|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
a to sobie wymyśliłaś .. prezent życiowy dostaniesz pięknie !!!!!a przypomnij datę ślubu ??? Miłego dnia dla Was
|
|
#2882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2883 |
|
Zadomowienie
|
na rozwolnienie to najlepiej zatykaja banany. to moze byc przez stres bo ja tez tak mam niestety.
dobra spadam kochane zajrzę do was wieczorkiem i poczytam co tam nasmarowałyście przez caly dzien.
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gda rozumiem że to stresujące też to przechodziłam ale musisz postarać się i zaprzyjaźnić z meliską może ona pomoże chociaż troszeczkę ?
|
|
#2885 |
|
Zadomowienie
|
a i zapomniala bym,: ile placi sie w pl za badanie na rozyczke i tokso? mysle czy tego sobie w domu nie zrobie. a z tym dentysta to trzeba miec jaka karteczke? bo nie czaje.
|
#2886 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! U mnie nic ciekawego się nie dzieje, czujemy się dobrze i oby tak dalej. Ja dużo czasu spędzam na spacerach w lesie. Ogólnie stałam się strasznym samotnikiem, ale kolega stwierdził, że to syndrom wicia gniazda
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
nie karteczke tylko pieczatke.
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
a masz w karcie ciąży miejsce na adnotację stomatologa???
|
#2889 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najlepiej do mnie niech się wrodzi bo ojca ma mało urodziwego a ja jak powrzechnie wiadomo jestem piękna jak kwiat rózy ... po burzy Cytat:
|
||
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2891 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak tylko bede miec napewno pokaze, obiecuje , no a slub tuz tuz bo 21 kwietnia rowniez milego dnia axxxa ja wczoraj sprawdzalam ile te badania u mnie kosztuja i mniej wiecej od 10 -15 zl w tych granicach Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2012-03-20 o 09:41 |
||
|
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wam powiem z tym dentystą ze ja mam jednak miejsce na stomatologa w karcie ciązy ale nie zamierzam iść gdyż ponieważ ja chodzę co 6 miesięcy lub co rok w zalezności jaki stan uzębienia moja dentystka stwierdza
i mam następną wizytę kontrolną ustawioną na grudzień dopiero i nie zamierzam iśc po pieczątkę bo mi nie po drodze, do innego dentysty tysz nie pójde bo nie lubie moze mi ON załatwi u kolegi co dentystą jest podbicie a jak nie to co? to nico no co mi kto zrobi ze nie poszłam? przeciez mi nie zabronią urodzic tak? tak! no to się nie zamierzam tym stresować najwyzej bedzie mi ginka truła na kazdej wizycie ze jeszcze stomatolog... a ja mam to gdzieś bo naprawdę nie mam czasu łazić dodatkowo za pieczątkami jakimiś... pracuje nie mam aktualnie auta i nie mam na to czasu ani siły. AMEN---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- różyczka to nie wiem ile kosztuje u mnie bo nie robiłam a toksoplazmoza kosztuje w zależności od laboratorium ... ja płąciłam 25 zł za obie tokso a wiem ze w innym szpitalu 37 zł jedno a 39 drugie ( bo to dwa badania są na tą tokso na przebytą i na przeciewciała czy jakos tak
|
|
|
|
#2893 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, już nadrabiam...
![]() Wow Konczi! Piękny ten tort! Chętnie bym skosztowała
|
|
|
|
#2894 |
|
Rozeznanie
|
Bafi to nie wiem jak ty do 32 tygodnia wytrzymałaś. A na 3 d nie byłaś, czy też spryciula ci nie pokazała?
Ja następną wizyte mam 10 kwietnia, to będzie już 18 tydzień i mam nadzieje, że już się dowiem, bo jak nie to na 3d polece. Niegrzeczna mnie też wszyscy chłopaka obstawiają, a ja na początku byłam pewna, że na 100% bedzie dziewczynka, a teraz to już sama nie wiem. Podobno wyglądam kwitnąco Idę dziewczynki na cały dzień, wróce wieczorem to nadrobie. Możecie dużo pisać bo lubie Was czytać Lukrecjo trzymam kciuki za Was i za tego Twojego bobra, żebyś go przed ginkiem nie musiała rozkładać
|
#2895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj meliski pewnie pomoże Cytat:
czyli za miesiąc będziesz ślubować fajnie macie ... my już 7 lat po ... tylko wspomnienia nam pozostały cały zjedzony został .. wczoraj dokończyli
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
Piękne wózki wynajdujecie. Muszę w końcu męża wyciągnąć na poszukiwania.
Właśnie zrobiłam sobie herbatę z cytryną i miodem tak dla zdrowia... Jak mi to śmierdzi! Nie wypiję. Aaa i zrobiłam małe zakupy w H&M Dla siebie getry ciążowe i koszulkę. No i coś dla dzieciaczka Wersję z I love dad dam mężowi na urodziny ![]() Niech ktoś zabierze stąd tą herbatę! |
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny zakup ... mój mąż otwiera prezent patrzy na bodziaki i mówi troszku za małe bhehee ale się mu spodobały i to już będzie ulubiony strój dla niego
|
|
#2898 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne bodziaki
mnusze ja sfotografować tysz mój nowy nabytek a jest to pajac piękny co ma na stópkach małe uszka jejeje uszate nunki ![]() właśnie robię sobie listę kupionych rzeczy bo nie chce niepotrzebnie na noworodka który rośnie błyskawicznie nakupować za durzo rzeczy ... także kieruję sie listą pewną z internetu co dla maluszka potrzebne tak naprawde i tam napisane jest ze 4-5 bodziaków, dwa pajace do spania, jakies spioszkki lub spodenki bawełniane z miękką gumką ze dwie pary no i jakieś na wyjścia rzeczy ze 3 i dwie bawełniane cienkie czapeczki ... no bo podobno to strasznie szybko rośną te dzieciaczki i w połowie rzeczy sie nie ubiora nawet raz no to żeby nie zgłupiec i pamiętać co mam juz robie se liste i na razie mam w niej: - 2 czapeczki bawełniane, - dwa pajace, - jedno body z długim rękawem , -kombinezon na wyjście od koleżanki dostałam kremowy |
|
|
|
#2899 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zdjęcie spodenek zrobię dziś lub jutro ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() Agnus właśnie o tych bodziaczkach marzę i muszę je mieć i do tego skarpetki ![]() Już mnie stres łapie, bo badanie o 14 ale już wiem przynajmniej, że dojdę, bo się dobrze dziś czuję Bafi dzięki za dobre słowo, pocieszyłaś mnie Edytowane przez m_moni Czas edycji: 2012-03-20 o 10:38 |
||
|
|
|
#2900 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Tak się źle czujesz bo pewnie Twoje maleństwo szaleje w Twoim brzuchu. Mój to spokojny (po mamusi) to i ciąża spokojna ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Ja też uciekam ostatnio od ludzi. Mężu sam do znajomych chodzi Teraz to ani piwa się napić i od papierochów trzeba uciekać. |
|||
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
No prosze, to Wy już w ciuchole dla dzidziaków sie zaopatrujecie
![]() Ja wczoraj dostałam zawrotu od tych wszystkich niemowlakowych rzeczy. Oprócz tego że z wózkiem mało nie wyjechałam ze sklepu bo mi sie fajnie jeździło, to naoglądałam sie tyle ciuszków, smoczków i innych takich, że mi sie zaś to nawet śniło w nocy i każdą rzecz z tego sklepu kupiłam ![]() Chyba byłam kasiasta w tym śnie ![]() Musze troche wyluzować bo ja taka że jak coś mi sie spodoba to musze to kupić. Tylko jakoś jeszcze nic nie kupiłam :P No to ja teraz ide strogonowa na obiadeczek robić, a potem zaś na spacerek Wpadne wieczorem Was podczytać, ale kurde ostatnio po tych moich przebiegach nie daje rady bazgrać do Was ![]() Buziole |
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2903 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero jak główką w dół leżała to już schować nie dała rady
|
|
#2905 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() chcialam sie pochwalic wam moim brzuszkiem niestety zdjecie jest niewyrazne... zrobione dzisiaj (16+1) , jak narazie nic mi niewiadomo czy to chlopczyk czy dziewczynka , moja ginekolog powiedziala mi ze dowiem sie pod koniec kwietnie kiedy to zrobie (eco morfologica).kocham moj brzusio |
|
|
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja się jakaś przeziębiona zrobiłam ![]() Agnus, dawaj mi tu te herbatę A ciuszki śliczne![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- gda, wiem jeszcze, że czekolada bardzo dobra na rozwolnienia i słyszałam, że cynamon. |
|
|
|
#2907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż jak bym nie wiedziała żeś w ciąży to bym nie powiedziała ze masz brzuch
|
|
|
|
|
#2908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na następnej wizycie będę w 13 tyg 1 dn. i mam cichutką nadzieję, że może już się dowiem. ![]() Cytat:
Elmiria, my też czekamy z zakupami aż się Maleństwo ujawni co do płci.
|
|||
|
|
|
#2909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też się martwię, że nie tyje odezwę się poźniej dziewczyny bo teraz wybywam. chciałam tylko podpowiedzieć gda, by się dziewczyna nie męczyła. buziaki |
|
|
|
|
#2910 |
|
Wtajemniczenie
|
o bosze kupiłam znowu coś! no ale listy się trzymam a kupić musiałam bo wszystko co w kropki jest dla mnie cudowne
a kupiłam to: http://allegro.pl/wyprawka-5-cz-supe...155906788.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

hmm czyżby w sypialni przebywał tego szczęśliwego dnia ?
najlepiej do mnie niech się wrodzi bo ojca ma mało urodziwego a ja jak powrzechnie wiadomo jestem piękna jak kwiat rózy ... po burzy 

, no a slub tuz tuz bo 21 kwietnia

specjalnie dla Was
czyli za miesiąc będziesz ślubować
piękny zakup ... mój mąż otwiera prezent patrzy na bodziaki i mówi troszku za małe bhehee ale się mu spodobały i to już będzie ulubiony strój dla niego