mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 20:35   #1561
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy wasze maluchy tez pchaja lapki do buzi az im sie odruch wymiotny pojawi albo uleje?
Wlasnie, ide zdjecie z
Lapkami na fejsa wrzucic

Standard

Ela, a powiedz jakie były objawy ząbkowania ? I czy wyszedł "książkowo" tzn na dole?

Bo ja zauważyłam u Michała, że jak dałam mu biszkopta to odbicie dolnych dziąsel był z dwoma kreseczkami, a na górnych nic nie było
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 20:37   #1562
muffinka90
Zakorzenienie

elu mam na kompie, podaj maila to ci wysle
p.s. skad bierzesz chetnych? tez by mi sie przydalo...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 20:41   #1563
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Dygotko może źle napisałam ona je co 4 godziny obojętnie czy pierś czy 90 ml mleka. To 90 ml to dla niej jeden posiłek. Trochę mało

pokszyfka o to widzę, że nie tylko moja taka wybredna. Na razie jeszcze spróbuje z tym kleikiem potem dam jej marchewkę albo jabłuszko. I tak szczepienie mamy to się lekarki dopytam co i jak, bo z tym rozszerzeniem, też głupieję
MOja zjada tylko 70 ml, tzn jak 1 dziennie jej daje mleko z kleikiem, czasem jej sie jeszcze zdarzy dodatkowo z piersi pociagnac.
Ja na poczatku dawalam kleik lyzeczka, ale przestalo sie jej podobac, wiec poszlam na latwizne i daje w butli na noc. Ludze sie, ze dluzej pospi po tym, ale na razie srednio dziala i tak sa min 2 pobudki w nocy.

MOja doszla jakis czas temu do wniosku, ze po co ma sie meczyc z piastaki i akutalnie ssie tylko palce i juz obczaila, ze najwygodniejszy jest kciuk.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Standard

Ela, a powiedz jakie były objawy ząbkowania ? I czy wyszedł "książkowo" tzn na dole?

Bo ja zauważyłam u Michała, że jak dałam mu biszkopta to odbicie dolnych dziąsel był z dwoma kreseczkami, a na górnych nic nie było
biszkopty juz je?? lol, ale duzy chlopak. Ja mojej sobie nie wyobrazam jeszcze z biszkoptem
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 20:45   #1564
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny a czy wasze maluchy tez pchaja lapki do buzi az im sie odruch wymiotny pojawi albo uleje?
Wlasnie, ide zdjecie z
Lapkami na fejsa wrzucic
Pewnie, że tak.

Aniolina na razie pierwszy raz jej kleik dałam, zobaczę może załapie to w butli jej dam. Jakoś nie zasmakowała
U mnie pobudki raz są dwie raz jedna. Zależy jaki ma humor.
Moja mała też czasem kciuka dorwie, albo palec wskazujący, pewnie niedługo dojdzie do takich samych wniosków jak Twoja córeczka
Stary 2012-03-19, 21:05   #1565
basiula19
Zadomowienie

GLAM normalka już nie raz sie obełtał przez to teraz chociaż dla urozmaicenia pcha palce od nóg a one sa krótsze hhehe to nie naciąga go przynajmniej heheh

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 21:13   #1566
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
muffinka90 dziękujemy

truscafka a ile kosztuje taka przyjemność jak fotograf na chrzcinach? Bo ja też się zaczynam zastanawiać nad takim rozwiązaniem

a jak planujesz to zmienić?
my płaciliśmy 800 zł i za sesję Szymka która odbędzie się za około 2,3 tygodnie 400 zł

są dość drodzy ale uwielbiam swoje zdjęcia ze ślubu i chciałam aby tym razem było podobnie

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 21:14   #1567
Aniolina
Rozeznanie

MOja teraz non stop sie przekreca z plecow na brzuch, godzine po jedzeniu jej pozwalam, ale i tak czesto przez to wymiotuje, zazwyczaj jak ja na chwile zostawie, zeby sama sie bawila to idzie paw, potem oczywiscie wklada w to twarz i placze. A najbardziej to wymiotuje w bujaczku, juz jej w ogole nie wkladam, bo ona sie wtedy tak spina i podnosi glowke, ze nawet 2-3 h po jedzeniu
Stary 2012-03-19, 21:22   #1568
ja_dalia
Wtajemniczenie

DZIEKI dziewczynki za wszystkie mile slowka i zyczonka i pamięć !!!!

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
agnieszka

glam ja mialam isc, ale sie chmurzy i tez wieje, trudno, przynajmniej chate ogarne i obiad zrobie na spokojnie, mlody zapas zupek zjadl, trzeba nagotowac... tz ma dzis urodziny, sernik sie chlodzi w lodowce

nie wiem czy ktoras z was uzywala pieluch lidlowskich toujours, kupila ostatnio bo mi wyszly dady a do biedry nie po drodze bylo i sa bardzo fajne, tylko cenowo troche drozej od dady.

ja mialam i bylam baaaardzo zadowolona!!!! lepsze niz dady i gaga , chociaz tescowe gaga tez dają rade na nocki

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 21:26   #1569
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Ggora a czy oprocz temper mial jakies objawy chorobowe? Bo jak nie to pewnie faktycznie jakas wirusowka jelitowa
Ale wiesz co moze to i dobrze, zobaczy ze kupa to nie zawsze bol. U nas tez zaparcia sa nawykowe
No wczoraj mial temperature. O ile mozna to tak nazwac- na czole 37.3 ,szyja 38.3 , nie jadl caly dzien i nie chcial byc na spacerku- co sie nigdy nie zdarza. Wiec podejrzewam, ze to musial zadzialac ten lek na srake- DICOMAN Junior, bo kupa ostatnia byla smierdzaca jak sraczka, ale konstytencja plastelina. Moze dalam mu ostatnimi dniami za duzo naraz- bo i lactulosum i apetizer i dwa razy pol saszetki Dicomanu. Bo takie smierdzace baki puszczal - pisalam, ze mi szambem w domu wali. Czyli te jelitka zaczely mocno pracowac i moze wlasnie ten stan podgoraczkowy byl konsekwencja przyspieszenia pracy jelit.... naprawde posiwieje....- dzis juz ani temperatury nie ma, humor dopisuje, apetyt tez.
Napewno nie dam tych saszetek teraz - tylko w ostatecznosc, jak nie bedzie chcial sie zalatwic przez pare dni.

Nika dzis kupola nie zwalila jutro chyba podam delicol- mam jeszcze buteleczke na takie sytuacje- zawsze pomaga.
A tez wklada i raczki do gardla i wszystko co ma pod reka- kocyk, motylka, rekawwczoraj to zwymiotowala na caly swoj brzuszek...norma
Stary 2012-03-19, 22:34   #1570
nie _wiem
Raczkowanie

wszystkim solenizantkom składam życzenia

klask i:kla ski:to za wszystkie osiągnięcia "naszych"dzieciaczków

nas też wywiało na spacerze, ale przeszłyśmy się ponad 2 godziny podniosłam małej koc w wózku żeby nie wiało jej tam za bardzo i spalałam kalorie :P w ciąży przytyłam 25kg na razie schudłam ok 20

a co do ząbków.... mojej Wandolinie też idą ma takie dwie śmieszne malutkie białe kropeczki na górnych dziąsłach, przeraźliwie sie slini nerwowo pcha wszystko do ust, a jak jej nie wychodzi (np kiepsko trzyma i jej się nie mieści do buzi gryzak czy zabawka ) to się przeraźliwie drze :P momentami nawet bobodent nie pomaga
już myślałam ze sobie poradziłam z kryzysem laktacyjnym a tu d.... wczoraj i dzis wieczorem po kąpieli cyc a po cycu płacz zrobiłam najpierw 100ml ale wyżłopała aż jej się uszy trzęsły :P więc zrobiłam jeszcze 60..... i tym sposobem zjadła pełną porcje więc podejrzewam że z piersi to zjadła ze 20-30 ml tylko no trudno mała ma 5 miesięcy za 3 dni także nie ma tragedii
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 22:43   #1571
dygotka8
Zakorzenienie

Ela- za ząbka nie wiem czy zauważyłaś,ale wyslałam ci na pw 1 lub nawet 2 wiadomości jakiś czas temu...teraz to już nawet nie wiem na jaki temat bo tak dawno to było
Glam-u nas też tylko mała się śmiała do babci albo tżale dziś pierwszy raz się zaśmiaął do mnie
Goldika-tez bym zjadła tatara,ale z żółtkiem i z cebulką,no,ale troche tej cebuli byms ię jednak baął(nawet bardziej niż trochę...

