|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Co to za pasty i gdzie kupilas? Mam zużycia: 1. krem do stop Neutrogena - ale był wydajny Dziad jeden 2. Tusz do rzęs 24k AVON (recenzja wkrótce na blogu)
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam ten tusz z Avonu, w wersji brazowej. Nie lubilam go, bo bardzo byl malo widoczny na oku, drobinek w ogole nie bylo widac, nie wydluzal, nie pogrubial. Takie nic :/
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 pojedyncze cienie Paese
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bylam znow biegac z Tz-tem-3 km
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak widzę sporo zużyłyście!
Mi się skończył ten tonik Bourjois i na razie zużyć brak... Wyciągnęłam z zapasów garnier winogronowy (bardzo przyjemny) i oprócz płatków tonizujących Clearskin nie mam żadnego toniku.Nusia, zarąbisty ten odkurzacz Proszę, trzymajcie jutro za mnie kciuki Dziś byłam na jeździe i kurcze wszystko mi raczej wychodzi, jak jutro nie zdam to się załamię!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-03-21 o 20:41 |
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
luskap - trzymam kciuki
![]() A mnie nic nie ciagnie zakupowo-kosmetycznie, chyba mi sie mania skonczyla Tak na serio, to juz widze powoli jakie nas czekaja koszta remontu i mi sie po prostu odechciewa wydawac kase. Najlepszy srodek na kosmetykoholizm - kup mieszkanie i remontuj
|
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do past to kupiłam Meridol za 10 zł, a normalnie kosztuje 17. Kupiłam w aptece apo discounter z Niemiec Już drugi raz zamawiałam, a z racji, że przesyłka jest darmowa od 140 zł to zamówiłam hurtowo 10 sztuk dla siebie i 4 dla znajomej. Będzie zapas do konca roku![]() Gratuluj e złużyć ![]() Cytat:
Do mnie dzisiaj przyszła podróbka Beauty Blendera...jakoś mieszane uczucia mam co do tego zakupu
|
||
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale super
Ale marzę o Paryżu, więc na pewno kiedyś się tam znajdziemy ![]() Jedlibyśmy makarony, jak zazwyczaj, ale TŻ nie bardzo się czuł po imprezie urodzinowej i wzięliśmy pizzę Ja wprawdzie zjadłam 3/4 , ale była taka pyszna, jedna z lepszych jakie jadłam w życiu Cytat:
Zdasz na pewno ![]() Byłam dziś w kinie na "Królewnie Śnieżce". W zasadzie to poszłam dla mamy, bo nie lubię Julii Roberts, ale nie żałuję, bo naprawdę fajny i zabawny film ![]() Poszedł żel do golenia i kupiłam nowy. |
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaraj się podejść na luzie i będzie dobrze |
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia: 6-10.06.
Wpływu na termin nie mamy, bo to jest wycieczka organizowana z pracy TŻ. Luskap: ![]() Mamy rolety w salonie Od razu bardziej salonowo i przytulnie się zrobiło
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-21 o 21:49 |
|
|
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez uzywam Meridolu!!! Super jest Cytat:
![]() Luskap trzymamy kciuki!!!!! Dzis mi mama powiedziała ze powinnam zaczac łykać kwas foliowy ![]() ![]() czyzby chciała juz zostać babcią?
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Zbierałam się, zbierałam i w końcu kliknęłam na All bazę UD
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to też by pewnie odwróciło uwagę od kosmetyków Cytat:
Cytat:
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też jest zaporowa, dlatego tak długo nie mogłam się zdecydować -> już kilka miesięcy będzie... Ale nic nie jest w stanie poradzić sobie z moimi tłustymi powiekami
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie zaporowa |
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Mam baze UD, miniopakowanie, kupione razem z paleta Naked
![]() Polecam, baza jest niezastapiona, ja mam bardzo tluste powieki, a jakie cienie bym na ta baze nie nalozyla, trwaja do samego wieczora nieruszone. Fakt, jest droga, ale za to bardzo wydajna no i makijaz oka caly dzien w idealnym stanie
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo kochane za kciuki
ale potem juz było wszystko ok, a widziałam, że brał mnie w takie podchwytliwe miejsca, musiałam być mega skupiona, no ale na szczęście już dalej o wszystkim pamiętałam... A w ogóle to byśmy się spóźnili, bo był taki długi korek, że pół km jechaliśmy pół godziny, umierałam ze strachu... na szczęście potem jakoś się poluzowało, weszłam na 5 min. przed egz. Ogromnie się cieszę, że już mam to z głowy, nie chciałabym tego przeżywać kolejny raz i szkoda kasy, zwłaszcza jak teraz idzie jak woda przy budowie. Na sam koniec powiedział, ze to była BARDZO ładna jazda, żebym tylko pamietała o tych biegach Przede mną chłopak nie zdał, więc był mały niepokój... Ufff... ale juz do domu sama wjechałam TŻta samochodem, muszę się powoli uczyć takim dużym.A po wszystkim mnie tak głowa rozbolała, że nie mogę wytrzymać! Tabletki nie pomagają! Tak, przepraszam, Jakoś zawsze mi się mylą te dwa nicki Hosenko, i w końcu wzięliście te rolety w pasy? Nynka, moja szwagierka jest dobra - już w 5 miesiącu kupiła WSZYSTKO dla dziecka: pościele, kocyki, rożek, kilkadziesiąt par ciuszków, smoczek, pudełko na smoczek i łańcuszek (!), wanienkę, termometr, wkładki, podpaski, podkłady etc etc ![]() Ooo patrzcie jakie fajowe: http://kosmetykomania.pl/pl/p/MeMeMe...do-twarzy-/635
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-03-22 o 14:15 |
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia - gratulacje
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratulacje ![]() ja co do zakupów dla dziecka jestem trochę sceptyczna, przecież dzisiaj jest taki wybór i dostęp do wszystkiego, najważniejsze to aby mieć pieniądze a o to nie muszę się martwić jak będziemy kompletować wszystko po prostu nie wiem po co mi w 5 miesiącu wózek i wanienka żeby po prostu stały to bez sensu chyba trochę
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Gani, oj kciuki naprawdę pomogły!
