|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chamstwo w tramwajach i autobusach.. (śmieszne jak i straszne "kfaitki"..:P)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chamstwo w tramwajach i autobusach.. (śmieszne jak i straszne "kfaitki"..:P)
to się zgadza, tyle że nie zawsze można
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo siedzi 'dżentelmen', a obok jego plecak tak mnie to wkurza, że często ładuję się na siedzący bagaż bez pytania (na zasadzie "zdąży usunąć zanim moja poopa wyląduje, czy nie zdąży") ale najczęściej mówię "przepraszam" i już ... co to za zwyczaj żeby bagaż siedział ... żeby jeszcze mial bilet, a pewnie nie ma ... strasznie działa mi to na nerwy zwłaszcza w kolejkach, gdzie przecież nad glowami są te półki na bagaż, ech
|
|
|
#275 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy pan niskiego wzrostu złapał się górnej rurki i próbował się bujać (podobnie jak na drążku)
![]()
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(+18)
Edytowane przez bosky_Roman Czas edycji: 2012-03-19 o 20:01 |
|
|
|
|
|
#278 |
|
strachajło
|
To teraz moja historia rodem z lubelskiego MPK-a
któregoś razu jadąc z koleżankami rozmawiałyśmy ogólnie,która jakie zakupiła ostatnio buty na lato,ile mniej więcej kosztowały i generalnie o tym,jak jakość firmowych butów ima się ich cen.Wtem do rozmowy wcięła się pewna pani,na oko 55 letnia i zwróciła nam uwagę,że to nie miejsce do rozmawiania o takich rzeczach i że potem się ludzie dziwią ,że tyle kradzieży jest..No cóż
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
oo- zachowania w tramwajach to u mnie temat rzeka, szczególnie że teraz popsuły mi się słuchawki i nie mam jak się "wyłaczyć"
![]() Pamiętam, że niedawno jechała spora grupa dzieci tak na oko starsze lata podstawówki z wychowawcą i na jednym przystanku wsiadła taka dziewczyna- opalenizna, mocny makijaż itp i nagle jeden z chłopaków skomentował to "rany, jaki plastik idzie". Na to jakaś starsza pani z tyłu zaczęła wręcz się wydzierać ( do tego przeklinając) że to brak kultury, że rodzice by ich mogli nauczyć dyscypliny itp
|
|
#280 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Mnie rozwalają opadające z sił babcie o kulach, które jak zobaczą autobus łapią kule pod pachę i biegiem w stronę pojazdu (nawet nieźle im idzie).
Wracam z uczelni z miarę o stałych porach. Autobus też zawsze ten sam to większość ludzi znam z widzenia. No i jest sobie na przystanku babcia, nawet krzepka. Babcia jest last minute, bo stoi kawałek od przystanku, a potem na ostatnią chwilę biegnie do drzwi trącając ludzi. Trąciła mnie pierwszy raz, myślę ok, zdarza się, śpieszy się, nie interesuje mnie to. Za tydzień to samo. Przypadek to nie był, znowu oberwałam torebką. Tydzień później poszłam przygotowana na atak. Z torbą sportową, w środku łyżwy. Skutecznie ją to przyblokowało :P Albo siedziałam w tramwaju(jak po Gliwicach jeszcze jeździły), godziny szczytu. Nagle za plecami słyszę: " ustąp miejsca, za młoda jesteś żeby siedzieć". Minę miałam a'la 'wtf?!' Ponownie włączyłam odtwarzacz, nie odpowiedziałam, bo po co robić awanturę? Tak babcia wyszła na wariatkę marudząc na młodzież. Dodam babcia trzymała się dobrze, wysiadła oczywiście dwa przystanki dalej...
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Babcie to czasami niepotrzebnie robią dym.
Na przystankach wyglądają na prawie umierające a jak kolezanka wyżej napisała pojawia się na horyzoncie autobus/tramwaj i nagle czują się jak nowo narodzone, że nawet nie przepuszczą kobiety z dzieckiem. Znajoma kiedy była w ciąży ( końcówa więc była bardzo widoczna) mimo ustapienia miejsca starszej Pani bo czuła się bardzo dobrze to na podziękowanie została nazwana 'latawicą' (albo nawet puszczalską dziewuchą).
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie wytrzymałabym w takim momencie...
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rozumiem babcie - stawiam krate wódki, że własnych dzieci nie miała.
edit (a nawet bym obstawiała, że w dowodzie ma napisane jeszcze 'panna')
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-03-20 o 19:34 |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że kiedyś jechałam tramwajem. Panował okropny smród, chociaż żul, który był jego źródłem, wysiadł parę przystanków wcześniej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

albo siedzi 'dżentelmen', a obok jego plecak
tak mnie to wkurza, że często ładuję się na siedzący bagaż bez pytania (na zasadzie "zdąży usunąć zanim moja poopa wyląduje, czy nie zdąży")
ale najczęściej mówię "przepraszam" i już ...

któregoś razu jadąc z koleżankami rozmawiałyśmy ogólnie,która jakie zakupiła ostatnio buty na lato,ile mniej więcej kosztowały i generalnie o tym,jak jakość firmowych butów ima się ich cen.Wtem do rozmowy wcięła się pewna pani,na oko 55 letnia i zwróciła nam uwagę,że to nie miejsce do rozmawiania o takich rzeczach i że potem się ludzie dziwią ,że tyle kradzieży jest..No cóż

Ponownie włączyłam odtwarzacz, nie odpowiedziałam, bo po co robić awanturę? Tak babcia wyszła na wariatkę marudząc na młodzież. Dodam babcia trzymała się dobrze, wysiadła oczywiście dwa przystanki dalej...