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 06:47   #1572
dygotka8
Zakorzenienie

chyba kazda mama miala przespana noc,ze zaden nowy post sie nie pojawił

witam z rana

Stary 2012-03-20, 07:23   #1573
mol_aa
Zadomowienie

i ja sie witam z rana

Nockę mogę zaliczyć do bardziej udanych tylko 3 pobudki to juz sukces, bo przez ostatnie 1,5tygodnia bywało po 5-6

Ela za pierwszego ząbka

Goldika czytając posta o tatarze o mało a laptop byłby cały w ślinie. uwielbiam tatara, a tu już ponad rok nie jadłam i jeszcze sobie nie pojem bo karmie
Bahamadia wow i jak się Michaś zachowywał po biszkopcie???
A zupki jarzynowe to robisz mu np na skrzydełku z kurczaka czy gotujesz same warzywa??

Dawno Ani nie było
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 07:28   #1574
dygotka8
Zakorzenienie

molaaa czemu surogo miecha nie mozna karmiac piersia?

Stary 2012-03-20, 07:30   #1575
fatal21
Wtajemniczenie

witamy u nas pobudka co 1,5godz tragedia a usypiala w po kapieli ze 2h
Stary 2012-03-20, 07:36   #1576
mol_aa
Zadomowienie

Dygotka mi pediatra mówiła, zeby nie ryzykować z surowym mięsem, bo może to być zbyt ciężkie dla brzuszka malucha

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Czy któraś z Was nadal podaje Sab Simplex??? Mam do oddania, nieotwarty, a nie chce żeby się przeterminował
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 07:38   #1577
fatal21
Wtajemniczenie

wczoraj z tz poszlismy do kosciola i tesciowa zostala z mala a ta jak drzwi zamknelismy za soba to nawalila w pampersa tesciowa 1raz w zyciu zmieniala pampersa i zalozyla tyl na przod.potem chyba pomyslala ze zle ale bala sie ze mala zacznie plakac i nie ruszala
Stary 2012-03-20, 07:43   #1578
dygotka8
Zakorzenienie

molaa-basiula pilnie potrzbuje ss

Stary 2012-03-20, 07:46   #1579
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cześć dziewczyny
Po ostatnich problemach z kupką po marchewce, wręcz kocham robienie kupki przed godziną 6 rano ... nawet jeśli potem juz nie śpimy
Od kiedy nie daję słoiczków kupska są 2-3 razy dziennie więc chyba Martynka jeszcze poczeka z nowościami.
Dziś zapowiada się piękna pogoda, więc na spacerek zaraz. A dziś spotykamy się z Anioliną w parku
Lecę do mojego nerwuska

Bahamadia ... gratuluję biszkopta

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 07:56   #1580
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
elu mam na kompie, podaj maila to ci wysle
p.s. skad bierzesz chetnych? tez by mi sie przydalo...
to i ja poprosze, moze jakos sie wezme tak dla przyjemnosci

witam
ostatnio uspic mojego szkraba to tragedia.... ciekawe jak dzisiaj bedzie teraz np. trze oczka wiec ide zobaczyc czy usnie- 3majcie kciuki

a nocka taka jak zwykle... dzisiaj postaram sie go odkładac bo z nami mu juz za goraco
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 08:01   #1581
fatal21
Wtajemniczenie

ale wam fajnie ze sie spotykacie ja to nawet na moim odludziu w swoim wieku osob nie mam tylko geriatria a co mowic o spotkaniach z forum... moje dziecie spi na doroslej poduszce i ciagnie cyca
Stary 2012-03-20, 08:14   #1582
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

eh witajcie, ja moze z głupim pytaniem, czy prawie 4 miechy po porodzie można dopiero dostać dseprecji? mam ogólnie dośc.
noc nie była tragiczna dostała młoda wieczorem czopek i moze dzieki temu troche spała, ale katrar i kaszel męczył ją nieustannie, pediatra zasugerował zeby podawać kaszkę z mlekiem na ulewanie słyszałyście o czyms takim?

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 08:29   #1583
fatal21
Wtajemniczenie

tak bo kaszka gestsza i troche zakleja' a probowalas mleko ar chyba specjalne na ulewanie nuektorym pomaga

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

weszlam dzis na wage i co widze?albo klamie albo chudne w oczach bo z ciazy tylko 0,7kg mi zosatlo nadwagi poza 12 ktore zafundowalam sobie po slubie

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

weszlam dzis na wage i co widze?albo klamie albo chudne w oczach bo z ciazy tylko 0,7kg mi zosatlo nadwagi poza 12 ktore zafundowalam sobie po slubie
Stary 2012-03-20, 08:48   #1584
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
i ja sie witam z rana

Nockę mogę zaliczyć do bardziej udanych tylko 3 pobudki to juz sukces, bo przez ostatnie 1,5tygodnia bywało po 5-6

Ela za pierwszego ząbka

Goldika czytając posta o tatarze o mało a laptop byłby cały w ślinie. uwielbiam tatara, a tu już ponad rok nie jadłam i jeszcze sobie nie pojem bo karmie
Bahamadia wow i jak się Michaś zachowywał po biszkopcie???
A zupki jarzynowe to robisz mu np na skrzydełku z kurczaka czy gotujesz same warzywa??

