|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
hello!
![]() Myslalam, ze bedzie gorzej w szkole, ale bylo całkiem ok Dzis lekki trening- 1 h i super, bo mnie łydki bolą, muszę je porozciągać porządnie Piekna pogoda za oknem, szkoda, ze nie ma temperatury z weekendu Jeu- moje koty uwielbiają słodycze czekoladę jedzą, chipsy, kiedyś mama kupiła mi chrupki, to podzieliłam na kilka porcji i jadły co kilka dni haha, nie dobra jestem, bo potem odrobaczanie muszę robić
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dzovana super, że się trzymałaś
dziewczyny skończyła mi się silica na włosy i myślę co teraz, chciałabym coś nowego, polecicie coś?
|
|
|
|
#1083 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wprawdzie pytanie nie do mnie, ale moim zdaniem sport na czczo nie jest zdrowy, bo pali się wtedy mięśnie a nie tłuszcz, czytałam tak na wielu forach. Cytat:
Jedzenie to jednak jedzenie. O tak, niech środa już będzie za nami!Cytat:
chipsy, no nie wierzę ![]() Cytat:
Dziewczyny 2 dzień Turbo Fire za mną! Dziś krócej ale też intensywnie, na HIIT się spociłam znów, jak sąsiedzi robili sobie popołudniową drzemkę to na pewno ich obudziłam Potem streching dla rozluźnienia i już po, szybko zleciało ale czuję mega energię, że to zrobiłam Tuż po wypiłam szklankę maślanki i myślę co by tu na podwieczorek zjeść i pomysłów brak!
|
||||
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Agulaaa, ja używam Crema a la late jest super. Włosy po niej pachną, bardzo łatwo się rozczesują i myślę że nawet troszkę mi się poprawiły. A jeśli chodzi o tabletki to tak jak Tysia mówi że skrzyp jest bardzo dobry
![]() Tysia, za drugi dzień pięknie się zawzięłaś kurcze i jeszcze 1 wpadł czyli razem 7 co do biegania to właśnie różne opinie słyszałam i dlatego chcę się Was poradzić ale na czczo to bym chyba padła po 5 minutach ![]() Dzovana, hej hej
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam już coś
skrzyp z pokrzywą wypróbuję, nawet nie pamiętam jaka firma![]() inspirujesz Tysia tym TF może kiedyś się rozejrzę
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1087 |
|
Rozeznanie
|
melduję się po całym dniu zakupów w ramach nagrody za postępy w odchudzaniu
![]() ale się obkupiłam na wiosnę
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co takiego wiosennego sobie nakupowałaś chwal się tutaj Nam
|
|
#1089 |
|
Rozeznanie
|
torebkę
buty i apaszkę ![]() zaskoczyła mnie troche mnogość kolorów w sklepach ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- zielenie żółcie błękity pomarańcze
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
kolorowo to fakt
|
|
|
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
ja postawiłam na kolor malinowy
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Minimini, o kurczę a jakie kolory? kolorowe czy nie?
no w sklepach tej wiosny jest cudownie pomarańczowe butki i czerwony żakiet i 3 apaszki kolorowe uwielbiam jak jest tak kolorowo i wesoło ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Malinkowy mi się spodnie takie podobają
|
#1093 |
|
amor vincit omnia
|
dziewczyny róbcie zdjęcia i pokazujcie co kupiłyście
|
|
|
|
#1094 |
|
Rozeznanie
|
ja mam taki zestaw
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
troszke kolor przekłamany
zaraz zrobie zdjęcie jak mam ciuchy na sobie
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
miniminino właśnie bo to taki pomarańcz Ci wyszedł a nie malinkowy
ale super ![]() A ja mam takie zakupy ale nie wszystko razem kupowałam tylko jak mi się uzbierało ![]() Acha i żakiet jest mega czerwony ![]() i jeszcze te butki ale już kiedyś wrzucałam ale niech będzie pochwalę się jeszcze raz
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-03-20 o 17:44 |
|
|
|
#1097 |
|
amor vincit omnia
|
minimini buty- CUDO!!!!
smerfetka ale kolorków |
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo, oczywiście nie będę chodzić we wszystkim naraz bo bym jak klaun wyglądała ale żakiet i butki to czemu nie
|
#1099 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1100 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jakie piękne buty
|
|
#1101 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie chodzi o spowolnienie metabolizmu, ale jak jesz regularnie to masz mniejszą szansę na napad. ; ) dr Bernardi udowadniał, że metabolizm tak prędko nie zwalnia i zaproponował dość kontrowersyjną (dla wielu) dietę Intermittent Fasting (czyli okresowe głodowce), podczas której to diety spala się tłuszcz, a mięśni nie. w skrócie to dlatego, że jak je się normalnie i robi się głodówkę to w mięśniach i wątrobie jest na tyle dużo glikogenu, żeby wystarczył na dłuuugo ; )o fajnie, muszę się wybrać po tego łososia zatem : D mam łososia wędzonego w puszcze u TŻ, zjem pewnie w czwartek jak u niego będę. ale marzy mi się do niego kawior Cytat:
ja schudłam 6kg, nosiłam spodnie 38-40 i teraz noszę 38 xD niewielka zmiana ;p no ale zawsze ;D Cytat:
mojej do czeko nie ciągnie, a że nie jestem fanką chipsów to tez ich nigdy w domu nie było : D moje ukochane to lays fromage, ale to i tak jadłam może ze 3-4 razy w roku ; )Cytat:
ja jeszcze szukam jakichś innych programów do ćwiczeń, bo pełno tego i nie wiadomo na co się zdecydować : DCytat:
ja też sobie dzisiaj kupiłam półbuty na wiosnę, bo aż wstyd nie miałam żadnych ja dzisiaj zdecydowanie jem jak na U, ale czuję się dobrze : D wiem, że to taki wstęp po moich gorszych dniach bo w końcu były dwie małe białe kiełbasy z chrzanem, surówka z marchewki z chrzanem i trochę surówki z białej kapusty i do tego dwie dużo kromki chleba zwykłego (ale taki pyszny mama przyniosła *_*), jeden z masłem, a drugi z salami i serem żółtym. no nic ![]() na kolację na pewno będzie omlet z samych jaj (bardziej jajecznica) z wymieszanymi warzywami w środku na ostro uwielbiam ostre potrawy!!!i jutro na obiad robię sobie makaron pełnoziarnisty z kurczakiem i szpinakiem i zastanawiam się czy by rodzince nie upiec ciasta czekoladowego, ale to chyba byłoby strzelanie sobie samobója Smerfetko, a co do biegania na czczo - ważniejszy i tak jest posiłek po treningu; a wiadomo, że przed treningiem warto zjeść posiłek co najmniej godzinę przed. więc jak ktoś rano chce biegac przed zajęciami i jeść to nie wiem o której musiałby wstać ja kiedyś biegałam (właściwie robiłam marszobiegi) na czczo i jadłam śniadanie tuż po biegu i czułam się dobrze. no i też odsyłam do dr Bernardiego - Intermittent Fasting :P tam też poruszał tą kwestię ![]() aaa i piękne ciuszki!!! ach kobiety i zakupy xD
Luxembourg Edytowane przez jeu Czas edycji: 2012-03-20 o 18:00 |
|||||
|
|
|
#1102 |
|
Rozeznanie
|
a tak to wygląda w zestawie
Edytowane przez minimini333 Czas edycji: 2012-03-20 o 18:03 |
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
minimini ale z Ciebie Laska
no nogi masz boskie, pięknie się wszystko prezentuje
|
#1104 |
|
Rozeznanie
|
musiałam gębusie usunąć
|
#1105 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Minimini, matko kochana jakie nogi
ale te nogi Jeu, kawior? dobre to to jest w ogóle?? a z tym bieganiem to jednak pozostanę przy tym że godzinkę po śniadanku będę biegać nie dałabym rady na czczo a nie chcę ryzykować może kiedyś spróbuję jak już będę zaparwioną biegaczką a co poradzić na suchość w ustach która nie daję mi normalnie biec A może Ty byś się też pochwaliła swoimi butkami ?
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
pochwalę się, pochwalę
ale teraz idę zrobić masę na ptasiankę (bo żelatyna musi przestygnąć), a zaraz po zrobieniu tego idę kręcić hula hop, więc wstawię za jakąś godzinkę ![]() i widziałam też ładne koturny, ale nie było mojego rozmiaru za kilka dni ma być to jak nadal będą mi się tak szaleńczo podobać to kupię ![]() no kawior smakuje rybą... taką specyficzną, jakby prosto z wody :P bo czuć trochę posmak wody i ryby ale ja bardzo lubię, szkoda że malutki słoiczek 10zł :/a moja mama robi niesamowitego łososia wędzonego z pastą z awokado (awokado z majonezem i z czymś jeszcze - nie pamiętam ) i kawiorem i do tego cytrynka... no po prostu
|
#1108 |
|
Rozeznanie
|
zauważyłam dziś coś ciekawego
prawie zawsze jak jechałam na zakupy wstępowałam do pewnej knajpki na placki po zbójnicku, dają tam duże porcje za rozsądne pieniądze, zawsze zjadałam wszystko, a dziś ledwie wcisnęłam pół porcji, i kelnerka pytała czy mi nie smakowało, musiałam się tłumaczyć normalnie że było dobre jak zawsze ale dla mnie za dużo z tego wychodzi że mi się żołądek skurczył
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu, no koniecznie koniecznie nam pokaż
a co do kawioru to chyba nie wszyscy za nim przepadają co nie? bo właśnie ma taki specyficzny smak oj tak koturny ![]() Minimini, to ogromne gratulacje że się nie napchałaś tylko potrafiłaś powiedzieć stop pięknie
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
jeu- moje koty są inne chyba
szcezgólnie ta grubsza lubi czekoladę haha. I przegryza trawą.... dziwne. Ale mama mi zakazuje tak robić, więc wiesz nie jest to częste. Miałam kota, który żył 12 lat, a ważył prawie 12 kg ![]() Jestem po treningu, godzinka taka ogólnorozwojówka siatkarska, czyli duuużo przewrotów różnego typu, rozciągnia, itp itd fajnie było
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Piekna pogoda za oknem, szkoda, ze nie ma temperatury z weekendu
czekoladę jedzą, chipsy, kiedyś mama kupiła mi chrupki, to podzieliłam na kilka porcji i jadły co kilka dni 

zjadłam najpierw 4 a potem dojadłam 1

za drugi dzień 

w skrócie to dlatego, że jak je się normalnie i robi się głodówkę to w mięśniach i wątrobie jest na tyle dużo glikogenu, żeby wystarczył na dłuuugo ; )
chociaż może efektem jest to, że starałam się jednak w zimie pilnować, bo weszłam w jedną kurtkę bez problemu, a po zimie w zeszłym roku było gorzej
ja jeszcze szukam jakichś innych programów do ćwiczeń, bo pełno tego i nie wiadomo na co się zdecydować : D
za kilka dni ma być to jak nadal będą mi się tak szaleńczo podobać to kupię
oj tak koturny