|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Mistrzyni - moje 75c po uświadomieniu internetowym przeszło w 65f.
Widziała któraś gdzieś ten krem w tej pojemności? http://www.ceneo.pl/15581217 |
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Melka nie kuś! U mnie też bieda i tak do maja...
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33049965]Myślę, że w granicach 40-60 zł. Nie więcej
[/QUOTE] Dzieki ![]() hej ![]() Ja bez uświadamiania mam F :/ więc nie chcę uświadamiać ile mam, i nienawidze dużych cycków noszę takie staniki minimalizujące
|
|
|
|
#4775 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4776 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4777 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
kiedyś dało się upolować jakieś poniżej stówy, na zasadzie że ktoś przymierzył i rozmiar mu nie pasował, więc sprzedaje... Cytat:
![]() to chyba będę musiała sama zamówić ![]() długo Cię nie było!
|
|
#4778 | |||||
|
Zadomowienie
|
cześć
mam niestety obecnie problemy z internetem, bo prawdopodobnie mam uszkodzoną kartę sieciową i administrator sieci w akademiku, odłączył mi gniazdko Muszę z tym jechać do domu, a w ten weekend mam tyle rzeczy do ogarnięcia, że nie dam rady![]() Byłam też oddać krew, ale okazało się, ze nie mogę bo mam za dużo limfocytów we krwi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też niestety jestem dość zarośnięta![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33033624]Jak tylko zacznie trochę lepiej wyglądać, bo poki co to jest rana i odchodzący naskórek [/QUOTE]Jak sie wygoi koniecznie wrzuć zdjęcie, marzył mi się kiedyś feniks na plecach heej Cytat:
![]() cześć ![]() Cytat:
Wreszcie ktoś zauważył, że mam wysuniętą klatkę i wystające żebra i nie próbował mi wcisnąć 65,w którym po prostu się męczę A miskę mam teraz taką jaką niby miałam 8kg temu![]() Często pojawiają się kupony z tego sklepu ? Też mam ostatnio fazę na maxi, a kiedyś w ogóle mnie to nie ruszało Na razie zrobiłam krok na przód i kupiłam sukienkę z dłuższym tyłem i jestem zachwyconai proszę już nie rozmawiać o blokach czekoladowych, super batonach i innych przegryzkach bo próbuje tu trzymać dietę
|
|||||
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz polubić ich na facebooku-Panie strasznie się z tego cieszą ![]() Ostatnio jak byłyśmy z Melką to Pani też nam zwróciła uwagę, że nie ma co na siłę się wciskać w mały obwód-zwłaszcza, jeżeli biust nie jest jakiś ogromny Fajnie wszystko wytłumaczoneKupony były pierwszy raz, mam nadzieję, że nie ostatni
|
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz, jaki jest adres tego salonu z bielizną? Koniec z tym, idę jutro! I tak muszę się przejechać w tamte okolice (bo to jest w okolicy Kazimierza, Grzegórzek czy czegoś w tamtą stronę?) zrobić badania, to przy okazji i zajdę tam.
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://intimo4you.com/ |
|
|
|
|
#4782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolega ma tęgie rozkminy [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33054563]Wpadłam już w ciąg no widzisz- 1szy krok w terapii to przyznać się do tego, 2gi- pogodzić się z tym Cytat:
![]() serio? nie sądziłam, że może mnie pamiętać, ale to bardzo miłe ![]() ona jest super! mnie w ogóle nie pociągają maxi sukienki, bleee. kiedyś chorowałam kilka lat na maxi białą, taką zwiewną, upolowałam, kupiłam i oddałam siostrze ![]() zawsze jak Ci nie podpasi możesz ją skrócić ![]() ja już nic nie rozumiem ![]() zamów sama bo teraz to już nie wiem czy mam go kupować i jakimonitorujesz to jakoś? dostajesz info? bo jeśli tak to koniecznie musisz puścić info
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u siebie na wiosce w sklepie z art. do paznokci - znowu
Oczywiście nie wyszłam bez dwóch lakierów, standardowo w odcieniu czerwonego i różu, szybkoschnące Zapłaciłam 11 zł za dwa lakiery ![]() I mając teraz porównanie do barbry to powiem że te są lepsze - mam już kilka z tej firmy i bardzo fajnie kryją, szybko schną, i długo się trzymają na paznokciu, więc myślę że można następne lakierowe od nich spróbować zrobić - zwłaszcza że ceny wysokie nie są, a na stronie internetowej producenta skąd ta babeczka bierze lakiery są już od 2,50 zł ![]() http://ntnails.pl/ Tylko kolory lakierów na stronie nie do końca oddają kolory w rzeczywistości - przykładowo mam ten http://ntnails.pl/szybkoschnacy-laki...18,p,8257.html i on jest czerwony w leciutko różowym odcieniu, a na stronie wygląda na całkiem różowy.
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeglądam i mogłabym mieć je wszystkie! sama nie wiem który podoba mi się najbardziej, ale zwariowałam jak zobaczyłam ten http://intimo4you.com/_,k9/Komplet_D...Rose,t298.html przede wszystkim ze względu na majtki ![]() tylko kto mnie będzie w tym oglądał ![]() Blair- czy to zakamuflowana propozycja zrobienia zamówienia?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-03-21 o 14:55 |
|
|
|
|
#4785 |
|
Nie depcze krokusów
|
Blair - nie widzę w necie swatchy
![]() Jak się sprawują Wasze lakiery? Czysta Krew odbarwia paznokcie/skórki?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-03-21 o 15:02 |
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie ! Śmiałyście się ze mnie, jak pisałam, że mam szerokie żebra. I co ? OMD mi świadkiem, jak pani w Intimo mówiła tak o swoich !
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4787 |
|
Nie depcze krokusów
|
Można mieć szerokie żebra, jak i szeroką miednicę, kto się śmiał
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Mall - z tych które mam tylko ta 18 odbiega od rzeczywistości, kupiłam też nr 87 z tego i ten jest identyczny
Znalazłam ich na allegro: http://allegro.pl/ap-szybkoschnacy-l...193524822.html Co jak co ale schnie błyskawicznie GG - cóż.... Ale myślę nad przyszłym miesiącem już, bo teraz mam tye wydatków że portfel aż krzyczy ![]() Co do czystej krwi - to jest ok, ale kolor wygląda inaczej niż na zdjęciach, przynajmniej dla mnie w dziwny brąz wpada. Przy zmywaniu trochę barwi skórki
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-03-21 o 15:10 |
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba gg, ale nie tylko ona jedna :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=TDj3sorWXbE
Zajawiłam się, taka wiosenna nuta ![]() Na marginesie, uwielbiam ją!
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzam co z tymi przelewami się porobiło i nie mogę dojść. Wybacz, że Cię tak wstrzymuję Pewnie sukienka
|
|
#4793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo pytała skąd do nich trafiłam-powiedziałam, że z polecenia Spytała od kogo i jak powiedziałam o Tobie to skojarzyła, że blondynka itd Bardzo mi się podobało, że wszystko po kolei mówiła ![]() Mi się maxi podobały u kogoś, na sobie jakoś ich nie widziałam...ale skoro z SH to chyba warto spróbować Ale przez Ciebie teraz będę myśleć w kółko o skróceniu jej do mini-mini Poprzednią zniżkę dziewczyny wynalazły na jakimś gruperze...Ja obserwuje ich na facebooku-jakby były jakieś promocje to dam znać Cytat:
Ale majtki mają strasznie drogie ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Jak Twoje zakupy? Na jaką okazję kiecki potrzebowałaś? |
|||
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam, oj tam. nie śmiałam się tylko dziwiłam zwątpiłam we wszystko! kumpela podesłała mi mmsem zdjęcie gazetki z reala w której są talerze niemal identyczne jak moje, o ile nie identyczne! jakbym miała go bliżej to nawet z ciekawości poszłabym je zobaczyć
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupów brak. Nic nie kupiłam, bo nic nie ma
![]() gg, te talerze nie są fajne. Rany, konsultanci chyba wyszli na obiad, bo już kilkanaście minut czekam na połączenie.
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2012-03-21 o 16:02 |
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo fajnie tak ![]() dokładnie, to że wszystko tak po kolei tłumaczyła, dokładnie i obrazowo, że robi wszystkie badania powoduje, że człowiek czuje się nie tylko odpowiednio poinformowany ale rzetelnie przebadany prawda? jest tak elegancki i sexi że majki mają drogie ale jak stanik tak wygląda to już warto zainwestować w majtki. zresztą ta cena dotyczy kompletu (przynajmniej tak wyczytałam) więc 190zł za całość przy cenach prawie 250zł za niektóre staniki to jest superwątpię żebyś z maxi zrobiła mini bo to krój zupełnie inny, ale moja Sis wyciągnęła kiedyś absolutnie obrzydliwą długą sukienkę i przerobiła ją na taką do kolanka, zmieniła jej jeszcze dekolt i teraz jest śliczna ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- dziękuję
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33049965]
No tanio nie jest (znalazłam na allegro za 130 zł z przesyłką gratis), ale za to jest naprawdę skuteczne. Poczytaj KWC A nie wybieli mnie to to jeszcze bardziej niż jestem ?Na razie to ja muszę oszczędzać, więc nawet tyle to dla mnie drogo ale jak wrócę ze Szkocji to pomyślimy [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33049965] Tak po 3 godzinach zeszło mi znieczulenie mniej więcej. Ja nic nie jadłam aż do końca dnia. Ale widzę, że Ty to przechodzisz znacznie łagodniej niż ja [/QUOTE]No chyba tak, dziś byłam na 1szej kontroli, znieczulenie dawno zeszło, a nie boli nic, tylko twarz mam zdeformowaną jak Tom Cruise po wypadku w Vanilla Sky Musiałam odwołać 2 randki ![]() Pani mówi że wszystko ok, opuchlizna nieduża (to ciekawam jaka jest duża [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33049965] Napisz do nich, pewnie. Ja w Krakowie znalazłam tylko w dwóch aptekach (na Kurdwanowie koło Biedronki) i na Królowej Jadwigi.[/QUOTE] A nie pamiętasz co to były za apteki? Jakieś sieciówy ?Widzę że podleczyłaś już fobię na męskie brązowe buty
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-03-21 o 18:38 |
|
|
|
#4799 |
|
Matka Smoka
|
A propos aptek - Mistrzyni - ta allegrowa z odbiorem w Kr, to na miejscu ma takie same ceny? bo była interesująca.
blair - już nie chcę zaśmiecać klubu - oni po tej dostawie w sobotę uaktualnią stronę? |
|
|
|
#4800 |
|
Pani Buka
|
chyba mnie dopadło jakieś przesilenie wiosenne. ostatnie 2 dni śpię w miarę długo, a zasypiam na siedząco i nic nie pomaga
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

kiedyś dało się upolować jakieś poniżej stówy, na zasadzie że ktoś przymierzył i rozmiar mu nie pasował, więc sprzedaje...