Dawno Ani nie było

Dziękuję, dziewczyny
Dałam mu parę razy samego i prarę razy z jabłuszkiem.
Smakuje mu przeokrutnie, z resztą chyba nie matakiej rzeczy która by mu nie popasowała

Pierwsza nasza zupka była tylko z marchewki i pietruszki.
Na następny raz dałam mu już ze wszystkim, czyli:
- ziemniak,
- 2 marchewki,
- ok. 4 cm pora (z białej części),
- 1 mietruszka,
- kawałek selera.
Miksuję z tą wodą z warzy, ale żeby nie była taka strasznie wodnista i porcjuje w słoiczki po deserkach. Jest to wygodniejsze, bo nastepnego dnia, wyciągam tylko zawartość słoiczka, podgrzewam w garnku i dodaję łyżeczkę masła. Smacznego
Z tylu warzyw starcza mi zupki na 3 obiadki.
Dzisiaj do tego dołożę zmiksowany ryż.
Zupki je regularnie od 5 tyg, więc następne gotowanie za ok 2-3 dni będzie dopiero na mięsku.
Ale dam np udko z perliczki, bo dostaliśmy z własnego chowu.
Lekarka powiedziała, że mięsko możńa wprowadzić gdy dziecko będzie mieć 5 męcy, więc akurat tak wyjdzie

Zdrówka i cierpliwości przy dzieciach dla solenizantek !!

Pragnę się pochwalić, że Michaś jak poszedł spać o 21 wstał o 7 rano !!!!!!!!!!!!!!!!!!

W takim była szoku, że przez 30 min zastanawiałam się czy faktycznie przespal całą noc, czy byłam tak zmęczona, że nie pamiętam
Ale jednak przespał, bo piersi miałam jak atomy

Poza tym Witam w ten piękny, słoneczny poranek

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Po ostatnich problemach z kupką po marchewce, wręcz kocham robienie kupki przed godziną 6 rano ... nawet jeśli potem juz nie śpimy
Od kiedy nie daję słoiczków kupska są 2-3 razy dziennie więc chyba Martynka jeszcze poczeka z nowościami.
Dziś zapowiada się piękna pogoda, więc na spacerek zaraz. A dziś spotykamy się z Anioliną w parku
Lecę do mojego nerwuska

Bahamadia ... gratuluję biszkopta

Gdybym mieszkała wciąż we Wro, też bym do Was podjechala

Kasik, a może Martynka nietoleruje tych słoiczków...
Pewnie sa to produkty które są przebadane itp, itd, ale jakoś sceptycznie do tego podchodzę. Tym bardziej, że data wazności jest na 2 lata do przodu

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-03-20 o 08:56
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 08:51   #1585
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
eh witajcie, ja moze z głupim pytaniem, czy prawie 4 miechy po porodzie można dopiero dostać dseprecji? mam ogólnie dośc.
noc nie była tragiczna dostała młoda wieczorem czopek i moze dzieki temu troche spała, ale katrar i kaszel męczył ją nieustannie, pediatra zasugerował zeby podawać kaszkę z mlekiem na ulewanie słyszałyście o czyms takim?
Depresji mozna dostac zawsze
nie tylko w zwiazku z porodem.

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Dziękuję, dziewczyny
Dałam mu parę razy samego i prarę razy z jabłuszkiem.
Smakuje mu przeokrutnie, z resztą chyba nie matakiej rzeczy która by mu nie popasowała

Pierwsza nasza zupka była tylko z marchewki i pietruszki.
Na następny raz dałam mu już ze wszystkim, czyli:
- ziemniak,
- 2 marchewki,
- ok. 4 cm pora (z białej części),
- 1 mietruszka,
- kawałek selera.
Miksuję z tą wodą z warzy, ale żeby nie była taka strasznie wodnista i porcjuje w słoiczki po deserkach. Jest to wygodniejsze, bo nastepnego dnia, wyciągam tylko zawartość słoiczka, podgrzewam w garnku i dodaję łyżeczkę masła. Smacznego
Z tylu warzyw starcza mi zupki na 3 obiadki.
Dzisiaj do tego dołożę zmiksowany ryż.

Zdrówka i cierpliwości przy dzieciach dla solenizantek !!

Pragnę się pochwalić, że Michaś jak poszedł spać o 21 wstał o 7 rano !!!!!!!!!!!!!!!!!!
W takim była szoku, że przez 30 min zastanawiałam się czy faktycznie przespal całą noc, czy byłam tak zmęczona, że nie pamiętam
Ale jednak przespał, bo piersi miałam jak atomy

Poza tym Witam w ten piękny, słoneczny poranek
Ja przestalam juz wierzyc, ze nadejdzie taka noc, ze Kasia przespi cala
To tak nieksiazkowo w sumie podalas- duzo na raz, dobrze, ze Michas zoladkowo bezproblemowy. Tez mialam mniej ostrozne podejscie do diety, no ale niestety mnie pokaralo u nas seler szkodzi jak ja zjem.

fatal zapraszamy na spacerek. No sie karmi, sie skacze, sie ma
Stary 2012-03-20, 08:51   #1586
ja_dalia
Wtajemniczenie

witamy i my

mloda wlasnie padla na drzemke wiec ja pod szłaer, kawusia i zasiadam do Was

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 08:58   #1587
princessskaa
Wtajemniczenie

Witam z rana

U nas nocka dobrze, mała spała od 19:30 do 5:50 - brakowało mi godzinki snu, ale kawke wypiłam i jest ok

Baha za biszkopta i za przespaną nockę

Co do depresji po 4m-cach po porodzie to myślę, że ten przykry stan może pojawić się w każdej chwili. Niestety, ale czasami człowiekowi wysiadają wszelkie akumulatory i przychodzi załamka. Ja co prawda nie miałam nigdy tego problemu, ale mam ciocię, która męczyła się z tym. Ważne jest wtedy wsparcie najbliższych i myślę, że nie ma co się wstydzić i trzeba iść do lekarza - pogadać o tym.

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-03-20 o 08:59
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 09:00   #1588
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Goldika-tez bym zjadła tatara,ale z żółtkiem i z cebulką,no,ale troche tej cebuli byms ię jednak baął(nawet bardziej niż trochę...
niestety i surowe miesa i cebula zakazana w czasie karmienia bo surowe mięso może przenosić jakieś syfy w sensie czy to zarazki, czy robale, nie wiemale ja juz nie karmie

Ela gratki za zabek!!!

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
i ja sie witam z rana

fajnie, ze noc w miare przespana mialas
oj tatar to moje jedyne powazne uzaleznienie

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
wczoraj z tz poszlismy do kosciola i tesciowa zostala z mala a ta jak drzwi zamknelismy za soba to nawalila w pampersa tesciowa 1raz w zyciu zmieniala pampersa i zalozyla tyl na przod.potem chyba pomyslala ze zle ale bala sie ze mala zacznie plakac i nie ruszala
dobre
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 09:01   #1589
glamourous
Zakorzenienie

Hej
Stary 2012-03-20, 09:01   #1590
ggoraa
Zadomowienie

Witam i odrazu najlepszego solenizantkom
Sprzataczka u nas ma chyba jakis zly dzien bo naparaza szczotka o barierki.... chyba zaraz ja walne mopem w glowe, bo dziecko mi wybudzi.
My nie spimy od 7:20.... tesciu zadzwonil, ze zaostawil zakupy pod drzwiami- w sumie dobrze, bo by mi sprzataczka zakosila
W nocy o 3ciej mam talefon- tesciowa pyta co sie stalo? A ja nie kumalam o co cho... okazalo sie, ze ktos do niej dzwonil i nie wysiwetlilo numeru i myslala, ze to ja z domowego, bo wlasnie ten numer nigdy nie wyswietla.
Do tego szarpana emocjami i myslami nie moglam za bardzo spac
Ale Filipek przespal cala noc, wiec mysle, ze jest juz ok z nim. Aby teraz tylko Nika nie wyskoczyla z zadna goraczka czy sraczka- w sumie moglaby zrobic, bo cos wczoraj nie zrobila kupska- tylko kleksy

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
hahahaha- no dobrze chciala kobiecina
Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
ad.1 mozna dostac depresje zawsze - nie wkrecaj ty sobie mi tu zadnych przypadkiem! Zaraz sie za ciebie wezmiemy:P
ad.2 nie slyszalam niestety.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości