![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
![]() http://spoleczenstwo.newsweek.pl/min...89622,1,1.html aha widzę że już został wrzucony
Edytowane przez Iclosemyeyes Czas edycji: 2012-03-19 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Konto usunięte
|
http://www.hm.com/pl/product/98908?article=98908-A rozwaliły mnie te buty
a co do Kasiu Tusk , przeglądam jej bloga , nie czytam, lubię zdjęcia, i przyznaje się , że jej zazdroszczę. a co. tyle kasy zarabiać ( o ile to prawda)w sumie za nic , musi tylko ładnie wyglądać ![]() zbytnio się nie przemęcza dziewczyna a to tylko dlatego , że ma odpowiedniego ojca . niektórzy to maja w życiu z górki .... |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
BAN stały
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;33019904]http://spoleczenstwo.newsweek.pl/min...89622,1,1.html
![]() To prawda, że im bardziej krytykują, tym większa popularność. Tacy są Polacy - chętnie oglądają, to co jest krytykowane, żeby dorzucić swoje 3 grosze. Wystarczy spojrzeć na bloga Kamili - pewnie setki osób tam codziennie wchodzą, aby się pośmiać i wymienić na forum niepochlebne opinie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Rozeznanie
|
Kamila, a propos filmiku - masz fajny, sympatyczny głos.
![]()
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() ![]() zawsze mi się wydawało że jest wprost przeciwnie, że jest odpychający i brzydko brzmiący. Dlatego też bałam się zamieszczać filmik, a to właśnie głos zdobywa największe uznanie. Naprawdę nie rozumiem już siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama takiej nie noszę bo mi się zwyczajnie nie podoba. Cytat:
Co do afery o konsumpcyjny styl życia - ja lubię zakupy i nie zamierzam z nich zrezygnować - życie jest dla mnie po to, żeby sprawiać sobie i innym przyjemności, a nie chodzić w pokutnym worku. Mam postawę hedonistyczną i się tego nie wstydzę. Oczywiście - nie krzywdzić nikogo po drodze - ale ludzie z Azji i Afryki i tak mają ciężko, nasze noszenie czy nienoszenie ubrań z H&M tego nie zmieni. Cytat:
![]() Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2012-03-19 o 20:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówię tego absolutnie jako przytyk, każdy ma prawo zarabiać tak jak lubi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sama się przyznam że dla mnie korzyścią było to żeby mieć ,,usprawiedliwienie" dla chęci mocy robienia sesji zdjęciowych w charakterze modelki. Normalnie czułam się na to za stara i za brzydka, a posiadanie bloga to usprawiedliwiło. I dzięki temu mogę spełnić to marzenie. I takie sporadyczne sesję mi się przytrafiają a ja nie mam wyrzutów sumienia. Może to i głupie ale prawdziwe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
wizaz jest kulturalnym miejscem i nie pijemy do wygladu.
zglaszam
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Konto usunięte
|
wyraziłam swoje zdanie. Chyba mam prawo do tego? Czy poiedziałam komuś że jest paskudą? NIE .dziwnie postrzegasz "kulturę"
Jakoś dziewczyny wcześniej jechały tutaj Kamile i żadna nie dostała warna. Nagle widzę że się zrobił krąg wzajemnej adoracji Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2012-03-19 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylas zlosliwa. po prostu.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Konto usunięte
|
jak ktoś powie do osoby która nie potrafi śpiewać : "nie nadajesz się na wokalistę", albo do osoby która chce być aktorem "nie nadajesz się na aktora" to powinien według Ciebie zostać zlinczowany że brak mu kultury??!!
Ile Ty masz lat? ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() Zaskakujesz mnie ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Jak masz jakieś prywatne "wąty" do mnie to proszę na PW, a nie wykorzystuj treść mojej wypowiedzi w celu ataku. Bo ten atak nie ma podstaw |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt wcześniej nie ujął tego tak jak Ty, czytając tamto zdanie, ma się mocno nieprzyjemne skojarzenia, mogłaś napisać to samo innymi słowami, które by nikogo nie raziły i były odpowiedniejszym wyrażeniem swojego zdania i krytyki. tym bardziej, że kierujesz je tak bezpośrednio. mi by było przykro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakbym nie umiała śpiewać to bym się nie promowała na YT albo blogach. Każdy się musi liczyć z krytyką oraz tym że ktoś ma inne zdanie ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- poza tym poszukaj sobie jak niektóre dziewczyny się na tym wątku wypowiadały- 1000 razy gorsza krytyka od mojej, było to czyste wyśmiewanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||
Konto usunięte
|
ok, pofatygowałam sie.. Co powiecie o tych cytatach :
Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy ma swoje zdanie, ja się skupiam tutaj na ocenie/ krytyce ubrań więc nie oceniam reszty na tym forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Zawsze mnie dziwi tupet i śmiałość ludzi głoszących takie "prawdy absolutne"
![]()
#4492 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
Widziałam nowego bloga, dla mnie niczym się nie różni. A filmik to już w ogóle... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Mam swoją, napisałam ją wyżej
![]()
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ktoś mi zarzucił krytykę, więc pokazałam większą jaka tu się odbywała i nie było to kilkanaście stron tylko jedna tak w ogóle to widzę na tym wątku lekką hipokryzję. Najpierw najeżdżanie na Kamile, a potem dzika obrona. Ale wiadomo... kobieta zmienną jest ![]() Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2012-03-20 o 00:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Raczkowanie
|
nie podoba mi się kolejna dyskusja w tym tonie na mój temat.
dziewczyna miała prawo napisać że na modelkę nadaję się jak krowa do baletu i to napisała. Chwała jej za to, bo jeszcze rok temu miałam to samo zdanie. Ale intensywna terapia u psychologa i przyjaciele pomogli mi pokonać ten odruch i już jest lepiej. Widzę efekty niektórych sesji i naprawdę mnie się podoba. A to chyba najważniejsze prawda? Nie musi każdemu bo każdy ma inny gust. Jakby wszyscy byli jednakowi było by bardzo nudno |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa to nie jest atak z mojej strony- nie znam cie i nie musze pisac na pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Przyczajenie
|
to mnie rozwaliło
http://imageshack.us/photo/my-images/41/ipod485.jpg/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ależ macie problemy. Nie kojarzę żadnej polskiej blogerki (co nie znaczy, że takiej nie ma, może po prostu ja nie znam jej bloga) która byłaby wysoka, szczupła i miała urodę modelki (nie mylić z "ładna"), nie wspominając o profesjonalnych zdjęciach. Nie zmienia to faktu, że są takie blogerki, na których lubię zawiesić oko i zajrzeć, co w co tam się wbiły ciekawego, nawet, jeśli mają 158cm i szpotawe nóżki. Blogerka nie ma być modelką, nie musi być piękna. Ostatnio nie musi się nawet ciekawie ubierać... Koniec końców, gdyby tak sięgnąć do źródeł, Cory Kennedy jakąś szczególną pięknością nie jest, a już na pewno nie była nią parę lat temu, kiedy szał na blogi modowe dopiero się rozpoczynał.
Ekshibicjonizm dotyczy nie tylko cudnych, młodych i bogatych, a jeśli jakiś blog przyciąga rzesze, to wydaje mi się, że cel został osiągnięty. W końcu jeden lubi klasyczne ubrania, drugi kabaretki do spódniczki tenisowej, a trzeci jak mu nogi śmierdzą. Startując w tym momencie chyba łatwiej wyróżnić się in minus. To wprawdzie ogranicza w pewnym stopniu świeże dostawy próbek i szmat, ale za to wpływy z reklam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.