|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
|
|
|
#902 |
|
Zadomowienie
|
Witam w piękna niedzielę
![]() smerfetka, aso - ja te filmiki znalazłam na chomiku a plan ćwiczeń pobrałam sobie z tego wątku: Edytowane przez cytrynkowymotyl Czas edycji: 2012-03-18 o 09:27 Powód: niedziałający link |
|
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki
!Wczoraj byłam grzeczna, wypilam tylko jednego Desperadoska, nie zjadłam nic do tego ![]() Dziś wstałam i od razu pędziłam przygotować sobie owsiankę . Póki co u mnie: Szklanka wody z cytryną Ś: owsianka (3 łyżki owsianych, 2 łyżki otrębów, łyżka siemienia zalane na noc wodą) z miodem, serkiem homo naturalnym, płatkami migdałowymi, słonecznikiem, mielonymi orzechami i bananem O: (jemy wcześnie) gotowana pierś z kuraka - jakaś ćwierć z kaszą gryczaną, brokułem i cukinią.P: twarożek z homo, miodem, cynamonem, słonecznikiem i kakaem. K: nie wiem, póki co . Może jakaś sałatka z tuńczyka...Pójdę dziś pobiegać znów, zrobię dłuuuuugą trasę, bo piękna pogoda! ![]() Zastanawiam się nad tym TurboFire... , ale nie wiem czy to można łączyć z aerobami? Z biegania nie chciałabym rezygnować jednak, uwielbiam to
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
piękna niedziela fakt ja już po II śniadaniu, ale do obiadu jeszcze coś przekąszę![]() dziś wybieram się na rower miłego dnia
|
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
Witam z pięknego rana
![]() Ja po jajeczniczce z chlebkiem bo skończyły mi się płatki
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
oj, mnie się to nie tyczy, nie cierpię biegać
![]() Cytat:
Ja dziś też na rowerek, może nawet za 15 minut się wybiorę i później wieczorkiem też Niestety wczoraj zgrzeszyłam, ale cóż, dziś będzie grzecznie
|
|
|
#907 |
|
Szara Eminencja
|
Hey
U mnie dzisiaj dzień rozpoczety omletem posypanym płatkami owsianymi i nadziany 2 suszonymi sliwkami ![]() Taka piękna pogoda a ja na uczleni do 20 Życze miłego dnia |
|
|
|
#908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedługo już spokojnie będziesz mogła przebiec te 5km ;pCytat:
gratuluję zacięcia ;pa co studiujesz? no do czerwca jeszcze trochę czasu, choć ponoć obrona to pikuś, najgorzej napisać pracę ![]() Cytat:
ja kocham ćwiczyć, jak za długo nie ćwiczę to wariuję :/Cytat:
![]() ja już dzisiaj po owsiance z bananem i pomarańczą. a przed chwilą wypiłam mleko z zaprawą (jakieś 400-500ml ), parę łyżek sałatki (feta 10%, pomidor, ogórek) i kanapka z szynką, serem żółtym i sosem czosnkowym (na jogurcie). A w lodówce studzi się ptasianka - deser, na szczęście dietetyczny, więc sobie na niego pozwolę, a w piekarniku piecze się dietetyczne ciasto - babka cytrynowa oba desery są oczywiście zaczerpnięte z diety Dukana ![]() u mnie 18* i aż chce się żyć
|
|
#909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Studiuję Ekonomię. W tym roku doszłam do wniosku, że średnio się z tym tematem czuję, ale jak zaczęłam to skończę... .No właśnie...napisać pracę. Muszę się zabrać za to porządnie, poprawić I rozdział i pisać kolejny, a straaaaaaaaaasznie mi się nie chce ![]() Też zauważyłam u siebie zależność, że kiedy nie ćwiczę przez jakiś czas to dostaję na łeb, delikatnie mówiąc ![]() Tez zacznę sobie robić deserki dukanowe, bo brakuje mi trochę słodkości : Oj tak, jest pięknie! ![]() Byłam na 2-godzinnym spacerze z psiakiem, niedługo wybieram sie na bieg 9km - no, pewnie wyjdzie marszo-bieg , ale już się cieszęJutro przyjdzie moja odżywka, zamówiłam waniliową, swierdziłam, że będzie najbardziej uniwersalna. Może kiedyś indziej zamówię inną .
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wróciłam
![]() Dziewczyny, stosowała któraś z Was folię spożywczą na ujędrnienie? np. na nogi. słyszałam, że daje efekty
|
|
#911 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Jutro ruszam z Turbo Fire!! |
||
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dzisiaj dzień totalnego obżerania się i zero ruchu... jakiś diabeł we mnie wstąpił, a mój żołądek teraz boli. i dobrze mi tak... :/ jutro na pewno będzie wzrost na wadze, mam nadzieję, że jednak nie przekroczę 58kg.
|
#913 |
|
Zadomowienie
|
40 minut hh, trochę wymachów nogami i 55 minut biego - 9,10km (udało się bez przerw) bosko! ![]() Zjadłam trochę kurczaczka, który został z obiadu od razu po biegu, porozciągałam się teraz i odpoczywam. Warto by było się wykąpać chyba według endomondo spaliłam 690 kalorii podczas biegu. Cieszę się jak dzieciak, a w zasadzie nie jestem jakoś mega zmęczona, cudownie się biegło ![]() ah, wiosna ![]() jeu - czasem takie dni bywają, trzeba się czasem polenić, tymbardziej że Ty już nie masz dużo do zrzucenia i motywacja spada pewnie.. ![]() tysia - zawsze mnie ten kierunek kręcił, na ekonomię poszłam ze względu na to że nie wiedziałam tak do końca gdzie chcę pójść i sugerowalam się, że może znajdę gdzieś pracę po tym. A pracy nie ma po żadnych studiach, więc klapa.. Powodzenia z turbo fire . Skąd zdobyłaś? Torrenty?
|
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
Niestety ja im bliżej 5 roku, tym bardziej się stresuję, że wyląduje z ręką w nocniku.. Ale póki co jestem jeszcze frywolną studentką i staram się nie martwić tylko rozsądnie planować przyszłość
![]() jeu ja też dziś okropnie jem i się nie ruszam... Little z chomika już wszystko pościągałam i nie mogę się doczekać, ta babeczka taka żywa i zachęcająca i te ciała!
|
|
|
|
#915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny, ogarniamy się! nie jemy tyle !!nic Wam to nie da, prócz dodatkowych kilogramów do zrzucenia! |
|
|
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane.
Ja dzisiaj się obżarłam - masakra jakaś :/ Ale na szczęście zrobiłam 2 dzień Turbo Fire i jeszcze hh mnie czeka. Od jutr zrobię sobie w podpisie pasek wagowy, żeby mnie jakoś mobilizował ![]() Czemu weekendy zawsze są najgorsze? |
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam weekendy zawsze najgorsze. chociaż w szkole mam pełno automatów, sklepik i jeszcze 2 kroki do pizzeri
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
tak już jest, że niektórym idzie lepiej w weekendy, a innym gorzej. ja zdecydowanie zaliczam się do tej pierwszej grupy osób, ale nie ma co narzekać, trzeba spiąć pośladki i ruszyć do boju z nową siłą
![]() ja zamierzam do świąt zobaczyć 56kg. uda mi się. są w końcu prawie 3 tygodnie na to, więc jak zbiorę się w sobie i nie będę sobie na za dużo pozwalać to na pewno wszystko świetnie wypali ![]() trzymam kciuki za wszystkie, aby jedzenie było już zdrowe i w małych ilościach, inaczej zamiast przybliżać się do celu ciągle będziemy się oddalać... nawet jeden dzień rozpusty to ok 2-3dni wracania do poprzedniej wagi także nie marudzimy, a walczymy!!!Little - ja bym chciała dodatkowo skończyć ekonomię do mojego prawa, ale to może za jakiś czas. nie wyobrażam sobie studiowania 2 kierunkach na 3 roku prawa, kiedy to najgorszy rok dla studentów jest więc albo będę płacić za studia, albo skończę po prawie już ![]() architektura wnętrz brzmi fajnie w ogóle dużo osób mija się z przeznaczeniem na początku... ale tak to jest jak trzeba decydować o całym swoim życiu w wieku 18-19 lat :/ a nawet 15, kiedy trzeba wybrać profil w liceum..
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Racja...już muszę się ogarnąć- turbo fire i jedzenie poprawne i musi być dobrze! Oo i jak wrażenia po turbo? |
|
|
|
|
#920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej hej
![]() Ja dzis po 1dniowej wycieczce A ruch to byl cały czas :0 2 spacerki po ok 30 minutek a6w 10 min na hh bo mam @ i nie bardzo daję radę bo boli brzuszek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeu, eh z tymi studiami to porażka jakaś bez kitu ja wybrałam jak większość zarządzanie finansami
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
coś mało rozgadane jesteśmy w ten weekend ;p
|
#922 |
|
Zadomowienie
|
Też właśnie to zauważyłam, cały czas jedną stronę męczymy
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko w weekend ale ostatnie dni jakieś ciche są
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieję, że jednak wątek nie upadnie. nabiłyśmy prawie 1000 postów w ciągu 2 tygodni xD to niby jak dobrze pójdzie za 8 tygodni będzie nowy wątek
![]() Smerfetko Ty i tak malutko nagrzeszyłaś przy mnie ja może nie jadłam majonezu i ciasta, tylko podrobione słodycze, ale jednak normalnego jedzenia było sporo... ja się dzisiaj po prostu zapchałam jak nienormalna. ale cóż, nie będę na siebie zła. bo wiem, czuję, że do świat osiągnę wagę 56kg i to będzie mój prezent świąteczny dla siebie. teraz będę się po prostu bardziej pilnować, chyba zacznę nosić gumkę na ręce i będę sobie z niej strzelać, jak zachce mi się podjadać!!!
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Coś Ty Jeu, napewno nie upadnie nie ma takiej opcji w ogóle
wiesz może teraz dziewczynki mają więcej zajęć czy cuś ![]() Ale ten majonez to a i zapomniałam jeszcze o małym kawałku pyszingera ale też nie żałuję bo czuję się dziś bardzo dobrze tylko oby to na wadze się nie odbiło ja do świąt to bym 57 chciała zobaczyć ale czy mi się uda to się okaże bo póki co się nie ważyłam ale w ubraniach czuję taki jaki mały luz ale to może woda wkońcu ze mnie wyparowała A co do gumki na rączki to spoko pomysł będziesz miala zajęcie i nie będziesz o tym myśleć albo kup sobie muline i rób bransoletkę jak o jedzonku pomyślisz
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, niedziela = porażka, jedyny plus to, że byłam na rowerze, a i dodałam do klubu aktualne foto, od jutra startuję, znowu.. ale mam nadzieję, że tym razem będę twarda
|
|
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja się dziś ładnie trzymam, ubiegłam 4 km bez zatrzymania Juz 3 dni biegania za mną, jutro się rano postaram zważyć, czy coś rusza i wznawiam jedzenie owsianki
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Agulaaa, oj sama widzisz że w week każda z nas miała jakieś niepowodzenie no przepraszam prawie żeby nikogo nie obrazić
a o jaki klubie mówisz? bo już któryś raz o tym slyszę a nie mam pojęcia o co to chodzi ![]() Mimi, ![]() podziwiam ja się kurka nie mogę zebrać
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko Choco może zaprosić, jak poprosisz to myślę, że przyjmie![]() ale ja dziś naprawdę przegięłam, pod kompulsy podchodzi;/ muszę się oarnąć, od jutra! |
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to samo... nawet wole sobie nie wyobrażać ile to było kcal bo mi słabo :/
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

gratulacje 

............69
....... .

.
, ale nie wiem czy to można łączyć z aerobami? Z biegania nie chciałabym rezygnować jednak, uwielbiam to 

!!
a i zapomniałam jeszcze o małym kawałku pyszingera