|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
hej dziewczynki
I-kromka żytniego z serem żółtym, kubek kawy, II- jabłko, III- cycek kurczaka w jajku smażony na teflonie , buraczki, 2łyżki ziemniaków i tu juz nie mam pojęcia co zjeść bo przez te jazdy nie mam ani apetytu ani humoru buuuuuuuuuuuuuu ciągle tylko analizuje co robię źle ![]() ![]() ![]() :cry :
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
39 ? a nie powinno być 30?
czy dokupowałaś coś?
|
|
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie już 9 dokupionych
ale ze mnie glomza co ![]()
|
#994 |
|
Rozeznanie
|
z prawkiem jest tak że czym więcej się godzin dokupuje tym się gorzej jezdzi, mój brat tak twierdzi a jest instruktorem
ja do egzaminu podeszłam na mega luzie, nawet żartowałam z egzaminatorem i jakoś zdałam z drugim razem
|
#995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak?????? hmmm kurde .a jeszcze nie miałam wewnętrznego ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- no mówię wam że przed tymi jazdami to nic mi sie nie chce jeść :-/
|
|
#996 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Relacja z TF! Przećwiczyłam Fire30 i Strech10 tak jak jest w grafiku na poniedziałek. Powiem Wam, że po tym fire lało się ze mnie jak z myszy Ale zleciało szybciutko! Męczące, bo dużo, szybko i intensywnie, potem jest streching dziesięć minut i mega relaks, człowiek zapomina jak się zmęczył, ale przypomniałam sobie jak zobaczyłam swoją czerwoną twarz w lustrze i oblizałam usta i były mega słone od potu Ogólnie fajnie się zaczyna ![]() Po tym zakręciłam sobie hh 25minut żeby wyrobić godzinkę ćwiczeń i teraz pytanie do naszej wyroczni w sprawie posiłków okołotreningowych jeu- wypiłam po tym wysiłku sok z marchewek i selera naciowego to ok?
|
||
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
tysia a co Ci jest?
ja muszę ładnie się trzyamać, bo w weekend na piwo mnie wyciągają...ledwo co się ten skończył, a już mowa o następny, ja zwariuję z nimi
|
|
|
|
#998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
ja rownie sie mieszcze ale nie zapinam sie w pasie, mam nadzieje ze przyjdzie taki piekny dzien, ze sie zapniemy i beda one luzne
|
#1000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ładnie poćwiczyłaś, brawo! ![]() Ciekawe jak ze mnie będzie leciało, pewnie się nieźle zmacham, ale już się nie mogę doczekać ![]() Zjadłam właśnie placuszki otrębowe - czekoladowe ![]() Wieczorem, po TF i hula hoop zjem rybkę z pomidorkiem, o! |
|
|
|
|
#1001 |
|
Rozeznanie
|
to ja nie mogłam wejść w Sylwestra w eleganckie spodnie a wczoraj się dopięłam
|
#1002 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale niewielka i jest szansa, że będzie dobrze!Dobrze, że są znajomi, którzy na piwo wyciągają bo znaczy, że lubią Cie i masz w okół siebie ludzi, którzy nie pozwolą wpaść w deprechę siedząc samemu w domu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się cieplej robi na serduchu![]() mam nadzieję, że będzie dobrze
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Emilcia w 100% zgadzam się z przedmówczyniami
Ty powinnaś iść zapisać się na egz a potem panikować bo teraz to Ci nic nie da póki nie zobaczysz jak to naprawdę wygląda ![]() Tysia, kurcze ale się wzięłaś za TF ja ma dziś taki leniwy dzień że szok może zaraz się wezmę za ćwiczenia a potem jakaś kolacjone by się przydała ![]() Agulaaa, szalejesz z tymi wypadzikami ale bardzo dobrze spotykaj się żeby w domku nie siedzieć powiem Wam że ja lubię nawet na studia chodzić po to aby się z ludźmi spotkać tzn poznać ich bo za tydzień 3 zjazd dopiero hehe---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- W ogóle patrzcie patrzcie ponad 1000 pościków już mamy
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
O, rzeczywiście już trochę tu naskrobałyśmy
![]() Ja to często mam jakieś spotkania i wypady i zawsze piwka wlatują co chyba nie jest za dobre na diecie Też lubię z ludźmi się spotykać, ale lubię to znacznie bardziej jak dobrze się czuję w swoim ciele
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetka szaleję, ale moja waga też
jak tak dalej pójdzie to nigdy nie schudnę
|
|
|
|
#1007 |
|
amor vincit omnia
|
agunia a jak z Twoją wagą? warzyłaś się w ten weekend? wiem, wiem, jestem bardzo nie na bieżąco
ale teraz nie mam czasu nadrabiać nawet... mam nadzieję ze mi wybaczycie |
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
nie ważyłam się Eldo i wolę nawet na wagę nie wchodzić
jak będę się ładnie trzymać przez ten weekend to może to zrobię.. a u Ciebie co tam? co porabiasz?
|
|
|
|
#1009 |
|
amor vincit omnia
|
u mnie wciąż to samo- czasu coraz mniej, a do zrobienia wciąż sporo... do tego jeszcze zdrowie mi się coś buntuje, a konkretnie żołądek i ogólne samopoczucie. mam takie dni, kiedy mam wrażenie, że nie ma we mnie życia, słaniam się na nogach, głowa mnie boli
czekają mnie jeszcze w tym miesiącu badania, bo dłużej tak być nie może
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mogę odpuścić.. a porażki tak strasznie mnie demotywują
|
|
|
|
|
#1011 |
|
amor vincit omnia
|
mnie demtowują ostatnio nawet małe porażki- to przez to kiepskie samopoczucie, nie umie się odnaleźć w słabszej chwili. ..gdyby nie TŻ to chyba bym całkiem straciła wiarę w to, ze mogę coś osiągnąć ...
dlatego po cichutku trzymam kciuki za siebie, żeby udało mi się do końca miesiąca zejść do 62kg... moze być z małym haczykiem, byle było wtedy jakiś tam mały cel by był zaliczony (minus 2kg na ten miesiąc) i zawsze to jeden krok w przód... został jeszcze ponad tydzień, zobaczymy... musi nam się udać, wakacje coraz bliżej
|
|
|
|
#1012 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież wszystkie dziewczyny, które szokują nas swoimi super efektami mówią, że i im wpadki się zdarzały ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia Ty to potrafisz pocieszyć
dziękuję
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami jest dobrze ale czasami czuję że jednak za dużo jem ale damy rade Słoneczka wiosna i lato 2012 są nasze!!!
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej nie jestem sama noo ja muszę wrócić na dobry tor, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień to taki mały kroczek naprzód
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, nie było mnie trochę i niestety opuściłam się w treningach, ale ostatnio kursuję tylko między uczelnią, a szpitalem i ćwiczę średnio co 2-3 dni. Mój jadłospis:
I - jogurt z musli, wafel ryżowy, zielona herbata, II - jabłko III - sałatka grecka IV/V (w czasie podwieczorku, bez kolacji) - gotowane mięsko z kurczaka w sałatce z lodowej, polówki pomidora, kilku plasterków ogórka z sosem czosnkowym + zielona herbata. Mam wolny wieczór więc chyba trochę dziś jeszcze poćwiczę.
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie załamuję się bo każdy z nas ma chwile słabości a im bardziej czegoś chcemy tym bardziej nam się nie udaje. Dziś zresztą też wpadka bo zamiast na kolację zjeść sam serek wiejski z warzywami to dojadłam jogurtem brzoskwiniowym i myślałam że zwymiotuje jak ćwiczyłam ale może spaliłam u mnie dziś ruchu może nie dużo ale ważne i to ![]() 25 min hh 60 x leg magic a6w (5dzień)
|
|
#1018 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto walczy ten zawsze wygrywa... kiedyś jakaś praca musi się przecież trafić ![]() Cytat:
Cytat:
ależ Wam zazdroszczę tego TF :P kurde, może jakoś wynajdę czas żeby to ćwiczyć, może będę wstawać o 5 i zasuwać ja bym zjadła do tego soku zdecydowanie jakieś białko, najlepiej zwierzęce lub z jaj w najgorszym wypadku jakiś serek wiejski/twaróg. brak białka w tym Twoim posiłku :PCytat:
no nareszcie wróciłyśmy na dobre tory, kilka dni milczenia a dzisiaj już gadamy jak najęte i dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja też mam dość porażek, nawet najmniejszych a w tym miesiącu w ogóle nic nie schudłam. tylko mam póki co wahania góra-dół z tą samą wagą... 57-58 -_-eh, Dziewczyny, ratujcie mój posiłek po treningu to ta mała jogobella light, niecały placek otrębowy z serkiem wiejskim z kakao i słodzikiem (została jakaś 1/4, dojem jak zgłodnieję), 2 plasterki sera żółtego piórko i 2 plastry szynki (takie grube i sporawe) ![]() choć dzisiaj byłam na indoor walking i jestem mega szczęśliwa, to moja druga miłość zaraz po spinningu. i choć to lepszy trening spalający niż spinning to i tak wolę moje rowerki :P tu jest pokazany indoor walking jakby kogoś to interesowało -> TUTAJ , a spinning TU A i do Biegaczek! a propos TF, TF to z tego co mi wiadomo trening interwałowy, który zapewnia przyspieszenie metabolizmu na dłuuuugo i najefektywniej spala tłuszcz ![]() dlatego też wszystkie biegające zachęcam do zapoznania się z treningiem interwałowym, który trwa ok. 25 minut, a zapewni lepsze spalanie tłuszczu niż zwykły jednostajny bieg oczywiście możecie przeplatać dni kiedy ćwiczenia HIIT, a kiedy zwyczajnie biegacie
|
|
#1019 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich
Mam na imię Agnieszka i "wiecznie" się odchudzam Po zimie przybyło mi jakieś 8 kg. Przy wzroście 163 ważę 58 kg. Każdy puka się w głowę jak mówię, że chcę schudnąć. Wszystko u mnie było by ok gdyby nie brzuch. Po ciąży została mi opona i boki (nie do pokazania ;-) Mój mąż bardzo dba o swoją sylwetkę i przy nim mi "głupio". Muszę zrobić wszystko aby latem go zaskoczyć. Trzymajcie za mnie kciuki.Unikam słodkiego, tłustego, mącznego i dużych ilości. Przez tydzień schudłam jakieś 1,5 kg. Muszę zacząć ćwiczyć na brzuch bo bez tego raczej się nie da. Pozdrawiam i życzę powodzenia PS. Mam nadzieję że Wasza mobilizacja mi pomoże. Zawsze po kilku dniach diety wracam do niezdrowych nawyków :-/ Kąśliwe uwagi męża działają na mnie odwrotnie. |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
witaj herbal3
powodzenia życzę, na pewno Ci się uda pamiętaj, że zdrowe tłuszcze (orzechy, oliwa z oliwek, ryby) są w diecie niezbędne, także nie unikaj ich w 100% a potrawy mączne od czasu do czasu nie zaszkodzą - grunt to jeść z umiarem, smacznie, ale mniej
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

bo przez te jazdy nie mam ani apetytu ani humoru buuuuuuuuuuuuuu 

czy dokupowałaś coś?

skrzyp zaparzony
muszę wziąć się za naukę
Ale zleciało szybciutko! Męczące, bo dużo, szybko i intensywnie, potem jest streching dziesięć minut i mega relaks, człowiek zapomina jak się zmęczył, ale przypomniałam sobie jak zobaczyłam swoją czerwoną twarz w lustrze i oblizałam usta i były mega słone od potu 

ale teraz nie mam czasu nadrabiać nawet... mam nadzieję ze mi wybaczycie
wtedy jakiś tam mały cel by był zaliczony (minus 2kg na ten miesiąc) i zawsze to jeden krok w przód... został jeszcze ponad tydzień, zobaczymy... musi nam się udać, wakacje coraz bliżej
czasami jest dobrze ale czasami czuję że jednak za dużo jem
oczywiście możecie przeplatać dni kiedy ćwiczenia HIIT, a kiedy zwyczajnie biegacie