|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część IX
Cytat:
CG od 30.09.2011 Olejowanie od 11.11.2011 28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com Edytowane przez ewcia1807 Czas edycji: 2012-03-19 o 17:29 |
|
|
|
|
#3692 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie zaczesałam do tyłu i wyszła "Dynastia".
|
||
|
|
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
Tylko nie wiem, czy na włosach farbowanych chemicznie nie zrobi mi krzywdy. W sumie włosy prezentują się teraz tak:
Załącznik 4566545
|
#3694 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak mi się podobają to kosztują fortunę Cytat:
Moje włosy mają tydzień SPA
|
|||
|
|
|
#3695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale na topielicę to chyba powinno być ulizane...przynajmniej zawsze takie topielice widywalam. No, nie na żywo oczywiście .. odpada |
||
|
|
|
#3696 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Waszym namowom jestem już po pierwszej aplikacji maski z gliceryną. Jestem bardzo zadowolona! Włosy są zmiękczone, wydobył się z nich lekki, świeży połysk. Po umyciu włosów miałam uczucie, że są ujarzmione, wygładzone. Gliceryna na pewno zagości u mnie na dłużej w przeciwieństwie do Amli i Amli Jasmine, które ostatnio testowałam - nie sprawdziły się u mnie.
|
|
|
|
#3697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a i dzieki za info dot sklepu ![]() Cytat:
![]() a mi wyszło ze mam 10 lat, ale to obrze bo to wiek organizmu i im mniej tym lepiej
Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed Moja pielęgnacja włosów Edytowane przez karmazynka99 Czas edycji: 2012-03-19 o 17:58 |
|||||
|
|
|
#3698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ejjj ja mam tak samo, jak mam wolneee to o 14 czasem coś zjem, a jak ide do pracy to jem o 8 o 9 zaczynam prace a o 10 już jestem taaaaaaka głodna, i później jem cały dzień do 19 :/ aż nie wróce z pracy... Ja wczoraj miałam macadamie, ale chyba zaszalałam bo mio mycia SLS mam trochę obciążone zaraz znów coś nałożę jutro mam wolne więc długoo potrzymam
|
|
#3699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie też wezmę w takim razie![]() a nad l-cysteiną się poważnie zastanawiam... boję się tego zapachu
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakby któraś z Was znalazła stacjonarnie maski Bingo w Trójmieście, to dajcie znać
|
|
|
|
#3701 |
|
Rozeznanie
|
hej
ide zaraz do rossmana i przeczesuje watek ale chyba tego nie znajde, ktos kiedys pisał które nożyczki są lepsze chce sobie kupic, tylko nie wiem jakie sa okktóras z was moze ma i moze mi jakies polecić?
|
|
#3702 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jakie polecacie?---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Aaaa i mam jeszcze pytanie odnosnie zwykłej oliwki dla dzieci Stoi u mnie na półce i nikt jej nie używa .Czy myślicie ze moge nią zabezpieczac koncówki? (sklad :paraffinum liquidum,prunus amygdalus dulcius oil, parfum)
|
|
|
#3705 |
|
Raczkowanie
|
na włosach nijak
Zrobię do niego jeszcze jedno podejście, jak kupię siemię, bo na razie je wżeram i się skończyło ![]() w ogóle to inaczej będę mierzyła włosy i ogłaszam, że w dniu 19 marca jest to 43cm. Ciekawam, ile urośnie do czerwca, bo gdzieś w tych okolicach planuję cięcie
|
|
#3706 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Green elf, acha, u mnie też nic
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zadomowienie
|
A mi 12 a mam 22, to bardzo dobrze, choć odpowiedzi do pytań bardzo ograniczają
![]() Cytat:
lubię oglądać Wasze włosy, motywuje mnie to do dalszej pielęgnacji
|
|
#3708 | |
|
Konto usunięte
|
Matko, ile Wy piszecie... Mam co robić po powrocie z pracy.
Umyłam dzisiaj pierwszy raz włosy Hipp'em - jestem pozytywnie zaskoczona. Włosy się w ogóle nie poplątały i dobrze mi się myło. Za Waszą radą nie spłukałam odżywki i zobaczymy jak moge włosy będą wyglądać po wyschnięciu... ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Chociaż odpowiedzi były dla mnie bardzo źle skonstruowane i w większości przypadków żadna nie pasowało ani nawet żadna nie zbliżała się do prawidłowej...
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Ten sie wchłania az za szybko jak dla mne. Bardzo lekki jest
Znaczy Ty masz to ale do jasnych wlosów, czy ogólnie toto jest do jasnych? Bo jak ogółnie to może być ![]() Dziala jakoś czy nie bardzo? |
|
|
|
#3710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lepsza bylaby ta oliwka niż jedwab?
|
|
|
#3711 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Maska Gloria na Szewskiej jest i to calkiem dużo pudeleczek Poza tym widzialam maski Pilomax, Waxy zagraniczne, Jantary, Radicale, Sapconisa, Seboradiny i Petrole i inne wlosowe cuda Cytat:
Wtedy przez weekend okupuję lazienkę - robię maseczki, peelingi, depilacje i wszystko, czego dusza i cialo zapragną.. ![]() Ja mialam to szczęście, że będąc jeszcze w Niemczech zalapalam się na wyprzedaże w HM i nakupilam dużo fajnych spinek/opasek/klamerek za 1euro ![]() Ale u nas warto zaglądnąć czasdem do sklepów typu "Wszystko za 2,50zl" albo "Euroshop", bo tam wśród wielu tandetnych brokatowo-świecąco-oczoje*no-neonowych spinek można wyszukać dużo cudeniek za malą cenę. Poza tym pasmanterie! Jest tam często duży wybór a ceny są nieporównywalnie mniejsze z tymi w sieciówkach ![]() Cytat:
Ale mam pytanie co do koloru - farbowalaś, same Ci się tak rozjaśnily, czy kolory w galerii są aż tak przeklamane?
Edytowane przez trommelka Czas edycji: 2012-03-19 o 19:49 |
|||
|
|
|
#3712 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jedwab ma silikony dla odmiany ale chyba nie obciąża (nie pamiętam bo dawno nie używałam).
|
|
|
|
|
#3713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)tzn ja sobie sama tak nazwałam ten mój spray że 'do jasnych' bo ma na drugim miejsu rumianek, a twój nie ma :P Cytat:
Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed Moja pielęgnacja włosów Edytowane przez karmazynka99 Czas edycji: 2012-03-19 o 20:09 |
|||
|
|
|
#3714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oszukałam trochę test. Bo według niego mam niedowagę, ale przecież od 18,5 a nie 20 BMI jest norma, więc niech się gonią. Ale wyszło mi, że jestem gorąca 18-nastka, więc w sumie wynik mi się podoba. Ponad 6 lat mniej.
![]() Cytat:
![]() Ta promocja na BD jest od jutra czy środy? |
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
Podłączam się do pytania, gdzie leży to sutkowe cudo bo jak zwykle u siebie w rossmannie nie znalazłam.
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba przy produktach Baby Dream? Ale nie jestem pewna
|
|
|
|
#3717 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zdjęcia sprzed lutego były robione z lampą, dlatego kolor wyszedł ciemniejszy niż w rzeczywistości te w naturalnym świetle oddają dość dobrze mój kolor - gdzieś od połowy długości są jeszcze pozostałości po dawnym farbowaniu na ciemny brąz, na szczęście nie jest to tak bardzo widoczne ![]() ja właśnie staram się o rozjaśnienie ale jak na razie nie widzę efektów szukam kolejnych naturalnych rozjaśniaczyCytat:
Edytowane przez green elf Czas edycji: 2012-03-19 o 20:29 |
||
|
|
|
#3718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od 21 marca. A maść leży kolo oliwki dla mam BD, w dziale z balsamami. |
||
|
|
|
#3719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-03-19 o 21:12 |
||
|
|
|
#3720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

-47-48-49-50 
Właśnie zaczesałam do tyłu i wyszła "Dynastia".

)
jak mi się podobają to kosztują fortunę
Przecież raz, że dla śluzówki żołądka to jest masakra, to dwa, kto ma ochotę na kawę, jak jest głodny? 

A mam 25.
Chociaż odpowiedzi były dla mnie bardzo źle skonstruowane i w większości przypadków żadna nie pasowało ani nawet żadna nie zbliżała się do prawidłowej...
Ale mam pytanie co do koloru - farbowalaś, same Ci się tak rozjaśnily, czy kolory w galerii są aż tak przeklamane?
szukam kolejnych naturalnych rozjaśniaczy