Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 10:10   #1711
karolka110
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
My bylismy na ognisku, niestety przez piekna pogode nie bylo kielbasy w sklepie, pewnie wszystkich wzielo na grille i ogniska, a juz nie chcielismy jechac do innego, wiec pierwszy raz w zyciu zjadlam biala kielbase z ogniska

Z wozkiem nie pomoge, mam Espiro Vector 4air i jestem bardzo zadowolona

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

a ten Elancyl to cos jak Mustela?
hmm szczerze nie wiem musteli nie stosowałam, choć na początku miałam zamiar jest to preparat specjalnie dla kobiet w ciąży, więc się skusiłam i na razie nie żałuję
Stary 2012-03-19, 10:12   #1712
Kasik_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Witam
Dzięki za kciukiPrzydaly sie
Z dzidia wszystko ok
Rośnie nam druga długonoga córeczka
Czyli jednak będzie ekonomicznie
Usg super, moja stara ginka jest ciągle super babka Szkoda że nie mam tam bliżej to bym sie chetnie do niej przeniosła
MAmy całe ponad 0,5 h usg na płytce i wogóle z Tż jestesmy bardzo zadowoleni
Potem odwiedziła nas moja kuzynka z swoją drójką urwisów(2 i 3,5 r) mała tak sie wybiegała i wyszalała ze już śpi
Ale super było i juz tak wiosennie

I to i to Wyscig szczurów nie uznaje 2 ciąży w ciągu 2 lat
Cześć dziewczyny

Linzey gratuluję długonogiej córeczki

Soleilka fajnie , że już jesteś z Nami ,a Tobie gratulacje z synusia , musisz teraz się oszczędzać

Dziewczyny zaczęłam według niektórych kalkulatorów ciążowych[B] 7 miesiąc, a już na pewno trzeci trymestr

Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:15   #1713
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaczęłam według niektórych kalkulatorów ciążowych[B] 7 miesiąc, a już na pewno trzeci trymestr

super ale ten czas leci
ja w sobote zaczynam 6 miesiąć.
Niedlugo do porodow będziemy sie szykowac

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:15   #1714
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
masakra
Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja jestem załamana

Już drugą noc z rzędu miałam taką noc, że masakra, dzisiaj już myślałam że pojade na ostry dyżur, małż w stresie, ja w jeszcze większym. Mam cały czas twardy brzuch, a jak nospa przestaje działać to boli jak cholera.
Jadę dzisiaj do ginki bo strasznie się boję, że przez ten mój kaszel coś nie tak jest.
Najgorzej będzie jak wrócę ze skierowaniem na patologie, nawet koszuli nocnej nie mam
Nigdy mnie nie bolał brzuch, no może na początku ciąży 6-7tydzień ale to nie w takim stopniu

Wczoraj poszłam do internisty z powodu tego przeziębienia ale powiedziała że to się na antybiotyk nie kwalifikuje, że powinno przejść, na kaszel biore drosetux, ale jakoś nie widzę poprawy. Na dodatek zasugerowała mi wizytę u kardiologa bo jakieś szmmery na sercu słyszy
ojej to marsz an wizyte do lekarza!!!!!!!!!!!! 3mam by było dobrze!
Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
ja właśnie biorę Femibion Classic, bo cena jest fajna, ale teraz chciałam DHA do tego w takim razie jaki Omega bierzesz w tym zestawie??
tak własnie dodama mi omega 3 do tego i mowi ze na jedno wychodzi a duzo taniej
Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Jak masz ciemne włosy, to rudy będzie super! a co do snu to będziesz się czerwienić jak będziesz z nim rozmawiać
tak mam ciemne wlosy i przyznam ze po dzisijesyzm dniu jak go zalozyłam to mimo iz raził w sloncu jestem zadowolona ładnie wygląda i bałam sie z emoze bedzie taki pomarańcz, ale nie jest normlanie rudziutki
a cod o gina to czerwienic sie bede dopiero jak bede na fotelu rozkraczona bo w snie tez była taka scena........

