Rossmann - cz. XII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-20, 22:29   #4111
hey_stella
Wtajemniczenie

Dot.: Rossmann - cz. XII

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja mam Nie jestem z niej jakoś specjalnie zadowolona. Po pierwsze właśnie kolorystyka, ciężko cosik wybrać fajnego, bo wszystkie kolory wpadają w róż
Samo opakowanie jest pomysłowe i podoba mi się (jeśli chodzi o zamykanie), jednak trzeba uważać na to srebrne kółeczko, bo czasami odskakuje.
Do długotrwałych pomadka ta też nie należy, ale po jej nałożeniu usta wydają się być nawilżone. Jedna warstwa niestety jest słabo widoczna, najlepiej przejechać nią z dwa razy, wtedy kolor jest bardziej widoczny
Doczepię się też do jej zapachu, bo śmierdzi taką starą pomadką
Dzięki za odpowiedź. Mi wpadł w oko tylko jeden kolor, taki czerwonawy, chyba nr 8. Tylko właśnie obawiam się, że na ustach nie będzie tak intensywny. W sumie 8 zł, to nie dużo, ale jak ma leżeć i się kurzyć to po co kupować. A nie zbiera się w załamaniach ta szminka?
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 22:36   #4112
mroowa_
Rozeznanie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3303322 6]Idę dzisiaj kupić tą odżywkę z Isany wygładzającą już tyle się naczytałam że muszę jej spróbować do mycia (do tej pory używam mrs.potters aloesowej) jeszcze jeden krem do brodawek(na końcówki), a jutro znowu marsz do R po te bd szampony spinke i zapas podpasek :P

I tak jak pisałam ostatnio mam nadzieję że po tej gazetce od jutra rzucą się jakimiś promocjami na babydream fur mama i resztę dziecięcej serii ale do twarzy.[/QUOTE]
Ooo, jest u Was krem do brodawek jeszcze? U mnie nie ma, ze dwa tyg temu kupiłam w CND ostatni z półki i więcej się nie pojawiły
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 22:38   #4113
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Ooo, jest u Was krem do brodawek jeszcze? U mnie nie ma, ze dwa tyg temu kupiłam w CND ostatni z półki i więcej się nie pojawiły
u mnie na regałach były w niedziele dzisiaj chciałam kupić ale nie ma, znalazłam dopiero na takim dostawianym regaliku gdzie są różne przecenione rzeczy, tam spróbuj. U mnie jest ich jeszcze od groma
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 22:39   #4114
yoanes
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czekoladka2210 Pokaż wiadomość
Też tak miałam, ze dało na forum niedoczycące konkursu i mi dali punkty, a później zablokowali, jak chcesz mogę chetnie pomóc.
wysłałam Ci maila....nie wiem czy doszedł
yoanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 22:39   #4115
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Byłam właśnie w Rossmannie. Cwaniaczki wystawili szampony z Alterry 250ml na przód, a promocja obejmuje tylko 200ml ale nie dałam się naciąć Stałam się posiadaczką szamponu i odżywki z pszenicą, może on coś zaradzi na moje niesforne kłaki

W dodatku kupiłam sobie wypasione okulary przeciwsłoneczne! Bo przecież moje stare, ulubione przedwczoraj rozwaliłam
Hmm, jesteś pewna, że tylko 200 ml? Bo ja kupiłam 250 ml w promocyjnej cenie Może właśnie nie chcąc dać się naciąć nacięłaś się bardziej?
Stary 2012-03-20, 22:48   #4116
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja polecam róż i bronzer w jednym z Flormaru (do kupienia np. na allegro). Świetny!

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Nie wiem, na metce cenowej widniało dobitnie: 6,99zł za 200ml.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 22:50   #4117
Konto usunięte

Cytat:
Ja polecam róż i bronzer w jednym z Flormaru (do kupienia np. na allegro). Świetny!
Masz może jakieś jego fotki? Bo chodzi za mną odcien 115? ten jaśniejszy i nie mogę się zdecydować.
Daj znać na PW gdybyś miała zdjęcia
Stary 2012-03-20, 23:02   #4118
hooliganka184
Rozeznanie

Cytat:
Hmm, jesteś pewna, że tylko 200 ml? Bo ja kupiłam 250 ml w promocyjnej cenie Może właśnie nie chcąc dać się naciąć nacięłaś się bardziej?
Ja też pare dni temu kupiłam 250ml szampon i odżywkę o tej samej pojemnoości i jak najbardziej potwierdzam, że w cenie promocyjnej 6,99zł

Moje chomiczki:
Tusia [*]
Orzeszek [*]
Misia
Tosia
Lusia
Zuzia
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 23:04   #4119
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Ale ten 250 też był za tę cenę. W końcu te 20% jest gratis, więc niemógłby być droższy.
Stary 2012-03-20, 23:09   #4120
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
na pewno wszystkie wchodziły w promocję.
nie ma się nigdy co sugerować napisem na metce
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 23:14   #4121
hooliganka184
Rozeznanie

Cytat:
Ale ten 250 też był za tę cenę. W końcu te 20% jest gratis, więc niemógłby być droższy.
Oj nie wiem czy nie mógłby być droższy, bo pamiętam, że jak wprowadzili u mnie te większe opakowania, to na początku leżały one obok tych mniejszych i te większe o 25% były jednak droższe coś koło 1-1,50zł. Dokładnie nie pamiętam, jaka cena była wtedy. Gratis jest, więc różnie rozumiany przez sklep czasem, no chyba, że był to błąd ze względu na złe umieszczenie ceny.

Moje chomiczki:
Tusia [*]
Orzeszek [*]
Misia
Tosia
Lusia
Zuzia

Edytowane przez hooliganka184
Czas edycji: 2012-03-20 o 23:15
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 23:52   #4122
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was ma nowe pomadki z Wibo i może się wypowiedzieć czy warto? W sumie nie są drogie, tylko te kolorki takie średnie, same różowe. Zastanawiam się czy one dają jakieś krycie na ustach?
ja mam odcień 05, taki łososiowy bardziej. nawet fajna jest ta pomadka. tylko, że to tak pomiędzy pomadką a błyszczykiem można ją zaklasyfikować trwałość taka o, no ale za tą cenę można malować się częściej

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
naprawde taki dobry ten One by one?
mi bardzo przypasowała szczoteczka i konsystencja tuszu. będę musiała w końcu wypróbować najnowszą wersję jak pokończę zapasy tuszowe

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3304611 1]Ale jestem zadowolona!! Udałam się dzisiaj do R tak jak mówiłam wcześniej po Isanową odżywkę. Odżywka kupion a ale mówię sobie jeszcze zrobię przegląd. Natknęłam się na dwa fajne produkty w CND (cena na do widzenia):
1.babydream natural balsam do kąpieli (ta zielona seria) za 4zł z groszami, jutro przy okazji kolejnych zakupów kupię jeszcze jeden na zapas.
2.turban z indeenwelt za 11,99 taki wiecie z guziczkiem

Długo szukałam takiego turbanu ale ten z N był w takich nachalnych kolorach a ten jest bielutki, tak więc jeśli szukacie czegoś takiego to polecam[/QUOTE]

ja akurat chciałabym drugi turban, żeby mieć na zmianę. jak piorę to i tak szybciutko schnie, no ale i tak na wszelki wypadek wolałabym mieć. tylko nie wiem czy biały jest dobrym wyborem, bo często zaczynam makijaż z turbanem na głowie, żeby mokre włosy mi nie przeszkadzały, więc chyba odpada. innych kolorów pewnie nie będzie, bo jak w gazetkach były to tylko białe niestety..
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 00:01   #4123
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ja mam odcień 05, taki łososiowy bardziej. nawet fajna jest ta pomadka. tylko, że to tak pomiędzy pomadką a błyszczykiem można ją zaklasyfikować trwałość taka o, no ale za tą cenę można malować się częściej

