|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
dziekuje... XD aczkolwiek... bez przesady
ide jeszcze troche popracowac nad rysunkiem... a tu sie juz zegnam...do jutra mile panie i mam nadzieje do jutra talciu
|
|
#25682 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25683 |
|
Zakorzenienie
|
no tak... niby skonczylam...
wiem, ze niepodobny i w ogole... rozmazane... bo wiadomo... skanera sie nie ma a zdjec sie robic nie umie...na zywo to jakos ladniej wyglada XD no, ale skoro juz sie narobilam...to dodam a wzorowalam sie na zdjeciu obok ;] dobranoc
|
|
#25684 |
|
Zakorzenienie
|
łuuuuhhh... nikogo od rana nie ma? ;>
ja tu wstaje, zeby jeszcze talcie pozegnac... a tu nawet jej jeszcze nie bylo doberek ![]() wrzucam fotki: z meczu kilka ostatniego + mały bala + basti - mikolaj + WM: podo, schweini, lahmi (na jaaa... i kehl :P)
|
|
#25685 |
|
Zakorzenienie
|
ojooj.... co to jest? chyba wszyscy w szkole albo w pracy xD bo innej mozliwosci nie widze
ja tylko na chwile wpadlam...widze tłina wiec sie zegnam ladnie i lece do robotki wlasnie krążę od piwnicy do domu...bo ciagle cos przynosze... zaraz bede obierac jablka do jablecznika mmm...moze w koncu poczuje ten swiateczny nastroj w sobie ...wpadne pewnie pozniej odpoczac w waszym gronie ![]() juz sobie wyliczam na ile koszulek naciagne rodzicow na urodziny )
|
|
#25686 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
jak obiecałam tak wpadam się pożegnac :przytu: postaram się wpaść w czasie świat może Madziu jeszcze raz za Ciebie, Tri, Luncie, Olcie, Izke, sloncee, mav WESOŁYCH ŚWiĄT i bogatego Mikołaja wracam 27go |
|
|
|
#25687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale Merry Christmas Talciu
|
|
|
#25688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25689 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hehe jaka babcia Lehman ![]() ładniutka ta kartka dojczków tzn fajnie wyglądają ![]() taaa, bo kogo innego bys rysowała Cytat:
jednak są wyjątki ---> ja ![]() piekny fleming Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nooo, a ja w szkole dziś nie byłam no ale wolałam iść na cmentarz niż siedzieć i sie nudzić ( nawet wigilii nie robiliśmy )tak sobie wczoraj przeglądałam stare dokumenty i znalazłam adres klubu piłkarskiego w moim mieście ![]() http://www.jks.friko.pl/ możecie sobie pooglądać chociaż za dużo tam nie ma o, a kiedyś nawet poznałam piłakrza stamtąd siedziałam w szpitalu, czekałam na lekarza ( bo miałam skręconą kostke) i wtedy przyszedł taki gość, ok.25 lat i zaczęliśmy gadać, opowiadał że gra w JKS i że dostał piłką w noge i czeka na zmiane opatrunku. A to była zima, dokładnie styczeń i mnie troche zdziwiło że w zimie też sie gra teraz to mnie nie dziwi, ale wtedy tak ![]() yyyy on miał coś takiego jak Cris na mundialu kiedy dostał właśnie w udo i musiał zejść i na żywca płakał a ten gość tak kulał bidny ![]() no i tak poznałam piłkarza ![]() o a tu strona sąsiedniego klubu http://www.pilka.stal.rzeszow.pl/ aaaa, a ten dzwonek to znalazłam gdzies w necie, kocham takie klimaty
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2006-12-22 o 12:47 |
||||||
|
|
|
#25690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniało mi się, na wycieczce w 5 klasie podstawówki ( do Gdańska ) koleżanka miała różowe buty a chłopcy z szóstej klasy przezywali ją "łużowy fłamingu" tak mówili
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WESOLYCH SWIAT!!!
|
|
|
|
|
#25693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbyscie zapomnialy co wam zycze wszystkim kochane... to dla wszelkiego zaraz odkopie moj list do was... mam nadzieje, ze jeszcze aktualny link...bo szczerze to chyba go na kompie nie mam (zabezpieczenie przed bratem dziekuje ale mi sie nie podoba... XD nie umiem ludzi rysowac...to byl impuls Cytat:
martwimy sie...tyle...nie dorabiaj do tego zbednej antyideologiize niby basti babcia? ja ci dam... ciekawe gdzie ![]() no jak to kogo... jest jeszcze kilka opcji no tez slyszalam, ze leworeczni w tym kierunku uzdolnieni i nikt mnie do tego nie zmuszal i lewą nie umiem...dziekuje to moj pierwszy rysunek pastelami...niedlugo zabieram sie za kolejny...czasu bede miec wiecej miedzy swietami a nowym rokiem ... mam nadzieje ![]() nie chcialabys? widzsz...chyba mamy inne marzenia ![]() o wypraszam sobie...robie... robie ... juz mi rece odpadaja od tego obierania...dobrze, ze chociaz ucierac nie trzeba, bo od tego jest maszynka... jest tu kto? ;> bo nie wiem czy mam siedziec czy sobie isc
|
|
|
#25694 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę Madzię i Luncię
|
|
|
|
#25695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi za to rodzice mowili...ze mialam ksiazecze z obrazkami zwierzatek... i tam były pelikany... a ja mowilam na to : pikalony ![]() ok to troche fotek...ghe...to beda fotki moich hologramow
|
|
|
#25696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie każdy chce sie zabić ![]() babcia co kartke nie chciała a nie Basti eee bo Ty jesteś zdrajczynią królewskiego rodu jakim są leworęczni ![]() twórz twórz rysunki ![]() no raczej mamy inne marzenia Maxiego bym chciała spotkać w ciemnej uliczce ![]() leniuszek sie do roboty wziął ja jestem ![]() i my Cie widzimy hehe, już wiem czemu wczoraj u mnie bło tak ciemno bo najkrótszy dzień w roku był, przesilenie zimowe !![]() i najdłuższa noc w roku ![]() i wiecie co, leżałam tak i leżałam i ta głowa mnie ciągle bolała i położyłam sobie ręke na czoło i momentalnie czułam ulge a jak ją zabierałam to czułam jakby takie impulsy przychodziły mi do głowy i ból spowroterm sie pojawiał kiedyś robiłam tak z zebem jak mnie bolał, kładałam sobie dłoń na policzku i przestawał boleć o co chodzi może ja jestem jak ten Zbyszek Nowak - ręce które leczą ?
|
|
|
#25697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale brzydka ta dziewczyna Poldka
|
|
|
|
|
#25698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo widze że masz moje fotki ładnie wyszłam prawda ![]()
|
|
|
#25699 |
|
Zakorzenienie
|
ehgem eghem
wypraszam sobie ![]() dobra ja lece na obiad, spaghetti dziś
|
|
#25700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nikogo nie zdradzam ...tolerancja kobietki...tolerancja ![]() oj ... maxiego w ciemnej uliczce a wzial sie wzial ja tez jestem i tez was widze ooo to ja nawet nie wiedzialam, ze najkrotszy...przegapilam takie cos? ;> nie... no... nie moszna tak ![]() rece, ktore lecza cool ... pozostawie bez komentarza a basti...chodzi do fryzjera z hologramem phi... co za bezguscie z niego
|
|
|
#25701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaktam piąteczek leci? Ja musialam wstać o 7, tak ciemno było, potem byłyśmy na wigili ale było strasznie drętwo.Wpadłyśmy trochę spóźnione jak zawsze kumpela robiła . wogóle chłopacy z mojej klasy się okropnie zachowywali.Oblewali się piciem, rzucali chrupkami czy mandarynkami ![]() Potem były "jasełka" no to posiedziałyśmy z pół godzinki, trochę się pośmiałyśmy jak szedł nasz kolega i miał aparty cyfrowe, jak aparty mają sznureczek na nadgarstek to on za ten sznureczek miał powieszone aparaty, na jednej ręce dwa, na drugiej dwa na szyi jeden i w ręku jeden, matko jak to wyglądało jak wieszak normalnie, potem tak się zagapił że się o ławke potknął i by się o mało włos wywalił, taki huk był jak uderzył w tą ławkę ![]() Potem robiłyśmy sobie zdjęcia z "mikołajem" jak wpadną w moje ręce i w miarę dobrze wyjde to Wam