Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 19:23   #4471
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
ale się afera zrobiła po tym artykule
może ktoś będzie miły i wrzuci skany
można go przeczytać na necie
http://spoleczenstwo.newsweek.pl/min...89622,1,1.html

aha widzę że już został wrzucony

Edytowane przez Iclosemyeyes
Czas edycji: 2012-03-19 o 19:25
Iclosemyeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:34   #4472
201607291951
Konto usunięte

http://www.hm.com/pl/product/98908?article=98908-A rozwaliły mnie te buty

a co do Kasiu Tusk , przeglądam jej bloga , nie czytam, lubię zdjęcia, i przyznaje się , że jej zazdroszczę. a co.
tyle kasy zarabiać ( o ile to prawda)w sumie za nic , musi tylko ładnie wyglądać
zbytnio się nie przemęcza dziewczyna a to tylko dlatego , że ma odpowiedniego ojca .
niektórzy to maja w życiu z górki ....
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:37   #4473
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;33019904]http://spoleczenstwo.newsweek.pl/min...89622,1,1.html [/QUOTE]

To prawda, że im bardziej krytykują, tym większa popularność. Tacy są Polacy - chętnie oglądają, to co jest krytykowane, żeby dorzucić swoje 3 grosze. Wystarczy spojrzeć na bloga Kamili - pewnie setki osób tam codziennie wchodzą, aby się pośmiać i wymienić na forum niepochlebne opinie.
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:39   #4474
RiverOfDirt
Rozeznanie

Kamila, a propos filmiku - masz fajny, sympatyczny głos.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:45   #4475
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
Kamila, wiecej uśmiechu na zdjęciach, a bedzie jeszcze fajniej niż jest!

a co do artykułu z Newsweeka to poraziło mnie tylko jedno - kwota jaką Kasia T. TYGODNIOWO wyciąga z całego tego interesu czyli ok 2 tys. zł i to usprawiedliwienie, że kosztuje ją to targanie wszędzie laptopa.. ja chętnie potargam ze sobą laptopa i po odpisuje na maile za jakieś 7 tys miesięcznie, czy ile to tam końcowo wychodzi wiadomo skąd pojawia się tam tyle wcale nie tanich ciuchów. i żeby nie było, że zieje zazdrością jakąś, niezły biznes sobie rozkręciła nie ma co
Na miejscu Kasi po pierwszym miesiącu takiego zarabiania kupiłabym sobie jakiegoś fajnego netbooka albo tablet i już nie byłoby problemu z targaniem wszędzie laptopa Albo najlepiej napisać do jakiejś firmy. Kasi T. na pewno dadzą za darmo jakiś ultra leciutki sprzęt do pokazywania na blogu.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:52   #4476
kamila29091
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Kamila, a propos filmiku - masz fajny, sympatyczny głos.
dzięki
zawsze mi się wydawało że jest wprost przeciwnie, że jest odpychający i brzydko brzmiący. Dlatego też bałam się zamieszczać filmik, a to właśnie głos zdobywa największe uznanie. Naprawdę nie rozumiem już siebie
kamila29091 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 20:31   #4477
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Ja jestem osobą wierzącą i praktykującą i nie razi mnie wcale symbol krzyża noszony jako ozdoba Wiadomo, że przesada w zadną stronę nie jest dobra ale osobiście nie widzę w tym nic rozwalającego:P
Mnie ani parzą ani ziębią ozdoby z symbolami religijnymi, uważam za ograniczone osoby, które z tego powodu się oburzają. Nawet darcie Biblii czy innych symboli mnie nie oburza - ważne co ja myślę, co mnie obchodzi co robią inni (nie jestem specjalnie wierząca, może to dlatego).
Sama takiej nie noszę bo mi się zwyczajnie nie podoba.
Cytat:
a co do artykułu z Newsweeka to poraziło mnie tylko jedno - kwota jaką Kasia T. TYGODNIOWO wyciąga z całego tego interesu czyli ok 2 tys. zł i to usprawiedliwienie, że kosztuje ją to targanie wszędzie laptopa.. ja chętnie potargam ze sobą laptopa i po odpisuje na maile za jakieś 7 tys miesięcznie, czy ile to tam końcowo wychodzi wiadomo skąd pojawia się tam tyle wcale nie tanich ciuchów. i żeby nie było, że zieje zazdrością jakąś, niezły biznes sobie rozkręciła nie ma co
Ja nie mam złudzeń, że ktokolwiek prowadzi bloga dla czystej przyjemności - z czasem zajmuje to coraz więcej czasu, a za mój czas też oczekuję wynagrodzenia. Ale jej blog oprócz ładnych zdjęć jest w sumie sztampowy - ale ludzie nabijają jej statystyki wchodząc tam i już (z Kamilą jest tak samo - nie że coś do Ciebie mam ale taka jest prawda).

