chyba wsio. Tam jeszcze zaproszenia w między czasie rozniesiemy. Na luzie totalnie. No i jeszcze myślałam o wynajmie dwóch domków na Wawrzkowiźnie i urządzeniu grilla dla kuzynostwa i znajomych w niedzielę po ślubie - żeby był i wilk syty i owca cała ![]()
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do wizyty u teściowej jak jest zamulanie to chodź wtedy jak będzie bratowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
o to ze przywitalam sie z kolega(a raczej kumplem) ktorego nie widzialam pare lat, ktory nie mieszka w polsce tylko jezdzi po swiecie, ale nie udalo mi sie tego powiedziec bo od razu sie na mnie P. obrazil.. moja wina. trzeba bylo mu tylko dyplomatycznie podac reke i odepchnac go jak mnie chcial uscisnac...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
no co zrobic. najgorsze jest to ze z kazda taka akcja ja pozniej siedze w domu i sie martwie czy aby zaraz ze mna nie zerwie. on ma takich kolegow ktorzy zaraz mu powiedziedza ze ja jestem taka i owaka i napewno go zdradze
w dodatku nie da sie z nim pogadac.. sam mowil ze przy takich rzezch mamy sobie wszystko tlumaczyc od razu ale widocznie ja sie mam tlumaczyc bo on woli sie nie odzywac.. a ja w glowe zachodze czy aby zaraz nie zostane bez TŻta |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() spokojnie nie zrobiłaś nic złego więc niech on zabiega ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
podejrzewam ze w jego oczach to ja jestem ta okropna osoba.. co jest najgorsze ze on przy takich akcjach sie ode mnie odsuwa. nei chce pogadac. pisze jakies smutne staty na fb, z gg znika słodki opis w moja strone i mnie po prostu unika. nie rozumiem tego i bardzo mnie to boli ale co zrobic
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
clood pewnie ,ze i wesele daloby rade zrobic ,trzeba by bylo sie wtedy bardzo spezyc ,ale rade by dalo
![]() A to przyjecie robicie calonocne czy jakos do polnocy ,bo pisalas takie ceny za osobe jakby bylo calonocne. Oj ten P zazdrosnik ,troche to dobrze ,ze zazdrosny ,bo widac wtedy ,ze mu zalezy ,ale zazdrosnym mozna byc odrobine ,a nie chorobliwie ,bo taki zwiazek nie ma wtedy przyszlosci. Ja tez sie kiedys wysciskalam sie z kolega ,ktorego spotkalismy w Czestochowie ,my z tz przyjechalismy po tesciowa ,ktora byla w grupie pielgrzymkowej z tym kolega.I nawet bylo tak ,ze ja dolecialam do niego pare metrow ,a tz byl dalej ,zapytal pozniej tylko co to za kolega i tyle.Nie wiem moze tz byl spokojniejszy ,bo wiedzial ,ze kolega na ksiedza idzie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-18 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec tym razem nic nie robie bo to nie ma sensu i tak mnie oleje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.