|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zadomowienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Julliczka super że z córeczką wszystko ok.
Co do bóli to ja tez mam..na zmianę ból krzyża z rwą..wieczorem to już nie moge z bólu sie przekręcać ani sama wstac z łózka...Tż musi mi pomagać...ale damy radę... ![]() Emigra cudnie spadłas na wadzę i na zdjęciach widać badzo róznicę ![]() Monia gratuluje odpadnięcia kikuta ![]() Balbinka trzymam kciuki ![]() Cziqua super butki i fajna teściowa ![]() Co do butów to ja tez uwielbiam zwłaszcza sportowe... Gosica kciuki za wizytę! Konia ależ Ci waga spadła...wow... ![]() Jolka wszystkiego najlepszego!!!! ![]() gkatarzynka ja mam 60 szt. wkładek TT a do tego kupie wielorazowe Aventu... Nowaken biedny synuś...obyś tylko Ty od niego nie załapała teraz jakiegos wirusa... Cytat:
![]() Kurcze chyba zaczynam magazynować zapasy przed porodem....dzis obudziłam się o 4 z głodu...ale tak mnie ssało że musiałam po prostu musiałam zjeść...po czym obudziłam się o 7 znowu ze strasznym ssaniem... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
napisałam do karo_z jak samopoczucie maluszka i jej
odpowiedź " czujemy sie bardzo dobrze maly ładnie je wszyscy zachwycają się jego blond czuprynką ![]() napisałam jej ze aalegna urodzila a karolca i balbinka czekają na ruszenie akcji ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- a i czekam na pozwolenie czy moge wrzucic fotke piotrusia na maila ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
dziewczyny u nas ten sex chyba cos daje ,bo od 10 mam dosc bolesne skurcze połączone z bólem krzyża,bylismy na zakupach i nie przechodzi, teraz leze i patrze sobie co ile mnie boli, mały sie słabo rusza, poczekamy zobaczymy, moze to takie bolesne przepowiadacze, narazie co 5 minut mam te bóle.
Emigra rewelacja w 2 tygodnie taka zmiana ![]()
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |||
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1506 |
Raczkowanie
|
Cześć Kochane!!!!
jak Karolca w przeciągu godziny się nie odezwie, to znaczy, ze coś się zaczęło. Zawsze jak się nie odzywała a my się zastanawiałyśmy, czy już coś się dzieje, to wkrczała do akcji ![]() Emigra, niesamowicie schudłas. Coś wspaniałego!!!! Boze, żebym i jak schudła ![]()
#1507 | ||
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Karo z , super wiesci ![]()
![]() |
#1509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tynka ![]()
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Napisalam wczesnie rano dlugiego posta i mi wcielo, pierwszy raz mi sie to zdarzylo... ![]() Jolka wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin, duzo milosci, lekkiego porodu i mniej problemow a najlepiej wcale ![]() ![]() ![]() ![]() Balbinka kciuki za szybkie rozwiazanie ![]() Dlugo sie meczy bidulka, a moze juz tuli swoja niespodzianke ![]() Karolca kciuki za szybka akcje ![]() Gosica kciuki za wizyte i za pozostale jesli takowe sa ![]() ![]() MoniaHan dzieki za odp w sprawie masazu szyjki ![]() Mravka i MoniaHan ![]() ![]() Gosia a ja uwazam, ze jest cos takiego jak wywolywanie, przyspieszanie porodu. Z sexem to jest tak, ze on nie dziala wczesniej niz przed 38tc (jesli ciaza przebiega prawidlowo), szyjka robi sie wrazliwa na prostaglandyny dopiero po 38tc, podobnie jest z innymi przyspieszaczami. Moga one zadzialac, ale dopiero w okolicach terminu ![]() Poza tym jednej pomoze ten sposob, drugiej inny. Mi polozna zalecala sex, ale z przykroscia stwierdzam, ze na mnie nie dziala, a moze dziala, moze bez tego szyjka wcale by nie pracowala, a po stosunku czuje ze cos sie tam u mnie dzieje. Mimo wszystko to za malo ![]() Na dzis mam zaplanowane takie oto wywolywanie porodu: ![]() w dzien: - male porzadki - gotowanie obiadu - skakanie na pilce wieczorem, po powrocie meza z pracy: - szybki spacer do sklepu - kilka rundek po schodach - ciepla kapiel - cieply prysznic i ... - lekkie szczypanie gornej czesci brzuszka po bokach ![]() - zjedzenie surowego ananasa ![]() - seksik W nocy rodze... a jak nie to juz nic nie robie ![]() Wczoraj wyczytalam te nowe smieszne sposoby wywolywania, ale jak to sie mowi - tonacy brzytwy sie chwyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mravka i Monia pępuszki papappapapapa ![]() Byłam na emailu ![]() Emigra ![]() ![]() ![]() Desia pasują mi takie leżaki, więc na bank wlecę ![]() ![]() Karo Z blondasek z czuprynką to rzadkość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Cytrynka slicznie wygladasz, a syneczek jak slodko Ci lezy na brzuszku
![]() Claudia bardzo zgrabny brzuszek ![]() ![]() emigra co za zmiana ![]() ![]() Asika obie kobietki wygladacie super, a Zuzia jaka malenka ![]() desia super foteczki, brzuszek wcale nie taki duzy, a ogrodek pierwsza klasa, chcialoby sie tam posiedziec ![]() Edytowane przez rybka13 Czas edycji: 2012-03-21 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Desia ale piękny ten Wasz ogródeczek
![]() ![]() ![]() tak oglądam i oglądam te Wasze dzieciaczki na mailu i łzy mi ciekną... ja też już chcę ![]() rybka niezły plan ![]() ![]() ![]() tynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Nie wiem,moze i masz racje.W kazdym badz razie trzymam kciuki,zeby sie udalo.Jeszcze byl sposob z tym uciskaniem punktow na ciele,ostatnio Balbinka o nim przypomniala,ale nie wiem czy sama probowala.Co do prostaglandyny,to ciekawe ile jej jest w tym zelu,bo moze trzebaby kilka stosunkow dziennie,zeby dzialalo ![]()
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cos mi sie zrobilo z telefonem, pokazuje mi Brak karty sim ![]() W zwiazku z tym nie mam kontaktu z mezem, co za zrzadzenie losu, ze sie akurat jakos dziwnie czuje, to chyba stres, ze w razie czego nie zadzwonie... to moze ten stres cos zdziala? ![]() Tymczasem ide realizowac swoj plan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zadomowienie
|
jesli chodzi o pozycje to wydaje mi sie ze najlepsze sa dwie , kobitka na gorze i troche poskakac
![]() jesli mi przejdzie, a pewnie przejdzie to jutro z rana od nowa męcze TZ ![]()
#1518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale moze tynce sie sprawdzi ![]() A te punkty probowalam kiedys uciskac, ale nie wywolywalo to u mnie skurczy, nie wiem moze zle uciskalam... A ja te swoje przyspieszacze traktuje z przymruzeniem oka, ale nic nie trace przeciez, wiec mozna sie zabawic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zadomowienie
|
Rybka mojemy telefonowi w takich chwilah wystarczy wyjęcie karty Sim i później jak włożę i włączę tel to juz działa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
zazwyczaj kolo 12 przypomina mi sie ze powinnam cos zjesc i zjadam kromke chleba, najczesciej z serem zoltym, a pozniej jakis owoc albo wieczorem troche obiadu - doslownie troche. Staram sie duzo pic...
Cytat:
![]() ![]() no i kciuki za reszte dziewczyn !! ![]() Dziekuje za komplementy - ciesze sie ze widac, a nie wmawiam sobie ![]() ![]() Bylysmy 2 h na spacerku, pogoda nas rozpieszcza ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
nA mailu foto blondaska
![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
Karo_z jaki słodziak ten twój Piotruś...no śliczności...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie blondasek maly
![]() Desia, super brzuchol i ogrod ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Wow jaki slodziak z Piotrusia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Dziekuje! Adaikaka, Rybka - rowniez dziekuje, mnie tez ogrodek bardzo sie podoba ![]() Emigra bo z miloscia do dziecka tak to z reguly jest ze rosnie az juz wiecej po prostu nie da sie kochac ![]() A ze rewelacyjnie wygladasz to naprawde sobie nie wmawiasz, te 2 zdjecia mowia same za siebie, ciekawe jak bedzie za tydzien? ![]() Moze Cie wcale nie poznamy ![]() Rybka - jak to Konia mowila, nie boj zaby, damy rade, nadal zapraszamna ogrodek, strachliwa nie jestem ![]() Karo z, ale sliczny Piotrus! Czuprynka faktycznie -bardzo oryginalna ![]() Wzielam sie za prasowanie i jak glupol prasuje i sie pod nosem usmiecham, takie te ubranka sa slodkie ze normalnie nie moge ![]() A teraz lece pod prysznic i odbieram adasia bo po przedszkolu jedziemy do fryzjera bo juz mu wloski do oczek pomalu wchodza! Mam nadzieje ze jak wroce to beda jakies wiesci od karolciu i balbinki i ze Tynce cos sie ruszy ![]()
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Karo_z faktycznie niezła czuprynka
![]() ![]() ![]() Asika super wyglądasz z Zuziaczkiem ![]() ![]() Desia ładny brzucho ![]() ![]() Emigra niezła zrzutka wagi ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Ja mam posiane w doniczkach zioła, ale jakoś nie chcą wschodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Rozeznanie
|
Chciałabym! od jakiejś godziny mam twardnienia co 15-20 minut.. i strasznie boli mnie spojenie, czuje nacisk mocny "cholernie" :P
![]() no i boli brzuch teraz znowu, tylko bol jednostajny ![]() ![]() ![]() ![]() Rybka! ;D wszyscy mi właśnie mówią że bardzo nisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Dalej marcówki bierzcie się za rodzenie bo nam kwietniowym sie dłuży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Rozeznanie
|
żeby te nasze dzieci były takie chętne jak my
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.