|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4112 |
|
Rozeznanie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3303322 6]Idę dzisiaj kupić tą odżywkę z Isany wygładzającą już tyle się naczytałam że muszę jej spróbować do mycia (do tej pory używam mrs.potters aloesowej) jeszcze jeden krem do brodawek(na końcówki), a jutro znowu marsz do R po te bd szampony spinke i zapas podpasek :P
I tak jak pisałam ostatnio mam nadzieję że po tej gazetce od jutra rzucą się jakimiś promocjami na babydream fur mama i resztę dziecięcej serii ale do twarzy.[/QUOTE] Ooo, jest u Was krem do brodawek jeszcze? U mnie nie ma, ze dwa tyg temu kupiłam w CND ostatni z półki i więcej się nie pojawiły
|
|
|
|
#4113 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4114 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może właśnie nie chcąc dać się naciąć nacięłaś się bardziej?
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam róż i bronzer w jednym z Flormaru (do kupienia np. na allegro). Świetny!
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Nie wiem, na metce cenowej widniało dobitnie: 6,99zł za 200ml.
|
#4117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4119 |
|
Rozeznanie
|
Ale ten 250 też był za tę cenę. W końcu te 20% jest gratis, więc niemógłby być droższy.
|
|
|
|
#4120 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Rozeznanie
|
Oj nie wiem czy nie mógłby być droższy, bo pamiętam, że jak wprowadzili u mnie te większe opakowania, to na początku leżały one obok tych mniejszych i te większe o 25% były jednak droższe coś koło 1-1,50zł. Dokładnie nie pamiętam, jaka cena była wtedy. Gratis jest, więc różnie rozumiany przez sklep czasem, no chyba, że był to błąd ze względu na złe umieszczenie ceny.
Chomikomaniaczka Moje chomiczki: Tusia [*] ![]() Orzeszek [*] ![]() Misia Tosia Lusia Zuzia Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2012-03-20 o 23:15 |
|
|
|
#4122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trwałość taka o, no ale za tą cenę można malować się częściej [1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3304611 1]Ale jestem zadowolona!! Udałam się dzisiaj do R tak jak mówiłam wcześniej po Isanową odżywkę. Odżywka kupion a ale mówię sobie jeszcze zrobię przegląd. Natknęłam się na dwa fajne produkty w CND (cena na do widzenia): 1.babydream natural balsam do kąpieli (ta zielona seria) za 4zł z groszami, jutro przy okazji kolejnych zakupów kupię jeszcze jeden na zapas. 2.turban z indeenwelt za 11,99 taki wiecie z guziczkiem Długo szukałam takiego turbanu ale ten z N był w takich nachalnych kolorach a ten jest bielutki, tak więc jeśli szukacie czegoś takiego to polecam[/QUOTE] ja akurat chciałabym drugi turban, żeby mieć na zmianę. jak piorę to i tak szybciutko schnie, no ale i tak na wszelki wypadek wolałabym mieć. tylko nie wiem czy biały jest dobrym wyborem, bo często zaczynam makijaż z turbanem na głowie, żeby mokre włosy mi nie przeszkadzały, więc chyba odpada. innych kolorów pewnie nie będzie, bo jak w gazetkach były to tylko białe niestety.. |
|
|
|
|
#4123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zawsze to taniej jak na allegro z wysyłką i chociaż wymacałam jak brałam ![]() Ciekawa jestem jakie będą te nowe szczotki do włosów bo wyglądają na solidne, muszę pomyśleć czy wybrać taką drewnianą czy jakąś np.z włosia dzika. Odnośnie tuszu, moim KWC jest turbo boost z MNY ten z czarną nakrętką i srebrnymi napisami. Same ohy i ahy |
|
|
|
|
#4124 |
|
Zadomowienie
|
mam tę pomadkę, kolor nr 1- jasny róż
. Z koloru jestem zadowolona, pasuje do mojej jasnej karnacji
|
|
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3304794 7]dla mnie biały właśnie idealny, w Naturze te kolorowe w ogóle mi nie podeszły
![]() Zawsze to taniej jak na allegro z wysyłką i chociaż wymacałam jak brałam ![]() Ciekawa jestem jakie będą te nowe szczotki do włosów bo wyglądają na solidne, muszę pomyśleć czy wybrać taką drewnianą czy jakąś np.z włosia dzika. Odnośnie tuszu, moim KWC jest turbo boost z MNY ten z czarną nakrętką i srebrnymi napisami. Same ohy i ahy ooo turbo boost. już o nim zapomniałam z tego wszystkiego. chyba już z 10 zużyłam tak bardzo go lubiłam. jednak porzuciłam tradycyjne szczoteczki na rzecz sylikonowych, bo w tych zwykłych przy dłuższym użytkowaniu włoski się sklejały, a co za tym idzie rzęsy. a co do ręcznika jeszcze..podejrzewam, że może byłby lepszej jakości nić naturowy, jednak ja muszę mieć kolorowy, żeby nie prać codziennie. kolory z N. jak najbardziej mi odpowiadają. mam turkusowy i chciałabym jeszcze kupić fiolet, ale żadnej Natury po drodze będę musiała też się kiedyś wybrać do Pepco, to kupię sobie ręczniki do ciała pod kolor
|
|
|
|
#4126 |
|
Rozeznanie
|
ja akurat chciałabym drugi turban, żeby mieć na zmianę. jak piorę to i tak szybciutko schnie, no ale i tak na wszelki wypadek wolałabym mieć. tylko nie wiem czy biały jest dobrym wyborem, bo często zaczynam makijaż z turbanem na głowie, żeby mokre włosy mi nie przeszkadzały, więc chyba odpada. innych kolorów pewnie nie będzie, bo jak w gazetkach były to tylko białe niestety..[/QUOTE]
nie wiem jak wyglądają te turbany z ross ani z natury, ale jeśli są zrobione z mikrofibry ( albo materiału bardzo do niego podobnego ) to ja polecam poszukać ich w sklepach typu " wszystko po... 2.5 , 5,5 " . Sama mam i używam od około 1.5 roku właśnie takiego turbanu za 2.50 zł i nic się nie zniszczył, nie spłowiał i wciąż dobrze wchłania wodę ( najlepiej wyprać przed 1 użyciem ), kolorów jest co najmniej kilka od białego przez pudrowo-różowe i pomarańczowe na niebieskich i zielonych kończąc, a nawet jak się nie sprawdzi to wielkiej straty nie poniesiesz
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4128 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3303487 4]pytam z ciekawości będziesz myła nim głowę czy do ciała?[/QUOTE]
Kupiłam do mycia włosów ![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
|
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
Okej, doszedł
![]() Ps. a ile można głosów oddać? Jak to jest? Edytowane przez Czekoladka2210 Czas edycji: 2012-03-21 o 07:34 |
|
|
|
#4130 |
|
Raczkowanie
|
Polecam cienie INGLOT
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3304705 1]Masz może jakieś jego fotki? Bo chodzi za mną odcien 115? ten jaśniejszy i nie mogę się zdecydować.
Daj znać na PW gdybyś miała zdjęcia [/QUOTE]Na moim BLOGU jest recenzja
|
#4132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszczę brwi
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Mam ochotę coś z nimi pokombinować, bo ostatnio dziwnie wyglądają
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W załamaniach się nie zbiera, co jest sporym plusem Jednak ten posmak po jej nałożeniu jest wstrętny
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Ja go uwielbiam Mam nadzieję jednak, że znajdę jakiś tańszy odpowiednik.
|
#4137 |
|
BAN stały
|
głosów można oddać 1 z 1 kompa
![]() a ogólnie nie ma limitu....ja dopiero mam 50, a inni mają po 300.. ![]() mam nadzieję jednak, że się załapie do tej setki i dostanę zestaw kosmetyków ![]() p.s.gdybyś mogła to poproś o głos na mnie również swoje koleżanki.. ![]() kurcze mam mało znajomych i to jeszcze są tacy, że nie ma co liczyć na nich
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3304611 1]
PS. u mnie nie ma balsamu do mycia fur mama nawet na półce nie ma na niego miejsca, czyżby wycofali? Ale któraś z Was pisała że kupowała.[/QUOTE]u mnie właśnie też nigdy nie widziałam tego balsamu do mycia fur mama, a patrzyłam w kilku rossach i właśnie tak się zastanawiałam czy on w ogóle jeszcze jest dostępny w sprzedaży
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no lol jak nic więc ja już te promocje to uważnie sprawdzamTen balsam do mycia BD fur mama jest na dziale z żelami i produktami do kąpieli. Ja ostatnio szukałam na półkach z kosmetykami dla mam i cała reszta była a balsamu nie. Pomyślałam i poszłam na dział z kosmetykami do mycia i był - tylko ze ostatnie 2 butelki i to jeszcze takie brudne że nie wziełam bo cena 9,99 to nie mało. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

ale nie dałam się naciąć
Stałam się posiadaczką szamponu i odżywki z pszenicą, może on coś zaradzi na moje niesforne kłaki
Może właśnie nie chcąc dać się naciąć nacięłaś się bardziej? 

będę musiała też się kiedyś wybrać do Pepco, to kupię sobie ręczniki do ciała pod kolor 
zazdroszczę brwi

i właśnie tak się zastanawiałam czy on w ogóle jeszcze jest dostępny w sprzedaży