|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
A znacie http://www.figl.pl ?
Tam sporo koszul. Moge pomóc jak napiszecie czego szukacie, bo robiłam rozeznanie trochę. Wolicie lekkie oversize, czy bardzo dopasowane, dekolt itp itd? |
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Znam Figl z sieci, ale nie mam żadnej rzeczy od nich.
Ja nawet nie wiem, czego szukam. Chciałabym po prostu fajnie wyglądać i dobrze się czuć. Oversize raczej nie dla mnie, dekolt może być, choć chyba wolę po prostu rozpiąć górne guziki. |
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wrażenie, że z powodu mojego brzucha po prostu NIE MOGĘ nosić koszul, szczególnie wpuszczonych...
Aktualnie mam bardzo wystający brzuch... Nie lubię tego, dlatego chodzę głównie w sprytnych sukienkach lub w dżinsach i sweterkach odpowiednio rozpiętych/zapiętych....
Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2012-03-19 o 11:39 |
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, mogę wszystko kupować przez Internet za wyjątkiem koszul
za duże ryzyko nietrafienia, do tego wymagająca jestem jeśli chodzi o dopasowaniez koszulami oversize/mniej dopasowanymi byłoby łatwiej, te, które wklejałaś są świetne, tylko właśnie na szczupłe sylwetki |
|
|
|
#4326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Leń ![]() I potwierdzam, że ciężko kupić dobrze dopasowaną. Ja kiedyś kupiłam kilka fajnych i krawcowa pogłębiała mi zaszewki w talii, dzięki temu na biuście się nie rozchodziła i była lepiej dopasowana. raz też przyszyłam po prostu guziki do dziurek i zakładałam koszulę przez głowę. Zauważyłam, że guziki się rozchodzą, bo tak jest a nie dlatego, że koszula jest za mała. Wystarczyło zszyć ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Porozglądam się, jak trafię na coś ciekawego to dam znać.
A w ogóle - myślicie, że robię sobie krzywdę oversizem? Dla kogo są takie kroje? Edit: Miskowa: nie mam nic z figla, ale na wizażu jest ich wątek. Ad prasowania: ja nienawidzę i prawie tego nie robię )Koszula z polyestru się praktycznie nie mnie, po wyschnięciu w tempie ekspresowym jest do założenia. Przynajmniej ta z samoa.pl, bo koszul tego typu nie mam wiele, kupiłam na egzamin, ale sprawdza sie też na codzień jeśli wiem z czym zestawić, żeby zbyt biurowo mi nie wyszło. Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2012-03-19 o 11:41 |
|
|
|
#4328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może wystarczyłoby mi się nie przejmować ![]() Cytat:
Przyszywanie guzików - bardzo sprytne i też tak czasem robię, o ile materiał koszuli jest taki, że się przez głowę da wciągnąć
|
||
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Oversize jest fajny dla wyższych i bardzo szczupłych dziewczyn (chudych).
Co do samopoczucia - widziałam ostatnio dziewczynę o bardzo kobiecej sylwetce, masywnych udach i biodrach, która miała na sobie bardzo dopasowane, lejące się beżowe spodnie. Najpierw byłam w szoku, że "z taką figurą tak się baba ubrała" (a nie należę do osób, które śmieją się z ubioru innych osób), ale jak spojrzałam po raz drugi, widziałam, że dziewczyna jest pewna siebie i raczej wygląda na zadowoloną, to pomyślałam "w sumie czemu nie?" ![]() Ja nigdy nie byłam do końca zadowolona ze swojego wyglądu. Najbardziej lubię swoją twarz, ale od jakiegoś czasu nawet ona mi się przestaje podobać, jakaś taka krzywa i grymaśna jest
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie zadowolenia z własnej sylwetki, stylu ubioru, ostatnio natknęłam się na ciekawy projekt: http://mojeuniformy.blogspot.com/
ta sama osoba przedstawiona jest w trzech odsłonach: nago, lubię, nienawidzę. Zdjęcie może dużo nam powiedzieć o człowieku i jego stosunku do własnego ciała, strojów, idąc dalej stylu życia, poglądów. |
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny blog, projekt. Ja bym nie miała odwagi na wstawienie swojego nagiego zdjęcia do netu, mimo tego, że widzę tam dziewczyny zdecydowanie bardziej 'puszyste' niż ja.
Debrah, na jaki temat robisz prezentację? Ok, już napisałaś zignoruj moje pytanie
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-03-19 o 13:26 |
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zastanawiam się w jakiej formie to zrobić - żeby kompleksowo przedstawić temat w 20 minut i nie było to zwykłe wyklepanie. Puścić zdjęcia?
Literatury mam masę więc od tej strony się nie martwię, ale podeprę się jeszcze książką pisaną przez chorą, cytatami. |
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dziś usg nerek, miała któraś z Was? Ile to trwa? |
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak zrobię. Dla mnie wygodniej, bo to pewnego rodzaju "plan", konspekt.
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Ewa miała, ale to się nie liczy pewnie, bo u tak małych dzieci może robią szybciej
Trwało to dosłownie dwie minuty ![]() Masz jakieś problemy z nerkami? |
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem właśnie, usg ma to wykazać. W trakcie tego zapalenia pęcherza pobolewały mnie okolice nerek, ale lekarka powiedziała, że to może być też od kręgosłupa...co też jest możliwe w moim przypadku... |
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej być w ciuchach, które bez problemu możesz zsunąć z tyłka (nie tak inteligentnie jak ja, że byłam w rurkach, które miałam potem uświnione od tego żelu) |
|
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety... ale pani mówiła, że nie aż tak pełnym, żeby się nie posiurać w trakcie Też mam rurki...no trudno, najwyżej się upaprzą żelem. Gorzej, bo mam nową bluzkę Nie chciałabym zepsuć żelem ![]() Kurcze, wczoraj kupiłam coś i już mnie znowu wzięło na kupowanie...mam ochotę na tyle nowych rzeczy. Tyle ładnych widziałam..
|
|
|
|
|
#4346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
badanie trwa chwilę, ważne tylko, żeby pęcherz był w miarę pełny Cytat:
ja koniecznie muszę zaopatrzyć się w nowe staniki. Zamówiłam cztery, dzisiaj przyszedł jeden - niestety za mały. W sumie to wiedziałam, że będzie za mały, zakupiłam go na allegro jako rekompensatę po przegranej aukcji. |
|||
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też pobolewają nerki, dlatego pytam, czy robisz USG, bo np. wyszło Ci coś w badaniach siuśków czy jak
![]() Idziesz prywatnie, czy z NFZ? Ja na oczy nie widziałam mojego internisty - jestem zapisana do jakiejś kobity i jeszcze u niej nie byłam. |
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też sporo kupiłam, ale musiałam: - odkurzacz - czajnik - mop - mam upatrzone rolety i farby do malowania mieszkania odpuszczam w tym miesiącu ciuchy i jakieś swoje przyjemności |
|
|
|
|
#4349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle ostatnio doszłam do wniosku, że jestem taki szczyl, a tyle problemów mam ze zdrowiem, że aż wstyd, ciągle się po lekarzach szlajam. Niby to wszystko jakieś pierdoły, ale ciągle albo mnie coś boli, albo trzeszczy... masakra. Chyba jestem po prostu zaniedbana. Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Idę z NFZ. Zapisałam się w środę, termin na dziś, więc spoko ![]() Cytat:
![]() Chciałabym jeszcze jakieś wiosenne, wesołe buty, bieliznę...kilka bluzek ... ehhhh
|
||||
|
|
|
#4350 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na spotkaniu wizażowym byłam po raz pierwszy tyle, że zdążyłam dziewczyny poznać jeszcze trochę lepiej poprzez założoną grupę na facebooku. Cytat:
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Aktualnie mam bardzo wystający brzuch... Nie lubię tego, dlatego chodzę głównie w sprytnych sukienkach lub w dżinsach i sweterkach odpowiednio rozpiętych/zapiętych....

za duże ryzyko nietrafienia, do tego wymagająca jestem jeśli chodzi o dopasowanie

Chyba jestem po prostu zaniedbana.