Porzeczko Nynka, ja też uważam, ze jeszcze wszystko zdąży się kupić, najważniejsze teraz to myśleć o tym, zeby było zdrowe i wszystko poszło ok z porodem.
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
luskap
ogromne gratulacje!!!! Teraz bedziesz sie wozic |
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: gratuluję!!!
![]() Co do rolet, to wszędzie będą Zebry W salonie i sypialni kolor: ciemny natural, a w kuchni - oliwka (w trzecim pokoju na razie nic nie dajemy).Początkowo w kuchni chciałam roletę rzymską (taką z firanką i zasłonką), ale stwierdziliśmy, że lepsza będzie Zebra. Zrobię dziś jakieś zdjęcia ![]() Przyszły paletki Sleek Ekspresowo
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-22 o 16:42 |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
luskap gratuluje!!!
![]() Bylam dzis w Naturze ogladac limitke Catrice Hidden World, ale nic mi nie wpadlo w oko :/ Za to kupilam zapas pudru Sensique prasowany rozswietlajacy (ostatnio mialam matujacy, to teraz na zmiane ten ) i nowosc z Essence - baze pod makijaz. Byly dwa rodzaje: rozowe opakowanie baza rozswietlajaca, taka perlowa (to nie dla mnie) i pomaranczowe opakowanie baza wygladzaja bez zadnych brokatow i drobinek (wzielam ta). Jutro test
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane za gratulacje
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wzięłam jewels, bohemian, circus i graphite. Do pełnej kolekcji sleeka brakuje mi już tylko curious. Razem z 5 paletami MUA przybędzie mi w tym miesiącu ponad 100 kolorów cieni Dżizusie, jaka ja jestem psychiczna ![]() Napisz coś o niej jak potestujesz Cytat:
![]() Bardzo mi się podobają te kamienie |
|
|
|
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
I ją się dołączam. Przerzucam się głównie na naturalną pielegnację, więc wszystkie kosmetyki dokańczam i wyrzucam. Tracę tyle pieniędzy na zbędne ☠☠☠☠☠☠☠y, a więc trzeba się tego wyzbyć.
Zapuszczam włosy... Niech one wreszcie urosną długie! ZDROWE ODŻYWIANIE! Postanawiam: - nie jeść chipsów - ograniczać słodycze - nie jeść zupek chińskich - nie jeść frytek - ograniczać jedzenie fast-foodów |
|
|
|
#3539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
luskap ![]() : oklaski:Cytat:
![]() U mnie dzisiaj na + samplery everyday minerals, peeling do stóp YR, kredka do powiek YR i żel do mycia rąk YR. I z wymianki cień YR. |
||
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy ten róż w musie z tej hidden jest fajny a ten różowy lakier
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Mi się skończył ten tonik Bourjois i na razie zużyć brak... Wyciągnęłam z zapasów garnier winogronowy (bardzo przyjemny) i oprócz płatków tonizujących Clearskin nie mam żadnego toniku.
Już drugi raz zamawiałam, a z racji, że przesyłka jest darmowa od 140 zł to zamówiłam hurtowo 10 sztuk dla siebie i 4 dla znajomej. Będzie zapas do konca roku

Ogromnie się cieszę, że już mam to z głowy, nie chciałabym tego przeżywać kolejny raz i szkoda kasy, zwłaszcza jak teraz idzie jak woda przy budowie. Na sam koniec powiedział, ze to była BARDZO ładna jazda, żebym tylko pamietała o tych biegach
żeby po prostu stały to bez sensu chyba trochę 

a ten różowy lakier