|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Cytat:
![]() Przed chwila kliknęłam ten Elancyl, oby pomógł ![]() Brzuszek masz sliczny Cytat:
To nosidełko ma bardzo dobre opinie, ale jest drogie aTobie udało się po dobrej cenie ![]() Cytat:
zgrabniutki jak cała Ty![]() Cytat:
![]() Tak czy inaczej gratuluje wyników i tego że masz już tę przyjemność za sobą ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Duuuży jest!
Przynajmniej dla mnie duży dziękuję |
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
chce być mamą
dopiero teraz załapałam że pewnie chodziło Ci o 1 % ?? Ja już niestety komuś obiecałam - znajomym których dziecko urodziło się w 29 tc. z wieloma wadami rozwojowymi Mała nie wyzdrowieje ale można ulżyć jej w cierpieniu...
|
|
|
|
#1805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zanim zaczęłam używać, to jakiś rozstęp zaczął mi się robić, taki maleńki, ale teraz już nie mam nic i tż twierdzi, że jakieś inne, które miałam są mniej widoczne.sas, gratuluję wyników w szkole Pełen szacunNie smutaskuj się tą wagą, skoro nic nie możesz na to poradzić. Jak skończę "Pierwszy rok życia dziecka", to koleżanka ma mi pożyczyć właśnie "Język niemowląt". |
||||
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ty sie szczuplutka wydajesz Taka bardzo drobna.
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też jak to słuchałam
Ciekawa jestem właśnie co dalej się tam działo, oni siedzą? Bo jestem właśnie wysoka i drobna |
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, to zaraz zabieram się za opisywanie wózków, które widziałam w sobotę. |
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów. Szłam powolutku, spacerkiem bo nigdzie mi się nie spieszyło a i tak się zmęczyłam
Co to będzie potem...
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
też z niej jestem bardzo zadowolona
a dzisiaj jak mi starczy sił zrobię sobie domowe bounty
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-03-19 o 13:42 |
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
No to będzie z kilogram, to i tak jestem 2+ co mnie cieszy
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno nie kupię Mura4 i X-landera, ponieważ ani jeden, ani drugi nie ma amortyzacji. Poza tym w Mura4 bardzo nie podobał mi się materiał. Wózek ten jest sztywny i w ogóle nie wygląda na swoją cenę.
X-lander XQ był moim faworytem, ale niestety sztywne zawieszenie skreśla go z listy. Upatrzyłam sobie za to TAKO Warrior, ale niestety w domu przeczytałam opinie, które mnie zmartwiły. Jednak został wydany TAKO Warrior GT, w którym poprawione zastały wszystkie te elementy, o których czytałam, że są słabe. I teraz to jest mój faworyt. W sobotę jedziemy do Wrocka, to jeszcze przyjrzymy się wózkom firmy TAKO. Mają niesamowity system amortyzacji, są ładne, posiadają wszystkie funkcje, na których mi zależało. Taki GT dorwałam w necie nawet za 1250zł ze wszystkim. Widziałam też wózki JEDO, którymi warto się zainteresować, ale jakoś TAKO tak mnie ujęły, że już nie chciałam się tym JEDO przyglądać. ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Babcia właśnie dzwoniła, że chce mnie wziąć na zakupy do sklepu z odzieżą ciążową Dojadam drugie śniadanie i zmykam |
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
wziełam przecwbolowa i przeszło wkoncu. Moge odetchnac!
robie obiadek Tz juz wraca do domu.przyjaciolka zadzwoniła ze ma dla niuni mojej 3 reklamowki ciuszków w piatek przywiezie gdzie ja to bede tzrymac
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys tez pisali o rodzicach, z jakiegos innego panstwa, ktorzy byli tak uzaleznieni od gier online, ze zaglodzili na smierc wlasne dziecko. Nie pamietam tylko czy to byl noworodek czy niemowle. To dobrze U mnie wrecz przeciwnie
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pisałam ostatnio że od grudnia przytyłam tylko 2,9 kg. To nie za mało jak na 24. tydzień?
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2012-03-19 o 14:09 |
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z UK !
Macie pojęcie jak długo trwa wyrobienie tymczasowego paszportu dla dzidzi? Troszke czytałam na stronce konsulatu. Chcielibyśmy na jesień zrobić maleństwu chrzciny w PL i stąd pytanie. |
|
|
|
#1821 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jak woda...ja też mam "Język niemowląt", nieraz podczytuję - podoba mi się Soleilka brzusio piękny, a Ty z nim zgrabniutka!!
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1823 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluję 100 do porodu Cytat:
![]() Soleilka miałaś udaną współlokatorkę na sali Apel widziałam, ale 1 % przekazuję na synka kuzynki mojej mamy. Chłopaczek urodził się w 30 tc i ma szereg wad. Wymaga ciągłej rehabilitacji. Ah akcja związana z 1 % jest bardzo szczytna i wielu osobom może pomóc, a z drugiej strony wiąże się to z takim ogromem nieszczęść.... Cytat:
http://www.aptekavolfarm.pl/?name=natal&x=0&y=0&form=1 Chwilowo niedostępne, ale pewnie zaraz będzie. Kupowałam w jakiś weekend i wtedy przesyłka była gratis
|
|||||
|
|
|
#1824 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
PIĘKNY Cytat:
Cytat:
ja wczoraj wygrałam koszulke z h&m odcinaną pod biustem Ja już po glukozie dziewczyny, nie było tak żle ten napój był do przeżycia i nawet mi smakował Karolinka zaraz powie, że to chyba inny rodzaj glukozy Ale dało się przeżyć, pokuta jestem z obu stron i byłam tak głodna że myślałam że normalnie ...ale zjadłam właśnie kanapke z szynką i pyszną sałatką i herbatką, ahhh jak to mało do szczęścia potrzeba ![]() Wyniki za 3 dni...mają dzwonić jak będą złe i umawiac mnie z dietetykiem, a jak dobre to będzie głuchaaa cisza ![]() Zaraz przychodzi do nas położna rozmawiac o porodzie, o diecie, witaminach itp. O wizycie na porodówce więc idę ogarnąć się troszke ![]() Ahhh i kupiłam sobie balsam w body shopie były na przecenie za 2funty, uwielbiam te zapachy Buziaki miśki |
|||||
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazda z nas tyje inaczej...
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę w końcu odebrać wyniki na cytomegalię. Zrobiłam miesiac temu (po raz pierwszy) i jeszcze nie odebrałam. Robiłyście?
Czytałam o badaniach na listeriozę - ponoć rzadko który lekarz potrafi je zinterpretować, no chyba że spec od chorób zakaźnych
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tej pory wyniki miałam ok. Jutro mam wizytę u gina, ale w innej sprawie. A do położnej idę dopiero za miesiąc... Cytat:
Teraz trochę zasady składania wniosków się zmieniły-trzeba się najpierw umówić online. Papiery o paszport złożyliśmy jak Dorotka miała 6-7 tygodni. My też chcemy chrzcić dziecko w Polce, a wyjazd planujemy na październik/listopad. |
||
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Ja mam chyba 20,1 Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Chciałam się Wam pochwalić, że zaproszono mnie do szkoły rodzenia od 30 tc
|
|
|
|
|
#1830 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo ja teraz patrzę już tylko na to zestawienie, które mamy na pierwszej stronie (coby jednolicie było), i wg niego do trzeciego trymestru to nam jeszcze dwóch tygodni brakuje ![]() Cytat:
. Jak rzeczy są ciasne tylko w brzuchu, to pół biedy, jak tylko w biuście - też pół biedy. Ale jak i w brzuchu, i w biuście, to już koniec, absolutnie nie da się nosić (bo i pod pachami piją, i na plecach się marszczą i w ogóle wyglądają do dupy). Ja mam teraz cycory dobre dwa rozmiary większe i szlag mnie trafia, bo się okazało, że nici z moich ambitnych planów chodzenia w bluzkach sprzed ciąży .Cytat:
![]() Cytat:
a w żyłę kłuli mnie chyba w związku z czym innym - zdaje się, że to było powtarzanie badania przeciwciał, ale nie dam głowy (jak zwykle słuchałam jednym uchem) |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

zgrabniutki jak cała Ty
(tego się właśnie spodziewałam)

Mała nie wyzdrowieje ale można ulżyć jej w cierpieniu... 
Zanim zaczęłam używać, to jakiś rozstęp zaczął mi się robić, taki maleńki, ale teraz już nie mam nic i tż twierdzi, że jakieś inne, które miałam są mniej widoczne.

więc idę ogarnąć się troszke
.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)