|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2
Dziewczyny, wiecie moze gdzie jest jakis Lidl najbliżej Centrum w Warszawie? Jak rzuciłam okiem na adrsy to wydawąło mi się że wszystko jakos bardzo daleko od Centrum..
|
#3452 |
|
Rozeznanie
|
Ze słodkości:
gofry wszystkie dostępne babki od kiedy rozbudowali stoisko z pieczywem: zwykłe rogale ( dobre i chyba najtańsze) rogaliki maślane (najlepsze jakie jadłam z marketu) picie: sok marchewkowy ( Siti) na lato: schłodzona Siti zielona herbata woda gazowana pomarańczowa
|
#3453 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
No i mnie namówiłyście... wróciłam dziś z Lidla z rogalami maślanymi i... są pyszne
Od razu wszamałam z jogurtem.Kupiłam jeszcze smycz automatyczną dla psa oraz przecenionego łososia (-30%, termin za 3 dni, ale i tak go jeszcze dzisiaj zjem ). Czaiłam się na krewetki, ale pewnie po obraniu z pancerzyka i głów niewiele z nich zostanie
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
Wygląda na solidnie zrobioną, nic nie odstaje na złączeniach, wszystko dobrze dopasowane. Blokada jest wygodna. Jak dla mnie, to uchwyt jest nieco za duży, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia, bo dotychczas używałam mniejszych i lżejszych smyczy. Plastik jak plastik, na razie wygląda nieźle, ale pewnie będzie się rysował. Jakiś czas temu latałam po sklepach zoologicznych i chciałam kupić smycz, to te fajniejsze były sporo droższe, więc myślę, że jak na tę cenę to się opłaca. Ale jeszcze jej na spacerze nie wypróbowałam
|
|
|
|
#3460 |
|
Raczkowanie
|
Polecam matę do samochodu http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_25351.htm .
Już wypróbowana przez psy i spisuje się dzielnie Za taką cenę, gdzie normalnie taka mata kosztuje ok 100zł, zdecydowanie polecam.
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A ja z Lidla kupuje szpinak mrożony, ten ze śmietana już więc dodatkowo kupować nie trzeba i tylko roztapiam z serkiem topionym i mam nadzienie do muszelek czy naleśników
|
|
|
|
#3463 |
|
Przyczajenie
|
Dla mnie parówki Piko,Ciasto francuskie mrożone,żywiecka,szynka szwarcwaldzka,ser pleśniowy(nie pamiętam producenta.
|
#3464 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
Czy macie może jakiś dobry sposób na podzielenie tej szpinakowej bryły na mniejsze kawałki bez rozmrażania?
|
|
|
|
#3466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale u mnie i tak zazwyczaj schodzi jednorazowo więc się z tym już nie bawię. No jeszcze siekierka może
|
||
|
|
|
#3467 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Ale myśle że jak potraktujesz ją tasakiem albo jakąś inną siekierką (ja mam taką po drugiej stronie tłuczka do mięs) to pewnie pęknie na pół A ajk nie to jak podpiłujesz nożem to potem powinno sie złamać chyba
|
|
|
|
|
#3468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nowa szynka pikok babauni jest smaczna przyjemna fajnie ze malo plasterkow mozna szybko skaczyc |
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Po ile aktualnie jest papryka?
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
Często chodzę do lidla
Maja bardzo dobre jakościowo rzeczy. Najczęściej chodzę do niego na nogach bo nie mam tak daleko, i wtedy najczęściej( Nna droge) kupuję sobie mój zestaw: soczek marchwiowy , ten tańszy chyba 85gr , w szklanej butelce( nie dizzy) Są na nim narysowane marchewki( on jest z samych marchewek, bez: truskawek , bananów.itp) . Soki marchwiowe mają pyszne , zwłaszcza z tych samych marchewek, choć dizziego też lubię |
|
|
|
#3471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rogale maślane również kupuję z każdą wizytą niestety nie często odwiedzam Lidl, dziś byłam i obowiązkowo kupiłam rogale ![]() Wybrałam się dziś do Lidla specjalnie po smycze dla psa, a tu arrgh dzięki za zdjęcie i wymiary tej płyty |
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
wrócił serek homo 3% w wiaderkach :hurra:
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Przez Wizaż dowiedziałam się o rogalikach maslanych i... przepadłam
Kupiłam dziś trzy- jeden miał być na próbę, drugi na śniadanie, trzeci dla siostry. W pół godziny zostało pół na śniadanie
Edytowane przez Olkaaaa_s Czas edycji: 2012-03-20 o 23:56 |
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę polecić krem do rąk Cien migdałowy i ten drugi anti-age.Ten pierwszy dłużej się wchłania, więc jest dobry na noc a migdałowy wchłania się niemal błyskawicznie i bardzo ładnie poachnie do tego
![]() Jutro u mnie będą pościele dziecięce i muszę szybko z rana się wybrać, bo pozniej nie będzie Ma któraś taką pościel?http://www.lidl.nl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_28767.htm Ta z Tweetym mi się baaardzo podoba
|
|
#3477 |
|
Moderator
|
U mnie dziś wyprzedaż przemysłowa. Naniosłam masę towaru
![]() Są miksery z misa obrotowe za 30zł, kołdry, poduszki za 15zł, mam kurtkę na zimę za całe 20zł Wagi kuchenne i łazienkowe po 20zł, stacje pogody, zegary ścienne, deski do prasowania, cała oferta ubraniowa, od 5- 20zł te rzeczy.Szał niesamowity. wydałam coś ponad 100zł a maaaaaaasę rzeczy przytargałam |
|
|
|
#3478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam sobie dziś loda czekoladowego za 1.19zł(albo trochę więcej) w polewie czekoladowej z kawałkami czekolady. Pycha
|
|
|
|
|
#3480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Od razu wszamałam z jogurtem.

Też mnie to zastanawiało i musiałam się przekonać przed zakupem :P W zestawie znajduje się również plastikowa zaślepka do zakrycia otworu pozostałego po odczepieniu tego pojemniczka.

ale u mnie i tak zazwyczaj schodzi jednorazowo więc się z tym już nie bawię. No jeszcze siekierka może
. Soki marchwiowe mają pyszne , zwłaszcza z tych samych marchewek, choć dizziego też lubię