Co do afery o konsumpcyjny styl życia - ja lubię zakupy i nie zamierzam z nich zrezygnować - życie jest dla mnie po to, żeby sprawiać sobie i innym przyjemności, a nie chodzić w pokutnym worku. Mam postawę hedonistyczną i się tego nie wstydzę. Oczywiście - nie krzywdzić nikogo po drodze - ale ludzie z Azji i Afryki i tak mają ciężko, nasze noszenie czy nienoszenie ubrań z H&M tego nie zmieni.

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
zbytnio się nie przemęcza dziewczyna a to tylko dlatego , że ma odpowiedniego ojca .
niektórzy to maja w życiu z górki ....
Niestety w jej przypadku to jest prawda - gdyby nie nazywała się Kasia Tusk a Kasia Iksińska miałaby 10x mniej wejść. Nie że nic, bo jej blog może ludzi interesować, ale większość wchodzi z ciekawości jak to się nasza "elita" ubiera

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2012-03-19 o 20:32
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 20:46   #4478
kamila29091
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość

Ja nie mam złudzeń, że ktokolwiek prowadzi bloga dla czystej przyjemności - z czasem zajmuje to coraz więcej czasu, a za mój czas też oczekuję wynagrodzenia. Ale jej blog oprócz ładnych zdjęć jest w sumie sztampowy - ale ludzie nabijają jej statystyki wchodząc tam i już (z Kamilą jest tak samo - nie że coś do Ciebie mam ale taka jest prawda).
a możesz dokładnie wyjaśnić o Co chodzi? nawet na prive. nie zrozumiałam, nie czuję się urażona, w żadnym razie. Tylko nie rozumiem.
Stary 2012-03-19, 21:12   #4479
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila29091 Pokaż wiadomość
a możesz dokładnie wyjaśnić o Co chodzi? nawet na prive. nie zrozumiałam, nie czuję się urażona, w żadnym razie. Tylko nie rozumiem.
Chodzi o to, że coraz mniej osób zakłada bloga dla czystej przyjemności. Jednak większość ma w perspektywie jakieś przyszłe korzyści, czy to czysto finansowe płynące z reklam, czy uzyskanie darmowych ciuchów/kosmetyków, czy zaistnienie w modelingu/fotografii/modzie jako takiej. A wyznacznikiem popularności jest liczba wejść na bloga.

Nie mówię tego absolutnie jako przytyk, każdy ma prawo zarabiać tak jak lubi
Stary 2012-03-19, 21:24   #4480
kamila29091
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Chodzi o to, że coraz mniej osób zakłada bloga dla czystej przyjemności. Jednak większość ma w perspektywie jakieś przyszłe korzyści, czy to czysto finansowe płynące z reklam, czy uzyskanie darmowych ciuchów/kosmetyków, czy zaistnienie w modelingu/fotografii/modzie jako takiej. A wyznacznikiem popularności jest liczba wejść na bloga.

