|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Musiałam odebrać Antka z przedszkola bo sie zwymiotował znowu jakieś paskudztwo się przyplątało
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Rozeznanie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Jolkaa sto lat i żeby wszystko było tak jak sobie tego życzysz!
cziqua ja dopiero zobaczyłam, że Twój syn będzie miał na imię Filip Jan - mój gdyby nie to że dziadek Tżta jest Jan też by się tak nazywał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | ||
Gang Iren
|
Wiadomosc od Balbinki:
O 23 wyjeli jej tampona na wywolanie i skonczyl sie bol,nic nie postepuje do teraz,biedna skacze od 5 rano na pilce i nic.Maja jej za chwile przebic pecherz,zeby juz dluzej nie czekala. Kciuki za Balbinke! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tobie tez za wage ![]() No i dzieki uspokoilas mnie,ze to pewnie nie jest nic nienormalnego,tylko tak juz moze byc po prostu,uroki stanu odmiennego ![]() Nina oduczana od pieluszki? ![]() Wiki z tego co pamietam kilka dni to zajelo,mniej niz tydzien na pewno,ale jeszcze na noc miala pieluche.Najgorsze bylo oduczenie od tej nocnej,ceraty podlozone,ciagle posciel mokra,ale to chyba tylko z 3-4 noce trwalo. [QUOTE=gkatarzynka;3305113 9] A jeszcze mam pytanie do Was: jakie polecacie wkładki laktacyjne? Bo ja myślę o belli... /QUOTE] Bella raczej nie ma wielu zwolennikow,kiepskie sa. Ja tak jak ze wszystkim sprobuje kilku firm.Kupilam z TT,johnson,avent(tez mam wielorazowe z tej firmy)i marketowe tutejsze asda.
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory też np. nie wiem czy mam paciorka, choc wyniki dawno już pewnie są (wymaz pobierała mi 29 lutego..) Także na tej wizycie 28 marca dowiem się więc wieelu rzeczy ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-03-21 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas własnie też dziadek męża ma a raczej miał na imię Jan ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Jolkaa sto lat, spełnienia marzeń
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
emigra super wyglądasz, różnica widoczna, fajnie że tak Ci ładnie waga schodzi. Pocieszające to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Gang Iren
|
Jolka wszystkiego dobrego,sto lat!!
![]()
#1450 |
Zakorzenienie
|
koniakonia Tobie też pięknie schodzi z wagi, super!
![]() kciuki za Balbinkę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Gang Iren
|
Emigra roznica naprawde duza!Super!
Asika slicznie wygladacie i ty i coreczka ![]()
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tam nie wiem jak jestem zaprogramowana, bo po Ninie też ładnie zeszło mi jeszcze więcej kg, no ale był stres i dłużej dieta szpitalna, z tym ,że mimo karmienia to co mi w ciązy spadło, wróciło w ciągu 1, 5 roku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |||
Zakorzenienie
|
zmykam dopiero zjeść śniadanie bo od rana jestem na batoniku fitness
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mąż rano obudził mnie bukietem kwiatków i w prezencie dał pieniążki na zakupy ![]() Dziś jedziemy obejrzeć 2 mieszkania i raczej się wynosimy najgorsze jest to, że będąc na macierzyńskim matka musi opłacać składkę zdrowotną ZUS za mnie i powiedziała mi teraz, że od tej pory mam jej płacić z tych pieniędzy co dostaje z ZUSu plus opłaca ubezpieczenie dodatkowe 50zł z PZU żebym dostała pieniądze na urodzenie dziecka po porodzie rezygnuje z tego bo nie stać mnie by płacić jej ponad 300zł miesięcznie z tych marnych groszy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję bardzo ![]() ![]() Dziś kolega napisał życzenia "Wszystkiego Najlepszego z okazji 18stych urodzin" ![]() ![]() ![]() bo już mi strzeliło 24 ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zaraz będę nadrabiać dalej o ile dziadki nie przyjdą bo oni lubią tak bez zapowiedzi nie wiadomo o której ![]() a teraz zmykam po śniadanie i rozmrozić mięso na obiad. A tak mi się nie chce bo matka siedzi w kuchni ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to jest... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napewno tym razem Ci sie uda ![]() A to u Ciebie tak to wyglada Lenka, ja sie troche zdziwilam po prostu ze tak dlugo, ale to jest dosc duza przychodnia gdzie ja chodze wiec pewnie maja duzo roboty i dlatego tak dlugo, dobrze chociaz ze sie wczesniej wybralam bo wyniki na srode potrezbuje,a jakbym pojechala w poniedzialek to by nie zdazyli zrobic. Biedna Balbinka, ale sie nameczy! Oby juz poszlo szybciutko kochana ![]() Nowaken, Konia to ja nie wiedzialam ze mozna cos przed morfologia przekasic i pech ze dowiaduje sie teraz przy ostatnim ciazowym badaniu krwi ![]() Nowaken, jejku, ale Ty masz tez z Antkiem, masakra! No i ile malutki sie nameczy - biedaczek! Zycze zeby mu szybko przeszlo! Do mnie wlasnie dzwonili ze przyszedl wozek i jest do odebrania ![]() ![]() No i wstawilam zdjecia na maila ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Asika, pieknie z Zuzia wygladacie! A jak zdrowko malej? Lepiej juz?
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tymi badaniami to ja tez nigdy nie wiem kiedy zrobic, żeby wyrobili się z wynikami do wizyty, staram się zawsze iśc w tygodniu poprzedzającym wizytę. desia jaki wózeczek zamówiłaś? ![]() woow ale super fotki!!! ![]() brzusio wcale nie taki wielki jak pisałaś :P ![]() naklejki super ![]() a ogródek pierwsza klasa!!!! ![]() już czuję zapach grilla... ![]() ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-03-21 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mam z tym Antkiem ale już jest ogarnięte. Teraz zasnął chyba coś mu musi być bo po raz pierwszy położył się żeby zasnąć. Teraz jest o tyle lepiej że ja jestem w domu i nie ma problemu z kim go zostawić i nie ma kombinowania w razie czego pójdzie do przedszkola dopiero w poniedziałek. Zupkę pomidorową wstawiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Asika ślicznie wyglądacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jolka dowiedz sie w zusie jak to jest z ta skladka zdrowotna , bo to dosc dziwnie brzmi, skoro juz Cie z dzialalnosci wykresliła to niby czemu ma placić zus? nie znam się, ale brzmi to nielogicznie trochę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Mamy solenizantkę
![]() Zdrówka Jolkaa ![]() ... mi w tym roku już 26 stuknie ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2012-03-21 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Wtajemniczenie
|
o nie napisalam i mi wcielo;(
dzien doberek ![]() Balbinka aby cos sie ruszylo!!!! moze skakanie na pilce cos pomoze. Jolka Wszystkiego Najlepszego!! ....mi w kwietniu 30 stuknie ![]() Emigra super waga spada, Asika, Desia i Claudia Wy tez super wygladacie!! po powrocie ze szpitala tydzien temu w czwartek na wadze mialam -5kg, dzis jest -8kg.jeszcze 11 kg i wroce do swojej wagi,no dobra nie pogardze jak bede wazyla 55 (przed ciaza bylo 52 kg) tak wiec 8 kg do zrzucenia. Milego dnia Wam zycze, a my czekamy na polozna. Edytowane przez MoniaHan Czas edycji: 2012-03-21 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Gang Iren
|
Desiu brzuszek spory,ale nie olbrzymi!Naklejki super,a ogrodek marzenie!O taka kawka na powietrzu,albo piwko z soczkiem (po okresie karmienia)
![]() Mam nadzieje,ze mi tez sie spelni marzenie o ogrodku niedlugo.
![]() |
#1464 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a co np jesz przez cały dzień ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm.. co by tu zjeśc tak a propos.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Gang Iren
|
I co za mina,he??
Jakby to bylo 26 do setki ![]() Ja w tym roku 30,a czuje sie na 18 ![]() I przyjme 3 z przodu pozytywnie,bo w koncu kobieta jak wino..
#1467 |
Wtajemniczenie
|
Desia jaki super ogrodek!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
wogóle o 4 rano obudziła mnie taka okrutna zgaga, że szok ale na szczęście Reni pomogło
Ja właśnie zjadłam śniadanko ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() no całkiem sporo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam a mi w lutym stukneło 33
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.