Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 06:58   #1141
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny co za dzien ... Bylam z mama wypozyczyc samochod bo jej jest w naprawie .. No i podjechalismy do sklepu dzieciecego i ... babka wjechala w moj samochod Na szczescie ja bylam w srodku z mama przyszla do sklepu zapytac czy to moje auto bo wlasnie w nie uderzyla. Nie dzwonilismy na policje bo okazalo sie ze jej maz ma warsztat samochodowy pojechalismy no i maja mi dac wycene w poniedzialek Normlnie jak nie urok to stra....a Dobrze ze mnie w aucie nie bylo ehhh ...
Oj, ten pech coś Was nie chce opuścić Dobrze, że nie było Cię w środku. I że babka była uczciwa i się przyznała, a nie zwiała...
Szybkiej naprawy

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zamówiłam ostatnią przesyłkę na all:
- podkładu na łożko do szpitala i od razu na przewijak dla małej
- matki siateczkowe po porodzie dla mnie
- wkładki laktacyjne.

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Wrzuciłam zdjęcia do albumu jak coś to zapraszam

Cytat:
Na wyprawkę do tej pory wydałam 3517 zł I tu w ogóle ubranek nie liczę, bo je dostałam od koleżanki i od mamy. Musze jeszcze kupić to co wam wklejałam + karuzelkę i konika. Więc myślę, ze akurat 4000 zł wyjdą.

Cytat:
Wiecie.. mój mąż jest strasznie wszystkim przejęty i mi codziennie powtarza, ze czas już torbę pakować do szpitala. Powiedział, ze w weekend nie ma zjazdu i akurat wszystkie rzeczy nam przyjdą to sie musimy tym zająć i niech lepiej stoi i czeka.
Cudnie, że się tak angażuje!

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czy żyję kubuś mi się rozchorował w środę wieczorem, dostał wysokiej gorączki, mega mokrego kaszlu i giga kataru, w ciągu swoich 2 lat nigdy tak nie zachorował...okazało sie, ze na jego urodzinach moja siostrzenica już była przyziębiona, o czym moja siostra nie raczyła mi powiedzieć i jak wracali od nas to mała już zagorączkowała, no i zdążyła mojego już zarazić Kubus jest totalnie antylekowy, nie jestem w stanie nic mu podać, ani prośbą, ani sposobem - zero możliwości oszukania go w jakikolwiek sposób...lecieliśmy na czopkach tylko i jednej dawce syropu na kaszel (z 3 dawek). Jeszcze wczoraj do południa gorączkował, nie jadł, nie pił, nie bawił sie, nie opuszczał mnie ani na chwilę, nawet sikać nie mogłam iść bez niego. W piątek i na jutro wzięłam opiekę, ale to zanim się rozchorował, bo w piątek mieliśmy iść na bilans, a ja jutro badania mam robić od rana, bo wieczorem wizyta no i moje wolne spędzam z małym non stop.... jestem wykończona, dopiero dzisiaj gorączka ustąpiła, katarek już malutki, tylko ten flegmatyczny kaszel nadal choć i tak duuużo mniejszy. Mam dość sprzątania rzygów co zaczynał kaszleć to kończyło sie haftem... aż nosem mu szło, mówię wam koszmar!
No to czuję się usprawiedliwiona
Jutro na wizytę i wezmę zwolnienie raczej na pewno, w szkole już wszyscy wiedzą, dyr mnie na rozmowę wziął, chciał moje dalsze plany poznać i liczy, że od semestru zimowego wrócę.... o nie, mowy nie ma, drugi raz nie zostawię tak małego dziecka!
Mam nadzieję, ze na wątku wsio ok, bo czytałam strasznie pobieżnie i tylko kilka stron (nie bijcie), nie miałam jak odpisywać, bo mały non stop ze mną... idę go karmić - juz widzę jak zje na drzemkę 3 godzinną też chyba z nim pójdę bo z tż nie chce
O kurczę, bidulek
Zdrówka dla Kubusia!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 07:06   #1142
agnusek22
Wtajemniczenie

Witajcie kochane!

Tęsknił ktoś? Ja już po moim wyjazdowym weekendzie! Było super, pogoda dopisała, towarzystwo też, no i morze

Zabieram się za nadrabianie

Miłego poniedziałku!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 07:18   #1143
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane Wrzucam fotki pokoju malego
Nie bierz tego do siebie, ale... poprzedni kolor bardziej mi się podobał Jednak najważniejsze, że Wam się podoba
Za to całokształt (ściany, mebelki...) i Twój brzuszek -

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
a kasy tyle uzbierałam, że wózek mogłabym kupić

Cytat:
A na wózek i tak nie wydamy więcej niż 1500zł bo uważamy, że np 3 tys na wózek to po prostu przesada.
Teść oświadczył, że da nam 3 tys na wózek właśnie no i powiedzieliśmy mu, że to za dużo na wózek, to powiedział tak "to kupcie wózek a resztę wydajcie na coś innego, tylko żeby potem nie było że dziecko ma krzywicę, bo daję na porządny wózek"
Ja też bardzo chciałabym znaleźć jak najtańszy wózek, ale jeżeli będzie np. różnica 2 czy 3 kg między takim za 1,5 czy 2 tys., a takim za 3 tys., i jeżeli będzie mnie oczywiście na niego stać, to kupię ten za 3 tys. Niestety, ale przy naszych warunkach mieszkaniowych muszę patrzeć na wagę i na miejsce, jakie zajmuje (zwłaszcza stelaż po złożeniu). No i na pewno musi mieć możliwość wpięcia fotelika MaxiCosi - bezpieczeństwo jest dla mnie najważniejsze, a my sporo jeździmy, więc akurat fotelik nie podlega dyskusjom.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ja jak w piątek wracałam z pracy, to z autobusu widziałam pary z dzieciami na spacerach, to chyba co 2 albo nawet wiekszość to były X-landery właśnie...więc chyba popularne są
U nas też X-landery są bardzo popularne I mnie się bardzo podobają

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Ja wczoraj cały dzień w szkole, no jeszcze z rana na mięsnych zakupach, a dziś też szkoła a potem z TŻ mierzyliśmy działkę przy nowym domku, bo planujemy ładnie ogrodzić go i zrobić przyjemny ogród. No i miejsce na pomidorki już wyznaczone. Teraz nadrobiłam troche zaległości tu, i liczę na jakiś miły późny wieczór z TŻ.
Zazdroszczę ogrodzenia
Na jakim etapie budowy jesteście? Już wykańczacie?
Marzy mi się kiedyś własny domek

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Dzisiaj zaczynamy 21 Tydzien
i tak wygladamy
Kasia Jak ja bym chciała tak wyglądać Masz przepiękny brzuszek! Bardzo zgrabny! I w ogóle szczuplutka jesteś!
Jaką miałaś wagę (i wzrost) wyjściową jeśli można zapytać?

Cytat:
fotka z wczoraj i z zeszłego tygodnia, jak widać, nie ma żadnej różnicy.
Chudzielcu Ty!

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Nikt za mną nie tęsknił...

Ana,
spóźnione, ale szczere życzenia zdrówka, szczęścia, pomyślności, miłości, mnóstwa radości, cudnego Maluszka
i spełnienia najskrytszych marzeń!

mrowinka, ale z Ciebie śliczna dziewczyna

Weekend minął strasznie szybko...
Sobota praktycznie cała spędzona na uczelni. A było tak pięknie Niestety nie mieliśmy nawet chwili by wyrwać się na spacer
Wieczorem przyszli do nas znajomi, posiedzieli do północy, a potem padliśmy oboje na kanapie i obudziliśmy się przed 5 Szybkie mycie i do sypialni... Naprawdę nie pamiętam, kiedy wstałam z łóżka o 10 Niestety głowa mnie bolała (kac po 3 mojito? ) i cały dzień miałam rozwalony. Pogoda już nie zachwycała, więc zrezygnowaliśmy ze spaceru. Mąż pojechał do teściów wymienić opony na letnie, a ja wzięłam się solidnie za kabinę prysznicową, bo mieliśmy już na silikonie zaczątek pleśni (też Wam co parę m-cy wyłazi? ) i trochę kamienia na fugach Także najpierw kret, potem coś na pleśń (chlor czuć do teraz!), potem na kamień, na koniec cif... Ale lśni!
Niestety chyba sobie tym sprzątaniem zaszkodziłam, bo aktualnie bolą mnie lekko płuca, ciężko mi się oddycha i czuję drapanie gdzieś w tchawicy... Chyba się tego nawdychałam Mam nadzieję, że przejdzie - bo przyznaję, że trochę mam stracha...

W sobotę nie byłam u promotorki, bo coś mi się terminy pomyliły i nie mieliśmy seminarium. Mamy teraz w sobotę... Niestety i tak nie mam jej czego pokazać, bo w tym tygodniu muszę solidnie przysiąść do niedzielnego zaliczenia.
W dodatku jak usłyszałam, co powiedziała ludziom którzy już oddali po rozdziale, to ciężko widzę tę moją mgr z tą babką

Dobra, czas zakasać rękawki i zasuwać jak mróweczka

Miłego poniedziałku!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-03-19, 07:21   #1144
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Aaby my domku nie budujemy, mamy po babci dom, w tej samej miejscowości co mieszkamy teraz, tylko z drugiej strony, i ten dom jest ogrzewany i używany ale mało kiedy babcia tam zagląda bo ma "chłopaka" i u niego stale siedzi, więc domek jest dla nas , tylko musimy jeden pokój udostępnić jej, bo może kiedyś "chłopaka" zostawi i zechce wrócić. A dom jest do remontu, no i poprawę bo wiadomo, stare budownictwo, ale widzimy sens naprawić go tak, żeby korzystniej było go wyremontować niż budować nowy ale to nie koniecznie teraz bo w przyszłym roku "szkody górnicze" nam się dołożą do remontu i narazie zrobimy tylko takie "odświeżanie"

a jeszcze Kochana, bo może nie doczytałaś, te kotki to NEVA MASQUARADAE

i ładnie po nadrabiałaś Dziękuję Ci, miły początek dnia

i uważaj na takie środki, osiołku, nie łatwo nimi o zatrucie

Agnusek tęsknili, tęsknili co fajnego nad morzem słychać ? zazdroszczę...

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-03-19 o 07:23
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 07:33   #1145
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaby my domku nie budujemy, mamy po babci dom, w tej samej miejscowości co mieszkamy teraz, tylko z drugiej strony, i ten dom jest ogrzewany i używany ale mało kiedy babcia tam zagląda bo ma "chłopaka" i u niego stale siedzi, więc domek jest dla nas , tylko musimy jeden pokój udostępnić jej, bo może kiedyś "chłopaka" zostawi i zechce wrócić. A dom jest do remontu, no i poprawę bo wiadomo, stare budownictwo, ale widzimy sens naprawić go tak, żeby korzystniej było go wyremontować niż budować nowy ale to nie koniecznie teraz bo w przyszłym roku "szkody górnicze" nam się dołożą do remontu i narazie zrobimy tylko takie "odświeżanie"

i ładnie po nadrabiałaś Dziękuję Ci, miły początek dnia

Agnusek tęsknili, tęsknili co fajnego nad morzem słychać ? zazdroszczę...
Kochana jesteś A nad morze słychać szum i mewy I dużo niemieckiego, bo Niemców było na pęczki

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-03-19, 07:51   #1146
blonde_hair
Zakorzenienie

Dzien dobry

Witam sie z łózkaOgladamy bajki
Stary 2012-03-19, 07:59   #1147
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie, że macie taką możliwość My mamy działkę budowlaną, ale nie wiem, czy kiedykolwiek do budowy dojdzie - przeraża nas budowa i kredyt na nią

Tak tak, doczytałam! Neva są piękne Strasznie podoba mi się umaszczenie typu point

Wiem, i zawsze uważam. Wczoraj też trzymałam ręcznik na pysku, co by za dużo nie wdychać... Ale nie czuję się najlepiej

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 08:36   #1148
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
DLa nas akurat rozłąka nie jest dobra, jesteśmy jedną z tych par, które czują się najlepiej i dogadują się najlepiej jak się widzimy 24/7 . Studia to byłą mordęga, bo oboje nie lubimy rozmów przez telefon i zawsze coś źle zrozumieliśmy jedno drugiego i się tak gromadziło aż do czasu spotkania, gdzie najpierw zamiast się sobą cieszyć to musieliśmy rozplątywać nieporozumienia. A od czasu zamieszkania razem non stop i od czasu, kiedy nie jeździmy nigdzie osobno i pracujemy razem jest rewelacyjnie. Nam nawet przeszkadza jak jedno jest w pracy a drugie co innego robi
My też tak mamy Jesteśmy razem ponad 11 lat i jedyna rozłąka to tydzień kiedy mąż był w delegacji. Strasznie to przeżywaliśmy

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!

Tęsknił ktoś? Ja już po moim wyjazdowym weekendzie! Było super, pogoda dopisała, towarzystwo też, no i morze

Zabieram się za nadrabianie

Miłego poniedziałku!
Hej, a ja właśnie dziś o Tobie myślałam czy już wróciłaś i jak było
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 08:43   #1149
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Hej, a ja właśnie dziś o Tobie myślałam czy już wróciłaś i jak było
Hej kochana! Wróciłam i ogarniam papiery w pracy - a tak mi się nie chce...
Wczoraj wieczorem wróciliśmy. Zmęczeni, ale szczęśliwi Było naprawdę super i już się nie mogę doczekać wakacji...

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-03-19, 09:10   #1150
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
My też tak mamy Jesteśmy razem ponad 11 lat i jedyna rozłąka to tydzień kiedy mąż był w delegacji. Strasznie to przeżywaliśmy

ojej, zazdroszcze
My bylismy w 2,5 rocznym zwiazku na odleglosc, ale niczego miedzy Nami to nie zmieniło

Cytat:
Hej kochana! Wróciłam i ogarniam papiery w pracy - a tak mi się nie chce...
Wczoraj wieczorem wróciliśmy. Zmęczeni, ale szczęśliwi Było naprawdę super i już się nie mogę doczekać wakacji...
super,ze zadowolona

Jakos nie mam nastroju dzis

Musze troche kuchnie ogarnac i pomyslec co na obiad
Stary 2012-03-19, 09:22   #1151
Amani
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!
A ja dziś byłam całe pół godziny w pracy rzuciłam to w pierniki. Pewnie mi nie zapłacą, ale i tak bym wyszła stratna, bo więcej wyłożyłam na dojazdy niż bym dostała do ręki

EDIT: dziś mi się śniło, że jestem w ciąży... i tak bardzo uważałam... eh,piękny sen

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2012-03-19 o 09:24
Amani jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 09:31   #1152
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
oj przepraszamy za przegapienie
Wszystkiego najlepszego, samych cudownych chwil, radości, uśmiechu, spełnienia marzeń no i zdrówka, sto lat kochana
dziękuję

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;33000619]

Ana - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń [/QUOTE]

Cytat:

Ana, wszystkiego dobrego Ci życzę spełnienia marzeń i łez.. ale tylko tych radości

Cytat:
Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

w Lodzi bylo bosko ale tak padam ze tylko rzucilam na Was okiem wybaczcie

Ana sto lat sto lat!!!! spelnienia najskrytszych marzen, duuuuuzoooo milosci, pieniadze tez by sie przydaly i zdrowka : roza:
Super, ze spotkanie udane!

dziękuję pięknie za życzenia

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

Ana, wszystkiej naj naj najlepszego! dużo zdrówka, uśmiechu i spełnienia marzeń
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 09:31   #1153
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Ana*** - wszystkiego najlepszego! Dużo szcześcia, zdrówka i wszelkiej pomyślności

Dzięki

Cytat:

ana - kochana wszystkiego najlepszego!!! Milosci , zdrowka , szczescia oraz spelnienia wszytkich marzen!!!

