|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
|
|
|
|
#1232 | |
|
Raczkowanie
|
Filtru używam z Vichy - Capital Solei spf 50+ a minerałów z LiliLolo
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie tez pieknie! bylam w miescie, pomierzylam staniki znowu i znalazlam kilka typow,ale teraz nie wiem na ktory sie zdecydowac... jeden byl ok w atlanticu calkiem gladka bardotka, do ciuchow z dekoldem sie bardzo dobrze nada, choc jak gwaltownie podskocze to troche sie przesuwa... a drugi typ to w salonie anna, piekny bialy koronkowy, pasuje idealnie pod biustem i miseczki tez, nic a nic sie nie przesuwa, tyle ze jest dosyc zabudowany... praktycznie nie ma wciecia miedzy piersiami, zakrywa ich wieksza czesc, dlatego tez nie nada sie do glebokich dekoltów... na slub bylby idealny, ale chce stanik ktory wykorzystam w przyszlosci do innych ciuchow. I znowu mam dylemat pojde jeszcze raz zmierzyc oba, nie mam pojecia, kurcze nie potrafie znalezc takiego idealnego no. Ale chociaz juz wiem ze jest na mnie rozmiar, ciezko bardzo taki dostac ale jednak jest
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie też dziś pogoda cudna, pospacerowałam z Tż godzinkę i zaraz hulanie idzie w ruch. Wczoraj Tż powiedział mi że wydaje mu się że pupe mam większą i taka pełniejszą, dziś zmierzyłam i faktycznie 1,5 cm więcej niż 3 tygodnie temu przed hulaniem Po za tym, byłam dzisiaj u dermatologa. Moja teoria się potwierdziła, mam brodawki płaskie Na szczęście nie jest ich dużo więc jestem dobrej myśli. Leczenie niestety jest kosztowne. Dostałam receptę na tabletki antywirusowe (nazwy niestety nie jestem w stanie rozszyfrować), na twarz mam stosować aldarę (zakupić mam 3 saszetki), na dłonie i łydkę lakier Vericaust i maść (tutaj też nie rozszyfruję). Do tego na zmiany trądzikowe żel Epiduo i nawilżacz Cepathil MD. Dodam że atak wysypu mi się skończył, goi się ostatni pryszcz, jednak zostało mi kilka przebarwień, mam nadzieję że Epiduo i Capathil dadzą rady. Koszt tego co muszę kupić ok 400 zł ale z brodawkami nie ma żartów bo bardzo szybko się rozprzestrzeniają i wolę walczyć teraz niż później, kiedy to będzie ich znacznie więcej.Soph tak albo przy vivie, albo przy jakimś programie tudzież serialu party ja chyba postawiłabym na ten 2 stanik, który zapewni ci 100% komfort w tym dniu. Może uda ci się go gdzieś wykorzystać, jeśli nie to może sprzedać? LeejdiNaati no i widzisz, nie było się czego bać
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mialam dzis isc do Rossmana ale jakos w polowie drogi spotkalam kolezanke i zawrocilam mam ochote na jakies zakupy kosmetyczne :P
|
#1237 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale coz poradzic, leki trzeba brac.A ja sama nie wiem co zrobic, bo jak juz kupie dobrze dopasowany porzadny stanik to chce go potem nosic, szkoda odsprzedawac. A wlasnie nie mam zadnego stanika ktory dobrze trzyma bez ramiaczek wiec akurat taki by mi sie przydal, ale co z tego skoro nie bede mogla nosic wiekszych dekoltow przy tym modelu
|
|
#1239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja jestem masakrycznie zła I to wszystko przez głupi bank ![]() TZ tata powinien dziś dostać przelew wysłany w sobote przez internet a tu dupa blada.... A ja mam jutro wolne i małam iść na wielkie zakupy i lipa, no chyba że rano ten przelew dojdzie i mama TZ pujdzie do banku z rana w co niestety wątpie Macie troche inspiracji Ostatnia fryzura jest poprostu mega ![]() PS: zn,ow mam ochote ściąć włosy - zwłaszcza podgolić tył :/ Ehhhh
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska no trochę to kosztuje
ale masz rację lepiej teraz niż potem .. Oby szybko pomogło
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
zielone oko, buahhot i party
mam nadzieje że pomoże...godzina z hula hopem pół godziny Biała Perła i podstawy
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Loluska nie boisz sie ze zeby coraz szybciej beda Ci zolkly? slyszalam ze im czesciej sie wybiela tym szybciej znika biel, a potem trzeba co chwile wybielac zeby bylo ladnie. A chyba juz ktorys raz robisz BP?
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
party
kurcze, pierwszy raz o czymś takim słyszę. Fakt pierwszą kuracje robiłam 2 lata temu, wtedy zużyłam półtorej tubki. Po jakimś roku powtórzyłam przez tydzień. I teraz stwierdziłam że znów powtórzę. Ale po 15 min trzymania, zaczęły mnie boleć dolne zęby i wyciągnęłam z dolnej szczęki, na górnej potrzymałam jeszcze 15 min. Może faktycznie to zły pomysł żeby znowu poprawiać...
|
|
#1244 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dziewczyny mialyscie cos z Tolpy oprocz kremow z Biedronki? Kiedys kupilam kolezance odzywke do wlosow z tolpy, bez silikonow itp ale nawet nie wiem czy byla zadowolona. Pytam, bo bylam dzisiaj na szkoleniu, dosc ciekawe te kosmetyki, ale same wiecie jak to jest na szkoleniach
dostalam kilka kosmetykow, bede uzywać. Wiekszosc mialam okazje przetestowac na miejscu, fajnie, przynajmniej wiem jak niektore produkty pachna, czy jaka maja konsystencje.
|
|
|
|
#1245 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem, kiedy się zaczęła, wiem, że wczoraj było już ostro przebrane, więc warto się spieszyć jutro robię napad na tę mniej uczęszczanąnie mam siły na spamowanie, ale zaraz coś porobię, lepiej się czuję jak się po kąpieli chociażby wybalsamuję, taka zrelaksowana ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
), lakier Eveline JEDEN jakiś ostro czerwono-różowy za 3,99 chyba, masełka właśnie i te żele apart ale nie pamiętam za ile, i te zestawy z niveą. więc balsamy eveline jak widać cieszyły się największą popularnościąudanych łowów
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj był abs, godzina hulaska i ppieszo do domu - ale wg mnie zjadłam za dużo i mam etraz wyrzuty sumienia. neistety mam takie okresy ze czasem czuje sie fajna babka, a czasem jak waleń i etraz jest właśnie ten czas. Od jutra ogarbniam i troche kontroluje moja zywieniowa sytuacje.
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
loluska faktycznie kuracja sporo kosztuje ale jak ma pomóc to trzeba
Zaraz zabieram sie za spamowanie
|
|
|
|
#1248 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
mam teraz dylemat, bo jest promo na Babydream od jutra, ale o ile od wakacji służył mi naprawdę dobrze, o tyle od niedawna dostałam od niego łupieżu ![]() ghana mam tak samo :/
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-03-20 o 22:12 |
||
|
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lakierem do paznokci, maseczkami i pewnie czymś jeszcze też nie pogardzę zresztą zobaczę, co się w ogóle uchowało
|
||
|
|
|
#1250 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie pracujesz? Tzn jako kto ? Jesli to nie tajemnica
|
#1254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Twarz: mycie kostką Biały Jeleń, krem Best, na usta pomadka Alterra + maść z wit. A Ciało: masło nawilżające, balsam ujędrniający, serum do biustu Stopy: peeling, krem Włosy: olejek Alterra na noc (strasznie mnie zaczął drażnić zapach różowego BD, nie mogę go wykończyć )Nareszcie... dobrej nocy
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja siedze juz z biowaxem na glowie, a na buzi mam peeling enzymatyczny. Pierwszy dzien wiosny a u mnie pochmurno wczoraj bylo ladniej.
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie tez dosc pochmurno i wieje wczoraj bylo ladniej zaraz sobie naloze jakis mix olejowy na wlosy
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie macie plany na dzis???
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() aktualnie mam okienko. u mnie też pochmurno i od razu humor się zepsuł ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
pochmurno, ale chociaz w miare cieplo
ja pol h temu wrocilam zuczelni i wzięłam się za naukę. Jutro dwa kolosy, a wpiatek z hiszpanskiego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

pojde jeszcze raz zmierzyc oba, nie mam pojecia, kurcze nie potrafie znalezc takiego idealnego no. Ale chociaz juz wiem ze jest na mnie rozmiar, ciezko bardzo taki dostac ale jednak jest
U mnie też dziś pogoda cudna, pospacerowałam z Tż godzinkę i zaraz hulanie idzie w ruch. Wczoraj Tż powiedział mi że wydaje mu się że pupe mam większą i taka pełniejszą, dziś zmierzyłam i faktycznie 1,5 cm więcej niż 3 tygodnie temu przed hulaniem
Na szczęście nie jest ich dużo więc jestem dobrej myśli. Leczenie niestety jest kosztowne. Dostałam receptę na tabletki antywirusowe (nazwy niestety nie jestem w stanie rozszyfrować), na twarz mam stosować aldarę (zakupić mam 3 saszetki), na dłonie i łydkę lakier Vericaust i maść (tutaj też nie rozszyfruję).