|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
Cytat:
a treaz już szczuplutka jestem zmieścimy się po tych ćwiczonkach obieCzekam na priva w takim razie ![]() ![]() No i buziaki dla wszystkich dziewczyn do zobaczenia |
|
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmik z rozgrzewką
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3663 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
? Wiecie, nie róbcie z siebie ofiar skrzywdzonych przez Agę, bo to Wy tu łamiecie regulamin i w sumie wiele osób zasługuje na to, żeby z miejsca dostać bana. Powinniście być wdzęczni za wyrozumiałość, skoro Aga kazała tylko usunąć stąd linki. |
|
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam bardzo, ale chyba źle nas rozumiesz. Nikt tu się nie czepia Agi i wbrew temu co myślisz to doceniamy jej wyrozumiałość. A że nam smutno to już inna sprawa (nie ma chyba w regulaminie zakazu bycia niezadowolonym?) Jedyne o co proszę w imieniu swoim i reszty użytkowniczek to o 1-2 dni czasu na usunięcie linków jako, że trochę nagle to spadło na nas i troszkę czasu to zajmie. Mam nadzieję, że możemy w tej kwestii liczyć na wyrozumiałość? Skoro wątek sobie istniał przez prawie rok to chyba te 2 dni nikogo nie zbawią?
|
|
|
|
#3665 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Tekst o prezencie pod choinkę świadczy o czymś innym. Nikt nie powiedział, że linki mają zniknąć w ciągu godziny. Aczkolwiek ja bym po prostu wątek usunęła - jako łamiący nie dość, że regulamin, to jeszcze prawo. |
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do rodziny.... pisałam do uczestników (nie była to żadna aluzja do moderatorów)tego wątku mam nadzieję że staliśmy się na tyle rodziną że spotkamy się na innym miejscu o innej porze tyle... A jeśli posatnowicie dać bana no coż...jestem tu tylko dla tego wątku...przykro jeśli się rozstaniemy...ale w tej sytuacji przeżyję
|
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Raczkowanie
|
ten body jam jest supper czekam an nastepny
![]() ![]() sorrki ale mialam problemy z kompem hihihi
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Rozeznanie
|
Moje Kochane!!!!
Jak juz postanowicie gdzie sie przeniesc do prosze o znak na priva, )A jak ja mam pousuwac soje linki, bo ja to nie kumam jak to zrobic. Mam szukac wszystkich swoich postów z linkami czy jak |
|
|
|
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo proszę o chwilowe nie ruszanie niczego. Chcę zapisać wszystko co by nie zginęło i wtedy zabierzemy się za usuwanie. Zajmie mi to ze 2 godzinki i potem dam znać żeby każdy usunął linki ze swojego postu.
Więcej informacji na temat co i jak podam później więc się proszę uzbroić w cierpliwość.
|
|
|
#3670 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Przyczajenie
|
oj co tu sie porobilo
Pani Moderator- ja rozumiem ze to jest łamanie prawa i wogole ale kto w dzisiejszych czasach choc raz nie skorzystal z nielegalnej kopi???to sa cwiczenia i watpie by dziewczyny umieszcaly je tu w celu jakiegos masowego rozpowszechnienia, kazda poprostu dzieli sie tym co ma, skoro nie stac nas na oryginaly. DOskonale wiem ze zadne tlumaczenie nie jest dobre ale po co zaraz straszyc banem....Pozdrawiam was dziewczeta i dziekuje za cindy, na ktora mnie nie bylo stac Milo bylo was poznac!!
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Rozeznanie
|
Ale dzien prawie jak 13 w piatek
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3674 |
|
BAN stały
|
czesc dziewczyny, skopiowalam linki od strony 1 do 100. jesli ktos chce chetnie przesle
|
|
|
|
|
#3675 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko już mam skopiowane
Tak więc proszę wszystkie podające linki osoby o wyedytowanie swoich postów i usunięcie z nich linków. Proszę o zapisanie sobie mojego maila pingwineczka@o2.pl jako ze podejrzewam, że i ja z tego forum zniknę. Tak jak pisałam postaram się uratować to wszystko co tutaj zebrałyśmy i dam znać co i gdzie (to może troszkę potrwać, bo sporo tego)
|
|
|
#3676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko chyba jednak pozytywnie będę wspominać to forum tym bardziej że poznałam tu przemiłe osoby Życzę wszystkim Wesołych Świąt i teraz już samych pozytywnych doświadczeń. No i oczywiście super Szczęśliwego nowego roku!
|
|
|
|
#3677 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Tymczasem naprawdę zastanów się i postaw w mojej pozycji. 150.000 wątków, 3.000.000 postów. Naprawdę myślisz, że ja to wszystko czytam? |
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ze względu na nielegalną działalność (kradzież i dystrybucja filmów chronionych prawami autorskimi i dystrybucyjnymi) kilku osób jestem zmuszony wątek zamknąć.
Wszystkich przesyłających legalne filmiki przepraszam. |
|
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny i chłopaki z naszego wątku,tj jak w tytule obecnego. Ponieważ został zamknięty zakładam nowy żeby złożyć wam życzenia świąteczne. Życzę wam mnóstwa energii przy skokach, ciała cindy crawford
, humoru murzyna z dsf-u , posladków Tamilee no i wogóle wszystkiego co wymarzone i w głębi serca siedzi.TEGO WAM ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! A przy okazji dziękuję za wszytsko, żegnam się (nie podejrzewałam że będzie mi tak smutno kasować wczoraj linki i czytać ponownie te ponad 100 stron wątku ), fantastycznych ludzi tu poznałam i mam nadzieję że jeszcze się gdzieś spotkamy![]() A może do tego czasu napiszecie w tym wątku czasem co ćwiczycie nowego??? albo jak wam ida slimy i tym podobne??? Co wy na to???? Do zobaczenia i wesołych świąt raz jeszcze |
|
|
|
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Magfielg i witajcie wszystkie pozostałe bardziej i mniej aktywne uczesniczki starego wątku!
![]() Ja też Wam życzę wesołych pogodnych świąt i tego, by czas i trud włożony w wypracowanie zgrabnej sylwetki nie poszedł na marne ![]() Pozdrawiam popijając pyszną kawę i wcinając bułkę drożdżową. Do zobaczenia (mam nadzieję, że wkrótce )
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia 2
podbijam
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochaniutkie
I ja dołączam do życzeń świątecznych! A przy okazji: ze starym wątkiem przepadło mnóstwo informacji dotyczących ćwiczeń i myślę, że warto by było je odnowić i zebrać te wszystkie wiadomości. Chodzi mi o takie jakby recenzje. Czyli, Krótki opis filmiku, no i oczywiście nasze wrażenia Filmów z ćwiczeniami jest obecnie tyle, że ciężko się połapać. Po za tym ostatnio zauważyłam jakąś przeraźliwą skłonność do nazywania wszystkiego "aerobik dance" wystarczy że jakaś muzyka w tym jest (czy to nie jest charakterystyczne dla aerobiku, że ćwiczenia są są rytmicznej muzyki?). Więc może czasem warto by hmm... sprawdzić co to na prawdę jest za filmik a nie tylko polegać na opisie producenta. No i w niektórych sytuacjach własne wrażenia w stylu "poćwiczyłam i dzisiaj nie mogłam wstać z łóżka" niekiedy bywają bezcenne.Ja, wstyd się przyznać ale ostatnio ćwiczenia straszliwie zaniedbałam . No i niestety z powodu "zajadania stresu" nawet nieco przytyłam Ale nic to po nowym roku biorę się ostro za siebie ( w święta nie będę się nad sobą znęcać, aż taką masochistką nie jestem). No i tradycyjnie nie wiem za jakie ćwiczenia się zabrać w myśl zasady "osiołkowi w żłoby dano" ![]() A jeszcze sobie kilka dni temu nowe tai chi kupiłam
|
|
|
#3684 |
|
Zadomowienie
|
Ok to zaczynamy wątek recenzentek
Czekam na nowe opinieJa przez święta sobie odpuszczam...ale potem no własnie co potem? Co ćwiczymy laseczki kochane???? Byle nie aerobic dance
|
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatni co prawda czytałam gdzieś, że te ćwiczenia to lipa, bo ona sobie po prostu tłuszcz odsysa, ale co mi tam, ja wiem swoje. Oczywiście do nowego roku to jeszcze 100 razy może mi się koncepcja zmienić ![]() A przy okazji że tak się zapytam: ćwiczył ktoś coś z serii (albo całość) P90X? Bo na to się też czaje, ale jak sobie popatrzę to się czuje taka zmęczona że mi się odechciewa ![]() A na razie z tej okazji, że się właśnie dowiedziałam, że będę miała niespodziewanych gości idę się oddać innym, "dyscyplinom sportowym" czyli podnoszenie ciężarów (siaty z zakupami), jazda figurowa (z mopem) oraz sztuki walki (przy okazji ganiania po kuchni ciachania rozmaitych produktów i mieszania w garach) Trzymajcie się cieplutko
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
No więc...ja ambitnie ide na siłownię nareszcie otwrli w moim mieście jakąś fajną
Mąż ma mi kupić karnet na gwiazdkęA na razie podobnie wielobój sportowy (szmatka, mopek, i mleczko dla niiuni) oraz trening siłowy (mielenie ręczne sera na sernik dla teściowej, mak na makiełki dla męża i siaty prezentów dla małej) Wesołych!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! PS P90X ????? Żartujesz mam zakwasy od patrzenia!!!! Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Poprzedni wątek zamknięty
Ale z tymi recenzjami to super pomysł
|
|
#3688 |
|
Rozeznanie
|
Witam Kochaniutkie!!!!!!
O jak ja sie ciesze Oczywiście przyłaczam sie do wszystkich życzeń Swiatecznych . Życze wszystkim pieknych radosnych chwil podczas tych swiat i wszystkiego naj naj naj.Ja od stycznia planuje sie zabrac na serio za Calanetics tak przez 2-3 tyg. Bo u mnie zawsze dawał bardzo dobre efekty. A potem jak juz rozruszam moje stare zastane miesnie to moze Slim in 6 lub Body Jam Teraz ide walczyc z choinka. |
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
dziękuję Wam kochaniutkie za trud włożony w poprzedni wątek dzięki Wam mam wspaniałą filmotekę i wiele dających w kość sesji najczęściej ćwiczę właśnie P90x myślę,że są najskuteczniejsze ze wszystkich po nich na początku niemalże czołgałam się teraz też mi dają popalić-systematycznie zwiększam tylko obciążenie od razu intensywność rośnie ![]() szczerze polecam to ćwiczenia w większości siłowe,ale rezultaty są widoczne dość szybko oczywiście podstawą jest dieta ale te ćwiczenia to takie mniej nudne zajęcia siłowe burn it up jest niezłe-ale raz w m-cu,bo nuuuudy poza tym seria arm toner,bun shaper,thigh trimmer,ab burner,slim&6pack(6cio-pak na lato jak znalazł )-to slimy? bo nie pamiętam dokładnie nazw,ale też polecamogólnie lubię filmiki z beach body-ten sam gościu zresztą daje w kośćto tyle ode mnie-z chęcią będę Was podczytywać |
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

Szczegóły na priva jako że tu chyba nie wolno innych forumów reklamować.

)
Mam szukac wszystkich swoich postów z linkami czy jak