mi bardzo przypasowała szczoteczka i konsystencja tuszu. będę musiała w końcu wypróbować najnowszą wersję jak pokończę zapasy tuszowe

ja akurat chciałabym drugi turban, żeby mieć na zmianę. jak piorę to i tak szybciutko schnie, no ale i tak na wszelki wypadek wolałabym mieć. tylko nie wiem czy biały jest dobrym wyborem, bo często zaczynam makijaż z turbanem na głowie, żeby mokre włosy mi nie przeszkadzały, więc chyba odpada. innych kolorów pewnie nie będzie, bo jak w gazetkach były to tylko białe niestety..
dla mnie biały właśnie idealny, w Naturze te kolorowe w ogóle mi nie podeszły i spora obniżka bo o ok 8zł więc dla mnie super
Zawsze to taniej jak na allegro z wysyłką i chociaż wymacałam jak brałam

Ciekawa jestem jakie będą te nowe szczotki do włosów bo wyglądają na solidne, muszę pomyśleć czy wybrać taką drewnianą czy jakąś np.z włosia dzika.

Odnośnie tuszu, moim KWC jest turbo boost z MNY ten z czarną nakrętką i srebrnymi napisami. Same ohy i ahy
Stary 2012-03-21, 00:25   #4124
Adus_
Zadomowienie

mam tę pomadkę, kolor nr 1- jasny róż . Z koloru jestem zadowolona, pasuje do mojej jasnej karnacji Trwałość nie powala, ale za taką cenę jestem zadowolona
Adus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 00:31   #4125
nothing_matter
Zadomowienie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3304794 7]dla mnie biały właśnie idealny, w Naturze te kolorowe w ogóle mi nie podeszły i spora obniżka bo o ok 8zł więc dla mnie super
Zawsze to taniej jak na allegro z wysyłką i chociaż wymacałam jak brałam

Ciekawa jestem jakie będą te nowe szczotki do włosów bo wyglądają na solidne, muszę pomyśleć czy wybrać taką drewnianą czy jakąś np.z włosia dzika.

Odnośnie tuszu, moim KWC jest turbo boost z MNY ten z czarną nakrętką i srebrnymi napisami. Same ohy i ahy [/QUOTE]

ooo turbo boost. już o nim zapomniałam z tego wszystkiego. chyba już z 10 zużyłam tak bardzo go lubiłam. jednak porzuciłam tradycyjne szczoteczki na rzecz sylikonowych, bo w tych zwykłych przy dłuższym użytkowaniu włoski się sklejały, a co za tym idzie rzęsy.

a co do ręcznika jeszcze..podejrzewam, że może byłby lepszej jakości nić naturowy, jednak ja muszę mieć kolorowy, żeby nie prać codziennie. kolory z N. jak najbardziej mi odpowiadają. mam turkusowy i chciałabym jeszcze kupić fiolet, ale żadnej Natury po drodze będę musiała też się kiedyś wybrać do Pepco, to kupię sobie ręczniki do ciała pod kolor
Stary 2012-03-21, 00:42   #4126
anielska diablica
Rozeznanie

ja akurat chciałabym drugi turban, żeby mieć na zmianę. jak piorę to i tak szybciutko schnie, no ale i tak na wszelki wypadek wolałabym mieć. tylko nie wiem czy biały jest dobrym wyborem, bo często zaczynam makijaż z turbanem na głowie, żeby mokre włosy mi nie przeszkadzały, więc chyba odpada. innych kolorów pewnie nie będzie, bo jak w gazetkach były to tylko białe niestety..[/QUOTE]