Nie mówię tego absolutnie jako przytyk, każdy ma prawo zarabiać tak jak lubi
zgodzę się z tym.
sama się przyznam że dla mnie korzyścią było to żeby mieć ,,usprawiedliwienie" dla chęci mocy robienia sesji zdjęciowych w charakterze modelki. Normalnie czułam się na to za stara i za brzydka, a posiadanie bloga to usprawiedliwiło. I dzięki temu mogę spełnić to marzenie. I takie sporadyczne sesję mi się przytrafiają a ja nie mam wyrzutów sumienia.
Może to i głupie ale prawdziwe
Stary 2012-03-19, 21:34   #4481
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kamila29091 Pokaż wiadomość
zgodzę się z tym.
sama się przyznam że dla mnie korzyścią było to żeby mieć ,,usprawiedliwienie" dla chęci mocy robienia sesji zdjęciowych w charakterze modelki. Normalnie czułam się na to za stara i za brzydka, a posiadanie bloga to usprawiedliwiło. I dzięki temu mogę spełnić to marzenie. I takie sporadyczne sesję mi się przytrafiają a ja nie mam wyrzutów sumienia.
Może to i głupie ale prawdziwe
jak dla mnie to Ty nie nadajesz się na modelkę, nawet do bloga.
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 22:10   #4482
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
wizaz jest kulturalnym miejscem i nie pijemy do wygladu.
zglaszam
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 22:17   #4483
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
wizaz jest kulturalnym miejscem i nie pijemy do wygladu.
zglaszam
wyraziłam swoje zdanie. Chyba mam prawo do tego? Czy poiedziałam komuś że jest paskudą? NIE .dziwnie postrzegasz "kulturę"
Jakoś dziewczyny wcześniej jechały tutaj Kamile i żadna nie dostała warna. Nagle widzę że się zrobił krąg wzajemnej adoracji

Edytowane przez 201804100943
Czas edycji: 2012-03-19 o 22:18
Stary 2012-03-19, 22:22   #4484
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
wyraziłam swoje zdanie. Chyba mam prawo do tego? Czy poiedziałam komuś że jest paskudą? NIE .dziwnie postrzegasz "kulturę"
Jakoś dziewczyny wcześniej jechały tutaj Kamile i żadna nie dostała warna. Nagle widzę że się zrobił krąg wzajemnej adoracji
nie zauwazylam zeby zlosliwie komentowaly wyglad tak jak ty to zrobilas.

bylas zlosliwa. po prostu.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2012-03-19, 22:25   #4485
201804100943
Konto usunięte

jak ktoś powie do osoby która nie potrafi śpiewać : "nie nadajesz się na wokalistę", albo do osoby która chce być aktorem "nie nadajesz się na aktora" to powinien według Ciebie zostać zlinczowany że brak mu kultury??!!
Ile Ty masz lat?

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
nie zauwazylam zeby zlosliwie komentowaly wyglad tak jak ty to zrobilas.

bylas zlosliwa. po prostu.
a czy ja skomentowałam wygląd :O Napisałam gdzieś "masz brzydkie nogi/twarz/oko" ?
Zaskakujesz mnie

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Jak masz jakieś prywatne "wąty" do mnie to proszę na PW, a nie wykorzystuj treść mojej wypowiedzi w celu ataku. Bo ten atak nie ma podstaw
Stary 2012-03-19, 22:28   #4486
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

nikt wcześniej nie ujął tego tak jak Ty, czytając tamto zdanie, ma się mocno nieprzyjemne skojarzenia, mogłaś napisać to samo innymi słowami, które by nikogo nie raziły i były odpowiedniejszym wyrażeniem swojego zdania i krytyki. tym bardziej, że kierujesz je tak bezpośrednio. mi by było przykro.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 22:32   #4487
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
nikt wcześniej nie ujął tego tak jak Ty, czytając tamto zdanie, ma się mocno nieprzyjemne skojarzenia, mogłaś napisać to samo innymi słowami, które by nikogo nie raziły i były odpowiedniejszym wyrażeniem swojego zdania i krytyki. tym bardziej, że kierujesz je tak bezpośrednio. mi by było przykro.
jeśli myślę że ktoś nie nadaje się na modelkę to to piszę. Nie widzę w tym nic niestosownego. Po prostu, ktoś nie umie pozować, nie wygląda korzystnie itp. Co w tym dziwnego?
Jakbym nie umiała śpiewać to bym się nie promowała na YT albo blogach. Każdy się musi liczyć z krytyką oraz tym że ktoś ma inne zdanie

