|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Dygotko nie mam gdize wrzucic w inne miejsce
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Tuszka-jak jest dobrze to sie cieszę
Goldika-spoko
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Aga prześlij mi na PW wszystkie dane do listy
|
|
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam pojęcia z ta kofeiną... ale lepiej wziąsc max 1 tabletkę jak się karmi.....
miseczek nie mam jescze dla malucha ![]() glam nie gadaj, że do tej pory nie płacił.... o_O szooooooook nie może byc, no coś ty ja juz odkurzyłam- zasługa małęgo metrażu ![]() teraz lecę na balkon sprawdzic czy jeszcze śpi mój śpioch |
|
|
|
#1805 |
|
Rozeznanie
|
juz po lekarzu, udało nam sie wcisnąć. młodej gile spływają do oskrzeli wiec dostala antybityk na wieczór i rano, poki co marudzi zasypia kaszel ja budzi wiec krzyczy tulimy sie znów zasypiamy i tak wkoło...
w pokoju w nocy mamy 18-19st, mała spi w pajacu przykryta kołdrą. cos jeszcze miałam napisac...
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny przepraszam że Wam się tak wcinam w wątek ale cieszę się jak dziecko bo wprawili mi właśnie moje pierwsze, kochane, malutkie, urocze, orzechowe okienko
okazało się że ramy są identyczne kolorystycznie z cegłą na kominach
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Nikaa-no włąśne zwykły apap to można w ciazy 3 tabl więc pewnie karmiąc też tyle-chyba zykły kupię.dobrze,że zauwazyłam ,że ma kofeinę
|
#1808 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1809 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jecie jajka? jak maluszki reagują?
GORAA ja dzisiaj kompletnie nic w domu nie zrobiłam
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
fatal moja jak ciągnie cycka to musi coś mieć w łapci, zazwyczaj bluzkę
glam współczuję i trzymam kciuki za odpowiedzialność tżta, oby stanął - wkońcu, na wysokości zadania i sprawa zakończyła się pomyślnie dla ciebieMy po szczepieniu. Natalcia waży 6100 Strasznie płakał więc ja tż trzymal w aucie na rączkach i tak mu usnęla, a ja kursowałam sama po sklepach idę nadrabiać jeszcze 4 str ajjj
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Goldika-ale Ty szczupła jesteś(na nk widziałam)
Truscafko-to teraz coraz wiecej bedziesz miala takich chwil bo teraz wreszcie bedzie widac jak ta robota ubywa.Tak z ciekawości zapytam kredyt braliscie na cały dom czy tylko na wykonczenie? Elf-ja jem jajka i majonez i kecup,ale w rozsądnych ilościach czyli około 1 łyżeczki aaaa i nasz ulubiony temat-moja miała coś dzisiaj jakąś taka bardzo rzadką kupę-to może być po dicoflorze??
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Truscafko super, ze jest okienko
najpierw nie zczailam jakie orzechowe okienko przyszla mi na mysl czekolada z okienkiem |
|
|
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam pytanko kiedy przechodzicie na spacerówkę robi się ciepło i nie wiem czy jej nie wyciągnąć
oczywiście by leżała na płasko
|
|
|
|
#1815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja napisze sobie kartke "najpierw posprzataj" i bede naklejala ja przed spaniem na komputer
Cytat:
Kaszek Holle tu w sklepach nie widzialam Dygotka nie wiem,czy dobrze pamietam,ale chyba mozna 6 filizanek kawy z kofeina wypic,tylko nie wiem,ile jest tego w jednej filizance.Ale mysle,ze 1-2 tabletki dziennie mozesz lyknac |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Dygotko raczej nie jestem szczupla
tzn ogolnie to po prostu zle czuje sie w swoim ciele obecnie. jest takie obwisle |
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wyciagnelam,jak bylo 20st +.Wydaje mi sie,ze w gondoli jest jej za cieplo,nie ma "powietrza".Ten tydzien woze znowu w gondoli,ale powiewa lekki wiaterek,wiec jest ok
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
jak mozna zwalczyć katarek u dziecka??maść majerankowa a coś jeszcze?
chyba jutro do pediatry pójdziemy;/ ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
a ja się czuję tak samo w swoim ciele jak Ty w swoim
|
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
skoro o jedzeniu mowa i szczupłości- też macie taki wilczy apetyt karmiąc piersią? nie mogę się opanować
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjeciu nie widac dyndajaceg obrzucha i cycko-flaczkow wiec nienajgorzej to wyglada
|
|
|
|
|
#1821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ania21 Cytat:
Cytat:
ja jem już od bardzo dawna, jest i było ok Cytat:
|
||||
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Aga kasa to az nie taki problem na szczescie, a ja lubie takie urzadzenia agd
![]() Dziewczyny pamietacie jak pisalam, ze nasza lustrzanka byla kradziona?? Policja nam ja zabrala ale Allegro zwrocilo nam pieniadze w tydzien co do zlotowkiteraz musimy jakas inna kupic. A ceny poszly w gore :/ |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Goldika-a Olek juz taaki dłuuugi jest
duzy chłopaczekElf-ja nie mam wiekszego apetytu,tak czy siak jadam co jakies 3 godziny Goldika fajnie przynajmniej kase wam oddali.a teraz duzo drozsze sa lustrzanki? ja jestem zadowolona z tego aparatu co kupilismy choc to nie lustrzanka ,ale zdj b. ładne robi
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-03-21 o 14:15 |
|
|
|
#1824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
Dygotko może masz racje, że generalnie im więcej snu dla dziecka tym lepiej, może to jego wstawanie zbiegło się z jakims większym zapotrzebowaniem na mleczkoJ, a jeśli chodzi o usypianie własnie Daniel robi się bardzo marudny, pierwsza drzemka wychodzi nam gładko ale z ta druga jest zawsze masakra, może faktycznie źle odczytuje jego sygnały, może za poźno już chce go położyć, może jest zmęczony już wczesniej, albo chce czegoś innego, najgorsze że nie ziewa, nie trze oczek nawet przed wieczornym snem, no cóż wiele się trzeba jeszcze nauczyc;/ żeby zrozumieć nasze szkraby
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam, ale jak znajdziesz taką z przykrywką, że nic nie wyleci i łyżeczką, która świeci jak zupka jest za ciepła, będę wdzięczna za link ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-03-21 o 14:34 |
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Witamy sie po poludniu! U nas piekna pogoda, wiec ogarnelismy troche ogrodek i zlozylismy nowa piaskownice. Lena byla przeszczesliwa
Trzeba tylko dokupic piasek, bo mamy go stanowczo za malo.Laura nadal ma katar, wiec dalej uzywam wody morskiej i elektrycznego odciagacza. Masc majerankowa do niczego, nie pomogla wcale. Choc katar chyba powoli zanika, sama nie wiem ;(, najgorzej jest nad ranem, a ma podniesiony materac. Ja choc karmie piersia postanowilam przejsc na diete. Znalazlam na grouponie oferte kalorynki. Opracowali mi diete, calkiem fajna i w ogole nie restrykcyjna, bo jest to ok.2000kcal dziennie, ale przyznaje, ze srednio wprowadzam ja w zycie, bo malo mam czasu na gotowanie, a najmniej wieczorem na jakas kolacje, kiedy mala na mnie wisi . Niestety moje pociazowe kilogramy maja sie dobrze i znikac nie chca, a zostalo ich naprawde duzo ;(My nie wprowadzamy malej narazie nic nowego, poczekam co najmniej do 5 miesiaca. Aaaa i zapomnialam sie pochwalic. Laura mimo swoich 3miesiecy ma juz zabka! Dolna lewa jedynka! U jej siostry nie pojawil sie do 6 miesiaca
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
kasia to fakt,ze trzeba dobrze obserwowac szkraba zeby sie domyslec o co chodzi.moja jak zaczyna p[łakac to najpierw zastanawiam sie co ten placz moze oznaczac,kiedy jadła,kiedy spała,czy nie ma duzo zabawek w polu widzenia-max 2-3 sztuki,itd
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy mówią, że wyglada na min 6mcy ![]() Wtedy w sklepie taka kosztowała ok 2500zl, teraz nie ma ponizej 3tys :/ Tz bardzo chce lustrzanke, jego marzenie z dziecinstwa wiec jakas kupimy za te pieniadze, moze dorzucimy troszke. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

oczywiście by leżała na płasko