nie wiem jak wyglądają te turbany z ross ani z natury, ale jeśli są zrobione z mikrofibry ( albo materiału bardzo do niego podobnego ) to ja polecam poszukać ich w sklepach typu " wszystko po... 2.5 , 5,5 " . Sama mam i używam od około 1.5 roku właśnie takiego turbanu za 2.50 zł i nic się nie zniszczył, nie spłowiał i wciąż dobrze wchłania wodę ( najlepiej wyprać przed 1 użyciem ), kolorów jest co najmniej kilka od białego przez pudrowo-różowe i pomarańczowe na niebieskich i zielonych kończąc, a nawet jak się nie sprawdzi to wielkiej straty nie poniesiesz
anielska diablica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 01:09   #4127
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anielska diablica Pokaż wiadomość
nie wiem jak wyglądają te turbany z ross ani z natury, ale jeśli są zrobione z mikrofibry ( albo materiału bardzo do niego podobnego ) to ja polecam poszukać ich w sklepach typu " wszystko po... 2.5 , 5,5 " . Sama mam i używam od około 1.5 roku właśnie takiego turbanu za 2.50 zł i nic się nie zniszczył, nie spłowiał i wciąż dobrze wchłania wodę ( najlepiej wyprać przed 1 użyciem ), kolorów jest co najmniej kilka od białego przez pudrowo-różowe i pomarańczowe na niebieskich i zielonych kończąc, a nawet jak się nie sprawdzi to wielkiej straty nie poniesiesz
ja właśnie przeszukałam wszystkie takie sklepy u mnie w mieście, nawet chińskie i nigdzie nie było niestety. dziwne, bo to bardzo przydatna rzecz i powinny być w każdym większym sklepie w którym można znaleźć zwykłe ręczniki (Jysk, Pepco, Auchan itp)
Stary 2012-03-21, 07:13   #4128
PoKaPoKa
Zadomowienie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3303487 4]pytam z ciekawości będziesz myła nim głowę czy do ciała?[/QUOTE]

Kupiłam do mycia włosów

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
U mnie jest ich cała półka

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ja właśnie przeszukałam wszystkie takie sklepy u mnie w mieście, nawet chińskie i nigdzie nie było niestety. dziwne, bo to bardzo przydatna rzecz i powinny być w każdym większym sklepie w którym można znaleźć zwykłe ręczniki (Jysk, Pepco, Auchan itp)
u mnie też nie ma kupiłam w naturze i z avonu biały, ale jest brązowy, bo się zabarwił po farbowaniu włosów

MakeUp Artist www.annettea.pl
PoKaPoKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 07:32   #4129
Czekoladka2210
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yoanes Pokaż wiadomość
wysłałam Ci maila....nie wiem czy doszedł
Okej, doszedł

Ps. a ile można głosów oddać? Jak to jest?

Edytowane przez Czekoladka2210
Czas edycji: 2012-03-21 o 07:34
Czekoladka2210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 08:09   #4130
1315
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez secret90 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, polećcie mi jakieś fajne cienie rozświetlające, najlepiej w odcieniach beżowych
Polecam cienie INGLOT
Stary 2012-03-21, 08:17   #4131
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3304705 1]Masz może jakieś jego fotki? Bo chodzi za mną odcien 115? ten jaśniejszy i nie mogę się zdecydować.
Daj znać na PW gdybyś miała zdjęcia
[/QUOTE]

Na moim BLOGU jest recenzja

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-21, 08:30   #4132
PoKaPoKa
Zadomowienie

Cytat:
Na moim BLOGU jest recenzja
Piękny makijaż zazdroszczę brwi

Stary 2012-03-21, 09:08   #4133
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez PoKaPoKa Pokaż wiadomość
Piękny makijaż zazdroszczę brwi
Dziękuję Mam ochotę coś z nimi pokombinować, bo ostatnio dziwnie wyglądają

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-21, 09:15   #4134
PoKaPoKa
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Mam ochotę coś z nimi pokombinować, bo ostatnio dziwnie wyglądają
Ja mam rzadkie brwi, więc o takich jak Twoje mogę tylko pomarzyć

Stary 2012-03-21, 09:16   #4135
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź. Mi wpadł w oko tylko jeden kolor, taki czerwonawy, chyba nr 8. Tylko właśnie obawiam się, że na ustach nie będzie tak intensywny. W sumie 8 zł, to nie dużo, ale jak ma leżeć i się kurzyć to po co kupować. A nie zbiera się w załamaniach ta szminka?
Może z czerwoną pomadką będzie inaczej Ja wzięłam dla siebie taką w odcieniu różu, dopiero po kilkukrotnej aplikacji jest widoczna na ustach.
W załamaniach się nie zbiera, co jest sporym plusem Poza tym nie podkreśla suchych skórek
Jednak ten posmak po jej nałożeniu jest wstrętny
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 10:44   #4136
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
naprawde taki dobry ten One by one?

Ja go uwielbiam Rzęsy po nim są rozdzielone i wydłużone, nieobciążone. Efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania Mam nadzieję jednak, że znajdę jakiś tańszy odpowiednik.

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:06   #4137
yoanes
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czekoladka2210 Pokaż wiadomość
Okej, doszedł

Ps. a ile można głosów oddać? Jak to jest?
głosów można oddać 1 z 1 kompa
a ogólnie nie ma limitu....ja dopiero mam 50, a inni mają po 300..
mam nadzieję jednak, że się załapie do tej setki i dostanę zestaw kosmetyków
p.s.gdybyś mogła to poproś o głos na mnie również swoje koleżanki..
kurcze mam mało znajomych i to jeszcze są tacy, że nie ma co liczyć na nich
yoanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:15   #4138
Czekoladka2210
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yoanes Pokaż wiadomość
głosów można oddać 1 z 1 kompa
a ogólnie nie ma limitu....ja dopiero mam 50, a inni mają po 300..
mam nadzieję jednak, że się załapie do tej setki i dostanę zestaw kosmetyków
p.s.gdybyś mogła to poproś o głos na mnie również swoje koleżanki..
kurcze mam mało znajomych i to jeszcze są tacy, że nie ma co liczyć na nich
Może daj sobie podpis na swoim koncie na wizażu żeby na Ciebie głosowali i linka
Czekoladka2210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:55   #4139
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3304611 1]
PS. u mnie nie ma balsamu do mycia fur mama nawet na półce nie ma na niego miejsca, czyżby wycofali? Ale któraś z Was pisała że kupowała.[/QUOTE]

u mnie właśnie też nigdy nie widziałam tego balsamu do mycia fur mama, a patrzyłam w kilku rossach i właśnie tak się zastanawiałam czy on w ogóle jeszcze jest dostępny w sprzedaży
Stary 2012-03-21, 12:40   #4140
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
No ja nie wiem czy taki gratis - 2 gazetki temu była promocja na dezodoranty Rexona i w gazetce była obniżona cena z 10,99 na 8,99 (nieważna cena) i dołączyli zdjęcie większej butli + 25% gratis. Pobiegłam do rosa taka ucieszona a tam na półce dezodorant normalnej wielkości z obniżoną ceną a ten +25 % gratis był za 13,99 no lol jak nic więc ja już te promocje to uważnie sprawdzam
Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
u mnie właśnie też nigdy nie widziałam tego balsamu do mycia fur mama, a patrzyłam w kilku rossach i właśnie tak się zastanawiałam czy on w ogóle jeszcze jest dostępny w sprzedaży
Ten balsam do mycia BD fur mama jest na dziale z żelami i produktami do kąpieli. Ja ostatnio szukałam na półkach z kosmetykami dla mam i cała reszta była a balsamu nie. Pomyślałam i poszłam na dział z kosmetykami do mycia i był - tylko ze ostatnie 2 butelki i to jeszcze takie brudne że nie wziełam bo cena 9,99 to nie mało.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości