|
|
#5611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Jeśli jest noc musi być dzień,jeśli łzy- uśmiech...
Dlaczego zawsze ja popełniam błędy... Miłość jest jak wiatr- nie widzisz jej lecz czujesz Samotność jest najgorszym sposobem umierania I tak się nie zmieni... Będę sobą na złość Tobie... |
|
|
|
#5612 |
|
Rozeznanie
|
Martunka opisy BOSKIE, a ten to szczegolnie:
-kobieta mówi wiele, ale w końcu i tak zrobi to, co dyktuje jej serce A to kilka moich ![]() -życie jest fatalnym kwadransem, złożonym z cudownych sekund .... * -Jeżeli ktos zada ci cierpienie , najlepsza zemsta - PRZEBACZENIE -"Ani kaszlu ani milosci nie mozna ukryc" -"Prawdziwa wiedza to znajomosc przyczyn" -"Trzeba umieć isc sloneczna strona zycia" -"Za chłopakiem i za autobusem nigdy się niegoni,zawsze będzie następny---super co;d;d
|
#5613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Suuuper
|
|
#5614 |
|
Rozeznanie
|
![]() *każda chwila jest święta,każda chwila jest dziś *tyle będzie milczenia ilu braknie nam słów... *Bezwiednie myślami podążam tam,gdzie pieszczota miała smak Twoich ust *Szukam cię...Liczę sny *Twoja podróż niech skończy się na tym krześle tuż obok mnie.. *Ja mam wszystko czego ci brak..Może uda się nam..? *Wiem,że lubię sama być,trwonić tak cenny czas.
|
#5615 |
|
Wtajemniczenie
|
opisy z mojej listy:
nowe majtki -10zl, nowe buty- 100zl, swieta z rodzina -bezcenne... obiecuj tyle ile mozesz dac i dawaj wiecej niz sam dostales To nic, że oczy pełne łez…i tak nadejdzie nowy dzień kochając ciebie,kocham najlepsze co swiat dać moze dzieki tobie niebo nie kojarzy mi się juz tylko z deszczem życie nie da nam tego co chcemy, tylko to co dla nas ma all i wont for christmas is you ja nie chcę jak klocek lego pasować do wszystkiego
|
|
#5616 |
|
Rozeznanie
|
Dezire
Niedawno odświeżyłam sobie stare kawałki
|
#5617 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam ze sie tak wtracam
ale macie moze jakies hmm, anty-swiateczne opisy ?? Denerwuje mnie ta komercja zwiazana ze swietami, kazdy na swoim gg ma jakies mikolajowo-choinkowe opisy, a ja bym chciala takie cos na przekor a ze weny tworczej dzisiiaj we mnie brak, prosze Was o pomoc.
|
|
|
|
#5618 |
|
Raczkowanie
|
One thing you can be sure of, I'll never ask for more than your love.
|
|
#5619 |
|
Raczkowanie
|
Mój poranny to taki :
" Nie umiesz szczęścia zauważyć..? Moze za wysoko patrzysz " A ja takze szukam jakiś świątecznych opisów i nic nie mogę znaleźć.
|
#5620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
|
|
|
#5621 |
|
Zakorzenienie
|
hehe '' ale mam fajne bombki...'' to pożyczam
![]() ja mam ironiczny opis na święta (bo nie ma śniegu ) : - kto idzie ze mną lepić bałwana ?
|
#5622 |
|
Zakorzenienie
|
Doceniać po stracie to nie sztuka, wspomnieniami serca nie oszukasz...
to opis mojej kolezanki a ja sobie dam: It's not enough I want more/ale mam fajne bombki (bez skojarzeń) hehe
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#5623 |
|
Zakorzenienie
|
I need a miracle.
Don't bother,I won't die. You take myself control. Tak,tak tam w lustrze to niestety ja...
|
#5624 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zdrowa... chwilowo nawet szczęśliwa... bo bywam szczęśliwa...