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

poza tym poszukaj sobie jak niektóre dziewczyny się na tym wątku wypowiadały- 1000 razy gorsza krytyka od mojej, było to czyste wyśmiewanie
Stary 2012-03-19, 22:51   #4488
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli myślę że ktoś nie nadaje się na modelkę to to piszę. Nie widzę w tym nic niestosownego. Po prostu, ktoś nie umie pozować, nie wygląda korzystnie itp. Co w tym dziwnego?
Jakbym nie umiała śpiewać to bym się nie promowała na YT albo blogach. Każdy się musi liczyć z krytyką oraz tym że ktoś ma inne zdanie

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

poza tym poszukaj sobie jak niektóre dziewczyny się na tym wątku wypowiadały- 1000 razy gorsza krytyka od mojej, było to czyste wyśmiewanie
z tego co pamiętam, to krytyka odchodziła tu niesamowita, może i wyśmiewająca, nie przeczę, ale nie tyczyła się modelki (Kamili) tylko jej stroju. w kolejnych postach wyjaśniasz co miałaś na myśli to pisząc i z tym wytłumaczeniem tamto "gołe" zdanie jest do przeżycia. tak jak napisałam, można użyć innych słów, trochę wytłumaczyć co się ma na myśli, bo to w końcu forum, nikt się tu nie zna, nie wie co druga osoba ma na myśli pisząc coś, a tym bardziej jakie są jej intencje, dlatego w tak wrażliwych kwestiach jak czyjś wygląd, aparycja warto być dokładnym. tyle.
Stary 2012-03-19, 22:53   #4489
201804100943
Konto usunięte

ok, pofatygowałam sie.. Co powiecie o tych cytatach :

Cytat:
Napisane przez lannya Pokaż wiadomość
Mam to samo zdanie, ja bronię tylko dziewczyn, które nie mają pieniędzy, możliwości pójść do galerii po modne marynarki+rurki+narzutkę+ botki itp(wydatek na taki strój, to często kilka setek) i ubierają się skromniej, niż dziewczyny śledzące najnowsze trendy. Znałam takie osoby i...to jest trochę tak, że jak nie masz kasy na super modną kieckę i cały czas chodzisz w ubraniach po starszej siostrze, to jak zobaczysz jakąś ładniejszą, połyskującą sukienkę, nawet jeśli już dawno wyszła z mody, to jesteś szczęśliwa, że w końcu masz coś ładnego, coś co nie jest spraną bluzką i wyciągniętym swetrem. Czasami nawet to 10zł dla dziewczyn ze wsi, to jest duża kwota. Kamili tutaj nie zaliczam. Ona jest tandetna i szuka poparcia dla siebie w internecie. Może jej życie jest tak nieudane, że wykreowała w sieci inny wizerunek? Jeśli jej to sprawia przyjemność-niech robi, tylko, że poza brakiem gustu jest osobą strasznie arogancką i wyrachowaną, a z tym co soba reprezentuje-nie powinna taka być.
szukać dalej?

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
z tego co pamiętam, to krytyka odchodziła tu niesamowita, może i wyśmiewająca, nie przeczę, ale nie tyczyła się modelki (Kamili) tylko jej stroju. w kolejnych postach wyjaśniasz co miałaś na myśli to pisząc i z tym wytłumaczeniem tamto "gołe" zdanie jest do przeżycia. tak jak napisałam, można użyć innych słów, trochę wytłumaczyć co się ma na myśli, bo to w końcu forum, nikt się tu nie zna, nie wie co druga osoba ma na myśli pisząc coś, a tym bardziej jakie są jej intencje, dlatego w tak wrażliwych kwestiach jak czyjś wygląd, aparycja warto być dokładnym. tyle.
uważam że Kamila nie ma warunków na modelkę. OSOBIŚCIE nie podoba mi się jej figura. Ciuchy to inna kwestia
Stary 2012-03-19, 23:30   #4490
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
ok, pofatygowałam sie.. Co powiecie o tych cytatach :

szukać dalej?

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

uważam że Kamila nie ma warunków na modelkę. OSOBIŚCIE nie podoba mi się jej figura. Ciuchy to inna kwestia
ten cytat to chyba z dość dawnego czasu i były echem dawnego bloga Kamili, nie orientuje się ale jakoś nieprzyjemnie było wtedy. od tamtej pory nastroje na wątku są zupełnie inne (a tym bardziej od momentu, gdy Kamila nas czyta i się tu wypowiada), Kamila ma nowego bloga i jeśli tamte słowa były w jakimś stopniu prawdziwe to ja osobiście nie widzę ich potwierdzenia w obecnej chwili. inni chyba też, bo takich opinii tu nie widuje od dłuższego czasu.

każdy ma swoje zdanie, ja się skupiam tutaj na ocenie/ krytyce ubrań więc nie oceniam reszty na tym forum.
Stary 2012-03-19, 23:31   #4491
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze mnie dziwi tupet i śmiałość ludzi głoszących takie "prawdy absolutne"

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 23:37   #4492
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Zawsze mnie dziwi tupet i śmiałość ludzi głoszących takie "prawdy absolutne"
to jest moja opinia, a Ty mniej swoją. Ktoś Ci broni?

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
ten cytat to chyba z dość dawnego czasu i były echem dawnego bloga Kamili, nie orientuje się ale jakoś nieprzyjemnie było wtedy. od tamtej pory nastroje na wątku są zupełnie inne (a tym bardziej od momentu, gdy Kamila nas czyta i się tu wypowiada), Kamila ma nowego bloga i jeśli tamte słowa były w jakimś stopniu prawdziwe to ja osobiście nie widzę ich potwierdzenia w obecnej chwili. inni chyba też, bo takich opinii tu nie widuje od dłuższego czasu.

każdy ma swoje zdanie, ja się skupiam tutaj na ocenie/ krytyce ubrań więc nie oceniam reszty na tym forum.
czyli co? W ciągu miesiąca dziewczyna przeszła z "osoby bez klasy i stylu" do "świetnie ubranej dziewczyny" ?
Widziałam nowego bloga, dla mnie niczym się nie różni. A filmik to już w ogóle...
Stary 2012-03-19, 23:39   #4493
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Mam swoją, napisałam ją wyżej

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 00:40   #4494
lwia paszcza
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

czyli co? W ciągu miesiąca dziewczyna przeszła z "osoby bez klasy i stylu" do "świetnie ubranej dziewczyny" ?
Widziałam nowego bloga, dla mnie niczym się nie różni. A filmik to już w ogóle...
Moim zdaniem musisz się strasznie nudzić, żeby tak na upartego się czegoś czepiać żeby przekopać się przez kilkanaście czy ileś tam, nie będę przecież liczyć, stron jednego wątku, tylko po to, by znaleźć argumenty mówiące, że to ty masz rację Chybaby mi się tak nie chciało, a uważam się za wrednawą jędzę Sorry za lekkiego offtopa.
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 00:54   #4495
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lwia paszcza Pokaż wiadomość
Moim zdaniem musisz się strasznie nudzić, żeby tak na upartego się czegoś czepiać żeby przekopać się przez kilkanaście czy ileś tam, nie będę przecież liczyć, stron jednego wątku, tylko po to, by znaleźć argumenty mówiące, że to ty masz rację Chybaby mi się tak nie chciało, a uważam się za wrednawą jędzę Sorry za lekkiego offtopa.
nie nudzę się wystarczyło wpisać "kamila" i przeszukać wątek. Czy to takie trudne?
ktoś mi zarzucił krytykę, więc pokazałam większą jaka tu się odbywała
i nie było to kilkanaście stron tylko jedna

tak w ogóle to widzę na tym wątku lekką hipokryzję. Najpierw najeżdżanie na Kamile, a potem dzika obrona. Ale wiadomo... kobieta zmienną jest

Edytowane przez 201804100943
Czas edycji: 2012-03-20 o 00:58
Stary 2012-03-20, 00:57   #4496
lwia paszcza
Zakorzenienie

Cytat:
nie nudzę się wystarczyło wpisać "kamila" i przeszukać wątek. Czy to takie trudne?
I tak by mi się nie chciało, po co? za wszelką cenę udowadniać komuś swoje racje ... nie tonie jest trudne, tylko że ja już po prostu padam i nie kontaktuję. Cześć.
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 05:47   #4497
kamila29091
Raczkowanie

nie podoba mi się kolejna dyskusja w tym tonie na mój temat.
dziewczyna miała prawo napisać że na modelkę nadaję się jak krowa do baletu i to napisała.
Chwała jej za to, bo jeszcze rok temu miałam to samo zdanie. Ale intensywna terapia u psychologa i przyjaciele pomogli mi pokonać ten odruch i już jest lepiej. Widzę efekty niektórych sesji i naprawdę mnie się podoba. A to chyba najważniejsze prawda?
Nie musi każdemu bo każdy ma inny gust. Jakby wszyscy byli jednakowi było by bardzo nudno

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-20, 06:57   #4498
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
jak ktoś powie do osoby która nie potrafi śpiewać : "nie nadajesz się na wokalistę", albo do osoby która chce być aktorem "nie nadajesz się na aktora" to powinien według Ciebie zostać zlinczowany że brak mu kultury??!!
Ile Ty masz lat?

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

a czy ja skomentowałam wygląd :O Napisałam gdzieś "masz brzydkie nogi/twarz/oko" ?
Zaskakujesz mnie

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Jak masz jakieś prywatne "wąty" do mnie to proszę na PW, a nie wykorzystuj treść mojej wypowiedzi w celu ataku. Bo ten atak nie ma podstaw
nie trzeba byc modelka zeby prowadzic bloga.
dwa to nie jest atak z mojej strony- nie znam cie i nie musze pisac na pw.
Stary 2012-03-20, 07:40   #4499
milusia1990
Przyczajenie

to mnie rozwaliło
http://imageshack.us/photo/my-images/41/ipod485.jpg/
milusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 08:07   #4500
szarri
Wtajemniczenie

Dziewczyny, ależ macie problemy. Nie kojarzę żadnej polskiej blogerki (co nie znaczy, że takiej nie ma, może po prostu ja nie znam jej bloga) która byłaby wysoka, szczupła i miała urodę modelki (nie mylić z "ładna"), nie wspominając o profesjonalnych zdjęciach. Nie zmienia to faktu, że są takie blogerki, na których lubię zawiesić oko i zajrzeć, co w co tam się wbiły ciekawego, nawet, jeśli mają 158cm i szpotawe nóżki. Blogerka nie ma być modelką, nie musi być piękna. Ostatnio nie musi się nawet ciekawie ubierać... Koniec końców, gdyby tak sięgnąć do źródeł, Cory Kennedy jakąś szczególną pięknością nie jest, a już na pewno nie była nią parę lat temu, kiedy szał na blogi modowe dopiero się rozpoczynał.

Ekshibicjonizm dotyczy nie tylko cudnych, młodych i bogatych, a jeśli jakiś blog przyciąga rzesze, to wydaje mi się, że cel został osiągnięty. W końcu jeden lubi klasyczne ubrania, drugi kabaretki do spódniczki tenisowej, a trzeci jak mu nogi śmierdzą. Startując w tym momencie chyba łatwiej wyróżnić się in minus. To wprawdzie ogranicza w pewnym stopniu świeże dostawy próbek i szmat, ale za to wpływy z reklam...
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości