![]() |
#181 | |||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XL
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki, ale wiesz jak jest - kręcone prostujemy, proste kręcimy ![]() Cytat:
![]() Fajne, fajne, właśnie takie fale by się przydały ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Miejsce na offtopowe rozmowy o wszystkim i o niczym ale mile widziany jest temat pieczenia chleba, ulubionych pasztetów, kothów, remontów, przedłużania rzęs, odchudzania (zwłaszcza ud) i prostowania loków ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
BAN stały
|
Moją komórką się nie da, ani filmiku, ani mmsa (choć niby se aktywowałem tę usługę)
![]() Na maila Ci wyślę, OK? ![]() Cytat:
![]() Grupa wsparcia dla tyjących, minimalne "BMI wpisowe" to 25 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
jadłodajnia dla tłuściochów
![]() ![]() A tak na serio skupisko perfumoholików wszelakich, tutaj obgadujemy wszystko (i wszystkich ![]() (dopóki Bella nie wpadnie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-03-21 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||
Zakorzenienie
|
No ja se tankini spokojnie oblukać nie mogiem
![]() A propos czy któraś z Was kupowała coś Bon Prix-ie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Ciii bo usłyszy ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Ciii bo usłyszy ![]()
![]() |
#187 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
2. spoko, spoooko, ja nie prostuję ino mogę je sobie bardziej lub mniej podkręcić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
To ja :)
|
Cytat:
No i jeszcze je sobie dobiłam farbując na zielono... Co mnie tak przeraziło, że pół godziny później były brudnoszaroczarne i oklapłe -taki Ozzy się ze mnie zrobił ![]()
![]() |
#192 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale Ty byś tego nie widział i tak
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mam automat, Flo przywiozła ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Z BonPrixa nawet w zeszłym tygodniu do mnie paczka przybyła. I jest tak -albo nie przychodzi wszystko, tylko część zamówionych rzeczy, albo przychodzi coś podobnego, ale nie do końca to, co się chciało... Ale zawsze można zwrócić. Ja kilka razy zwracałam, ale też z kilku rzeczy jestem baardzo zadowolona -z bojówek np ![]() No i zawsze trzeba brać rozmiar mniejszy. A w ogóle, to warto czytać komentarze kupujących (bo zakładam, że przez www będziesz zamawiać??) 0-na szczęście nie moderują negatywnych komentarzy, więc jest spoko ![]()
![]() |
#194 |
Wpisz tu zomzing
|
bwód dołu za luźny, czy góry?
bo jeśli dołu, to może można wziąć dół rozmiar mniejszy? |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Pofażnie? może teraz się poprawili albo cuś bo se znalazłam stroje fajne ale tam dziewczyna też pisała że na obrasku superaśne a w rzeczywistości, szkoda gadać
![]()
#196 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
mam cyc kuraka na stanie i nie zawaham sie go użyć - mam chcicę na coś horientalnego - kce mi sie użyć mleczka kokosowego curry i cytryny - zwłaszcza skórki - taki w sosie misie kce - chyba zrobie spontam bezprzepisowy
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
wiecie, jak jest "krawat" po szwedzku?
Slips Kurdeee, wyobraziłam sobie te slipy na szyi ![]()
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dawno temu. Kupiłam porcięta, które to miały być super długie. Nie dosyć, że były fatalnie uszyte i z badziewnej bawełny, to długość miały jak zawsze - przed kostkę. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
bingo! to jest myśl - zwłaszcza że mi się ręce trzęsą i kropelka prysk do łoka - to Ci pech
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() jeszcze oliwkowe zielenie som fajne ( nie kojarzą mi sie z aquaparkiem dla dziecióf) biel, fajne niebieskości - no co kto lubi - a czerwień? fiolet? zieleń? wrzuć wiecej linków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
|
Cytat:
![]() Mam ogromny problem u okulisty zawsze, jak mi ciśnienie mierzy... On psyk tym powietrzem, a ja już w poczekalni ![]() Ale potem... Potem DOTYKA DO OKA takim metalowym czymś!! Albo przynajmniej próbuje dotknąć... ![]() Po kilku próbach pomiaru lekarz wykręcił mi rękę i warknął "nie po to koufa studia kończyłem, żeby z panią zapasy uprawiać!!" Oczy są dobre. Powinny być za szybką ![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
#207 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój Did se kupił bilet ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-03-21 o 19:06 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
|
Na przykład ja
![]() Ale jak dotąd nosiłam okulary tylko w pracy i na zakupach. No i jakieś jaja, bo odkąd tydzień temu dostałam ten antybiotyk na zapalenie spojówek, coraz gorzej widzę... ![]() Raczej tak, ale poczytaj komentarze -nieliczne sztuki nie mają zawyżonej numeracji ![]() Porządny Did!! ![]()
#209 |
Zakorzenienie
|
Murszaf tyż miałam macanie oka metalem (chyba to był metal nie widziałam z tak bliska)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oki ![]() No ![]() Któraś się odezwała ![]() ![]() A my jeszcze nie, w przyszłym tyg mamy kupować ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.