pokaże ![]() Później widziałam Michała, jak on się lampił mi w dekold (no nie powiem, duży miałam ) a potem widziałam go jak nosił ławki na sale gimnastyczną, też się lampił aż sie potknął ![]() Ale najgorsze później, widziałam go jak wracał do domu z kolegą i koleżanką z klasy (niby nic do niego nie czuje już, ale tak mi się dziwnie zrobiło) najgrosze jest to że on z nią to sobie może normalnie iść i gadać a mi nie może powiedzieć cześć A jeszcze Wam powiem taką sytuację ![]() W wakacje 2003 roku zapoznałam Michała nad jeziorem niedaleko mojego miasteczka.No i byłam ja jego siostra i moja koleżanka.W jeziorze bawiliśmy się w berka.No i berkiem był Michał, no to doczepił się do mnie i mnie ganiał, ale ja mu zawsze uciekałam, no i potem mnie dogonił i ja byłam berkiem, no myślę "o ty zaraz znowu ty będziesz" no i on ucieka do drabinki do wyjścia z jeziorka, wchodzi na tą drabinkę, ja za nim i w pewnej chwili położyłam mu dwie ręce na jego ramiona a że był mokry i już był na górze a ja na dole, to ręce mi się "poślizgnęły" poleciału mu po plecach i...zachaczyły o jego kąpielówki... ![]() Wiadomo jaki był skutek...Zobaczyłam goły tyłek "Majkela" Dobrze że mi nic nie powiedział, tylko puścił buraka, ja zresztą też O rany przypomniało mi się to i się brechtam do monitora ![]() A tak na marginiesie mam dwie fajne piosenki ![]() 1.Jovanotti -- L'ombelico del mondo (piłkarska )2.Ottawan -- Hands up baby hands up ( stara ale mocna ) Ciekawe czy to ktoś przeczyta
|
|
|
|
|
#25702 |
|
Zakorzenienie
|
Poldek też jest Twój ?
![]() Kochane no przecież wiecie, jego ta "prawdziwa" dziewczyna jest brzydka Ale wy jesteście najśliczniejsze
|
|
|
|
#25703 |
|
Zakorzenienie
|
tak...przeuroczo
o jaaaaa.... ... niektorzy to lubia innym dawac prosto w zęby ...u mnie beda paluszki rybne ![]() FOTKI: bala canna włosy bastka ... no co... musialam karykaturki
|
|
#25704 |
|
Zakorzenienie
|
widze, że tu tłok jak na mieście
![]() a czemu ta niunia Poldiego ma taką zniesmaczoną i zadufaną minę? dziwna jakaś |
|
|
|
#25705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem ci, ze gimnazjum to glupi wiek... i nie dziw sie chłopakom...na moim balu na koniec gimnazjum chlopaki z mojej klasy ukladali z bananow i mandarynek oraz wykalaczek meskie narzady plciowe ...a potem lazili z tym po calej saliale bez wzgledu na wszystko... milo wspominam gimnazjum...a wszyscy mowia, ze to patola... Cytat:
![]() to tez pozostawie bez komentarza ... byjamniej w stosunku do swej osoby ;]ale mi łapki marzną... usz...1 FOTO: miro panda ![]() misia bala ![]() hologram zboczek franko podo ... nie wiem co, ale beka ![]() merte i jego ex ![]() oooo czesc tri... ona sie nie umie cieszyc tym co dobre... czyli facetem i piłką... bo coz wiecej chciec ![]() a tu kolejna reklamka z mannschaft : http://www.youtube.com/watch?v=JaDmLcvc_gY
|
|
|
#25707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O taaak gimnazjum najgłupszy wiek z możliwych ![]() No co, dawaj swoją fotkę to zobaczymy, mnie znacie, sloncee też, Tricomi również no Talcie też teraz tylko ty i Luncia ![]() MI też łapki i syrki zmarzły Fajne fotki
|
|
|
|
|
#25708 |
|
Zakorzenienie
|
cześc dziewczyny
wiecie co mi sie właśnie ściągnęło??? Deutschland Ein Sommermaerchen
|
|
|
|
#25709 |
|
Zakorzenienie
|
hohohoh... wlasnie znalazlam przy fotkach tej całej moni... ze ma na nazwisko: puchalski... puchalska znaczy sie :P: ... co ja poradze, ze mi sie to z puszczalski kojarzy z calym szacunkiem dla jej osoby
![]() FOTKI: podo + lahmi + kahn:
|
|
#25710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fotki super, Lahmi taki słodki jest, malutki i kochany Poldi wymiata z tymi swoimi bicepsami a na Bastka to wystarczy, że popatrze i już beka , bo mi sie filmik przypomina ![]() a ta reklama to "stop przemocy i..."? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

no ale wolałam iść na cmentarz niż siedzieć i sie nudzić ( nawet wigilii nie robiliśmy )

Poldi wymiata z tymi swoimi bicepsami