|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Cytat:
![]() Kochane żegnam się z Wami na dzisiaj, bo zaraz koniec pracy i z mężem trzeba resztę dnia spędzić ! Mam nadzieję, że trochę popiszecie, abym miała co jutro z rana czytać Buziaki
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam slinotoku
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
i w ten oto sposob sama mam arachnofobie, moj brat i siostrzenica rownież )wiec naprawde jest duza odpowiedzialnosc. a co do marudzenia-ja jestem z czerwca i tez czesto marudze zwłaszca ostatnio
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie,że ktoś tez ma ten dzień
![]() Tak czytam,że prawie wszystkie macie zachcianki lub mdłości a mi nic takiego nie jest. Boli mnie tylko brzuch (wiadomo rozciąganie),piersi i męczy mnie spanie.I nie wiem mam się martwić czy cieszyć,że to tylko to? ![]() Aaaa no i proszę mnie dopisać do listy -Aneta 30L |
|
|
|
#516 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Mamusie
czy przyjmiecie kolejną listopadową ciężarówkę do swojego grona ? pozdrawiam serdeczne
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
nooo tak moje kochane bo ja gapa jestem i zly link wkleilam http://www.wielkiezarcie.com/recipe54548.html teraz powinno byc dobrze
normalnie taka dzis jestem umordowana ze szook |
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
Marti wpisz mnie na liste, Kamila 21l, mama Nadii 20.11.2010, a termin porodu podam po usg.
|
#521 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia i witamy Cytat:
![]() a ja jestem z sierpnia
|
|
#522 |
|
Rozeznanie
|
Ja też z sierpnia
LEW!
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Kamilka: Lwy górą
a ja do tego z 13 i w piątek byłam rodzona
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#525 |
|
Rozeznanie
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
Gratuluje serdecznie fasolek I ja mam termin na listopad mozna dolaczyc? To moja pierwsza ciaza , mam 34 lata i cos mi sie wydaje ze bede tu najstarsza ![]() Przez pierwsze tygodnie sie cieszylam ze nie mam zadnych objawow procz nabrzmialych piersi i zmeczenia.... i prosze - od poniedzialku mam mdlosci Slaby apetyt - otwieram lodowke czy szafke i wszystko bleee. Jedynie banany, pomarancze, ananas i paluszki slone mi smakuja aaa i sernik z truskawkami ![]() Teraz nabralam smaka na takie ziemniaczki z mizeria albo z buraczkami ![]() pozdrawiam wszystkie mamusie
|
#527 | ||
|
Zakorzenienie
|
a z ktorego??ja z 12
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- a i witajm wszystkie nowe mamuski ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
mm moze byc dobre |
||
|
|
|
#528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie nawet na pierwszym usg nie wzruszylam ![]() ale podminowana to troche jestem, to fakt no i jak wracam z pracy to najchetniej prosto do wyrka. Szybki prysznic, pizama i pod kolderke. Takze....nie wiem kiedy ja te ziemniaczki sobie ugotuje chyba dopiero w weekend.Co do suplementow to lekarz ( bo szczesliwie sie zlozylo ze akurat przylecialam na kilka dni do polski i udalo mi sie wkrecic na wizyte, dzieki temu mialam usg) polecil mi femibion 1 ale nie wiem czy po skonczeniu opakowania bede kontynuwac. Kwas foliowy owszem ale nad reszta witamin sie zastanowie.
Edytowane przez beafrance Czas edycji: 2012-03-21 o 18:21 |
|
|
|
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#531 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Jeśli wszystko dobrze sie skończy będę mamusią listopadową. W październiku zeszłego roku ciąża obumarła zakończona łyżeczkowaniem W sobotę po dwóch cyklach starań wyszły upragnione dwie kreseczki. W poniedziałek niestety zaczęłam dość intensywnie plamic szybka wizyta u lekarza zakończona całkowitym nakazem leżenia i torbą lekarstw na podtrzymanie... następna wizyta 5 kwietnia (cała wieczność) także jeśli pozwolicie pozaglądam do was troszkę. Mam już dwu i pół letnią córcie- ciąża przebiegła książkowo.....
|
#532 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Zjadlam obiadek i zabralam sie za nadrabianie, robi sie oraz glosniej i ciekawiej
Aniamotlek & Halwaya, ja rowniez z UK, wiadomo jak tu ciaza jest traktowana wiec nie moge sie doczkac tego 12 tyg ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Agasobo &Kamila to sie przylaczam ja rowniez sierpien , Lew. Marysia nie masz sie co martwic, bedzie wszystko dobrze Witam Nowe Kolezanki ![]() A co do m-ca Listopada, to ani w mojej rodzinie ani w TZ nie ma zadnej osoby z tego miesiaca czy spod znaku skorpiona. Wiec bedzie pierwszy w rodzienie ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy powinnam pójśc na pierwszą wizyte do lekarza? Według ostatniej miesiączki jest dziś 4 tydzień i 3 dzień?
![]() Chyba zapisze sie na przyszły tydzień, bo jakoś tak wole, żeby jednak lekarz mnie zobaczył. Co myślicie o tym? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mystique ja polecam pojsc jak bedziesz 6+, |
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Dziś po USG, 9tydzień i dopisek o widocznej czynności serduszka. Za tydzień wizyta i dokładne określenie terminu Od kilku dni mam wieczorne mdłości i nie mogę patrzec na mięso. Okropne uczucie, już myslałam że mi obejdzie się bez mdłości itp. Wahania nastrojów nie do zniesienia, mam takie dni że sama mam siebie dosyć bo wszystko jest źle. Narzeczony mnie pyta tylko jak to możliwe że płacze a za 5min. mam paniczny atak śmiechu. ![]() Proszę o dopisanie do listy oczywiscie, należę pewnie do najmłodszych Justyna 21 lat ![]() Co do imion to ja wybrałam już Lilianę i Alicję, a narzeczony wymyślił Łukasza ![]() Mystiquee - ja poszłam do lekarza w 6tygodniu, nic ciekawego sie nie dowiedziałam, kazał mi cierpliwie czekać. Zapisał mnie jedynie na za 2 tygodnie na USG. marti86 - mi również doskwiera tak jakby śliniotok, chociaż nie trwa to cały czas, jedynie ok 3h dziennie to zauwazam ![]() Pozdrowienia dla wszystkich mam
|
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, nie pisałam, bo od czwartku żyłam w strasznym napięciu - praktycznie cały czas plamię.
Dzis byłam na USG i... wszystko jest dobrze! Lekarz powiedział, że pływa sobie i dobrze mu jest ![]() Usłyszałam że właśnie czasem tak się zdarza, że kobieta plami, nieraz i przez całą ciążę. Boże, jaki kamień z serca... trudno to wyrazić. Szkoda tylko tego tygodnia nerwów, mam nadzieje, że to nie zaszkodziło... ![]() Jeśli można poproszę o dopisanie mnie do listy mamus listopadowych. Edyta, 31 l, termin porodu 10 listopada ![]() PS. Dostaliśmy również kredyt i juz za 30 lat będziemy właścicielami pięknego mieszkania
proście, a będzie wam dane Edytowane przez meiadeleite Czas edycji: 2012-03-21 o 20:25 |
|
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Witam Babeczki i mnie można dopisać
Luiza l31 tp 2.11.2012 Miło do was dołączyć. |
|
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Zarejestrowałam się tutaj z powodu tego wątku. Podobają mi się Wasze pogaduszki i postanowiłam do Was dołączyć. Może coś o sobie..... Mam 30 lat. Ostatnią @ miałam 10.02. Tydzień temu zrobiłam test - dwie krechy! Od razu na betę - wynik: ciąża Poszłam na USG, ale lekarka jeszcze nic nie widziała. Kazała przyjść za tydzień (czyli jutro) i wtedy poszukamy zarodeczka - może będzie już coś widać. ![]() Trzymajcie kciuki, żebym wreszcie go zobaczyła!!! To moja pierwsza ciąża i przeżywam ją jak "mrówka okres" ![]() Co do objawów, to mam lekkie mdłości (ale da się je przeżyć), jestem senna i taka.... rozbita wewnętrznie. Często boli mnie głowa i bywam nieznośna dla męża ![]() Pozdrawiam i gratuluję! (mój termin wg OM to 14.11.2012)
|
|
|
|
#539 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() brawo za wizyte, widze ze chyba najstarsza terminem z nas jestes, 9 tydz no nizle i serduszko bilo slicznie ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() dla dzidziusia i gratuluje mieszkanaka ![]() Cytat:
Cytat:
livdragon & Poni witamy, i trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte Poni, przezywaj jak mrowka, my zawsze wysluchamy, pomozemy i zrozumiemy |
||||
|
|
|
#540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

ja z 3
Slaby apetyt - otwieram lodowke czy szafke i wszystko bleee. Jedynie banany, pomarancze, ananas i paluszki slone mi smakuja 
W sobotę po dwóch cyklach starań wyszły upragnione dwie kreseczki. W poniedziałek niestety zaczęłam dość intensywnie plamic szybka wizyta u lekarza zakończona całkowitym nakazem leżenia i torbą lekarstw na podtrzymanie... następna wizyta 5 kwietnia (cała wieczność) także jeśli pozwolicie pozaglądam do was troszkę.