|
|
#2281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
oby tylko Zośka nie pogardziła. Cytat:
Za mnąod rana łażą słodycze, do tego stopnia że przed chwilą zjadłam Alanowi kinder niespodziankę ![]() Dobiłyście mnie tymi przedszkolami- już nie mam nawet cienia nadziei że przyjmą Młodego ![]() Dzieńdobry. Dalej wieje, do tego pokropuje jakiś deszcz
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się spać chce, Oli maluje farbami, to się położe chwile, chociaż poleżę.
wcześniej przerobiłyśmy wszystkie zagadki Czu Czu. Na obiadek zjadła parówkę, zupki nie tknęła :/ |
|
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaczyna apetyt Oliwce szwankowac?
|
#2284 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie ![]() ![]() Cytat:
Pewno niedługo się dowiem Damian Go nauczył i czasami przychodzi i mówi:mamo,daj piątaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedyś musiał być ten pierwszy raz koło mnie też dzieci przechodziły topić marzannę,bo tutaj mam rzeczkę niedaleko,Bartosz patrzył przez okno
|
||||
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
tak już jakiś czas temu zaczął i tak to trwa i trwa. Głodzić się nie głodzi, ale mogłaby więcej jeść.
nie należałam się pomalowała całe ręce i trzeba było myć. A i mamy teraz beznadzieje farby do malowania palcami, ciężko się zmywają. nie polecam tych. dużo lepsze były te z biedronki takie |
|
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
Wojtusiu witaj w klubie
![]() To sobie posiedziałam z Wami. Ja przyszłam, Wy poszłyście, Alan wstał, idę
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
no ja przyszłam ty idziesz, to się mijamy dzisiaj.
Zjem jakiś obiad bo zgłodniałam i może posprzątam trochę, zawsze jest coś do sprzątania. |
|
|
|
#2288 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
, zawsze 5 minut i tylko z mamusią ![]() Czu Czu na razie schowałam, bo mnie męczyły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
*** Kuba pojechał z małżem na plac zabaw do CH, pyta się, czy ja też jadę, mówię, że nie, a on: "No to tata będzie podziwiał" ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Wojtusia, odpisał Ci merlin? Do mnie dziś przyszły gry
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, zerkne Tak odpisał, że sprawa jest wyjaśniana, a tu jakąś godzine temu kurier przyjechał i przywiózł paczkę. Nie wiem czy sami się dopatrzyli błędu czy Merlin już zainterweniował? w każdym bądź razie napisałam im maila, że już otrzymałam paczkę. Ale gry jeszcze Oliwce nie dałam. Dzisiaj tak sie ładnie bawi starymi zabawkami, że nie mącę jej w głowie, niech się bawi ![]() A jakie zamówiłaś pokaż
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ważne, że jest , jak dasz Oliwce, to napisz, czy się spodobała Mądry zamek i Auto ![]() Ale też dam później
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
też się zastanawiałam na nimi, ale wzięłam sprawdzoną przez Ciebie.
Jak Kubuś wypróbuje nowe to też daj znać, będę wiedziała jaką następną kupić Kupiłam mamie perfumy z Avonu, Celebre, bo wiem ze je lubi. No i tort bezowy zrobiłysmy z Oliwką. Tylko poszłyśmy do mamy a Oli od razu "mamy dla Ciebie tort", no i musiałyśmy dać, a miałam poczekać na TZ
|
|
|
|
#2292 | ||||
|
Zadomowienie
|
Tzn. nadal uważam dr. Oetkera za jeden z lepszych jogurtów, tylko u mnie są jakoś ciężko dostępne, więc kupuję to, co jest pod ręką. Ostatnio najczęściej Polany, bo jest w fajnych, mniejszych kubeczkach i jest w sklepie "pod domem". Ale częściej Tymek je kefir i tak.
PS Od razu polecam kefir Robico, też bez mleka w proszku i w wygodnych, zakręcanych, mniejszych lub większych, buteleczkach Nawet nie oglądałam jeszcze tych zdjęć z zoo W poniedziałek wieczorem miałam akcję kochającej babci i nie mam ochoty na nic.Cytat:
Nikt z przedszkola nie dzwonił, więc chyba są cali i zdrowi ![]() Cytat:
![]() .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2012-03-21 o 16:20 |
||||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Karola zobacz jaki fajny obrus, mysle że Ci się spodoba, choć to nie sowy ;0
Moim zdaniem nawet na zasłonki by się nadał, albo w ogóle coś uszyć z niego można. Tani jest. Ja kupiłam identyczną ściereczkę kuchenną w rossmannie i zapłaciłam za nią z 15 zł, a tu masz duży obrus i tańszy jeszcze. str. 3 |
|
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe , dzieciaki wszystko wygadają ![]() Cytat:
![]() No pewnie, że są ![]() Ale pocieszenie
|
|
|
#2295 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Polana ma mleko w proszku Ale Tymek zje jogurt może raz na 2 tygodnie, a tak to właśnie kefir, edytowałam wyżej jaki A Wy który kefir polecacie?No Wierz mi, że jest się z czego cieszyć U mnie bez remontu się nie obejdzie ![]() .
|
|
#2296 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to taki wiek,że maluchy wszystko potrafią wygadać ![]() Cytat:
ale chodze teraz do Smakosza i tam przeważnie bywa Kefir zapisałam ![]() ![]() Jutro będę na zakupach,to wezmę ten grecki ![]() Na pewno Cytat:
mów tu szybko,bo piszę kartkę z zakupami
|
||||
|
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kefiru nie mam dobrego, daję Maćkowy, ale z mlekiem , poszukam tego polecanego, ale coś mi się wydaje, że marne szanse ![]() ![]() Remont, remont, talent się liczy, o! ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() Weź, myślę, że będziesz zadowolona ![]() Nie zapisuj, nasz jest słaby
|
|
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha tego od Edyty chyba u siebie też nie widziałam,ale popytam Ide pytać Damiana angielskiego,bo jutro ma kartkówkę
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
genialne rozwiązanie
![]() 137782069819863770_fzOPNXzf_c.jpg |
|
|
|
#2300 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie wszystkie Panie ????
Cały dzień był spokój, to na wieczór mały wypadek- palce przycięte w drzwiach Płaczu pół godziny, ale Klub Myszki Miki uratował sytuację ![]() A mnie kręgosłup boli - nie miał kiedy sobie o mnie przypomnieć. Idę sie juz połozyć. Dobranoc. P.S Morska jak Tymek?? Opowiadał o wyprawie? Mariola co u lekarza?
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Mialysmy akcję o nie wiadomo co- krzyki,placz ,zlosc
![]() psychicznie wysiadam dzisiaj wiec ide ,dobranoc
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2303 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
łej ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też bym wolała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Amela padła, cały dzień się pokładała i mówiła, że idzie śpić chyba taki dzień bo ja też ciągle ziewałam. Mietek nadal żyje Oglądałyście film "Róża" warto?
|
|
#2304 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie, czytałam o nim dużo, ale nie obejrzę, nie dam rady ![]() *** Rozliczyłam pit-a, ufff... Umęczyłam się przy tym, jak koń na polu ![]() Idę spać
|
|
|
#2306 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I znowu o tym samym będę Wam marudzić? Tia Tylko dlaczego ów talent rozwijany jest na ścianach, a nie na kartkach? ![]() "Marzanna zrobiła bam i uciekła. Nie wróci długo" ~~~~~~~~~~ Wstawiłam kilka zdjęć z tej Ich dzisiejszej wycieczki. Zapraszam ![]() Z zoo wstawię jak się z nimi ogarnę, bo tych jest więcej ![]() .
|
|
#2307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz co, zamówiłam nie tylko z myślą o Zosi, ale też o nas , więc jakby co to się nie zmarnuje![]() Cytat:
Ale muszę przyznać, że trening czyni mistrza -są już uśmiechnięte, oczy, nos na swoim miejscu, no i mają super loki![]() Cytat:
Klub jest ok ![]() Cytat:
![]() Ja pisałam nawet, że byłam w kinie Nie jest to łatwe kino do chipsów i orzeszków , ale moim zdaniem warto![]() *** Dzień dobry, jakiś wirus krąży u nas w domu, bo mnie pogoniło do kibelka już dwa razy dzisiaj, a Zosia zrobiła w nocy, dobrze, że akurat miała pieluszkę. Brzuszek ją chyba bolał, bo nie mogła potem zasnąć, spała z nami od 1 do 4, potem u siebie. I taka to nocka Rozbroiła mnie wczoraj prostym tekstem: rozmawiamy z nianią po moim powrocie do domu, że Zosia od 5 na pełnych obrotach cały czas i że pewnie zaraz padnie jak mucha. A Zosia odwracając się do nas, z obrażoną miną (choć wyglądała na strasznie zajętą wcześniej) mówi: Ja nie jestem mucha!... I faktycznie-nie padła![]() Miramej-czy skoro do tej pory nie dzwonili do mnie z amarantusa, to mogę przyjąć, że wszystko mają na stanie i mogę robić przelew? ![]() Miłego
|
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
, poproszę tatę, żeby mi kupił, ja nawet nie wiem, czy u nas jest Kaufland , w sumie w sklepach patrzę na kefiry i w butelkach i w kubeczkach, no nic, będę patrzyła uważniej, bo teraz wiem, czego szukam ![]() To nie jest marudzenie Bo prawdziwy talent nie zna ograniczeń ![]() Cytat:
, dla Zosi ![]() ![]() Wiesz co, ja zawsze robię przelew od razu, więc nie wiem, czy oni "realizację" zaczynają tuż po wpłynięciu zamówienia, czy pieniędzy
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to idę robić przelew
|
|
#2310 |
|
Ola-Unhola
|
![]() morska, śliczne z zdjęcia Od razu wiedziałam, ze Tymek to ten w pomarańczowej kurtce
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

(w sensie domowych). Jeść-i owszem, ale żeby zaraz hodować w akwarium... Ani tego przytulić nie można, ani pogłaskać...., ani to mądre jakoś szczególnie, ani to nie przywita po przyjściu z pracy, ani nic... No nie przekonam się kurka

w piątek moja Mama ma wolne to Zu z nią spedzi dzień...a ja po pracy jadę do Wr
koło mnie też dzieci przechodziły topić marzannę,bo tutaj mam rzeczkę niedaleko,Bartosz patrzył przez okno 

, zawsze 5 minut i tylko z mamusią 

Ale Tymek zje jogurt może raz na 2 tygodnie, a tak to właśnie kefir, edytowałam wyżej jaki 

w efekcie czuję się,jakbym wogóle nie spała 
dla Zosi