Mowa jest źródłem nieporozumień. Oswoić znaczy stworzyć więzy. Nigdy nie ma drugiej okazji, aby zrobić pierwsze wrażenie. W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć. Rzeka prawdy płynie korytarzem błędów..
|
#5625 |
|
Zadomowienie
|
** nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć w końcu jesteś ty, jestem ja
** drżę w blasku całkiem bezsenna bo wiem, że tak bardzo mnie chcesz ** jak każda noc i ty odejdziesz zostań nim skradnie mi cię dzień ...rankiem powiesz to był sen ** Przemykam lekko ponad dniami By z naszych szeptów utkać noc ** Dam Ci swoją wiarę. ** Proszę Cię,nie odgradzaj się milczeniem ** Miłość nie jest ślepa...miłość jest daltonistką i widzi z daleka ** ... Czy to jest sen? Jeśli jest, Proszę nie budź mnie z tej wysokości ** mój jest ten kawałek podłogi,więc nie mów mi co mam z nim zrobic! ** pozornie dzielił nas krok, ale to było dużo, DUŻO więcej... ** Podnieś głowę w strone nieba, uwierz skrzydłom, własnym skrzydłom.. ** A my gonimy chwilę jak Księżyc goni Słońce. ** Tylko Twoje szczęście moim może być... ** Skoro Bob Budowniczy zawsze daje rade - to i ja dam! ![]() ** Sen chodzi wokół łóżka czeka aż zamknę oczy by opowiedzieć mi o Tobie ** Każdy ma prawo marzyć inaczej ** Lepiej żalować rzeczy które się zrobiło, niż straconych okazji ** MIŁOŚĆ...rzeczywistosc w krainie fantazji... ** być filżanką,która muska Twe usta każdego poranka ... ** Roztańcze w sobie świat, na przekór łzom, umiem jeszcze iść pod prąd ** Rozmawiając ze mną podejmujesz ryzyko poniesienia uszczerbku na zdrowiu psychicznym **Czemu Bóg Najpierw Stworzył Mężczyznę? ..Wiedział,Że Z Kobietami Się Nie Zaczyna ![]() ** Senne marzenia. Słodkie marzenia ** Miłość jest wtedy... gdy rozpoznaję Twoje kroki na schodach.... ** Zacałuj Mi Pamięć...zamknij Mi Usta Pocałunkami ** Nigdy Cię nie zapomnę, bo nie rezygnuje ze swych najlepszych wspomnień ** Zniewoliłes mój umysł ![]() ** Dzięki Tobie...w moich snach pojawiły się Anioły
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. Edytowane przez aniolka Czas edycji: 2006-12-23 o 18:04 |
|
|
|
#5626 |
|
Zadomowienie
|
Teksty piosenek:
*Wiem, że rade sobie dam, nie potrzebny mi nikt. *Wiem, że mogę sobie żyć jakby nie istniał świat. *Wiem, że lubię sama być, trwonić tak cenny czas. *Looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful things that you never think about. *Today is the day I am willing to say I will put all the past behind me. *Kiedy patrzysz na mnie, zmieniasz cały świa,t prócz twych oczu nie istnieje nic. *Nie wiem jak pokonać dziń, bez Ciebie tak tu pusto.. *Znowu udawałam, że rozstania są w porządku. *Are you proud of who I am? *I've hurt myself by hurting you. Wsdzystkiego najlepszego z okazji Wesołych Świąt
|
#5627 |
|
Zadomowienie
|
"If You wanna ride ... ride a white pony"
"We are sending out a love message to the world" "Ciągle dużo do zrobienia a ja mam takiego lenia" "Pora zabrać się za odzianie nagiego drzewka" "Wczoraj jest historią, dziś darem a jutro tajemnicą" |
|
|
|
#5628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5629 |
|
Rozeznanie
|
Mój ulubiony opis to :
All i want for Christmas is YOU...
|
#5630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no wiec.. moje pomysly - tzn czesc bo wszytskei pewnie zagraca watek i dostane po uszach![]() * Za oknem Święta… przy oknie choinka... w TV kolędy… na ulicach Mikołaje… Zgroza! * Boże… Na pewno nie takich urodzin się spodziewałeś.. * Zbiorowa komercja zwana Bożym Narodzeniem.. a Ty Panie patrzysz i nie grzmisz! * Święta odwołane z powodu braku śniegu! * Usiądę i będę tupać nogami… Niech każdy wie jak mnie Święta drażnią:/ * Święta za oknem...a ja siedzę i udaję, że ich nie widzę ![]() * KoloroweBombki, BłyszcząceLampki INaKażdymRoguMikołaj… ŚwiątecznyCyrk! * Wake Me Up When Christmas Come To An End… * Uciec byle gdzie… Od Świąt… Kolęd… Setki Mikołajów… Uciekam! * Święta! Ponoć to dni gdy wszystko jest możliwe…Jasne! Miną jak wszystkie inne * www.stop-komercji-na-Święta.com * Święta, Święta i po Świętach… Chwała im za to ![]() * Święta? Rozmowa z Bogiem...tak cicho by tylko on słyszał… A nie całe miasto:P * Chcesz zostać stratowany? Polecam wycieczkę na zakupy w Święta! Zwierzęta:/ * W święta nie ma ludzi normalnych.. Każdy ma klapki na oczach:/ * Czemu ta choinka już nie jest zielona? Tylko pstrokata :P pozdrawiam
|
|
|
#5631 |
|
Zadomowienie
|
Eh niestety Święta straciły na swej wartości...nawet opłatek juz nie kosztuje "ile łaska" tylko konkrteną cene...nie zawsze niską:| No cóz:/
Mimo wszystko chcialabym życzyc kochanym wizażanką,prawdziwych i wesolych swiąt,pelnych milosci,radości i spokoju ~~~~~~~~~~~~ Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku bombki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. Edytowane przez aniolka Czas edycji: 2006-12-23 o 18:08 |
|
|
|
#5632 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny troche nie na temat.. czy dzis macie problemy z gg?ja straszne po prostu nie dochodza do nikogo moje wiadomosci od dobrych paru godzin i jestem wkurzona reset itp nie pomaga
|
|
#5633 |
|
Zadomowienie
|
tak to już jest z ''gie-gie-owymi" serwerami
przeciążenie..
|
#5634 |
|
Zakorzenienie
|
Sciagam akuku mam nadzieje ze to bedzie lepsze.. Jestem zla na maxa
|
|
#5635 |
|
Zakorzenienie
|
Up..prosze o pomoc
|
|
#5636 |
|
Zadomowienie
|
byłam bardzo głupia że kochałam Cie aż tak!
|
|
|
|
#5637 |
|
Wtajemniczenie
|
"...i bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie"
|
|
|
|
#5638 |
|
Rozeznanie
|
Moze wiecej jakichs opisow na Boze Narodzenie i sylwestrowych?
|
|
|
|
#5639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój aktualny opis... 'Okruch dobra w każdym sercu jest...' *** Wesołych Świąt ***Opisy znajomych : tańczącej choinki i karpia dj-a-wesołych for @ll Zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Ci ukochany(ana) nago tańczy ![]() W świąteczny czas Bóg odegna gniew i zło... czas dobrych świąt ! Niech świąteczne dzwony biją niczym modlitwy mocny głos.. Dzis podziękuj Bogu,że dał lepszy los...
|
|
#5640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...czekam tylko na te dni, ktore chcialabym przezyc z Toba... Daj żyć i spełniać marzenia, bo życie to tylko kwestia przyzwyczajenia... Coś światecznego: Christmas in my heart Zapach ciasta, kolęd dźwięk, aura lampek z choinki -to jest magia świąt And so this is Christmas I hope you have fun
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

"

hehe