|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Gratulacje.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
moj tez
!
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1984 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest mi strasznie ciężko, nie mogę sobie znaleźć miejsca i mimo że mam kupę rzeczy do roboty, to z jednej strony nie mam głowy teraz do nauki np, a z drugiej strony brakuje mi zajęcia, żeby o tym nie myśleć. Byliśmy razem ponad 2 lata, niestety takiego zakończenia się nie spodziewałam. Do dzisiaj jakoś mnie to nie dotknęło bardzo, podejrzewam że jeszcze do mnie nie dotarło do końca. A przed chwilą rozmawiałam z jego kolega i dowiedziałam się co on mówi na mój temat i co teraz planuje i tak strasznie to boli... ;( |
|||
|
|
|
#1985 |
|
Klientka w krawacie
|
Moja magisterka podobnie. A powinnam w tym semestrze oddać pierwszy rozdział. Praco, pisz się sama!
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zaczęłam się uczyć projektowania w 3D i zrobiłam pierwsze w życiu drzwi ruchome
|
#1987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! gdyby jeszcze sie czlowiek uczyc nie musial to bylo by ok a tak to tutaj ucz sie czlowieku, zadania rob, projekty i prace pisz![]() Cytat:
2 lata to dlugo wiec nic dziwnego, ze Cie to dotknelo, a skoro on opowiada to co opowiada to to tylko o nim zle swiadczy
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam małą notkę w sumie o niczym, ale może którejś się nudzi i ma ochotę wpaść
![]() Poszłabym już spać, a tu jeszcze tyle roboty przede mną Tak to jest jak się wszystko zostawia na ostatnią chwilę
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Spać o 18:00?
|
#1990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem co mówię...ale to może kiedyś opowiem, moją historię...A teraz...umów się do fryzjera, pomaluj sobie paznokcie, urządź sobie mały dzień piękności, niech żałuje, że stracił tak wspaniałą kobietę... przesyłam Ci mnóstwo tulasków i trzymam za Ciebie kciuki ![]() Dasz radę, bo jesteś silna, w końcu jesteś kobietą, a my mamy moc pamiętaj o tym
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
No oczy mi się zamykają
Przeniosłam dzisiaj 22 worki ziemi z bratem! A to taka głupia godzina, że na drzemkę za późno, a na spanie za wcześnie...
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio też to przechodziłam i nadal walczę z tym bólem po 2,5 letnim związku, gdzie facet zostawił mnie ot tak, bez żadnego wytłumaczenia. |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym sobie na Twoim miejscu zrobiła jakiś serialowy maraton, to zwykle jedyna rzecz, która potrafi odwrócić moją uwagę od czegoś, co mi zawraca głowę i nie daje spokoju. Na książkach skupić się nie mogę, domowe SPA jest za nudne. ![]() Bajdełej, ostatnio oglądam CSI (to oryginalne, z Las Vegas), 12 sezon - OMG, ten główny aktor jest cudowny (w sensie nie-seksualnym w tym wypadku), świetna zmiana, tak jak CSI potrafiło mnie dołować, to każdy odcinek mi poprawia humor, mimo nieprzyjemnych zdarzeń.
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilaaaam
alez pieknie tak sobie posiedziec nad woda sloneczko pieknie swiecilo...chociaz troche podwiewalo , dobrze ze kocyk mialysmy to sie przykrylysmy ![]() idee was nadrobic
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
hej
u mnie recenzja kolejnej maseczki Eveline z serii Koenzymy Mlodosci Tym razem aktywna maseczka termiczna odmladzajaco-oczyszczajaca. |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie to nie był "ten" a prawdziwe szczęście gdzieś na Ciebie czeka ![]() Takie podejście pomagało mi to bardzo po X rozstaniach
|
#1997 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta jak białe tło "spod" zdjęcia/obrazka przerobić na przezroczyste? Jest jakiś program do tego pomijając photoshopa, który u mnie na kompie będzie chodził jak ruski kombajn?
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Gimp?
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
A chciałabyś mi podać instrukcję prostą jak budowa cepa jak to mniej więcej zrobić?
|
|
|
|
#2000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że to ja skończyłam ten związek, ale myślałam wtedy, że on będzie się jednak starał, żebym tego nie kończyła i najbardziej zabolało mnie to, że był kompletnie obojętny. Zapytał tylko czy jestem pewna i kiedy odpisałam "tak", to była nasza ostatnia wtedy rozmowa... Bolało jak diabli, ale minęło już pół roku i zrozumiałam, że nie warto było płakać za kimś takim i jak mówią "spotkasz kogoś lepszego" itp, to pewnie myślisz sobie, że to tylko słowa pocieszenia, ale w moim przypadku tak było ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Drozja..bardzo mi przykro ale podpisuje sie pod tym co dziewczyny pisza
nie zaslugiwal na Ciebie i koniec a jeszcze jak opowiada bzdury to juz w ogole o nim cudnie swiadczy :/ olac takich typow !! brak meskiej godnosci jest dla mnie czyms co dyskwalifikuje na dzien dobry !
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przeczytałam wszystko co mnie ominęło przez weekand.
Byłam w szkole od rana do wieczora a teraz wróciłam i czytam i moje oczy nie wierzą w co sie tutaj dzieje. Drozja - jeszcze pamiętam rozmowe na temat pierścionków. Ogólnie uznaję, że jak związek trwa powiedzmy 1,5 roku - 2 lata i wyżej to ten związek to już nie jest jakieś 'szczeniackie' chodzenie. Jeżeli facetowi tak z dnia na dzien się odmieniło to ja nie mam pytań... lej na Niego i tyle. wiadomo jest to jakieś zaskoczenie ale skoro jemu nie jest żal a mimo, czy rozchodzicie się w kłótni czy w zgodzie powinien też to jakoś 'przeżyć'... i być mu smutno, że kończy sie jakiś rozdział w życiu.
|
#2004 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Uznałam właśnie, że potrzebny mi odwyk kosmetyczny... Nic nie kupuję, a i tak przybywa mi kilkanaście kosmetyków miesięcznie (nawet po odliczeniu tego, co zużyłam czy puściłam w świat!)... |
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Drozja
Hos jak karkówka?
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33001573]Uznałam właśnie, że potrzebny mi odwyk kosmetyczny... Nic nie kupuję, a i tak przybywa mi kilkanaście kosmetyków miesięcznie (nawet po odliczeniu tego, co zużyłam czy puściłam w świat!)...[/QUOTE]
No ja już mam ostatnie pieniądze policzone do końca miesiąca a jest to naprawdę bardzo mało .Kosmetycznych rzeczy chyba już nie potrzebuję, bo szampony mam, odżywki też, balsamy też .. masła tez .. podkłady, róż ... błyszczyki też. Od początku tygodnia dzien w dzień używam podkładu tego ciastolinkowego z KOBO (Ideal Cover) i nie wiem czy wystawiać mu opinie czy jeszcze poczekać tydzień..
|
#2007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33001707]A jak go rozgrzewasz? Bo mam go (of korz... bo czego ja nie mam...), a nie wiem, jak go rozgryźć
[/QUOTE]Biorę normalnie sobie dwa palce i jade wielokrotnie okrężnymi ruchami i nakładam na twarz i tak kilka ciapek robie i rozsmarowywuje. Twarz mam zawsze cieplejszą niż palce bo u mnie kończyny czy dolne czy górne to zimne jak lód...
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem...ja w tym miesiacu dostalam 400 zl wiecej niz w poprzednim a przepuscilam pieniadze 2x szybciej i obecnie do koonca miesiaca mam 140 zl hahaha :P piernicze..nie kupuje wiecej kosmetykow..teraz musze odswiezyc szafe
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę nad jakimś szamponem i odżywką do włosów... Bo mój L'Oreal chyba bardzo przetłuszcza mi włosy... Co polecacie? Do tej pory stosowałam te z wyższej półki, Kemon (taki se), Artego (w miarę) i teraz L'Oreal Abondance Cacao i sama nie wiem...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

muszę dołączyć do jakiegoś wątku wsparcia

mimo to wracam z ponad 2godzinnego spaceru z moim beaglem 

Tak to jest jak się wszystko zostawia na ostatnią chwilę