|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
a poza tym strasznie słabo zbiera zabrudzenia, w sobotę zanim odkurzyłam nasz pokój to miałam całe plecy mokre ona ma zelmer meteor chyba co do Twojego to właśnie dobrze że ma dużo końcówek też bym chciała przede wszystkim turboszczotkę żeby zbierała włosy bo tyle moich leży na dywanie i nie da się ich złapać odkurzaczem to zbieram je rolką do czyszczenia ubrań co do hepa to nie czytałam na ten temat i nawet nie mam rozeznania ale skoro są większe to może bym wzięła większy, pewnie lepiej zbiera pyłki i kurz, nie wiem sama ale wydaje mi się że przy dziecku to będzie ważne ![]() Cytat:
![]() brawa za 5 i zużyty dezodorant
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: Hepa jest do wyłapywania małych żyjątek, nie kurzu
Jak się ma całe podlogi w dywanach, to lepszy będzie Hepa13.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-19 o 14:34 |
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka - mam takie pytanko ciazowe
![]() Dzis ginka mi powiedziala, ze za malo przybieram na wadze. Powinno sie tyc 0,5 kg na miesiac, a ja przez 2,5 miesiaca przytylam tylko 1 kg. Poza tym, mam bardzo szybka przemiane materii, ile bym nie jadla, to zawsze jestem chuda. Nie zamierzam tez pchac w siebie na sile, bo to nie o to chodzi... A jak jest u Ciebie? Faktycznie tyjesz kilo na miesiac?? Lekarka mnie postraszyla, ze jak nie bede wiecej tyc, to mnie wezmie do szpitala na przymusowe dokarmianie jakimis "zupkami" (taaa, juz to widze, jakie to jedzenie szpitalne jest pyszne i pozywne, mniam!
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do odkurzaczy to mi się podoba Rowenta silence zgadzam się w zupełności, mi się aż robota pali w rękach jak jestem sama w domu, ale oczywiście warunek musi być jeden- bardzo głośna muzyka Trzymam kciuki, żeby wizyta poszła pomyślnie! W czwartek mam drugi egzamin na prawko! ![]() A póki co zmykam, bo zaraz mam korki! PS. Dziś zawarłam znajomość z przystojnym doktorkiem- nawet dał mi wizytówkę (jest dyr. biura poselskiego) Nie ma to jak praca z ludźmi, od razu można się podbudować, niż jak jest się siedzącym w domu kopciuchem![]()
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Łasiczko moja kuzynka miała podobny problem, w pierwszej ciąży do 3 miesiaca nie tyła wogóle a wrecz schudła 2 kg. Lekarz skierował ją do szpitala na dokarmianie, jak opowiadała o tamtym jedzeniu ... gdyby jej rodzina nie dokarmiała to nic by tam nie zjadła. No ale leki/kroplówki pomogły i zaczęła przybierać na wadze a dzidziuś miał ponad 4kg
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze uda mi sie uniknac tego dokarmiania... Nie ma to, jak wsadzic zdrowego czlowieka do szpitala Ja ogolnie jestem chudzielcem, nie mam tendencji do tycia, brzuszek na razie mam maly, bo to polowa 3 miesiaca.
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety dużo zależy od instruktorki. Przez 3 zajęcia miałam fatalną (co ciekawe to była właścicielka klubu) a dopiero na ostatnich się dobrze bawiłam gdy inna dziewczyna była na zastępstwie.
Szkoda że akurat ta dziewczyna prowadzi w godzinach które mi nie pasują. Cytat:
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś byłam na zumbie i jutro też idę ZUMBA LOVE!!!!
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten pierwszy synuś to nic, on miał tylko kilka gram powyżej 4kg za to drugi miał 5050g
|
|
|
|
|
#3492 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Zamówiłam sobie ten koncentrat do twarzy -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...alizujacy.html Nie mogę się doczekać testów.
Chcę zminimalizować ilość stosowanych kosmetyków do twarzy.. mimo że mam o wiele mniej niż kiedyś to wciąż za dużo.. porzeczko 5 kilogramowy noworodek
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dezodoranty i 5A co do sephory trwa do 1 kwietnia i dowolnej firmy kosmetyk tyle ze trzeba mieć kupon z sephory ktory sie dostawało jak sie robiło zakupy w przeciągu ostatnich 2 tygodni |
|
|
|
|
#3495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja może całych podłóg w dywanach nie będę miała ale coś tam w pokoju musi leżeć Cytat:
![]() Cytat:
mi też się podoba rowenta silence force ale nie widziałam go na żywo jeszcze a ja już się pocieszyłam, teściowa dziś rano przyjechała ale coś się musiało stać bo zawsze od nich wraca szczęśliwa i w dobrym humorze, opowiada co tam u nich a dziś w ogóle nic się nie odzywa ![]() będziemy trzymać kciuki za egzamin Cytat:
odnośnie szczegółów wizyty zapraszam do klubu
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: to do mniejszych dywanów Hepa11 wystarczy
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
no a to nie jest tak że ten lepszy filtr lepiej zbierze zanieczyszczenia również na mniejszym dywanie?
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Mam nadzieję, że się jednak polepszy Dziękuję, była udana ![]() Krótkie nie znaczy grube, dlatego Cię opieprzyłam za takie pisanie Cytat:
![]() na pewno tym razem się uda!Cytat:
Poszedł szampon Wella i maseczka Ziai z glinką Musiałam się porządnie wypucować i wymaseczkować po wczorajszej imprezie, bo się czułam be [przebywanie w pomieszczeniu, gdzie się pali -> w zasadzie w całym domu ] ![]() Za niedługo lecę do biblioteki, a potem do TŻ-a świętować z nim urodzinki Wieczorem zabieram go na włoskie jedzenie Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-03-20 o 14:46 |
||
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam puder prasowany matujacy Sensique, to juz bodajze moje 4te opakowanie tego pudru.
Bardzo polecam, jest swietny i tani (5 zl)
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku czerwca jedziemy z TŻ do Paryża
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-20 o 15:16 |
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawili nam w końcu drzwi w łazience
i kurcze ... jakoś tak dziwnie teraz
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko wow Paryz, na pewno bedzie super romantycznie! |
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnio spore zużycia. Wszystko mi się kończy akurat jak boleśnie doskwiera mi brak gotówki. Nawet bilety miesięczne i stan konta na telefonie...
Do rzeczy: - podkład kryjący Pharmaceris - krem nawilżający na niedoskonałości Loreal - C-Thru, Golden Touch, woda toaletowa 100 ml - puder antybakteryjny Manhattan Wysłałam wszystko z wymianek, a przyszła do mnie tylko jedna rzecz.... Zaczynam się stresować... Poza tym mam mnóstwo nauki i zero motywacji
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
To napisz maile do tych dziewczyn i sie im przypomnij.
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam PW, ale bez odzewu. Może wysyłają raz na tydzień albo rzadziej. |
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie żadnych. Za to pojawił się peeling kawowy 100 ml, bo na dniach pewnie skończy mi się żurawinowy. Zrobiłam zamówienie z YR na peeling i krem do stóp, bo była fajna promocja. A i zrobiłam wielki zapas ulubionej pasty, bo znalazłam na necie prawie 50% taniej a dość droga jest. I zamówiłam 10 sztuk![]() A co do wymianek, to może to chwilowy zastój i dostaniesz wszystko na dniach, chociaż z drugiej strony te osoby mogłyby się odezwać. Ja teraz czekam na 2 paczki od początkujących osób i wtedy dopiero wyślę sama im... Wczoraj baba w sklepie zwróciła mi uwagę, że ustawa mówi, że się nie otwiera kosmetyków. Ja rozumiem nie otwierać podkladu, tuszu, ale nie wyobrażam sobie kupna żelu pod prysznic, balsamu bez powąchania. Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-03-21 o 07:14 |
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Zużycia
- kremowy żel pod prysznic Fenjal - mini tusz Isa Dora - tusz Milion Lashes Eveline
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok temu jak kupowałam żelazko i zapłaciłam ponad 300 to moja mama złapała się za głowę po co tyle pieniędzy żelazko to żelazko ma prasować ale ja się uparłam i kupiłam te które chciałam jak ona później nim coś prasowała to nie mogła się nadziwić jakie jest dobre, wciąż używała mojego i wiecie co? kupiła sobie takie same kiedy się wyprowadziłam http://www.euro.com.pl/odkurzacze/ro...e-ro4645.bhtml gratuluję paryża
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba, że tak
![]() Zrobiłam wczoraj małe zakupy ![]() Paletki Sleek: Safari i Jewels 2 kredki ELF: turkusowa i beżowa
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zużyłam szampon schauma ziołowy 250 ml i żel do mycia twarzy z biedronki, 150ml.
Kupiłam w douglasie za 6.99 maseczkę kojącą - absolutna zachcianka ale co tam. No i otwierają u mnie po remoncie biedroneczkę wiec żele do buźki będa tańsze więc pewnie w piątek jeden nabęde. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

(mam tą wersję beżową)
a poza tym strasznie słabo zbiera zabrudzenia, w sobotę zanim odkurzyłam nasz pokój to miałam całe plecy mokre
ona ma zelmer meteor chyba
co do Twojego to właśnie dobrze że ma dużo końcówek też bym chciała przede wszystkim turboszczotkę żeby zbierała włosy bo tyle moich leży na dywanie i nie da się ich złapać odkurzaczem to zbieram je rolką do czyszczenia ubrań 

będzie ok 
i zużyty dezodorant 

ja się rozglądam bo chcę kupić coś porządnego ale jeszcze się nie zdecydowałam bo tyle tego wszystkiego jest 

Ja ogolnie jestem chudzielcem, nie mam tendencji do tycia, brzuszek na razie mam maly, bo to polowa 3 miesiaca.