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Ana,
spóźnione, ale szczere życzenia zdrówka, szczęścia, pomyślności, miłości, mnóstwa radości, cudnego Maluszka
i spełnienia najskrytszych marzeń!

Weekend minął strasznie szybko...
Sobota praktycznie cała spędzona na uczelni. A było tak pięknie Niestety nie mieliśmy nawet chwili by wyrwać się na spacer
Wieczorem przyszli do nas znajomi, posiedzieli do północy, a potem padliśmy oboje na kanapie i obudziliśmy się przed 5 Szybkie mycie i do sypialni... Naprawdę nie pamiętam, kiedy wstałam z łóżka o 10 Niestety głowa mnie bolała (kac po 3 mojito? ) i cały dzień miałam rozwalony. Pogoda już nie zachwycała, więc zrezygnowaliśmy ze spaceru. Mąż pojechał do teściów wymienić opony na letnie, a ja wzięłam się solidnie za kabinę prysznicową, bo mieliśmy już na silikonie zaczątek pleśni (też Wam co parę m-cy wyłazi? ) i trochę kamienia na fugach Także najpierw kret, potem coś na pleśń (chlor czuć do teraz!), potem na kamień, na koniec cif... Ale lśni!
Niestety chyba sobie tym sprzątaniem zaszkodziłam, bo aktualnie bolą mnie lekko płuca, ciężko mi się oddycha i czuję drapanie gdzieś w tchawicy... Chyba się tego nawdychałam Mam nadzieję, że przejdzie - bo przyznaję, że trochę mam stracha...

W sobotę nie byłam u promotorki, bo coś mi się terminy pomyliły i nie mieliśmy seminarium. Mamy teraz w sobotę... Niestety i tak nie mam jej czego pokazać, bo w tym tygodniu muszę solidnie przysiąść do niedzielnego zaliczenia.
W dodatku jak usłyszałam, co powiedziała ludziom którzy już oddali po rozdziale, to ciężko widzę tę moją mgr z tą babką

Dobra, czas zakasać rękawki i zasuwać jak mróweczka

Miłego poniedziałku!

Jak kolorowo dziękuję

jeju uważaj kochana z tak mocnymi środkami, to nie są żarty! nie macie okna w łazience? mnie nawet dusi zwykły żel, płyn do mycia umywalek...

--
Dzisiaj odwiedziłam lidla i kupiłam sobie kalosze w kwiatki Polecam, fajne są
Dziewczyny chyrlam, ze masakra aż wstyd do pracy chodzić, no ale dyr mi zasugerowała, że nie można brać zwolnień... a właściwie powiedziała wprost.
Stary 2012-03-19, 09:36   #1154
emigra
Zakorzenienie

dzien dobry nie nadrobie, nie ma mowy

mama pojechala - uff ! dziecko mam od wczoraj jak podmienione - tylko spi i je, spi i je a jeszcze nocka z soboty na niedziele byla masakra, bo niunia nie spala, tylko cala noc cos ja meczylo i byla niespokojna. Jednak jest wrazliwa na zbyt wiele bodzcow.... za duzo ludzi jej przeszkadza.

Poza tym u nas dobrze chcialam zameldowac ze zyje hih

Ana, zdrowka i szczescie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 09:38   #1155
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że wyjazd Wam się udał A co planujecie na wakacje? - przepraszam, bo chyba mi umknęło

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
jeju uważaj kochana z tak mocnymi środkami, to nie są żarty! nie macie okna w łazience? mnie nawet dusi zwykły żel, płyn do mycia umywalek...
Nie mamy, mamy tylko kratkę wentylacyjną...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-03-19, 09:39   #1156
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny!
A ja dziś byłam całe pół godziny w pracy rzuciłam to w pierniki. Pewnie mi nie zapłacą, ale i tak bym wyszła stratna, bo więcej wyłożyłam na dojazdy niż bym dostała do ręki

EDIT: dziś mi się śniło, że jestem w ciąży... i tak bardzo uważałam... eh,piękny sen
a co sie stalo?

Ale sen

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

mama pojechala - uff ! dziecko mam od wczoraj jak podmienione - tylko spi i je, spi i je a jeszcze nocka z soboty na niedziele byla masakra, bo niunia nie spala, tylko cala noc cos ja meczylo i byla niespokojna. Jednak jest wrazliwa na zbyt wiele bodzcow.... za duzo ludzi jej przeszkadza.

Ana, zdrowka i szczescie
cieszysz sie,ze mama pojechała?
Ale fakt dziecko odczuwa jak sie duzo dziejeFajnie,z e teraz jest spokojniutka a Ty mozesz odpoczac
Stary 2012-03-19, 09:40   #1157
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Rzeczywiście może natłok wrażeń to dla Malutkiej zbyt wiele. Pomyślałam o pierwszym skoku, ale to chyba za wcześnie...
Samych radosnych chwil

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-03-19, 09:41   #1158
onyks
Zakorzenienie

Ana Sto laaat! Sto laaaat! Zdrówka, szczęścia i uśmiechu
Stary 2012-03-19, 09:43   #1159
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
a co sie stalo?

Ale sen

cieszysz sie,ze mama pojechała
?
Ale fakt dziecko odczuwa jak sie duzo dziejeFajnie,z e teraz jest spokojniutka a Ty mozesz odpoczac
pierwszy raz w zyciu

nie dawala mi prawie nic przy malej zrobic... rozumiem, ze chciala sie nacieszyc ale dziecko potrzebuje bliskosci matki a nie babki ... no ale juz nie narzekam
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 09:46   #1160
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
a co sie stalo?
a musiałam się taplać w błocie w grabiami zepsutymi i jeszcze "szef" nas poganiał, że zrobione ma to być ekspresowo. Za nędzne grosze bez umowy. Niepoważny burak. Mi praca fizyczna nie przeszkadza, pomimo mojego wykształcenia, ale bez przesady

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 09:51   #1161
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane Wrzucam fotki pokoju malego

A teraz zmykam na spacer z mezulkiem bede pozniej , obiecuje ze nadrobie
mebelki bardzo łądne a jaki Ty masz śliczny brzusiol

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Dzisiaj zaczynamy 21 Tydzien
i tak wygladamy

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Matko jaki śmieszny ten mój brzuch

fotka z wczoraj i z zeszłego tygodnia, jak widać, nie ma żadnej różnicy.
łał jaką Ty masz figurę To ja niebędąc w ciąży mam brzuch duuzo większy od Twojego!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 09:53   #1162
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Ana, zdrowka i szczescie
dziękuję

Cytat:

Nie mamy, mamy tylko kratkę wentylacyjną...
szkoda...

Cytat:
Ana Sto laaat! Sto laaaat! Zdrówka, szczęścia i uśmiechu
dziękuję

Emigra właśnie tego się boję u mnie... o ile byśmy mieli dziecko mieszkając jeszcze u rodziców
Stary 2012-03-19, 09:53   #1163
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
dziekuje
w sumie tym razem zaopatrzylam sie w body tzw wyszczuplajace (bo pas poporodowy to mi sie podwijal i mnie tylko denerwowal)... bo w koncu narzady wewnetrzne mozgu nie maja i nie wiedza, ze musza wrocic na miejsce
po pierwszej ciazy takiego wynalazku nie uzywalam i dosc dlugo walczylam z "flaczkiem"

A Rita ma sie niezle... lubi cycowac i niestety w ciagu dnia czasem przysypia i sie nie najada... potem musi dojesc ... na szczescie w nocy nie ma tego problemu i jak zassie, to ciagnie do pelna i ladnie przesypia 4-6 godzin... i ogolnie jest spokojniutka i kochana
ja chyba nigdy brzucha po Wojtku nie zrzucę, aż strach siębać jak będę po drugim dziecku wyglądać :P
TO super że Ritka taka kochana
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 09:59   #1164
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
pierwszy raz w zyciu

nie dawala mi prawie nic przy malej zrobic... rozumiem, ze chciala sie nacieszyc ale dziecko potrzebuje bliskosci matki a nie babki ... no ale juz nie narzekam
Napewno chciała Ci pomóc, ale rozumiem na dluzsza mete to meczace

Cytat:
a musiałam się taplać w błocie w grabiami zepsutymi i jeszcze "szef" nas poganiał, że zrobione ma to być ekspresowo. Za nędzne grosze bez umowy. Niepoważny burak. Mi praca fizyczna nie przeszkadza, pomimo mojego wykształcenia, ale bez przesady
i dobrze...nie znosze takiego wykorzystywania
Stary 2012-03-19, 10:10   #1165
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

super,ze zadowolona

Musze troche kuchnie ogarnac i pomyslec co na obiad
O tak Szkoda tylko, że tak krótko. A jak wrócę do domu, to czeka nas prawdziwy powrót do rzeczywistości - fura prania i prasowania...

Cytat:
Hej dziewczyny!

Dobrze zrobiłaś Też miałam kiedyś taki sen - był naprawdę super realistyczny

Cytat:

Ana, zdrowka i szczescie
Fajnie, że wpadłaś! I dobrze, że jest dobrze!

Cytat:
Super, że wyjazd Wam się udał A co planujecie na wakacje? - przepraszam, bo chyba mi umknęło
A jedziemy do Chorwacji!

Ana spóźnione, ale szczere życzenia - wszystkiego dobrego!

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-03-19, 10:18   #1166
onyks
Zakorzenienie

Żabcia, przepiękny pokoik a jaki brzusiu masz fajny

Cytat:

Cytat:
Hej dziewczyny!

Dobrze zrobiłaś

Cytat:

A jedziemy do Chorwacji!
Ooooo A gdzie dokładnie?

Emigra
Stary 2012-03-19, 10:35   #1167
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

Ooooo A gdzie dokładnie?
Do Istrii Byłaś może?

Dziewczynki, jeśli któraś ma ochotę, to zapraszam do k.

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-03-19, 10:44   #1168
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

dziewczynki, trzymajcie kciuki za moją kruszyneczkę, bo dzisiaj na 18.30 mam wizytę strasznie się boję, czy dziecko żyje, czy serduszko bije, czy wszystko z nim dobrze

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:56   #1169
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Do Istrii Byłaś może?

Dziewczynki, jeśli któraś ma ochotę, to zapraszam do k.
Byłam ale na Riwierze Makarskiej, to jest trochę niżej niż Istria. I jeśli macie wybór to polecam te niższe regiony
Gdzieś kiedyś wyczytałam, że "prawdziwa Chorwacja zaczyna sie od Sibenika....i im dalej na poludnie tym piekniej".

I potwierdzam, przejechaliśmy przez całą Chorwację i naprawdę jest olbrzymia różnica między północą a południem.

Ale Wam zazdroszczę, że jedziecie

Cytat:
dziewczynki, trzymajcie kciuki za moją kruszyneczkę, bo dzisiaj na 18.30 mam wizytę strasznie się boję, czy dziecko żyje, czy serduszko bije, czy wszystko z nim dobrze
Trzymamy

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-03-19 o 10:57
Stary 2012-03-19, 11:00   #1170
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam kochana

Cytat:
Byłam ale na Riwierze Makarskiej, to jest trochę niżej niż Istria. I jeśli macie wybór to polecam te niższe regiony
Gdzieś kiedyś wyczytałam, że "prawdziwa Chorwacja zaczyna sie od Sibenika....i im dalej na poludnie tym piekniej".

I potwierdzam, przejechaliśmy przez całą Chorwację i naprawdę jest olbrzymia różnica między północą a południem.

Ale Wam zazdroszczę, że jedziecie

Trzymamy
Zaczynam sobie sama zazdrościć A byłaś dawno? Jak się tam kształtują ceny jedzenia, alkohol? Byliście może w Wenecji?

Zawsze będę wierzyć...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości