|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
Rozwala mnie to, że jakby taka Zara produkowała getry w penisy i lateksowe sukienki rodem z sex shopu, to by laski to kupowały dlatego, że to Zaaraaaa . Żenada.
|
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz tlumacze:P: baardzo sie spieszylam, ubralam plaszczyk a jak wyszlam i zorientowalam sie ze jest cieplo to bylo juz za pozno na przebieranki ale uwazam tez ze np w krotkim rekawku czy w bluzce na ramiaczkach byloby mi zimno aaaaaa i jeszcze, nie ugotowalam sie jakos, poprostu momentami vylo mi troche za cieplo
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mietowe marynarki w penisy i shoppery z detalami owego penisa ![]() bo to zara no i shopper i marynara musi bycA teraz juz tak serio...naprawde mi to wisi kto,co i gdzie kupuje..jak ktos do granic mozliwosci kocha Zare to niech tam kupuje ja nie potrafie zyc bez River Island i New Looka ![]() Rozwala mnie jedynie moda na pojedyncze 'must have' czyli owe shoppery, lakierowana torebka, kolorowa/pudrowa marynarka itp.. jedna wizazanka cos takiego wklei i juz kolejne 20 stron 'zakupowego' watku to jedno i to samo ![]() No i oczywscie kolejne 20 stron wzdychania i robienia'
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2012-03-19 o 10:01 |
|
|
|
|
#4445 |
|
Żona Gargamel
|
Spodnie dresowe do przeźroczystej, eleganckiej koszuli
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moje ulubione komentarze pod stylyzacjom: "całość genialna". Taaa
|
|
#4447 |
|
nyan nyan ^^
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam komu powinnam, ale bardzo dziękuję za ten blog!!!
A w ogóle nieczęsto mi się zdarza pisać, że ktoś ubiera się paskudnie, ale tototototo jest wyjątek ![]() Ale najbardziej rozwaliła mnie dyskusja na 2 strony o tym jaka to ładna pogoda, ale ci to na krótki rękawek a ci to w zimowych płaszczach, "a bo ja to tak a nie inaczej", "a już tłumaczę dlaczego tak a tak się ubrałam" "a bo każdy ciepło odczuwa indywidualnie" ....................... dżizasssssssssss ![]() Totalna rozwała też mnie wczoraj dopadła; na rower pojechałam, w parku sobie siedzę, loda jem a tu rodzice z małymi dziećmi na spacerze sami chodzą lekko ubrani bo rzeczywiście jest ciepło, ale dzieciaki w czapkach, szalikach, puchowych kurtkach i kombinezonach ocieplanych
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-03-19 o 13:06 |
|
|
|
#4449 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wierze że wszystkie się tak troszczą o moje zdrowie, ale nie wiem, jaki może być powód takich komentarzy
|
|
|
|
|
#4450 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj spotkałam parę, która chyba zabłądziła z innej strefy klimatycznej-oboje krótkie spodenki, klapki, ona-bluzka na ramiączkach, on-koszulka z krótkim rękawem. Wiem, że różnie ludzie odczuwają ciepło, ale to mnie rozwaliło.
|
|
|
|
#4451 |
|
po prostu Em :)
|
niemamco, u mnie było na tyle ciepło, że taki strój u kogoś by mnie nie zdziwił.
Ja jeszcze nie wyciągnęłam lżejszych ubrań z szafy, więc musiałam chodzić w długich spodniach, ale pogoda była jak najbardziej letnia (przynajmniej w moim mieście). Choć klapek bym chyba jeszcze nie ubrała.
|
|
#4452 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne notki pisze ta dziewczyna, fajnie poczytać na modowym blogu coś z polotem i humorem, a nie ciągle o tej pogodzie przy każdej stylizacji a no i same stylizacje też ciekawe, pozytywna osóbka a filmik Kamili - super mama górą! i już wiem co mi się najbardziej nie podoba w jej stylizacjach: brak uśmiechu na zdjęciach. na tym filmiku taka uśmiechnięta i od razu wszystko lepiej wygląda Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-03-19 o 16:54 |
|
|
|
|
#4455 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem fenomenu biżuterii z krzyżami - dla mnie to ewidentnie religijny symbol i zupełnie nie czaję tego trendu w postaci bransoletek, pierścionków i kolczyków.
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie rozumiem, co jest takiego złego w takiej biżuterii obraza uczuć religijnych itepe. Złem byłoby noszenie koszulki z podobizną Hitlera, swastyką, albo coś w tym guście, ale krzyże ![]() ? Katolicyzm stanowczo cierpi na brak dystansu i przeczulenie. Amen, możecie już rzucać we mnie kamieniami Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2012-03-19 o 19:08 |
|
|
|
|
#4457 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej była mowa o kolekcji Marni dla H&M. Natknęłam się na stylizacje z udziałem tych ubrań, ciekawa jestem Waszej opinii.
PS: Blogerka ze zdjęcia nr 3 (FriChic) rozwala swoją pozą, aż się zmartwiłam, że biedaczka złamała nogę. W ogóle - poza a'la nóżki do środka zawsze mnie rozwala ;D link: http://www.spacetalk.net/blue/hmmarnidots.jpg Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2012-03-19 o 19:28 |
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda też, że akurat swastykę musiał "upowszechnić" Adolf Hitler, bo kiedyś swastyka była symbolem szczęścia, pomyślności, a nawet natury Chyba nawet nasi górale używali tego znaku.
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że przesada w zadną stronę nie jest dobra ale osobiście nie widzę w tym nic rozwalającego:P Cytat:
O i tu już mamy wg mnie przykład grubej przesady...
|
|
|
#4462 |
|
Konto usunięte
|
W nowym Newsweeku jest kontrartykuł o Kasi Tusk-gdyby ktoś był zainteresowany
|
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;33019450]W nowym Newsweeku jest kontrartykuł o Kasi Tusk-gdyby ktoś był zainteresowany
[/QUOTE]ale się afera zrobiła po tym artykule może ktoś będzie miły i wrzuci skany
|
|
#4464 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do zawiniętej nogi - masakra Pierwsza pani stawia nogi do środka - też nie bardzo to wygląda.
Edytowane przez AshLeeVioLiniSt Czas edycji: 2012-03-19 o 20:24 |
|
|
|
|
#4465 |
|
nyan nyan ^^
|
Bardzo podoba mi się jak Kamila wygląda w dwóch ostatnich notkach, jakoś tak radośnie i dziewczęco, pasują jej te kolory. No i filmik sympatyczny
|
|
|
|
#4466 |
|
Rozeznanie
|
Nie napisałam, że "krzyżowa" biżuteria mnie rozwala - po prostu zastanawiam się, skąd ten nagły popęd na krzyże, na jakim gruncie to powstało (podejrzewam, że bez inspiracji religijnych się nie obeszło, hihi
itp, bo ostatnio wizualnie zewsząd mnie ten trend zalewa. Jak ktoś chce, niech sobie nosi, nic mi przecież do tego, krucjaty (nomen omen ) przeciwko krzyżom w biżuterii prowadzić nie będę. ![]() Dobra, mniejsza o to, idę obczajać najnowsze dokonania Kamili.
Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-03-19 o 19:49 |
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;33019450]W nowym Newsweeku jest kontrartykuł o Kasi Tusk-gdyby ktoś był zainteresowany
[/QUOTE]Zaciekawiłaś mnie, muszę zobaczyć
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4468 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, wiecej uśmiechu na zdjęciach, a bedzie jeszcze fajniej niż jest!
a co do artykułu z Newsweeka to poraziło mnie tylko jedno - kwota jaką Kasia T. TYGODNIOWO wyciąga z całego tego interesu czyli ok 2 tys. zł i to usprawiedliwienie, że kosztuje ją to targanie wszędzie laptopa.. ja chętnie potargam ze sobą laptopa i po odpisuje na maile za jakieś 7 tys miesięcznie, czy ile to tam końcowo wychodzi wiadomo skąd pojawia się tam tyle wcale nie tanich ciuchów. i żeby nie było, że zieje zazdrością jakąś, niezły biznes sobie rozkręciła nie ma co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

. Żenada.

ale uwazam tez ze np w krotkim rekawku czy w bluzce na ramiaczkach byloby mi zimno

)