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:16   #1715
Sala
Rozeznanie

Też używam Elancylu, ale nie mam aż tak dużego zużycia Zaczęłam gdzieś w połowie 2. miesiąca, smaruję się raz dziennie (bo wieczorem mi się już nie chce), ale tylko w "kluczowych" miejscach, czyli brzuch, piersi, pośladki, uda. Na resztę nóg czy rąk nakładam normalny balsam nawilżający. Nie wykończyłam jeszcze pierwszej 400ml butelki. Jak na razie rozstępów nie mam, choć w okresie dojrzewania szybko wyskoczyły mi na pośladkach

Aha, i Elancyl warto kupować w Internecie i szukać promocji na opakowanie 400ml. Ceny stacjonarne są straszne.
Sala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:17   #1716
Ahawaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Wczoraj była tak ładna pogoda, ze pojechałam na car boots ( jest na świezym powietrzu i duzo zalezy od pogody) no i strasznie jestem zadowolona

kupiłam troche ciuszków dla synka i za wszystk zapłaciłam 10 funtów
mam fajny, nowy polarek, chyba z 2 bluzy i 2 sliczne sweterki. Do tego body, spioszki i koszulki. Bardzo sie ciesze za chwile musze wstawic to do prania.
No i w koncu musze zaczac spisywac moj stan razem z rozmiarami, ale nie kupowac czasami niepotrzebnych rzeczy... a to tak kusi
Super !!! Jak wypierzesz to pokaż co kupiłaś. Ja też czekam kiedy zaczną się u nas car booty i będę mogła wyszperać coś fajnego. Jak narazie kupuję tylko na ebay

Co do wózka to nie pomogę, ale zauważylam, że są one w UK bardzo popularne.

Dzień dobry Dziewczyny.
U mnie jak narazie piękny poranek. Ciekawe tylko jak długo ta pogoda się utrzyma. Muszę iść na zakupy, pomyśleć co ugotować i zrobić prasowanie bo mam spore zaległości w tym temacie
Ahawaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:18   #1717
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sala Pokaż wiadomość

Dziewczyny ze Śląska, widzę, że ciekawa dyskusja o szpitalach się wywiązała... Ja w sumie najbliżej mam do Gliwic, dawno temu ten szpital miał masakryczne opinie, zdziwiłam się, jak ktoś mnie uświadomił, że niby od paru lat jest bardzo OK, więc też go rozważam. A jak u Was ze szkołami rodzenia, jeśli się zdecydowałyście, to gdzie?
ja będe rodzila w tym szpitalu w Gliwicach tam jest też szkoła rodzenia trwa 7tygodni koszt 300zł ale jeszcze nie zdecydowałam mam czas do początku kwietnia.
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
super

no to się wyjazd udał, super

Ja tak podładowałam akumulatorki przez ten weekend, że mimo tego, że wczoraj byłam padnięta to jeszcze przed snem wyszorowałam łazienkę i zrobiłam nieco porządku w garderobie

a poza tym chciałam sobie kupić buty w CCC albo Deichmannie i albo mnie cisną w palca, albo twarde i czuć że będą obcierać. Musimy na tygodniu wybrać się chyba do większego CH, bo nie mam w czym chodzić...
ja kupiłam w sobotę baleriny w ccc ale tak szczerze to nie było żadnych fajnych butów większość wysokie a jak z małym obcaskiem to wyglądały na babcine
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:19   #1718
prince_polo
Zakorzenienie

tak mnie rozbolała ta nerka czy juz ch.uj wie co to ze musiałam wrocic do domu, nie dawałam rady isc szybkim tempem i jednoczesnie spokojnie oddychac wiec zakupiłam jedynie jedne majteczki i koszule nocna do szpitala ale taką za 14 zł(bo była przeceniona) całą granatową Denerwuje mnie juz pizama, i dresy 3/4 _bow dresach przewaznie jestem dlatego kupiłam koszule. Ale upatrzyłam sobie ejszcze jedną rózowa całą z jakims nadrukiem ale juz nie miałam sily isc do innego sklepu ktory jest na drugim piętrze. Musialam wrocic do domu wzielam nospe, masuje i leze na lewym boku.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-19, 10:19   #1719
anna99302
Zadomowienie

Cytat:

JUŻ?? WOW! no tak jesteś pierwsza na liście gratulacje

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
:

tak mam ciemne wlosy i przyznam ze po dzisijesyzm dniu jak go zalozyłam to mimo iz raził w sloncu jestem zadowolona ładnie wygląda i bałam sie z emoze bedzie taki pomarańcz, ale nie jest normlanie rudziutki
a cod o gina to czerwienic sie bede dopiero jak bede na fotelu rozkraczona bo w snie tez była taka scena........

A u mamuś marcowych zastój kilkudniowy... 8 dziewczyn ma przenoszoną ciążę. Pewnie się ruszą przy pełni.

Edytowane przez anna99302
Czas edycji: 2012-03-19 o 10:24
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:20   #1720
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:

tak własnie dodama mi omega 3 do tego i mowi ze na jedno wychodzi a duzo taniej
a z jakiej dokładnie firmy masz to omega??jakąś Ci poleciła czy obojętne??
Stary 2012-03-19, 10:21   #1721
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
tak mnie rozbolała ta nerka czy juz ch.uj wie co to ze musiałam wrocic do domu, nie dawałam rady isc szybkim tempem i jednoczesnie spokojnie oddychac wiec zakupiłam jedynie jedne majteczki i koszule nocna do szpitala ale taką za 14 zł(bo była przeceniona) całą granatową Denerwuje mnie juz pizama, i dresy 3/4 _bow dresach przewaznie jestem dlatego kupiłam koszule. Ale upatrzyłam sobie ejszcze jedną rózowa całą z jakims nadrukiem ale juz nie miałam sily isc do innego sklepu ktory jest na drugim piętrze. Musialam wrocic do domu wzielam nospe, masuje i leze na lewym boku.
Klapsy powinnaś dostac za to latanie! Co rusz to gdzieś biegasz. Poodpoczywaj kilka dni, to w końcu ci się poprawi! Łobuzie jeden!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 10:21   #1722
Linka25
Zakorzenienie

Paula witaj z powrotem
Malwina trzymam kciuki badanie wypadło dobrze

Cytat:
hmm szczerze nie wiem musteli nie stosowałam, choć na początku miałam zamiar jest to preparat specjalnie dla kobiet w ciąży, więc się skusiłam i na razie nie żałuję

Ja stosuję właśnie Mustelę i ten:
http://www.domzdrowia.pl/68374,liera...ow-100-ml.html

ten drugi preparat nie jest chyba zbyt popularny
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:22   #1723
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:

trzeci trymestr
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:22   #1724
Ahawaa
Raczkowanie

Cytat:

Gratulacje !!!!
Ahawaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:24   #1725
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
A u mamuś marcowych zastój kilkudniowy...kilka dziewczyn ma przenoszoną ciążę. Pewnie się ruszą przy pełni.
No to jeszcze trochę poczekają, bo w czwartek jest dopiero nów
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 10:24   #1726
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Linzey gratuluję długonogiej córeczki

Soleilka fajnie , że już jesteś z Nami ,a Tobie gratulacje z synusia , musisz teraz się oszczędzać

O kurde... już!? Jak ten czas szybko leci, gratuluję

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:24   #1727
karolka110
Wtajemniczenie

[QUOTE=Sala;33008281]Też używam Elancylu, ale nie mam aż tak dużego zużycia Zaczęłam gdzieś w połowie 2. miesiąca, smaruję się raz dziennie (bo wieczorem mi się już nie chce), ale tylko w "kluczowych" miejscach, czyli brzuch, piersi, pośladki, uda. Na resztę nóg czy rąk nakładam normalny balsam nawilżający. Nie wykończyłam jeszcze pierwszej 400ml butelki. Jak na razie rozstępów nie mam, choć w okresie dojrzewania szybko wyskoczyły mi na pośladkach

Aha, i Elancyl warto kupować w Internecie i szukać promocji na opakowanie 400ml. Ceny stacjonarne są straszne.[/ QUOTE]

ja mam troszkę większe zużycie ale w sumie teraz jakbym była w połowie 3 butelki 150ml, więc w sumie wychodzi na to samotez smaruję tylko uda, pośladki, biodra, brzuch i piersi
i tak jak piszesz warto przez neta 400 ml- ok 100 zł na allegro jest kilka opcji
Stary 2012-03-19, 10:25   #1728
anna99302
Zadomowienie

Ale to dlugo mają przenoszone bo np. po 9 dni!
Stary 2012-03-19, 10:25   #1729
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
wrcilam po 3 dniach szkoly na razie nadrobilam dzisiejszy ranek ale postaram się i resztę Egzamin zdany na 4,5 i ogolnie 5 z cwiczen wiec jestem zadowolona
za 2h zmykam w odwiedziny do pracy, pewnie wroce pozno i znowu bede mialam mnostwo zaległosci.
ostatnio niestety moj brzuch stal sie wrazliwszy...jak wysiadam z auta i musze go nadwyrezyc boli mnie jak cholera nie wiem czymiesnie naciagam czy co sie dzieje
i oczywiscie waga rosnie..bede mega sloniem...zycie ograniczam sie jeszcze bardziej ale chyba nic mi to nie pomaga wyniki mam dobre tsh tez spadlo- wiec to nie przez tarczyce...ale tz sstwierdzil, ze mam tak mega wielki brzuch i piersi i pewnie dlatego waga tak idzie...oczywiscie tluszczyk tez jest....oki pozrzedzilam milego popoludnia 3mam kciuki za wizyty!
Cytat:

Już drugą noc z rzędu miałam taką noc, że masakra, dzisiaj już myślałam że pojade na ostry dyżur, małż w stresie, ja w jeszcze większym. Mam cały czas twardy brzuch, a jak nospa przestaje działać to boli jak cholera.
Jadę dzisiaj do ginki bo strasznie się boję, że przez ten mój kaszel coś nie tak jest.
Najgorzej będzie jak wrócę ze skierowaniem na patologie, nawet koszuli nocnej nie mam
Nigdy mnie nie bolał brzuch, no może na początku ciąży 6-7tydzień ale to nie w takim stopniu

Wczoraj poszłam do internisty z powodu tego przeziębienia ale powiedziała że to się na antybiotyk nie kwalifikuje, że powinno przejść, na kaszel biore drosetux, ale jakoś nie widzę poprawy. Na dodatek zasugerowała mi wizytę u kardiologa bo jakieś szmmery na sercu słyszy
mam nadzieje, ze nie bedzie potrzeby skierowania do szpitala..3mam kciuki kochana oby bylo dobrze!!

a propo. na studiach mam fajna babke od edukacji, na wykladach mowila o potrzebach niemowlakow w pierwszym roku zycia itp.. i polecila ksiazke doswiadczonej poloznej Tracy Hogg "język niemowląt"- ja ja mam i jestemm zadowolona...
sas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 10:28   #1730
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
a z jakiej dokładnie firmy masz to omega??jakąś Ci poleciła czy obojętne??
sama mi dała takie duze opakowanie pisze OMEGA 3 polfa Łódź
Cytat:
Klapsy powinnaś dostac za to latanie! Co rusz to gdzieś biegasz. Poodpoczywaj kilka dni, to w końcu ci się poprawi! Łobuzie jeden!
ale ja lezałam 2 tyg plackiem w domu. A ze szyjka mi sie jednak nie skraca na szczescie to gin mi pozwolił spacerowac jak wychodze z domu to nie boli mnie. Ja niewiem kiedy złapie ból. W nocy leze tez lackiem a boli ze 3 razy .

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-19, 10:31   #1731
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

o wow, ale ten czas leci, gratuluję

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość

ja kupiłam w sobotę baleriny w ccc ale tak szczerze to nie było żadnych fajnych butów większość wysokie a jak z małym obcaskiem to wyglądały na babcine
no właśnie szukałam czegoś na jakimś malutkim obcasiku i

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
wrcilam po 3 dniach szkoly na razie nadrobilam dzisiejszy ranek ale postaram się i resztę Egzamin zdany na 4,5 i ogolnie 5 z cwiczen wiec jestem zadowolona
gratki

Małż wczoraj wieczorem jakąś sałatkę wymodził, idę spróbować co tam on wykombinował

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:34   #1732
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
sama mi dała takie duze opakowanie pisze OMEGA 3 polfa Łódź
taki?
http://www.i-apteka.pl/product-pol-2...-kapsulek.html
Stary 2012-03-19, 10:37   #1733
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
połóz się czasami z takimi bólami nie ma zartów

Cytat:
hej dziewczyny
za 2h zmykam w odwiedziny do pracy, pewnie wroce pozno i znowu bede mialam mnostwo zaległosci.
ostatnio niestety moj brzuch stal sie wrazliwszy...jak wysiadam z auta i musze go nadwyrezyc boli mnie jak cholera nie wiem czymiesnie naciagam czy co sie dzieje
i oczywiscie waga rosnie..bede mega sloniem...zycie ograniczam sie jeszcze bardziej ale chyba nic mi to nie pomaga wyniki mam dobre tsh tez spadlo- wiec to nie przez tarczyce...ale tz sstwierdzil, ze mam tak mega wielki brzuch i piersi i pewnie dlatego waga tak idzie...oczywiscie tluszczyk tez jest....oki pozrzedzilam milego popoludnia 3mam kciuki za wizyty!
super, ze na uczelni poszło ok

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:38   #1734
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny

mam nadzieje, ze nie bedzie potrzeby skierowania do szpitala..3mam kciuki kochana oby bylo dobrze!!

a propo. na studiach mam fajna babke od edukacji, na wykladach mowila o potrzebach niemowlakow w pierwszym roku zycia itp.. i polecila ksiazke doswiadczonej poloznej Tracy Hogg "język niemowląt"- ja ja mam i jestemm zadowolona...
mam tak ksiazke, fajna, dopiero zaczęłam czytac
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:39   #1735
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Wczoraj bylismy na grillu, tak za mną chodziła taka kiełbaska, ze masakra mam nadzieje, ze na nastepnego grilla juz nie bede musiała tak długo czekac

wczoraj dostałam propozycje odkupienia wozka (zestaw) Quinny za 160 funtow.
Podobno ma te wszystkie gadzety i niby wypasiony na maxa... Szczerze mowiąc nie myslalam jeszcze o wozku jakims wymarzonym, ale moze macie jakies doswiadczenie, znacie jakies opinie o nim??
ooooooo mój sąsiad wczoraj grillował i zapach tak się niósł że nabrałam ochoty ale kiełbasy w domu nie było na następny weekend na pewno zrobimy swojego grilla

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:42   #1736
hanjah
Zakorzenienie

Jeju, jak mi się grill marzy Musimy coś zorganizować ze znajomymi Bo u nas nie ma miejsca gdzie (chyba że na balkonie), a u nich jest kawałek trawki za domem i nawet jakieś ławki
Tylko niech się troszkę cieplej zrobi

Miałam iść na pocztę, ale się okazało że mam za małą kopertę na to coś... W ogóle to miałam godzinę temu wyjść a znów na wizażu utknęłam
Stary 2012-03-19, 10:42   #1737
karolka110
Wtajemniczenie

jaki magnez polecacie??
Stary 2012-03-19, 10:43   #1738
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Niby nie jest, ale wyobraź sobie że wstajesz wiele razy w nocy i dajesz cyca... wygodnie byłoby się gdzieś rozwalić ja mam jakiś w pokoju postawię koło łóżka, nie będę specjalnie kupywać, mam nadzieję że się sprawdzi
Myślałam, że będę karmić biorąc dziecko do łóżka, a w dzień gdziekolwiek, nie z bardzo mamy fundusze na kolejny wydatek, ale jak się w praniu okaże niezbędny wtedy pomyślę
Cytat:
ZA TO JAKI MIAŁAM SEN. PO KAZDYM PRZEBUDZENIU I ZA KAZDYM RAZEM JAK USNEŁAM (CAŁĄ NOC) SNIŁ MI SIE MÓJ GINEKOLOG ze mi miłosc wyznał, i robił ciągłe podchody do mnie......

No aja cykne zdj ubranek, i musze zliczyc ile czego mam
aaaa wczoraj amma mi powiedziala ze babcia kzała jej sie rozgladnac za wyprawka ma zamiar mi kupic!!!
Ad1. ale sen Ale jak ten Twój gin młody i przystojny to się nie dziwię
Ad2. jak miło, że mama i babcia mają ludzkie odruchy względem Ciebie i Dzidzi
Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam z tej aukcji http://allegro.pl/feminatal-metafoli...174589967.html to chyba w miarę ok cena czy nie? jak kiedys placilam w aptece to mi wyszło prawie 60 pln... a tutaj zamówiłam sobie 2 opakowania. Czy ta cena jest ok?

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Ciastek, mi się za to dzisiaj śniło... że zaczęłam się massturbować w łóżku, bo byłam pewna że jestem sama w sypialni no i tak się zabawiam a tu nagle słyszę głoś Tż bo cały czas leżał obok we śnie byłam tak zawstydzona i zażenowana że aż się obudziłam hehehee chyba mi seksu brakuje
Ad1. cena wydaje sie być ok
Ad2.kolejny niezły sen
Mi z kolei się śniło, że wspinałam się z brzuchem na jakieś skały i spadłam, obudziłam się jak wisiałam za jedną rękę i zaraz miałam zlecieć w przepaść
Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
Wszystkie bierzecie ten femibion?? Jest najlepszy?? W mojej aptece 47zł więc chyba drogo
Ja biorę Femibion Natal1 bo mi mąż w 1 trymestrze nakupił tyle, że muszę zużyć, do tego biorę Omega3 takie
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Straszne i znów na Śląsku...
Cytat:

Może jednak warto żeby Cię do szpitala położyli, porządnie Cię przebadają i dowiesz sie co jest przyczyną tych bóli. Koszula to żaden problem, moze kup sobie w drodze do gina albo wyśli tż
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:43   #1739
Soleilka
Zakorzenienie

Hej

Czeka już na mnie porcja lekarstw, ale łykać mi się nie chce

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:45   #1740
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej

Czeka już na mnie porcja lekarstw, ale łykać mi się nie chce
Pomyśl że to dla dziecka!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości